Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A dobon áttudsz nyúlni, h a ponyvát és a magterelő lemezt lecsavarozd (úgyanúgy vissza is megy. A kosár felső csapszegeit ki, alsó csavart ki.ja, és lekell venni a kőgyüktőt (8 csavar).
Igazából tanakodunk, h letakarjuke a kalászvisszahordó csigát és kivegyüke az alsórostát.A "hozzáértő" egy régi tszes ő kivenné. nektek mi a véleményetek?
Válasz #3225. hozzászólásra
Ennél többet ? Holnap akarom átszerelni ma kiakartam venni a dobot de nem jön , leakartam venni egyik doblécet de nem jön le .
Sziasztok! Ezt látnotok kell. A születésnapomra a feleségem és az anyósom Dominátor tortát sütöttek. Olyan sunyiba, hogy én az egészről nem tudtam semmit. Amíg én szántottam addig ők összeraktak egy kombájnt.A hátulja egy picit megcsúszott mire lefényképeztem.
Válasz #3203. hozzászólásra
Bocs hogyha nem teszett de ez a fórum már nem a régi . Már jobbadán csak a pár régi ember miatt járok ideakiket anno megismertem és akikkel lehet normálisan is beszélni vagy kérdezni de már nagyon sok itt a faszfej akik csak szarakodni járnak ide .
Természetesen bárhol lehet tömítetlenség,vagy úgy is jártunk már h.a búvárcső nyakben elrepedt.Ha 2 perc eszeveszett tápszivattyúzásra sem jön fel a gázolaj,cseréld le a csövet egy úlyra,ami átlátszó,és ha valaki nyomja a tápsz.-t,akor végignézve a csövet észreveszed h. hol szív falsot
Ha mind a két szelep tiszta és jól működik,és az üllepítő pohár is tiszta, akkor már csak valahol a nyomó ágban(még a szűrő betét előtt,pl: a szűrő első légtelenítőnél,v.a szűrő bemenő csőnél)nyitni kell a rendszert,hogy a tápszivattyún átjövő levegő tudjon távozni,és nagy fordulaton járatva (pihenés nélkül)a kézi tápszivattyút,meg fog érkezni a várvavárt siker,sőt még lehet hogy a gázolaj is.Itt jegyezném meg hogy az az eszement ember hibáját kiküszöbölendően--aki egy ekkora étvágyú motor gázolajrendszerét rábízta egy borosüvegdugó nagyságú előszűrőre--érdemes már a tank kilépő csövébe iktatni egy pár forintért kapható kb.2 dl-es előszűrőt,ami több évre magoldhatja az előszűrés problémáját.Utóirat:nem tetszett,ahogy az ag.lux.-on leszóltál bennünket.
Olyan problémám lenne hogy a Domi nem szívja fel a gázolajat a tankból . Csövet megfújtam és meg szívtam de nincs eldugulva . Tápszivattyú jó de tettem helyette másikat ami szintén jó . de nem akarja még így sem felszívni az anyagot
8399 hozzászólás
Válasz #3246. hozzászólásra
A dobon áttudsz nyúlni, h a ponyvát és a magterelő lemezt lecsavarozd (úgyanúgy vissza is megy. A kosár felső csapszegeit ki, alsó csavart ki.ja, és lekell venni a kőgyüktőt (8 csavar).
Válasz #3246. hozzászólásra
no-no kimoderálom
Válasz #3248. hozzászólásra
14-esnél kivettem egy évben de sajnos azzal nem tudtam rendesen naprát vági így az nem reprezentatív
Válasz #3245. hozzászólásra
Igazából tanakodunk, h letakarjuke a kalászvisszahordó csigát és kivegyüke az alsórostát.A "hozzáértő" egy régi tszes ő kivenné. nektek mi a véleményetek?
Válasz #3245. hozzászólásra
És milyen műszakilag ?
Válasz #3244. hozzászólásra
És hogyan mert nekem is első szezonom ezzel az ócskavassal .
Válasz #3243. hozzászólásra
Igaz, köszi, talán ezért is esett rá a választás.
Válasz #3241. hozzászólásra
először mi is kivettük májusban, multhéten hivtunk hozzáértőt is és ő mutatta hogyan
Válasz #3242. hozzászólásra
Szépen le van festve .
Válasz #3240. hozzászólásra
az új családtag, nemrég vettük
Válasz #3240. hozzászólásra
Most én kiakarom venni és majd kiedrül hogy könnyebb
Válasz #3226. hozzászólásra
sziasztok! szerintem átszerelni nem kell a dobot kivenni.
Válasz #3237. hozzászólásra
Nem vagyok oda érte
Válasz #3234. hozzászólásra
Későn jöttem rá de majd holnap megoldom azt is .
Válasz #3236. hozzászólásra
Tetszene mi ?
