Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.08 FtUSD401.28 FtCHF438.6 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jó lesz büfékocsinak ,csak ki kell javitai mert a brazilok beszabadultak a motortérbe aztán a hűtő a radiátor és az összes vezeték eltünt belőle 15000km van benne,szinte ujszerű az egész autó ,eladták az önkormányzati garázst és szoltak ha kell hozzam el,hát csak jó lesz valamire,főleg enyiért,már kaptam ajánlatot isrá 1500eut igértek
Hát valamit valamiért. Remélem a nagyobb T-knél nem változtatják meg a sulyelosztást és marad a Dutrás orr. Viszont pl homlokrakodós munkánál praktikusabb a rövid orr. Viszont van még egy kérdés amit nem igazán tudunk eldönteni, a fogyasztás kérdését. Eggyik gazda esküszik, hogy jól fogyaszt de hallottam már olyat is, hogy a CR motor többet fogyaszt. Igaz, hogy menet közben a softok is sokat fejlődtek és a füst is csökkent.
A füstöt én is megszoltam ,csendesebb az igaz,de a3m-es grubber emelgette az elejét nem olyan jó a sulyelosztása mint arégi 6000-seknek,amugy elfogadnám
Nálunk is van egy N 101 csak még bejáratós. És hogy tetszett a CR motor? Kicsit jobban füstöl mint egy hagyományos de sokkal csendesebb és nyomatékosabb szerintem.
T 191-es nem létezik mechanikus irányváltóval és száraz tengelykapcsolóval. A gyerek nem ismeri a valtrákat csak kimásolt valami hülyeségeket egy másik prospektusból. A száraz sulya tényleg 6 tonna körül van de ezen már ránézésre is látszik kb 1000 kg plussz és még rá lehet tenni 1200-at kb. Az alaptartállyal nem szabad megvenni az csak annak való aki erdőn dolgozik és kell a védelem a tartálynak mert fillérekért adnak egy nagy oldal müanyag tankot igy összesen már kb 360 liter lesz.
De lehet hogy van pottank mert ki az a hülye aki csak kis tankkal rendeli ,és az elektomos irányválto is van szerintem a nagyban is,meg kell őket nézni
15927 hozzászólás
Válasz #476. hozzászólásra
Faterék most is hordják, aztán marad a régi módszer.
Válasz #475. hozzászólásra
Trágyaprobléma megoldva?
Válasz #474. hozzászólásra
itt
Válasz #473. hozzászólásra
Itt vagy Misi?
Válasz #469. hozzászólásra
Ne koszold be a tengert, mert mi is megyünk szeptemberben! :))
Kellemes kikapcsolódást !!!
Jó nyaralást! Én is hamarosan megyek a magyar tengerre 1hétre! :)
Akkor nektek jóutat meg jó nyaralást
Üdv mindenkinek,délután elhuzunk a családdal Görögországba,jövő hétfőn jövünk,addig is további jó forumozást
Válasz #467. hozzászólásra
Nálunk is vannak ilyen ős gépek a garázsokban. Láttam sok mercit meg magirust de valahol volt Csepel is.
Válasz #466. hozzászólásra
Jó lesz büfékocsinak ,csak ki kell javitai mert a brazilok beszabadultak a motortérbe aztán a hűtő a radiátor és az összes vezeték eltünt belőle 15000km van benne,szinte ujszerű az egész autó ,eladták az önkormányzati garázst és szoltak ha kell hozzam el,hát csak jó lesz valamire,főleg enyiért,már kaptam ajánlatot isrá 1500eut igértek
Válasz #465. hozzászólásra
És mit kezdessz vele? Nem hiszem, hogy fölcsapsz tűzoltónak.
Válasz #464. hozzászólásra
Kaptam 1965-ös opel blitz
Válasz #463. hozzászólásra
Ez egy Opel? Csak hobbiból vetted?
Legujjabb szerzeményem
Válasz #461. hozzászólásra
Nem jártam mert a 7-esen mentem le. It van a szomszéd megyében egy valtrás haver akinek 3 motorja van, minden alkalomra egy.
Válasz #460. hozzászólásra
Erre sporolok talán jövőre összejön,te meg nem jártál mifelénk?
Válasz #459. hozzászólásra
Multkor láttalak egy motoron. Motorozol is?
Válasz #458. hozzászólásra
náluk is ujra telepitették szinte minden gépen
Válasz #457. hozzászólásra
Nálunk még soft miatt nem volt állás de az első CR-es motoroknál kicsit nagyobb volt a füst mint a mostaniaknál ezért párnál ujratették a softot.
