Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.33 FtUSD390.32 FtCHF431.59 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem az éket nyirta el?sajnos sokminden lehet az oka,gyári szivattyú vagy utángyártott?lazitsd meg a szivatyúból kijövő csövet hogy jön-e nyomás,kormány működik?
SOS valaki segítsen!A 106 os kombájnomon egyszercsak elment a hidraulika rendszer, pedig pár hete lett bele véve új szivattyú!A tartájban az olajszint tökéletes! Valaki segítsen, nagyon sürgős lenne!!!
Az a baj a kép nem mutat semmit. Már megnéztünk vagy hatot de mind hulladék volt,pedig képen türhetően mutatott. Valszeg a héten megyünk valamikor arra,összeírunk párat,és ezt is megkukkancsuk
Én kméten a Nagytraktornál vettem az állókéseket kb 8 éve,a lengő megvolt szinte mind,lehet h ezeket is kukival törették ki,mert kuki asztal is volt hozzá.
Válasz #3479. hozzászólásra
Kukorica csutkát és csuhét szeretném zúzatni és gyengének találom arra meg a gyári magyarhoz könnyebb késeket kapni amik kukira jók .
Válasz #3461. hozzászólásra
Itt van az AI-on,csak kicsit messze vagyunk kb 250. A komi aztmondta,hogy pöpec a gép de én mar nem hiszek senkinek.Az előbb jobban megnéztem és úgy láttam szecskázó nincs rajta így lehet felejtős lesz
Én ki vettem a hűtőt mint ahogy javasolták itt nekem és egyesével kilökdöstem a cella közöket egy rézdróttal és utána addig mostam strivel még minden közön át nem láttam utána nem melegedett többet csak azt sajnálom nem mostam ki a hűtő rendszert mosó adalékkal de ezt az idén pótolom szezon előtt .
Motor olajat meg 15w40-es többfokozatú olajat mert ez megy minden gépemben ha turbós ha nem . Adalékot nem használok bele .
8399 hozzászólás
Válasz #3500. hozzászólásra
Nem az éket nyirta el?sajnos sokminden lehet az oka,gyári szivattyú vagy utángyártott?lazitsd meg a szivatyúból kijövő csövet hogy jön-e nyomás,kormány működik?
SOS valaki segítsen!A 106 os kombájnomon egyszercsak elment a hidraulika rendszer, pedig pár hete lett bele véve új szivattyú!A tartájban az olajszint tökéletes! Valaki segítsen, nagyon sürgős lenne!!!
Válasz #3497. hozzászólásra
Betudnád linkelni a hirdetést ? mert utána tudok érdeklődni esetleg ha kell .
Válasz #3497. hozzászólásra
Arról nem . De amit MF-es belinkelt ismerem a gazdáját
Válasz #3496. hozzászólásra
Amit tegnap írtam Jánoshalmán van tudsz róla valamit?
Válasz #3493. hozzászólásra
Ez meg van és az ősszel ment szerintem eladó , hozzáértő srác javítja nincs rossz állapotban .
Válasz #3494. hozzászólásra
Dél,dél-nyugat,nyugati országrészbe írtunk össze párat
Válasz #3493. hozzászólásra
Milyen útvonalon mentek?Honnan,hová?
Válasz #3492. hozzászólásra
Az a baj a kép nem mutat semmit. Már megnéztünk vagy hatot de mind hulladék volt,pedig képen türhetően mutatott. Valszeg a héten megyünk valamikor arra,összeírunk párat,és ezt is megkukkancsuk
Válasz #3491. hozzászólásra
Ez az!
Válasz #3490. hozzászólásra
Igen!
Válasz #3489. hozzászólásra
Eladó?
Válasz #3488. hozzászólásra
Mélykúton is van egy.
Válasz #3485. hozzászólásra
Tegna rosszul mondtam Jánoshalmán van
Válasz #3478. hozzászólásra
Szia!Mennyiért adnád?
Válasz #3485. hozzászólásra
Jó cakát !
