Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szevasz Diesel!
Volt egy ilyen ekém,csak 340-s osztásban,megvette egy barátom de nem tudom használja-e,sokat dolgoztam vele 10641 zetorral,ha érdekel hivj fel!
SZIMATOLJJJJJ!!!!!!!!!ha jól emléksze 98-as gyártású de most nincs kedvem kimenni,hogy megnézzem mient lesz vezetékem azonnal felteszem a fotókat.Addig is kössssszzzzz.
én nem tudok árat....
szimatolni viszont tudok utána
ha akarod szimatolok
saccos árat számoljunk ki.........
hm hmmmmmm 200ezer???????
most jut eszembe asszem csak a simákat gyártják...... forgóst nem.........
6 éve vettem 300000ft-ért az agromonus kft-töl Debrecenben,kiváló eke bármelyik mellé oda merem állítani.Mennyit kínálnék érte?Ha keveset mondok sóhernek tartanának, ha meg sokat mondok arra ugye én kúrnák rá, nem kicsit hanem nagyon.Tennék ide egy pár figurát de a gépemmel valami történt nincsenek képek és fotók.Remélem haza jön hétvégén a gyerek.Le is fotóztam máma de a vezetéket is eltökítette ez a gyerek.Mondj egy árat TE.
9.20-as mtz,PRIVÁT ROTO 330-as csehszlovák eke váltva forgós zöld színű.A csehek a 105-ös zetor után gyártották konkrétan.TE erről biztos tudsz többet,kellene hozzá egy tag ,lehet toldani gyárilag.
Ma felvettem az mtz hármas ekéjét a Valtrára 10km-rel huztam megsem büffent,vennem kéne hozzá egy fejet pluszba de nemlátom ezt a tipust hírdetni sehol.
Teljesen mechanikus váltó tudtommal már nincs(legalábbis ide már nem hoznak). A legegyszerübb classic kivitelhez is jár a power. A legnagyobb Classic kivitel a 171 es ami kb 18o ló.
10cm-rel feljebb van a relé abban van áram de ami vezeték kiadja az áramot ott már nincs,viszont bemegy egy fehér vezeték is bele a relébe ami bentről jön a fülkéből gondolom az adná a jelet neki,de ezt nem tudom csak találgatok.
Elment az elektromos tápszivattyú,ha egyet fordítok a kulcson akkor nyomni kéne neki,de nem csinál semmit .Adtam neki külön áramot úgy működik de akkor meg kulccsal nem tudom leállítani.
nekem van egy kis Fergusonom koma!
80lovas Perkins szívódiesel motor ,kardánon 72lovat tud leadni, az biztos,hogy az RZ zúzóval úgy megy mint a bolond nagy gazban is, a turbós 92.2-es mtz-vel szembe merek állni, plusz ezeken a kardán kihajtás a fő irányelv, tehát erős bírná a strapát.
Olcsó is volt marha keveset is fogyaszt.
Napraforgó tarlón most mértük a fogyasztást. Az eső végett háromszor kellett nekifutni egy 27hektáros táblának. Ez 3x 5-5km vonulást jelentett, partos táblán napra szár, meg már térd-derék között érő elég erős gaz-anyag
A lényeg,hogy 100liter gázolajat kért a 27hektárra vonúlásokkal mindennel, RZ3-as zúzóval, szépen lezendítve az egészet.
Szerintem ez a nehhány liter nevetségesen kevés, de örülünk neki
szóval egy ilyesmi gép kén néked!
15927 hozzászólás
Válasz #13026. hozzászólásra
Egy liaz(Skoda) fékszelep ,és a csóvek
Válasz #13016. hozzászólásra
Üdv: Szerinted mi kell ahoz,hogy az mtz-t megcsináljam kétkörös fékre?
Válasz #13020. hozzászólásra
Szevasz Diesel!
