Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD394.63 FtCHF435.35 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Délben kisütött a nap és volt öröm de olyan 5 körül olyan zuhé jött, hogy 10 percel ezelőtt lett áram megint. Kiment valami transzformátor vagy mi. Asszem csónakkal aratunk idén.
Az A-ban nincs 50-es végsebesség. Én egyszer tapasztaltam ilyet egy T170-es Clasikal. Nem volt power váltója és csak 30-at ment. Mostmár nem gyártanak power nélkül T-t.
Ezt írja ki a tractorpoolon: Ein Fehler ist aufgetreten!
Die Angebotsnummer fehlt!
Az előbb néztem a tractorpoolon egy 6250-t rugozott híddal, 50-es váltóval, homlokrakodóval, de több mint 50e. euro.
igen, így van, nem nagyon lehet ilyet használtan venni emilyet én gondolok..
Annó szerencsénk volt, mert mindkettőt 2000 üó-val vettük, és jó árban. Ráadásul a 700-as autocontrollos, klímás, légfékes, levegős ülés, felezős (16/4-es) váltó, súlyok.
Ha esetleg te jársz a géppel és szeretnál valami kényelmesebbet akkor megértem, ha lecseréled. A gond az árakkal van mert nyugaton 7-8 millán alól nem kapsz használhatót. Magyarországon se nagyon találsz kissebeket mert inkább a 8000 a sláger de azok is 8-10000 üzemórával.
A 6000-esről Fan-t kérdezd. Én csak egyet próbáltam azt németből hozták és 10000 óra volt benne. Légrugóval klimával 50-es végsebességgel meg mindennel. A 700-asok egyszerübb és könnyebb gépek. A 6000-esek nehezebbek és komplikáltabbak.
Közben megtaláltam, hogy a 6250 Hi a legkissebb 6000-es, de valahol 80 valahol 95 lóerősnek írják. Mennyi valójában?
A 6250- ben és a 800 -ban ugyanaz a motor van?
A 700 és a 800 vagy a 6250 között sok az eltérés fogyasztásban?
Szerintem az N ugyanaz mint a C volt. A fülke viszont már jó nagy az N szériában. Felénk tulajdonképpen csak egy C 120-as van de abban láttam előszőr digit klimát traktorban.
Tulajdonképpen semmi lényeges különbség nincs közöttük csak dizájn meg pár apró finomitás. Talán ezért is van, hogy még senki sem látott A szériás valtrát komolyabb problémával.
15927 hozzászólás
Válasz #175. hozzászólásra
Hát még én se tudom. Multkor Szeged fele mentem majd Baja és asszem Polgár. Most lehet, hogy M7-lessz.
Válasz #174. hozzászólásra
csak ésszel mert ZÉRÓ tolerancia !!! : ))
Válasz #174. hozzászólásra
Merre visz az utad
Válasz #173. hozzászólásra
Pénteken este száguldok az adriára azért mondtam.
Válasz #172. hozzászólásra
Az nincs túl közel a Szabinak asszem ... Még nekem is kb 200 km !!
Válasz #171. hozzászólásra
Kaposvár mellett
Válasz #170. hozzászólásra
Ha szombaton lett volna lehet beugrottam volna. Kb hol van ez a település?
Ma hivtak a Valtrások ,gépbemutató lesz Eddén(somogy)pénteken
Válasz #166. hozzászólásra
Délben kisütött a nap és volt öröm de olyan 5 körül olyan zuhé jött, hogy 10 percel ezelőtt lett áram megint. Kiment valami transzformátor vagy mi. Asszem csónakkal aratunk idén.
Egyébként Hello ! : ))
Válasz #166. hozzászólásra
ITT egész nap esik , de már kicsit sok ez nekem ....
Ma parasztünnep ,végre megjött az eső 25mm
Válasz #164. hozzászólásra
Mondjál még vlm.t Fan. Hogy ityeg a fityeg?????
Válasz #162. hozzászólásra
Ma nem volt idő rá,tudtunk aratni egész nap ,le is vágtunk 55 ha-t
Válasz #161. hozzászólásra
Melyik géppel történt?
Hazahoztátok a kombájnt ?
Válasz #159. hozzászólásra
Holnap probáljuk hazahozni a kiégett kombájnt kb 25km
Válasz #159. hozzászólásra
Na ezt az "északiak" nehezen hiszik el !!!