Válasz #456. hozzászólásra
A volt garancális szerelőm mondta hogy sok szoftver probléma van nálunk is
Válasz #455. hozzászólásra
Hát valamit valamiért. Remélem a nagyobb T-knél nem változtatják meg a sulyelosztást és marad a Dutrás orr. Viszont pl homlokrakodós munkánál praktikusabb a rövid orr. Viszont van még egy kérdés amit nem igazán tudunk eldönteni, a fogyasztás kérdését. Eggyik gazda esküszik, hogy jól fogyaszt de hallottam már olyat is, hogy a CR motor többet fogyaszt. Igaz, hogy menet közben a softok is sokat fejlődtek és a füst is csökkent.
Válasz #454. hozzászólásra
A füstöt én is megszoltam ,csendesebb az igaz,de a3m-es grubber emelgette az elejét nem olyan jó a sulyelosztása mint arégi 6000-seknek,amugy elfogadnám
Válasz #453. hozzászólásra
Nálunk is van egy N 101 csak még bejáratós. És hogy tetszett a CR motor? Kicsit jobban füstöl mint egy hagyományos de sokkal csendesebb és nyomatékosabb szerintem.
Válasz #452. hozzászólásra
Jó,kilehetett probálni élesben őket egy n101-t nyuztam 3m-es VN gruberrel
Válasz #451. hozzászólásra
Hello fan. Na milyen volt a valtra bemutató?
Üdv mindenkinek
Válasz #449. hozzászólásra
Eddén ott voltam
Most délelőtt folyamán felkerült az Agroinform Galéria oldalra a Valkon által rendezett Valtra traktor bemutató!
Válasz #447. hozzászólásra
Ha szorulna a hurok annyiért én is elmegyek! :-)))))
Válasz #446. hozzászólásra
nálunk elmentek s 12000-ret kértek naponta a kisbála rakásért
Válasz #445. hozzászólásra
Felénk meg a brazilok! :-))))))))
De azokat a munkára rá nem veszed se szép szóval se baseball ütővel!
Válasz #444. hozzászólásra
Az kizárt ,arra vannak a dakoták
Válasz #442. hozzászólásra
mi lett volna ha kisbálát raksz villával?
Válasz #441. hozzászólásra
Ücsörögve rakta a bebálázott lóvécskát a dugihelyre! :-)))
Válasz #441. hozzászólásra
ücsürögve raktam és hordtam össze ,csak kurva döcögős volt a föld
Válasz #439. hozzászólásra
most ücsörögtél vagy bálátraktál?:-)))))
Válasz #437. hozzászólásra
Netán ismered is ?
Válasz #438. hozzászólásra
Manituban ücsörögtem egész nap, bálát raktam, azt este ugy estem az ágyba
Válasz #437. hozzászólásra
Helóbeló. Merre jártál mester úr?
Volt ám itt EKKSÖÖN a minap!!!! :-)))
Üdv mindenkinek ,látom zajlott az élet a forumon a Vince kurvanagy köcsög
Válasz #435. hozzászólásra
A 400 óra lehet igaz mert nálunk is ennyi van engedélyezve a bemutaógépeknek.
Válasz #434. hozzászólásra
Szabi!Láttad a hirdetést!
Az első gumik feltűnően kopottak a 400 üzemórához képest!
Válasz #432. hozzászólásra
T 191-es nem létezik mechanikus irányváltóval és száraz tengelykapcsolóval. A gyerek nem ismeri a valtrákat csak kimásolt valami hülyeségeket egy másik prospektusból. A száraz sulya tényleg 6 tonna körül van de ezen már ránézésre is látszik kb 1000 kg plussz és még rá lehet tenni 1200-at kb. Az alaptartállyal nem szabad megvenni az csak annak való aki erdőn dolgozik és kell a védelem a tartálynak mert fillérekért adnak egy nagy oldal müanyag tankot igy összesen már kb 360 liter lesz.
Válasz #432. hozzászólásra
Pehelysúlyu
A 191-es tényleg csak 5900 kg lenne? Ez nem kevés, bár lehet, hogy száraz tömeg.
Válasz #430. hozzászólásra
Köszi a segitséget!Holnap érdeklődöm!
Válasz #429. hozzászólásra
De lehet hogy van pottank mert ki az a hülye aki csak kis tankkal rendeli ,és az elektomos irányválto is van szerintem a nagyban is,meg kell őket nézni
Válasz #427. hozzászólásra
150l gázolajat szántásban 6 óra alatt elhasznál!Az nagyon kevés! Landininél 240l az 8-9órás folyamatos munkára elég!
Válasz #426. hozzászólásra
A 6400-as gépünk mechanikus ,a többi elektromos ég és föld