Volt egy ilyen ekém,csak 340-s osztásban,megvette egy barátom de nem tudom használja-e,sokat dolgoztam vele 10641 zetorral,ha érdekel hivj fel!
Válasz #13023. hozzászólásra
SZIMATOLJJJJJ!!!!!!!!!ha jól emléksze 98-as gyártású de most nincs kedvem kimenni,hogy megnézzem mient lesz vezetékem azonnal felteszem a fotókat.Addig is kössssszzzzz.
Válasz #13022. hozzászólásra
én nem tudok árat....
szimatolni viszont tudok utána
ha akarod szimatolok
saccos árat számoljunk ki.........
hm hmmmmmm 200ezer???????
most jut eszembe asszem csak a simákat gyártják...... forgóst nem.........
Válasz #13021. hozzászólásra
6 éve vettem 300000ft-ért az agromonus kft-töl Debrecenben,kiváló eke bármelyik mellé oda merem állítani.Mennyit kínálnék érte?Ha keveset mondok sóhernek tartanának, ha meg sokat mondok arra ugye én kúrnák rá, nem kicsit hanem nagyon.Tennék ide egy pár figurát de a gépemmel valami történt nincsenek képek és fotók.Remélem haza jön hétvégén a gyerek.Le is fotóztam máma de a vezetéket is eltökítette ez a gyerek.Mondj egy árat TE.
Válasz #13020. hozzászólásra
beszarok
hogy ezt honnét szerezted????
naná h. tudok
ezeket 99%ra gyártják máma is
mennyit adnál 1 új tagért???
Válasz #13019. hozzászólásra
9.20-as mtz,PRIVÁT ROTO 330-as csehszlovák eke váltva forgós zöld színű.A csehek a 105-ös zetor után gyártották konkrétan.TE erről biztos tudsz többet,kellene hozzá egy tag ,lehet toldani gyárilag.
Válasz #13018. hozzászólásra
milyen mtz milyen ekéje?
Ma felvettem az mtz hármas ekéjét a Valtrára 10km-rel huztam megsem büffent,vennem kéne hozzá egy fejet pluszba de nemlátom ezt a tipust hírdetni sehol.
Elnézést,hogy leminősítettem,minálunk is 6 szék van
Válasz #13015. hozzászólásra
Bocs de Kisváros,amúgy 6 szenátori szék van
Válasz #13014. hozzászólásra
Üdv:Hány szenátornak jutott szék a faluban?
Válasz #13013. hozzászólásra
Nincs pártom,függetlenként indultam
Válasz #13011. hozzászólásra
Milyen pártban lettél te szenátor? Valami komoly lehet ha beléptél. Pityóka beraktározva szerencsére.
Válasz #13011. hozzászólásra
mit csinálsz ott északon?
Válasz #13010. hozzászólásra
Na ja es azert nincs ekezet,mert nem talalok itt skandiban ekezetes betut
Válasz #13008. hozzászólásra
Rögtön utána már delegáltad magad Skandináviába? A rendszámokból nem hoztál/amit Hecci feltett/?
Válasz #13007. hozzászólásra
Nalatok mi a helyzet,pityoka a garazsban?
Válasz #13007. hozzászólásra
Hali Szabi itt maradt a regi polgarmester,a ki fuggetlenkent indult,szenator lettem en is
Válasz #13005. hozzászólásra
Gábor nállatok mizujs? Milyen az uj polgármesteretek?
Válasz #13004. hozzászólásra
Teljesen mechanikus váltó tudtommal már nincs(legalábbis ide már nem hoznak). A legegyszerübb classic kivitelhez is jár a power. A legnagyobb Classic kivitel a 171 es ami kb 18o ló.
Válasz #13004. hozzászólásra
elmeletileg mindegyik rendelheto alap valtoval
mechanikus váltósak között mekkora a legerősebb valtra?
Van valakinek ilyenje?
