Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.17 FtUSD389.56 FtCHF429.74 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az egyiknek csak akkor lesz pénze ha megkapja a kuki árát,a másik hitelt venne fel,de a jelzálog földjét még most mérik,a harmadik akkor tudna fizetni ha eladja a sajátját............szóval mindenkinek van valami baja.Nekem meg az h.akkor veszem meg ha marad pénzem.
Jó eröl beszélni és gondolkodni.. Sajnos manapság lasan menek a dolgok!!De ha bejön egy szerencsés lapjárásod akora már konkrét elképzelésel kell hogy rendelkezz!!
Válasz #3374. hozzászólásra
Ezt neked kell tudni bár tény hogy alkatrész ellátás terén jobb az E gép . De a Sampo azért jóval ujabb , igaz ritkább is .
Válasz #3372. hozzászólásra
3-ért már érdemes megnézni meg utána kérdezni az alaktrész ellátásnak a Készenlét KFT-nél mert most ők a forgalmazói ha jól tudom .
Válasz #3367. hozzászólásra
Nem tudok reprezentatív eredményt mondani mert 1 napom sem volt amit végig dolgozott volna , pontosabban az utolsó napot már kibírta de ott meg sok vonulás volt kis darabokon meg be a telephelyre de kb: 15 körül benyel gabonában és 18-20 között kukoricában .
Válasz #3363. hozzászólásra
Annyit hogy én az évi 120 Ha vágásra olyan 250-300 körül költöttem rá alkatrészben évente , de viszont kukoricában 13 liternél többet nem zabál a gép zúzós azstalal ifa motorral sem . Én 12-13 lier között jöttem ki vele nem zúzós asztalal de szerintem nem sokat tett volna oda a zúzó sem mert a Perkis jóval nyomatékosabb motor .
Válasz #3359. hozzászólásra
Ezt neked kell látni mennyit ér meg egy kombájn mert mindre kell majd költened laktrészre , üzemanyagra , meg gondolom embert is fognál rá nem te hajtanád .
már megint 10 milla fölött járunk. és arra a megállapításra jutok, hogy nem gazdaságos ennyiért nekem kombájn.t venni, mert 10 millának 1 milla a kamata, van némi amortizációja meg anyagköltsége. és még tankolni kell a masinába
8399 hozzászólás
Válasz #3394. hozzászólásra
376 cm a gépkönyvem szerint.
Válasz #3398. hozzászólásra
Ez nagy szívás,pont nem fér be
Válasz #3397. hozzászólásra
Ilyen volt a gazdája,meg a gazdájának a gazdája.Ezért mehet most mindegyikük
Válasz #3396. hozzászólásra
konedata.net katalógus adat
Válasz #3395. hozzászólásra
én meg azt nem tudom elhinni, hogy ennyi ü.ó. alatt hogy lehet így szétverni 1 trakit
itt vannak 18-2O e. ü.ó.sok de azok újnak néznek ki emellett
Válasz #3394. hozzászólásra
Ezt honnan tudod?A fülke teteje,vagy a villogó teteje?
Válasz #3393. hozzászólásra
Sokan voltak akik nem hitték el h. csak ennyi van benne
Válasz #3392. hozzászólásra
373 cm
Válasz #3391. hozzászólásra
szóval rajtam kívül mindenkinek tetszett?
Válasz #3390. hozzászólásra
Ez is jó ötlet.Nagyon megköszönném ha megtennéd.
Válasz #3388. hozzászólásra
Az egyiknek csak akkor lesz pénze ha megkapja a kuki árát,a másik hitelt venne fel,de a jelzálog földjét még most mérik,a harmadik akkor tudna fizetni ha eladja a sajátját............szóval mindenkinek van valami baja.Nekem meg az h.akkor veszem meg ha marad pénzem.
Válasz #3389. hozzászólásra
nem lenne 1xŰBB megmérni mérőszallaggal?
Válasz #3385. hozzászólásra
Valaki igazán elővehetné a gépkönyvét
Válasz #3387. hozzászólásra
nem nagyon kapkodnak érte?vagy miért nem kelt még el?
Válasz #3386. hozzászólásra
még nem
Válasz #3385. hozzászólásra
nem vetted meg?
Üdv mindenkinek.A 106-os magasságára lenne szükségem.Ha valakinek van gépkönyve,vagy esetleg tudja fejből,igazán beírhatná.Köszi.
Válasz #3175. hozzászólásra
A 228-as Commandor, ha jól emlékszem 1994-ben lett búzában világbajnok. (Németországban 5,6ha/ó kb.8tonnás búzában)
Válasz #3380. hozzászólásra
Gyere át a közép kombájn topicba, majd rábeszélünk valamire!
