Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Itt nálunk meg van 4 uj Jd mind a négyen magasnyomású szivattyú(adagoló) csere,kettőn turbó csere,és zabálnak mint az állat,ott is vakaróznak a tulajok ahol nem viszket
Válasz #11911. hozzászólásra
Hali! Itt a faluban van 4 db N92, de egyenlőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Kicsi a hűtője, melegszik a motor, beszakadt a kompresszor csavar, elpukkant a fűtéscső és a kompresszor csöve. Az adagoló is elég rendesen el lett csavargatva gyárilag, hogy tudja a TIERIII-at és ez nem javára vált. (Az A seria tetejének motorja van benne)
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy a mostani uj traktorokkal ( A-s valtra Meckormik Case stb) hogy lehet kukoricában sorközművelőzni Mivel ezeknek a gépeknek a szélessége 210 cm körüli igy épp hogy elfér a kuki sorban. mivel ezt is figyelembe kell veni egy esetleges gépvásárlásnál.
A segítséget előre is köszi
EZ MÁR TÚL IDŐS.
HA BENÉZ AZ ALKATRÉSZ VÁSÁR HIRTELEN PROBLÉMÁS LEHET,
HA MOTOR FELÚJÍTÁS MERT MÁR GYENGE, AKKOR INKÁBB KOMMERSZEBB MÁRKA, MERT MO-N NEM OLYAN OLCSÓ A VALTRAMOTOR.
A FIAT JÖHET SZÓBA.
AHHOZ MÉG VAN BÁRHOL ALKATRÉSZ LÁSD IKR HA MOTOR ESETLEG GOND, AKKOR MAX 500BÓL VAN FELÚJÍTOTT MOTOROD.
Figyelj ,a Valtra jó gép,de nagyon meg kell nézni ha ilyen öreget szeretnél,mert az alkatrész nem olcsó hozzá,(szerencsére nekem csak a szűrők és gömbcsapok kellettek)
15927 hozzászólás
Itt nálunk meg van 4 uj Jd mind a négyen magasnyomású szivattyú(adagoló) csere,kettőn turbó csere,és zabálnak mint az állat,ott is vakaróznak a tulajok ahol nem viszket
Válasz #11924. hozzászólásra
ÚJ SZÉRIA- ÚJ HIBALEHETŐSÉG
1 ÉV ÉS KIFORRJA MAGÁT
Ja, és ezek széria hibák, mindegyiknél előfordult.
Hali! Itt a faluban van 4 db N92, de egyenlőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Kicsi a hűtője, melegszik a motor, beszakadt a kompresszor csavar, elpukkant a fűtéscső és a kompresszor csöve. Az adagoló is elég rendesen el lett csavargatva gyárilag, hogy tudja a TIERIII-at és ez nem javára vált. (Az A seria tetejének motorja van benne)
Válasz #11922. hozzászólásra
nincs gond. csak már nagyon megszoktam a villanykuplungot
még dolgozni kell a hunirakkal
Válasz #11921. hozzászólásra
Mi a gond?
Válasz #11919. hozzászólásra
ma kipróbáltam a hunirakot. úgy döntöttem, hogy a fergivel rakom le a kamiont
Válasz #11919. hozzászólásra
ez nem volt vicces! holnap lejátszuk!
Válasz #11918. hozzászólásra
nem a géppel,a gépésszel
Válasz #11917. hozzászólásra
mi a problém vele? légfékes és orbit kormányos. ma hozták délelött "kosárban", délután sikerült beindítani. menni még nem tudtam vele. 390-ért vettem
Válasz #11915. hozzászólásra
attol függ,milyen a kamionsofőr,mennyire félti a kamionját
Válasz #11915. hozzászólásra
Nekiállni mindennek neki lehet......
De a befejezés áúúúúúúúú....
Válasz #11914. hozzászólásra
mit gondolsz neki merjek vele álni kamiont lerakni? hoznak hétfőn 2 kamion big-bag kakit
Válasz #11913. hozzászólásra
csodás gépezet ,multhéten volt egy javításon nálunk
Fan!
ismét mtz tulaj lettem. legalábbis fél mtz
vettem egy hunirak targoncát
Nemfox mekk tudni semmit.
Eladás közelít a 0ához.
Az a 1 2 meg le se bagóz minket...
Nyálazd végig ezt a 12000et, talán asszem írtak róla pár morzsát......
De az is lehet h. mind csak kérdés volt......
Sziasztok!
Az N92-röl várnék véleményeket, tapasztalatokat minden érdekel! Köszönöm!
Válasz #11909. hozzászólásra
Merre lenne?