Válasz #12999. hozzászólásra
megvan minek jársz a fennsíkra
valtra alkatrészekért!
most szvsz feribácsinak hozol be vagy 5 6 tonna alkatrészt rájuk.....
Válasz #12993. hozzászólásra
Üdv:A tápszivattyúnak a reléje kontakt hibás volt egy fúvás spé és újra múkodik,soha ne legyen nagyobb baja még vagy 10évig.
13000 majdnemmm
lemaradtál ...... megint
megpróbálom inkább elsózni
Válasz #12997. hozzászólásra
tegyél bele
Válasz #12995. hozzászólásra
10cm-rel feljebb van a relé abban van áram de ami vezeték kiadja az áramot ott már nincs,viszont bemegy egy fehér vezeték is bele a relébe ami bentről jön a fülkéből gondolom az adná a jelet neki,de ezt nem tudom csak találgatok.
Válasz #12996. hozzászólásra
kibaxták belöle a kardánt
Válasz #12994. hozzászólásra
Ott a Hunirakod old meg vele
Válasz #12994. hozzászólásra
Itt 2 haver is uj mtz motorral oldotta meg azzal talán nem lesz gondjuk 1darabig
Válasz #12986. hozzászólásra
vagy komplett mtz-t. csak nem tudom milyen gumizással.
amúgy lehet valami zetor gazdaságosabb lenne
Válasz #12990. hozzászólásra
akkor nem a tápszivattyú a rossz,hanem a reléje
Válasz #12989. hozzászólásra
tévézek. most van reklám
Mit szólsz ehhez ? Szerviz??????
Elment az elektromos tápszivattyú,ha egyet fordítok a kulcson akkor nyomni kéne neki,de nem csinál semmit .Adtam neki külön áramot úgy működik de akkor meg kulccsal nem tudom leállítani.
Válasz #12987. hozzászólásra
Irtam bammeg,nem reagálsz?
Válasz #12987. hozzászólásra
Csak MTZ lehet akkor,jó az.
Válasz #12983. hozzászólásra
nekem valami nagyon olcsó néhány százezres masina köllene.
Válasz #12981. hozzászólásra
nem kell traki,venni kell egy uj Mtz motort
Válasz #12982. hozzászólásra
1 hónapja láttam egy 82-est ment a zuzóval mint á....t, a zúzó nem bírta, most jött kölcsönkérni a havertól!
Válasz #12982. hozzászólásra
mennyi az a olcsó?????
ja igen! 3435-ös a típus. Keress hasonlókat meglátod, hogy jó tippet adtam!
Válasz #12981. hozzászólásra
nekem van egy kis Fergusonom koma!
80lovas Perkins szívódiesel motor ,kardánon 72lovat tud leadni, az biztos,hogy az RZ zúzóval úgy megy mint a bolond nagy gazban is, a turbós 92.2-es mtz-vel szembe merek állni, plusz ezeken a kardán kihajtás a fő irányelv, tehát erős bírná a strapát.
Olcsó is volt marha keveset is fogyaszt.
Napraforgó tarlón most mértük a fogyasztást. Az eső végett háromszor kellett nekifutni egy 27hektáros táblának. Ez 3x 5-5km vonulást jelentett, partos táblán napra szár, meg már térd-derék között érő elég erős gaz-anyag
A lényeg,hogy 100liter gázolajat kért a 27hektárra vonúlásokkal mindennel, RZ3-as zúzóval, szépen lezendítve az egészet.
Szerintem ez a nehhány liter nevetségesen kevés, de örülünk neki
szóval egy ilyesmi gép kén néked!
Fan!
kéne valami olcsó, kis fogysztású masina a pároló elé. olyan 50-70 paci, aminek erős a kardánhajtása. ötlet?
feribácsi megint nyugaton dő zsöl?
Válasz #12978. hozzászólásra
Púúúúúúposra szeretném.
Válasz #12977. hozzászólásra
tárcsázd meg a VALTRÁVAL
aztán simázd el a VALTRÁVAL