Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én tegnap cincáltam ki belőle a kőgyűjtőt meg a dobot ma délután meg lecincáltam róla dobvariátort . Holnap kiveszem dobkosarat és rakom be a kuki kosrat meg kicserélem a dobcsapágyakat mert az egyik eléggé odavan .
Válasz #3291. hozzászólásra
Tavaly, én más típuson, rosta csere, dobhézagot, meg szelet állítottam, anyagiak miatt, mindent átvettek levonás nélkül.Mondjuk nem egy hasznos a kombájn számára.
Én se vettem ki soha a dobot,sőt a kőgyűjtőt sem,csak a kőgyűjtő takaró lemezét vagy a kosár szakállemezét(attól függően h.éppen mi van benne).A kosár alá kell két lécet benyomni,és azon szépen kifordúl.A drótos módszer is jó.
Ahol nem kell fellazítani csapágyat ott jó hulladék lehet már a dobcsapágy, mert vminek kell oldalra mozdulni, hogy az illesztésröl le menjen, amugy minek kivenni dobot felesleges idöpocséklás meg szerelgetés, összerakásnál a betett kosarat oda kell drótozni egyik léchez aztán csak forgatni dobot behuzza helyére kosarat, aztán csapok ki és kész... (1 ember is átszereli ha felfújja az arcát
Válasz #3283. hozzászólásra
ez a kategória kezd az 514esek kimullásával visszaszorulni, de szerintem akisebbek is csak néhány megszállott veterának van mint mi is.
Válasz #3280. hozzászólásra
A nagyok is, meg a kicsik is, jól meg gondoltad? Kell Neked az idegesség?
A Dél-Világban /online/olvastam a főnököd szlogenjének, városi fórum hozzászólásokat, olvasd el!Van aki névvel írt nem semmi!!!
Válasz #3277. hozzászólásra
kevesen lehetünk mert mikor a márka topikba vásárlás előtt próbáltam infót beszerezni,a mellény mindjárt kisebb lett és nagy halgatás volt.
Nyítni kellene rá, meg az enyémre is topikot, de a címen gondolgozok ami összefogja ezeket a gépeket.Mire leírtam be ugrott "Közép kategóriás kombájnok"?
Kőgyüjtőt kiveszed. A dobcsapágy csavarjait fellazítod a lépcső felőli oldalon, a másik oldalon az ékszíj feszítő csavakokat kiveszed(laza legyen a szíj),kiveszeg a 8 db tartócsavart és 2db 2 méteres csővel szépen ki lehet venni.Így má könnyedén ki lehet cserélni a kosarat
Válasz #3251. hozzászólásra
magyarul akkor én inkább kiveszem nem nyúkálok mindene keresztül így rohadtul rühellem hogy csupa mocsok vagyok ha hozzá kell nyúlnom
8399 hozzászólás
Válasz #3299. hozzászólásra
Az tuti nem cserélné vissza hacsak nem adnák mindent ehhez ő meg adná gabon a sztalal kocsi nélkül .
Én tegnap cincáltam ki belőle a kőgyűjtőt meg a dobot ma délután meg lecincáltam róla dobvariátort . Holnap kiveszem dobkosarat és rakom be a kuki kosrat meg kicserélem a dobcsapágyakat mert az egyik eléggé odavan .
Válasz #3298. hozzászólásra
hátha cserélne a pálinkó
Válasz #3295. hozzászólásra
nehéz lesz olyan madarat találni.
Válasz #3295. hozzászólásra
milyen állapotban van a 106-os? dolgozál rajta sokat?
Válasz #3293. hozzászólásra
Nincs illesztése a dobnak csak beméllyedés van a tárcsán ha a do tengely kicsit kilóg eléférjen .
Válasz #3294. hozzászólásra
Nem , nem volt érdemes és gondolkodás nélkül vissza is cserélném egy perkinses MDW-re .
Válasz #3266. hozzászólásra
most igy utólag érdemes volt megválni az mdw-től?
Válasz #3289. hozzászólásra
Mf,akkor te kiveszed a 8 csavart,és illesztés nélküli dob már jön is kifele helyéről, vagy milyen rendszerű 106 os?
Válasz #3291. hozzászólásra
Tavaly, én más típuson, rosta csere, dobhézagot, meg szelet állítottam, anyagiak miatt, mindent átvettek levonás nélkül.Mondjuk nem egy hasznos a kombájn számára.
Válasz #3290. hozzászólásra
Kukoricára nem is lemezelted be a szalmarázó ládák elejét?Mert dob kivétel nélkül pl.: a lemezek ki-be szerelése őrült munka
Válasz #3288. hozzászólásra
Én se vettem ki soha a dobot,sőt a kőgyűjtőt sem,csak a kőgyűjtő takaró lemezét vagy a kosár szakállemezét(attól függően h.éppen mi van benne).A kosár alá kell két lécet benyomni,és azon szépen kifordúl.A drótos módszer is jó.
Válasz #3288. hozzászólásra
Tévedés,nem azért nem kell fellazítani,a csapágyat.Nekem az új csapággyal sem kell fellazítani.
Ahol nem kell fellazítani csapágyat ott jó hulladék lehet már a dobcsapágy, mert vminek kell oldalra mozdulni, hogy az illesztésröl le menjen, amugy minek kivenni dobot felesleges idöpocséklás meg szerelgetés, összerakásnál a betett kosarat oda kell drótozni egyik léchez aztán csak forgatni dobot behuzza helyére kosarat, aztán csapok ki és kész... (1 ember is átszereli ha felfújja az arcát
Válasz #3269. hozzászólásra
Oksa majd megmérem ha nem felejtem el , sőt ha passzol neked tudok is fülkét .