Válasz #11894. hozzászólásra
Üdv.1Frakk B1-et tudok én is.Áll vagy 10éve,sztem hosszas győzködés vár rád ha megakarod venni.
Válasz #11897. hozzászólásra
Ha nem sajnálod rá a pénzt akkor Kecskeméten a Nagytraktor KFT-nél van még hozzá új alkatrész .
Válasz #11906. hozzászólásra
Én arra venném ,csak a régi tulaj még nem tudja
Válasz #11905. hozzászólásra
Kg-ra veszed ???
Válasz #11904. hozzászólásra
Ja ,de ez többévi kutató,és javitó munka után,lesz üzemképes,ha megtudunk egyezni a tulajjal
Válasz #11903. hozzászólásra
Medionba több fér.....
Válasz #11901. hozzászólásra
szemet hordani ,belemegy vagy 30 mázsa
Válasz #11900. hozzászólásra
vágóasztalszállitókocsit húzni talán ?
Válasz #11899. hozzászólásra
aratáskor mire használható egy ilyen ?
Válasz #11899. hozzászólásra
Mi a faxt akarsz ezzel aratáskor ?????????
Válasz #11898. hozzászólásra
2-3 hónap mulva dolgoznia kell,aratáskor mindenképp
Válasz #11897. hozzászólásra
Szerintem még munkaképes is.......
Válasz #11895. hozzászólásra
Motor benne van,hütő,ülés,meg pár apróság
Markolóst szoktam látni 1 tanyán.
Hali . Csak a motor hiányzik belőle ?
Tegnap nézegettem ,nem tud valaki FRAK-ot donornak?
Válasz #11892. hozzászólásra
elvileg szerelhető felnivel vannak,és összébb bírod állítani,inkább a gumizással lehet baj 18,4-nél szélesebb sorközbe nem való.
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy a mostani uj traktorokkal ( A-s valtra Meckormik Case stb) hogy lehet kukoricában sorközművelőzni Mivel ezeknek a gépeknek a szélessége 210 cm körüli igy épp hogy elfér a kuki sorban. mivel ezt is figyelembe kell veni egy esetleges gépvásárlásnál.
A segítséget előre is köszi
Válasz #11874. hozzászólásra
EZ MÁR TÚL IDŐS.
HA BENÉZ AZ ALKATRÉSZ VÁSÁR HIRTELEN PROBLÉMÁS LEHET,
HA MOTOR FELÚJÍTÁS MERT MÁR GYENGE, AKKOR INKÁBB KOMMERSZEBB MÁRKA, MERT MO-N NEM OLYAN OLCSÓ A VALTRAMOTOR.
A FIAT JÖHET SZÓBA.
AHHOZ MÉG VAN BÁRHOL ALKATRÉSZ LÁSD IKR HA MOTOR ESETLEG GOND, AKKOR MAX 500BÓL VAN FELÚJÍTOTT MOTOROD.
SZTEM,
Válasz #11889. hozzászólásra
lassan már lejutok hozzád a gumikért. csak elég brutálisak az útviszonyok
Válasz #11887. hozzászólásra
Az egy idősebb gép ,kérdezted a tulajt,üzemóra?
Válasz #11885. hozzászólásra
Láttam már hirdetve,de árilag jónak tűnik,de
Válasz #11884. hozzászólásra
Semmi gond.Én tegnap voltam az asszonnyal.Ilyen se lesz többet.Dupla költség fele szórakozás.
Válasz #11883. hozzászólásra
Figyelj ,a Valtra jó gép,de nagyon meg kell nézni ha ilyen öreget szeretnél,mert az alkatrész nem olcsó hozzá,(szerencsére nekem csak a szűrők és gömbcsapok kellettek)
Válasz #11884. hozzászólásra
11874!!!!!!!!!!!!
Válasz #11880. hozzászólásra
Bocs a rosszul olvastam ,megártott a mas-expózásnem eladó a gép 98-as évjárat 6600óra körül van benne
Válasz #11882. hozzászólásra
ZT 323A
Válasz #11880. hozzászólásra
Bocs ,milyen Zt?
Válasz #11879. hozzászólásra
Válasz #11875. hozzászólásra
Nem gondoltam,hogy a tied.A ZT-t szeretném lecserélni azért kíváncsiskodtam.Kérdések:hány éves,rendszám?A többi később.
Válasz #11878. hozzászólásra
Nem is azért írtam !
Válasz #11877. hozzászólásra
Nem hobbibol indítottam egy haverhoz kamion jött , az udvarát randbe kellet rakni , komatsu meg homokot rak egész héten