Válasz #158. hozzászólásra
Nálunk a homokos földeken teljesen felsült a kukorica,még jó hogy én idén nem vetettem homokra
Válasz #157. hozzászólásra
és még mondja egész hétre az est, pedig kibírhatna egy pár napot
Válasz #156. hozzászólásra
örültem volna 20-30mm esőnek
Válasz #155. hozzászólásra
ti legalább vágtatok, nálunk nagyon nedves volt ma minden
ma elturattam az udvaromat, itt épül a tároló
Válasz #154. hozzászólásra
Ma is kinlodtunk az aratással reggel, 2mm eső indulás 3orakkor most végeztünk egy 13 és egy 8 ha-s darabbal
Válasz #153. hozzászólásra
üdv neked is
Üdv mindenkinek
Válasz #151. hozzászólásra
Egyszerüen csak más a váltóáttátel és vannak bizonyos országok ahol kell pl rugózott hid stb
Válasz #150. hozzászólásra
Nem A-ra gondoltam, hanem pl egy 40-es meg egy 50-es T-re
Válasz #148. hozzászólásra
Az A-ban nincs 50-es végsebesség. Én egyszer tapasztaltam ilyet egy T170-es Clasikal. Nem volt power váltója és csak 30-at ment. Mostmár nem gyártanak power nélkül T-t.
Válasz #145. hozzászólásra
Megtaláltam, eléggé rendben van a 16 évéhez képest!
Válasz #147. hozzászólásra
A 700-ban alapból 8/2 és 40-nel kellene mennie, de nem megy.
Amik 50-nel is mennek, azoknál mi más egy 40-hez képest? Teljesen más az összes áttátel?
Válasz #146. hozzászólásra
Az A-kban 12/12-es váltó van és tullépik a 40-et.
Viszont amit nem értek a 700-son, hogy hiába van benne a 16/4-es váltó, nem megy csak 30-cal.
Válasz #144. hozzászólásra
Én egy 92-es 6300-ast akartam mutatni 16000 + Áfa
Válasz #140. hozzászólásra
Ezt írja ki a tractorpoolon: Ein Fehler ist aufgetreten!
Die Angebotsnummer fehlt!
Az előbb néztem a tractorpoolon egy 6250-t rugozott híddal, 50-es váltóval, homlokrakodóval, de több mint 50e. euro.
Válasz #142. hozzászólásra
Most jössz vagy méssz.
Válasz #141. hozzászólásra
Na viszlát ! Szevasztok !
Válasz #140. hozzászólásra
Vagy szóhoz se jutsz mert nagyon ronda a link
Válasz #138. hozzászólásra
Ehez mit szólsz?
http://www5.traktorpool.de/suchen/detail.php?masch_id=945929
Válasz #138. hozzászólásra
Hű nehogy kiszálj belőle.
Válasz #137. hozzászólásra
igen, így van, nem nagyon lehet ilyet használtan venni emilyet én gondolok..
Annó szerencsénk volt, mert mindkettőt 2000 üó-val vettük, és jó árban. Ráadásul a 700-as autocontrollos, klímás, légfékes, levegős ülés, felezős (16/4-es) váltó, súlyok.
Válasz #136. hozzászólásra
Ha esetleg te jársz a géppel és szeretnál valami kényelmesebbet akkor megértem, ha lecseréled. A gond az árakkal van mert nyugaton 7-8 millán alól nem kapsz használhatót. Magyarországon se nagyon találsz kissebeket mert inkább a 8000 a sláger de azok is 8-10000 üzemórával.
Válasz #135. hozzászólásra
Kb 7300.
Válasz #134. hozzászólásra
Én nem cserélném le. Mennyi üzemóra van a 700-ban?
Válasz #133. hozzászólásra
Van nekünk 700 is meg 6650 hi is. Lehet hogy jó lenne a 700-as helyett egy 6250 hi, de szerintem a 6250 jóval többet fogyasztana mint a 700.
Válasz #131. hozzászólásra
A 6000-esről Fan-t kérdezd. Én csak egyet próbáltam azt németből hozták és 10000 óra volt benne. Légrugóval klimával 50-es végsebességgel meg mindennel. A 700-asok egyszerübb és könnyebb gépek. A 6000-esek nehezebbek és komplikáltabbak.
Válasz #130. hozzászólásra
Na akkor mennyi is a N101es ?
Azt is lehet olyan nagy kerekekkel rendelni ? ( csak nem bír vele elindulni :)
Közben megtaláltam, hogy a 6250 Hi a legkissebb 6000-es, de valahol 80 valahol 95 lóerősnek írják. Mennyi valójában?
A 6250- ben és a 800 -ban ugyanaz a motor van?
A 700 és a 800 vagy a 6250 között sok az eltérés fogyasztásban?
Válasz #129. hozzászólásra
Szerintem az N ugyanaz mint a C volt. A fülke viszont már jó nagy az N szériában. Felénk tulajdonképpen csak egy C 120-as van de abban láttam előszőr digit klimát traktorban.
A C széria miért szűnt meg?
Válasz #126. hozzászólásra
Tulajdonképpen semmi lényeges különbség nincs közöttük csak dizájn meg pár apró finomitás. Talán ezért is van, hogy még senki sem látott A szériás valtrát komolyabb problémával.