Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #11870. hozzászólásra
Tuti nem ott járt.
Csak azért volt ilyen,mert már nem kaptam neomát,de bejött,az idén is ez lesz.
Nem vettem észre,bár én inkább gépész vagyok mint agromónus.Vetéskor kapott 1 q 16-14-12 komplexet,aztán jól kivárva egy emelt dózisú pulsart,majd egy targát és egy kultivátort.Aztán a kombájn következett.
Lehet, hogy még a télapó volt, de eddig nem vettem észre!
Akkor ezen az Alego-n érdemes elgondolkozni. Betegséggel nem volt gond? Egyszer mintha arrafelé repkedett volna Feri?
Kicsit lemaradtam. Más! Lajos! Úgy tudom, hogy neked volt tavaly Nk Alego napraforgód. Mesélnél róla valami bővebbet? Mert idén 15.000Ft-tal olcsóbb zsákja a criuzeres Alegonak, mint a Neomának. Véletlenül nem Nagyálláson a túrkevei földút mellett volt? Mert én csak azt a tábládat láttam.
Sajna nem tudom pontosan, de van egy régi 80Le-körüli, és két 8000-es, egy kb. 110, meg olyan 140Le-s. De ez csak közelítő adat. Annyit hallottam az egyik bennfentestől kb. 2 éve, hogy a kicsiben 14.000 óra volt, addig porlasztót cseréltek 1x. Más semmi. Most nem tudom hogy áll. Hátha Lajos többet tud!
Válasz #11858. hozzászólásra
Az "öreg" volt tavaly renoválva(váltó meg talán hátulja) abba 15 körül lehet,a 8150 12 körül,az új meg 9 ezer tájékán jár,ha jól tudom.
Mákvetés.Majd márc elején lesz.
GM: Kb annyi baj van a valmetokkal,mint a többi márkával.Jól mennek a gépek,fődarab problémák nem adódtak eddig,csak apróbb problémák.A legnagyobb panasz a fiúknak,hogy türelem kell az alkatrészekhez és méregdrágák.
Szevasz Lajos! Te elég sokszor találkozol Máté bátyó embereivel. Ha tudsz, mesélj már nekünk, hogy milyen gondok voltak eddig náluk a Valtrákkal! Motor, váltó, hidraulika, stb. Mert én nagyon ritkán hallok felőlük akármit is. Se jót, se rosszat.
Válasz #11789. hozzászólásra
Csak annyit teszek hozzá,hogy a mai napig MTZ-zek,sőt DT-zek is. Én egy tapasztalatomat osztottam meg egy kolegával,amire te rálovagoltál,és ebből egyből azt hoztad ki,hogy az a legjobb márka ami neked van.
15927 hozzászólás
Jövő hétre mondja a baxott hideget, bebaxok a bográcsról is valamit, mert már lehet csak az nincs felrakva
Válasz #11875. hozzászólásra
Annyit ,hogy szombaton ,ment utoljára,a Komatsu dolgozott mindennap,elötte este 9-kor állt le
Tegnap igy indult
Van hirdetve Csongrádon egy 125-Le Valmet 2,1mill.Ha valaki tud róla valamit?Üdv
Válasz #11872. hozzászólásra
Csak messziről láttam, azt hittem virágzáskor kapott valamit. Szép volt az állomány végig az biztos.
Válasz #11870. hozzászólásra
Tuti nem ott járt.
Csak azért volt ilyen,mert már nem kaptam neomát,de bejött,az idén is ez lesz.
Nem vettem észre,bár én inkább gépész vagyok mint agromónus.Vetéskor kapott 1 q 16-14-12 komplexet,aztán jól kivárva egy emelt dózisú pulsart,majd egy targát és egy kultivátort.Aztán a kombájn következett.
Válasz #11869. hozzászólásra
Ha valaki adna egyet ajándékba, de egy színépítés lenne a feltétel, egy üvegvitrint is felhúznék neki!
Válasz #11867. hozzászólásra
Lehet, hogy még a télapó volt, de eddig nem vettem észre!
Akkor ezen az Alego-n érdemes elgondolkozni. Betegséggel nem volt gond? Egyszer mintha arrafelé repkedett volna Feri?
Válasz #11868. hozzászólásra
Szivesen építenék egy színt egy ilyennek.
Válasz #11867. hozzászólásra
Kitakartam mert félre kellett állni, és csodálkoztam hogy nem megy bele a zárba a kulcs!
Válasz #11865. hozzászólásra
Jó az avatarod! Talán kifóliáztad a vereset,és ez volt alatta?
Válasz #11865. hozzászólásra
Ott volt,3.3 T volt a termés.
Válasz #11863. hozzászólásra
Kicsit lemaradtam. Más! Lajos! Úgy tudom, hogy neked volt tavaly Nk Alego napraforgód. Mesélnél róla valami bővebbet? Mert idén 15.000Ft-tal olcsóbb zsákja a criuzeres Alegonak, mint a Neomának. Véletlenül nem Nagyálláson a túrkevei földút mellett volt? Mert én csak azt a tábládat láttam.