Válasz #3284. hozzászólásra
Ha szépség szerint választanák, szóba is jöhetett volna.
Válasz #3283. hozzászólásra
ez a kategória kezd az 514esek kimullásával visszaszorulni, de szerintem akisebbek is csak néhány megszállott veterának van mint mi is.
Válasz #3281. hozzászólásra
Azt olvastam, de én csak a "Deutz Fahr -ra beszéltelek volna rá",ez vicc!!
Válasz #3281. hozzászólásra
Igen, mert 514,stb van, de ha volna sokat tudnánk egymásnak segíteni, x9044, kombájnban utazott csak mostsassol , meg sunnyog.
Válasz #3280. hozzászólásra
A nagyok is, meg a kicsik is, jól meg gondoltad? Kell Neked az idegesség?
A Dél-Világban /online/olvastam a főnököd szlogenjének, városi fórum hozzászólásokat, olvasd el!Van aki névvel írt nem semmi!!!
kevesen lehetünk mert mikor a márka topikba vásárlás előtt próbáltam infót beszerezni,a mellény mindjárt kisebb lett és nagy halgatás volt.
Válasz #3279. hozzászólásra
A nagyok is így csinálják .
Válasz #3278. hozzászólásra
Láttalak a Tv-ben ott szundikáltál az asztal sarkán, mikor aktivnak/NEM SUGÁRZÓNAK/kellett volna lenned!
Az az legó!!!
Válasz #3276. hozzászólásra
Nyítni kellene rá, meg az enyémre is topikot, de a címen gondolgozok ami összefogja ezeket a gépeket.Mire leírtam be ugrott "Közép kategóriás kombájnok"?
Válasz #3275. hozzászólásra
Nem,Bócsai-nemtudtam hogy ott is van aki tudná hozni.volt gazdi meg nemmondta.
Válasz #3274. hozzászólásra
Akkor a sárbogárdi tréler hozta? Nekem ők hozták be a sógoroktól.
Válasz #3273. hozzászólásra
igen újbol lehet mondani,de lehet hogy inkább valami helikopter kombájn kereztezés kellene ide.Sárbogárdi volt.
Válasz #3272. hozzászólásra
Akkor mondhatjuk, mi kombájnosok!Messziről érkezett?
Válasz #3271. hozzászólásra
Szia !
Igen egy pirossal,több van.Bár az utolja nem volt zökkenőmentes,széthasadt afelni a kamionon mikor hoztuk.
Válasz #3269. hozzászólásra
Szia István! Nem tán a gép az udvarban?
Válasz #3268. hozzászólásra
Nem mindegyiknél kell a dobcsapágy csavarjait fellazítani.Az enyémnél nem kell,a TSZ. dominak felkellett.
Válasz #3266. hozzászólásra
Helló!
Légyszives a 106 fülke méretet alul ha megmérnéd mijen széles és hosszú
Válasz #3253. hozzászólásra
Kőgyüjtőt kiveszed. A dobcsapágy csavarjait fellazítod a lépcső felőli oldalon, a másik oldalon az ékszíj feszítő csavakokat kiveszed(laza legyen a szíj),kiveszeg a 8 db tartócsavart és 2db 2 méteres csővel szépen ki lehet venni.Így má könnyedén ki lehet cserélni a kosarat
Válasz #3263. hozzászólásra
köszi
Válasz #3265. hozzászólásra
Én alul 12-est használtam
Válasz #3264. hozzászólásra
Én az 512-essel kimondottan tisztán tudtam vágni a napraforgót alul 9- 12-es rostát használtam,felül a lamellás rostát.
Válasz #3258. hozzászólásra
Beledarálta a fejet a magba így a tartályban 50-50% fej darab és mag volt .
Válasz #3261. hozzászólásra
Mi mindig használtuk,az alsó rostát kb:10-12mm-re nyitottuk.
Válasz #3261. hozzászólásra
Na végre avatarom is van. Új vagyok
Válasz #3260. hozzászólásra
úgy értem kuko aratásra
Válasz #3259. hozzászólásra
szia szoltán! az alsó rostával mit csináltatok?
Válasz #3253. hozzászólásra
A 106-osból mi is kivettük mindig a dobot.
Válasz #3249. hozzászólásra
Csak egy kérdés:miért nem tudtál az 514-essel rendesen napraforgót vágni?
Válasz #3256. hozzászólásra
1987es OROS 6011es SA szárzúzós csőtörő adapter.+ szecskázó. 87es a gépis
Válasz #3255. hozzászólásra
az biztos meg vallatja , milyen adaptered van hozzá ?
Válasz #3254. hozzászólásra
Majd a kuko megvallatja.
Válasz #3252. hozzászólásra
akkor jó
Válasz #3251. hozzászólásra
magyarul akkor én inkább kiveszem nem nyúkálok mindene keresztül így rohadtul rühellem hogy csupa mocsok vagyok ha hozzá kell nyúlnom
Válasz #3247. hozzászólásra
Műszakilag hálisten O.K. Igaz csak 80 hat vágtunk vele gabonát, egy maggyüjtőcsiga törése volt, ami már gányolva volt, ismétlem volt