Válasz #3233. hozzászólásra
Nem ,csak bencénél kipróbáltam milyen modinak lenni
Válasz #3233. hozzászólásra
csak Bence elfordult
Válasz #3231. hozzászólásra
Akkor meg ne csodálkozz
Válasz #3230. hozzászólásra
tán már modi vagy
Válasz #3229. hozzászólásra
Válasz #3228. hozzászólásra
nem vettem le a kőfogó takaróját és felül bele ér a merevítésekbe
Válasz #3229. hozzászólásra
Köszönöm a bókot
Válasz #3227. hozzászólásra
bele hogy a rohadás vinné el
Válasz #3226. hozzászólásra
A léc odavan pöttyintve hegesztővel,miért nem jön ki a dob?
Válasz #3222. hozzászólásra
ide valaki belepiszkált
Válasz #3225. hozzászólásra
Ennél többet ? Holnap akarom átszerelni ma kiakartam venni a dobot de nem jön , leakartam venni egyik doblécet de nem jön le .
Válasz #3224. hozzászólásra
ne beszélj róla így ,megsértődik és aztán szerelgetheted minden nap
Válasz #3223. hozzászólásra
igen beindult az ócskavas
Válasz #3222. hozzászólásra
Műxik a szépség?
Ma beindítottuk a szépséget . délutánra kiderül hogy bírja az ez tápszivattyú elejti-e az anyagot .
Válasz #3217. hozzászólásra
Nagyon ügyesek .
Gyönyörű !!!!
Hát már ezért megérte lecserélni a 514-est, a többi szeretettről nem is beszélve!!!Gratulálok, Isten éltessen!
És hogy szeletelted?Motor ki,dobkosár ki,stb.???
Bocs a képek lemaradtak.
Sziasztok! Ezt látnotok kell. A születésnapomra a feleségem és az anyósom Dominátor tortát sütöttek. Olyan sunyiba, hogy én az egészről nem tudtam semmit. Amíg én szántottam addig ők összeraktak egy kombájnt.A hátulja egy picit megcsúszott mire lefényképeztem.
Válasz #3202. hozzászólásra
Nekem is volt ilyen problémám,a tankba lévő cső,tetején,a meneten,volt hajszálrepedés.
Válasz #3211. hozzászólásra
és az most jó vagy rossz ha abba a kategóriába sorolsz????
m1 a komb?
szívtál vele eleget idén?
Ki köl vönni a pumát és sürü olajjal mögolajozni,mert ha kopoott nincs szivó hatás!!!Utánna teljes siker.
Válasz #3205. hozzászólásra
igen
Válasz #3210. hozzászólásra
Inkább mondjuk úgy köztük vagy te is .
Válasz #3206. hozzászólásra
Remélem az 1. helyre engemet hozol föl........
.........mint FFet persze..........
Válasz #3207. hozzászólásra
Ekkora Fan vagy hogy kiséred a csapatot .
Válasz #3207. hozzászólásra
Eddig semmit de ha gondolod és ráérsz összefuthatunk .
Válasz #3206. hozzászólásra
Szia Tamás!
Délután megyek Mélykútra! Focimecsre,Te mit csinálsz délután?
Bocs hogyha nem teszett de ez a fórum már nem a régi . Már jobbadán csak a pár régi ember miatt járok ideakiket anno megismertem és akikkel lehet normálisan is beszélni vagy kérdezni de már nagyon sok itt a faszfej akik csak szarakodni járnak ide .
az lenne a kérdésem még hogy ennél a bosch tápnál a pohár a két szelep között van ?
Természetesen bárhol lehet tömítetlenség,vagy úgy is jártunk már h.a búvárcső nyakben elrepedt.Ha 2 perc eszeveszett tápszivattyúzásra sem jön fel a gázolaj,cseréld le a csövet egy úlyra,ami átlátszó,és ha valaki nyomja a tápsz.-t,akor végignézve a csövet észreveszed h. hol szív falsot
Ha mind a két szelep tiszta és jól működik,és az üllepítő pohár is tiszta, akkor már csak valahol a nyomó ágban(még a szűrő betét előtt,pl: a szűrő első légtelenítőnél,v.a szűrő bemenő csőnél)nyitni kell a rendszert,hogy a tápszivattyún átjövő levegő tudjon távozni,és nagy fordulaton járatva (pihenés nélkül)a kézi tápszivattyút,meg fog érkezni a várvavárt siker,sőt még lehet hogy a gázolaj is.Itt jegyezném meg hogy az az eszement ember hibáját kiküszöbölendően--aki egy ekkora étvágyú motor gázolajrendszerét rábízta egy borosüvegdugó nagyságú előszűrőre--érdemes már a tank kilépő csövébe iktatni egy pár forintért kapható kb.2 dl-es előszűrőt,ami több évre magoldhatja az előszűrés problémáját.Utóirat:nem tetszett,ahogy az ag.lux.-on leszóltál bennünket.
Olyan problémám lenne hogy a Domi nem szívja fel a gázolajat a tankból . Csövet megfújtam és meg szívtam de nincs eldugulva . Tápszivattyú jó de tettem helyette másikat ami szintén jó . de nem akarja még így sem felszívni az anyagot