Válasz #11863. hozzászólásra
A 8150-es 125 ló, az "új" meg 135.
Válasz #11859. hozzászólásra
Sajna nem tudom pontosan, de van egy régi 80Le-körüli, és két 8000-es, egy kb. 110, meg olyan 140Le-s. De ez csak közelítő adat. Annyit hallottam az egyik bennfentestől kb. 2 éve, hogy a kicsiben 14.000 óra volt, addig porlasztót cseréltek 1x. Más semmi. Most nem tudom hogy áll. Hátha Lajos többet tud!
Az "öreg" volt tavaly renoválva(váltó meg talán hátulja) abba 15 körül lehet,a 8150 12 körül,az új meg 9 ezer tájékán jár,ha jól tudom.
Asszem az első 955,a második 8150,a harmadikat nemtom(135 lovas).
Csak nem Pista???
és milyen tipusokat nyüstölnek??
Válasz #11857. hozzászólásra
Még egyikkel se volt gond se váltó, motor, difi, semmi? Üzemóra hogy áll nekik nem tudod?
Mákvetés.Majd márc elején lesz.
GM: Kb annyi baj van a valmetokkal,mint a többi márkával.Jól mennek a gépek,fődarab problémák nem adódtak eddig,csak apróbb problémák.A legnagyobb panasz a fiúknak,hogy türelem kell az alkatrészekhez és méregdrágák.
Szevasz Lajos! Te elég sokszor találkozol Máté bátyó embereivel. Ha tudsz, mesélj már nekünk, hogy milyen gondok voltak eddig náluk a Valtrákkal! Motor, váltó, hidraulika, stb. Mert én nagyon ritkán hallok felőlük akármit is. Se jót, se rosszat.
Válasz #11854. hozzászólásra
Lesz mák vetés?
Válasz #11853. hozzászólásra
Ahha.
Válasz #11852. hozzászólásra
Tudod..
Koppintani kell mint a Jd-is teszi
Válasz #11849. hozzászólásra
Jó,csak ilyenkor van rá idő,azt a plussz 1-2 kilómétert kibirom.
Válasz #11850. hozzászólásra
Előre is köszi! Rendi vagy
Válasz #11848. hozzászólásra
No majd meglátogatom a kolegákat,s ha tudják,akkor referállok.
Válasz #11847. hozzászólásra
Csak a miatt ne menj!
Csak ha arra van dolgod, és ráérsz., akkor jól jönne, de nem sürgős, mert ez nyári prodzsekt
Válasz #11847. hozzászólásra
Ha nagyon ráérsz, akkor jó volna megtudni 1-2 adatot.
A kerék átmérőt, és az áttételt.
Válasz #11846. hozzászólásra
Jaaaaa! Mert kell kép????????
Azt hittem a sok dondi-kép s video kielégített!
Ha kell megyek!
Válasz #11845. hozzászólásra
Az árasztó csatorna kotró.
Válasz #11844. hozzászólásra
Millen kotrógép fele??
Válasz #11843. hozzászólásra
Nem jártál mostanában a kotrógép fele?
Válasz #11842. hozzászólásra
Mivel nem írnak,nem fedem fel őket.
Válasz #11841. hozzászólásra
Például?
Válasz #11836. hozzászólásra
Rengetegen! Sok olyan van,aki sose szólt nég hozzá,de itt van és sasol.
sokan
Én sasolok.
többen mint kéne
Válasz #11834. hozzászólásra
mostanában nem volt sok érdekesség a témák közt
Válasz #11835. hozzászólásra
Csak arra lennék kíváncsi, hogy hányan sasolnak itt a háttérben !!!!???????
Válasz #11834. hozzászólásra
Figyelget,s ha kell jelentkezik!
Válasz #11832. hozzászólásra
Ni-ni !!!!!!!
Itt van vili !!!!!!!!!!
Válasz #11789. hozzászólásra
Csak annyit teszek hozzá,hogy a mai napig MTZ-zek,sőt DT-zek is. Én egy tapasztalatomat osztottam meg egy kolegával,amire te rálovagoltál,és ebből egyből azt hoztad ki,hogy az a legjobb márka ami neked van.
Válasz #11831. hozzászólásra
igen
Válasz #11829. hozzászólásra
Kiabálj itt vili-nek !!!!!!
Ő ott van a közeledben egy 151-es-el
Válasz #11829. hozzászólásra
A 17 liter persze vicc volt,nekem 180-as van ,ha komolyan érdekel nálunk megnézheted,dombóvár mellett vagyok,egy telefont megér
Válasz #11828. hozzászólásra
győr mellől
nagyszentjánoson van a volt ÁG ban 6 db de azokat nem ismerem annyira.
Válasz #11827. hozzászólásra
Honnan irsz?