Válasz #3484. hozzászólásra
További jó éjszakát
Válasz #3482. hozzászólásra
Ennek is hiányzott több mint fele,csak mint a fogsor,középen majdnem az összes ./kicsit aránytalan volt az elosztása /
Válasz #3482. hozzászólásra
Bocs nem erősített álló késeket hanem lengő késeket .
Válasz #3481. hozzászólásra
Lehet . kukinál minden második állókést ki kell venni ha jól tudom és lehet hozzá kapni erősített állókéseket .
Válasz #3480. hozzászólásra
Én kméten a Nagytraktornál vettem az állókéseket kb 8 éve,a lengő megvolt szinte mind,lehet h ezeket is kukival törették ki,mert kuki asztal is volt hozzá.
Válasz #3479. hozzászólásra
Kukorica csutkát és csuhét szeretném zúzatni és gyengének találom arra meg a gyári magyarhoz könnyebb késeket kapni amik kukira jók .
Válasz #3478. hozzászólásra
Mi a gond vele h lecserélnéd?
Válasz #3476. hozzászólásra
Nagyjából igen .
Válasz #3464. hozzászólásra
Hallod nem találom keresd meg és linkeld be ide . Biztos hogy Mélykúti az a gép ?
Válasz #3468. hozzászólásra
Szinben is passzolna? Mert nem akarom h szidjanak ha megveszik.
Válasz #3474. hozzászólásra Van majd felrakom azt is de az nem olyan 1szerü
Válasz #3469. hozzászólásra
Videó nincs?
Arasson így akinek 6 anyja van
Válasz #3467. hozzászólásra
bocs de az elöbb lemaradtt a kép
Válasz #3465. hozzászólásra
adnék érte cserébe egy másikat ami a 106-ra való érték egyeztetéssel .
Alföldi kombájnosoknak:-)
Válasz #3462. hozzászólásra
Melyik az?
Válasz #3460. hozzászólásra
Gondolom gyári ,rajta volt ,állókéseket pótolni kellett ,mert nagyon hiányosan vettük és nem ment ki a szalma.
Válasz #3463. hozzászólásra
Nm tom. Piros kuki asztal van rajta. Aszondja a komi ,hogy fuvaroznak is
Válasz #3462. hozzászólásra
Ránézek a hirdetésekre kb mikor hirdette meg ? ezen van szecskázó max a terelője van leszerelve .
Válasz #3461. hozzászólásra
Itt van az AI-on,csak kicsit messze vagyunk kb 250. A komi aztmondta,hogy pöpec a gép de én mar nem hiszek senkinek.Az előbb jobban megnéztem és úgy láttam szecskázó nincs rajta így lehet felejtős lesz
Válasz #3458. hozzászólásra
Az őszön ment a gép nézzétek mag ha úgy van . Hol van hirdetve ?
Válasz #3459. hozzászólásra
Hali
Neked milyen szecskázód van a domin ?
Válasz #3454. hozzászólásra
Nekem is kivolt véve motorfelújitáskor,elvittem gumishoz ,ott kilökte a 10 baros levegő,persze fele dudva rámragadt .
Válasz #3457. hozzászólásra
Érdmes megnézni? eggyik havernak kellene
Válasz #3456. hozzászólásra
A faluban ez enyémen kívül egy van az állítólag eladó de még nem láttam hirdetésben .
Húsfutár! Van nálatok egy 106-os eladó,valami fuvarosé. Van róla valami infód?
Szevasz Tamás,gyere át a Z-be.
Én ki vettem a hűtőt mint ahogy javasolták itt nekem és egyesével kilökdöstem a cella közöket egy rézdróttal és utána addig mostam strivel még minden közön át nem láttam utána nem melegedett többet csak azt sajnálom nem mostam ki a hűtő rendszert mosó adalékkal de ezt az idén pótolom szezon előtt .
Motor olajat meg 15w40-es többfokozatú olajat mert ez megy minden gépemben ha turbós ha nem . Adalékot nem használok bele .
ki milyen motorolajat használl esetleg adalék?(prolong?)
Válasz #3449. hozzászólásra
Fagyállóval használd nem lesz vízköves, a bordák közét pedig minden este fújd ki. Ne reggel mert akkor párás, de nap közben sem árt.