Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409 FtUSD388.8 FtCHF432.53 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Helló! Ha a hűtőrendszerbe vizet öntötök ne csodálkozzatok,hogy kilövi a vizet.Én tavaly leforrasztottam róla a tetejét kb 60%-a a celláknak el volt tömődve rozsda darabokkal!!
Kb.3 éve kérdeztem.Ha melegszik,tegyél egy mtz hűtőt a fülke mellé,2 db lada ventilátorral,oda vissza kapcsolóval,meg új vízszivattyút.Nem fog utánna melegedni.
Válasz #3438. hozzászólásra
szerintem is jobban jársz bontottal.a felujitás elég húzos lehet.javitás után még be is kell szabájozni.legalábbis valamikor még az ikr-nél ugy ment.
Igen a linde motor rossz, eltört egy dugó.
Hol lehet venni hozzá? Mert az Axialnál nincs. De felajánlották hogy Baján meg tudják csinálni a motort. Csak azt nem értem, hogy akkor nekik honnan van?
Ha valakinek lenne egy rossz motorja megveném belőle a dugot.
Szerintem elszált a hidromotorod mert a csö is azért esik lek mert rángatva megy a szivatyud is mert csak egyszer egyszer van eröltetve mert a hidromotor nem müködik rendesen törtt dugatyu valoszinü a hidromotorban
Valaki nem tud segítení?
A hidro szivatyú müködik de a kombánj nem megy se elöre se hátra csak néha de akkor is akadozva. Azóta csinálja ezt mióta ledobott egy csövet a ráfolyótartályról ami bele megy a linde szivatyúba.
Kite,Ikr,Axiál még a köszönés is ku.va sokba kerülitt aszem 120 körül volt kompletten.Tavaly az axiál a gabonaasztal motollaemelő munka hengernének a javítókészletét 17000+áfáért akarta adni csak a balost(ugyanezt legyártották máshol egy délelőtt alatt 5500Ft-ért)
Válasz #3415. hozzászólásra
Az nagyon jó . Nekem az axiál 215+fáért adta volna lécekkel de ez csak egyik fele . 90-ért vettem bontottan csak ithon tünt fel mikor a máik mellé raktam hogy gabona láncot vettem .
csak nálunk nem az vádja a kukoricát hanem egy 512 es fortschritt kombájn.de nem sok szokott lenni kukoricábol.de a sárgának akkoris megvan az évi kb 450 500 ha s teljesitménye kevés javitásokkal.
szerintem ne vigyétek a méhtelepre mert ha vannak jo alkatrészei azok jok lesznek a másikhoz.egyébként nekünk is sárga van.nem a vágási sebesség számit hanem a szóráskép meg a tisztaság és a viztartalom.
és nemnagyon foglalkozok ezekel a gépekkel de azt tudom hogy nálunk a cégnél van kettő az egyik zöld a másik sárga de a sárga sokkal jobban bírja mint a másik a zöldben már a második zsír új rába motor van de máma megint bedöglött asszem most eladjuk v elvisszük a mélytelepre és vesznek egy john deere 6540wts vagy egy másik sárga domit (nekem jobban tetszik a sárga mint a másik)
Ugy kell neki,biztos órabéres,mi a 330 medionnal 8km körül aratjuk a 100-110 mázsást,itt is van egy 204.es mega ami csak 1. sebességben arat ami kb max 5km
hali!én a 106 sal nagyon meg vagyok elégedve mert amit ment ebben az évben az elképeztő volt!kapott hideget meleget az időjárás végett.de akkor is levágta a magáét és szerencsére ebben az évben sem volt komolyabb baja pedig már 86 os évjáratu.nem fiatal.
Sziasztok! Elkövettem egy nagy bakit. Amikor kiszedtem a motort nem jegyeztem meg, hogy a generátor vezetékei közül a vékony kéket honnan húztam le. A vastag pirosra emlékszem, legalul volt a D+- nál. Ha valaki tudna segíteni azt köszönettel venném.