Válasz #3381. hozzászólásra
ez igy igaz
Válasz #3380. hozzászólásra
Jó eröl beszélni és gondolkodni.. Sajnos manapság lasan menek a dolgok!!De ha bejön egy szerencsés lapjárásod akora már konkrét elképzelésel kell hogy rendelkezz!!
Válasz #3379. hozzászólásra
már régóta töröm. idönként elöjön a téma, de vétel nem igazán
Válasz #3378. hozzászólásra
Enek igazán örülök és sok szerencsét hozzá!! Tényleg nem is mondtad hogy kombájn vásárláson is töröd a fejed??
Válasz #3377. hozzászólásra
holnap vetek
Válasz #3370. hozzászólásra
Na léptem további jó éjszakát .
Válasz #3374. hozzászólásra
Ezt neked kell tudni bár tény hogy alkatrész ellátás terén jobb az E gép . De a Sampo azért jóval ujabb , igaz ritkább is .
Válasz #3373. hozzászólásra
3ért lehet többet érne egy szép fasirt
Válasz #3372. hozzászólásra
3-ért már érdemes megnézni meg utána kérdezni az alaktrész ellátásnak a Készenlét KFT-nél mert most ők a forgalmazói ha jól tudom .
Válasz #3371. hozzászólásra
nem tudom, hogy mennyi
van ott egy öreg is, azt3-ért meg lehetne venni
Válasz #3370. hozzászólásra
12 milláért ?
Válasz #3366. hozzászólásra
van egy sampo az axiálnál 500 órás
40 Ha gabonát vágtam vele
Nem tudok reprezentatív eredményt mondani mert 1 napom sem volt amit végig dolgozott volna , pontosabban az utolsó napot már kibírta de ott meg sok vonulás volt kis darabokon meg be a telephelyre de kb: 15 körül benyel gabonában és 18-20 között kukoricában .
Válasz #3365. hozzászólásra
a domi mennyit eszik? mennyit vágtál vele?
Válasz #3364. hozzászólásra
Akármiért is eladhatja,én ránéznék ha kombájnt akarnék venni.100-200ha-ra tökéletes megoldás
Válasz #3363. hozzászólásra
Annyit hogy én az évi 120 Ha vágásra olyan 250-300 körül költöttem rá alkatrészben évente , de viszont kukoricában 13 liternél többet nem zabál a gép zúzós azstalal ifa motorral sem . Én 12-13 lier között jöttem ki vele nem zúzós asztalal de szerintem nem sokat tett volna oda a zúzó sem mert a Perkis jóval nyomatékosabb motor .
Válasz #3362. hozzászólásra
nézegetem azokat is. miért ad el valaki egy alig használt gépet nagyon olcsón?
Válasz #3361. hozzászólásra
a pirosba még 3 milláért még lenne is fantázia. 1 millát még tudna is hozni egy éven
A Sampókat nem nézed? Abból 10milláért újszerűt kapsz,szerintem nem rosszak.
Ezt neked kell látni mennyit ér meg egy kombájn mert mindre kell majd költened laktrészre , üzemanyagra , meg gondolom embert is fognál rá nem te hajtanád .
ezért írtam " ha lenne lóvém "
Válasz #3358. hozzászólásra
már megint 10 milla fölött járunk. és arra a megállapításra jutok, hogy nem gazdaságos ennyiért nekem kombájn.t venni, mert 10 millának 1 milla a kamata, van némi amortizációja meg anyagköltsége. és még tankolni kell a masinába
Válasz #3355. hozzászólásra
Konkrétat nem néztem de a 66-osok olyan 11-14 milla között mennek .
Válasz #3356. hozzászólásra
Csapágyak ékszíjak , gumi gyűrűk a variátorba , variátorok felperselyesése egy tartáyl alj csere , felvonók fogaskerekezése .
Válasz #3347. hozzászólásra
Azért 500-ból nem újítod fel a 14-est sem,én többet költöttem rá.
Válasz #3354. hozzászólásra
milyet? mennyiért?
Válasz #3350. hozzászólásra
Meg mondom neked az őszintét ha most lenne lóvém inkább egy TX New-Hollandot vennék .
7-ért lehet venni 2056-ot is. de ha kifogja za ember, akkor vagyonokat lehet rákölteni. jó lenne egy kombájn, de nem minden áron
Ha van rá keret akkor nem para de ha nincs keret akkor az is sok .