8399 hozzászólás
Válasz #3447. hozzászólásra
Akkor cseréld ki a körkefét a bogárfogóba, ha így se lessz jó akkor inkább tegyél rá porelszívót mint a megákon van
Helló! Ha a hűtőrendszerbe vizet öntötök ne csodálkozzatok,hogy kilövi a vizet.Én tavaly leforrasztottam róla a tetejét kb 60%-a a celláknak el volt tömődve rozsda darabokkal!!
Válasz #3448. hozzászólásra
a hüttőt zalába csináltattam 8x8 as lyukkal 2éve az is eldugul
T-150 hűtőre cseréld.
Válasz #3446. hozzászólásra
ezen már rég túlvagyok de a hütő attol még eldugul
Válasz #3445. hozzászólásra
Kb.3 éve kérdeztem.Ha melegszik,tegyél egy mtz hűtőt a fülke mellé,2 db lada ventilátorral,oda vissza kapcsolóval,meg új vízszivattyút.Nem fog utánna melegedni.
Válasz #3444. hozzászólásra
ezt hol láttad?
Válasz #3443. hozzászólásra
Ha az oda vissza forgósra gondolsz,az kb.5-600 ezer.Nem ér annyit.
CleanFix ventillátor: hallott már erröl valaki ? 106 os- ra gondoltam .esetleg árrol tud valaki?
Próbáld meg a Nyirség Nehézgép BT t Nyiregyházán
szerintem is jobban jársz bontottal.a felujitás elég húzos lehet.javitás után még be is kell szabájozni.legalábbis valamikor még az ikr-nél ugy ment.
Probáld meg a kombájnbontó.hu n a srácnak sok jó cucca van és elég jó áron amugy debrecenben van
Lehet,hogy jobban jársz ha veszel egy bontottat!
Igen a linde motor rossz, eltört egy dugó.
Hol lehet venni hozzá? Mert az Axialnál nincs. De felajánlották hogy Baján meg tudják csinálni a motort. Csak azt nem értem, hogy akkor nekik honnan van?
Ha valakinek lenne egy rossz motorja megveném belőle a dugot.
Válasz #3432. hozzászólásra
Szerintem elszált a hidromotorod mert a csö is azért esik lek mert rángatva megy a szivatyud is mert csak egyszer egyszer van eröltetve mert a hidromotor nem müködik rendesen törtt dugatyu valoszinü a hidromotorban
Válasz #3435. hozzászólásra
Az enyém is Linde,de nem kellett légteleniteni,amikor a csö lecsúszott róla.Felöntöttem olajjal és ment,azóta is megy.
egy szűrős linde
légteleniteni már probáltuk
Milyen Linde,Sauer...
levegős lett a rendszer.légteleniteni kell.
Valaki nem tud segítení?
A hidro szivatyú müködik de a kombánj nem megy se elöre se hátra csak néha de akkor is akadozva. Azóta csinálja ezt mióta ledobott egy csövet a ráfolyótartályról ami bele megy a linde szivatyúba.
Válasz #3430. hozzászólásra
sztem semmit
Válasz #3422. hozzászólásra
Mit ér a csapágy ha a tengöly mög tojás!?
Válasz #3428. hozzászólásra
ok!rendben van!megnézem hogy nekem vane hozzá.elüre is köszi
Válasz #3427. hozzászólásra
napokban lefényképezem őket bár annyit mondok előre hogy hézagoló lemezem és csavarom nincs hozá .
Válasz #3426. hozzászólásra
heves megye kál.az e mail cimem:zetoros92@freemail.hu oké azt megköszönném.
Válasz #3425. hozzászólásra
Igen megoldható meg tudok képet is küldeni róla ha kell .
Hova valósi vagy ?
Válasz #3424. hozzászólásra
ok renden megnezem en is hogy milyen kell!!ha esetleg nem birnék érte elmenni képet küldenél rola??meg postai uton megoldhato lenne??
Válasz #3423. hozzászólásra
Bács megye Mélykút , árban meg eggyezünk ha jól néztem 36-os tengelyre jók ?
Válasz #3422. hozzászólásra
nnyiért és merre található??csak érdeklődnék!
Van 6 darab facsapágyam a ládákhoz hátra ha valakit esetleg érdekel .
Válasz #3420. hozzászólásra
nevem alatt a számom
Válasz #3404. hozzászólásra
Engem érdekelne! Elérhetőség van?
Válasz #3418. hozzászólásra
gyengébb a lánca és ritkább a léc osztása a gabona láncnak
Válasz #3416. hozzászólásra
Mi a különbség a kettő között?
Válasz #3416. hozzászólásra
Kite,Ikr,Axiál még a köszönés is ku.va sokba kerülitt aszem 120 körül volt kompletten.Tavaly az axiál a gabonaasztal motollaemelő munka hengernének a javítókészletét 17000+áfáért akarta adni csak a balost(ugyanezt legyártották máshol egy délelőtt alatt 5500Ft-ért)
Válasz #3415. hozzászólásra
Az nagyon jó . Nekem az axiál 215+fáért adta volna lécekkel de ez csak egyik fele . 90-ért vettem bontottan csak ithon tünt fel mikor a máik mellé raktam hogy gabona láncot vettem .
Válasz #3414. hozzászólásra
Lehet külön is én csak láncot vettem a 4 db volt 47000Ft körül áfásan.
Válasz #3413. hozzászólásra
Láncot lécekkel együtt vagy külön is lehet kapni ?
Válasz #3412. hozzászólásra
Euferr,Nádudvar én az enyémre ott találtam a legolcsóbban ferde láncot.
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy hol lehet a 106-oshoz olcsón jó minőségű alkatrészeket kapni ?
Válasz #3410. hozzászólásra
csak nálunk nem az vádja a kukoricát hanem egy 512 es fortschritt kombájn.de nem sok szokott lenni kukoricábol.de a sárgának akkoris megvan az évi kb 450 500 ha s teljesitménye kevés javitásokkal.
Válasz #3409. hozzászólásra
szerintem ne vigyétek a méhtelepre mert ha vannak jo alkatrészei azok jok lesznek a másikhoz.egyébként nekünk is sárga van.nem a vágási sebesség számit hanem a szóráskép meg a tisztaság és a viztartalom.
és nemnagyon foglalkozok ezekel a gépekkel de azt tudom hogy nálunk a cégnél van kettő az egyik zöld a másik sárga de a sárga sokkal jobban bírja mint a másik a zöldben már a második zsír új rába motor van de máma megint bedöglött asszem most eladjuk v elvisszük a mélytelepre és vesznek egy john deere 6540wts vagy egy másik sárga domit (nekem jobban tetszik a sárga mint a másik)
Válasz #3407. hozzászólásra
Ugy kell neki,biztos órabéres,mi a 330 medionnal 8km körül aratjuk a 100-110 mázsást,itt is van egy 204.es mega ami csak 1. sebességben arat ami kb max 5km
Válasz #3406. hozzászólásra
Ma látam egy 108- ast!! Kb 110 m kukoricában ment is vagy 3 km/ h val!!
Válasz #3405. hozzászólásra
Nem fiatal,de a 106-osok közül még kiskorú,mert 86 után már a 8-asok jöttek,de jó gépek,
Válasz #3404. hozzászólásra
hali!én a 106 sal nagyon meg vagyok elégedve mert amit ment ebben az évben az elképeztő volt!kapott hideget meleget az időjárás végett.de akkor is levágta a magáét és szerencsére ebben az évben sem volt komolyabb baja pedig már 86 os évjáratu.nem fiatal.
Hali egy haveromnak van 1 zsir uj 12V-os Bosch öninditója rábához 45 ropi
Sziasztok! Elkövettem egy nagy bakit. Amikor kiszedtem a motort nem jegyeztem meg, hogy a generátor vezetékei közül a vékony kéket honnan húztam le. A vastag pirosra emlékszem, legalul volt a D+- nál. Ha valaki tudna segíteni azt köszönettel venném.
Válasz #3399. hozzászólásra
az elnök úr is?