Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.45 FtCHF440.33 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2945. hozzászólásra
Oksa,2 csapágy gyanús volt ezért kicseréltem,holnap fogom összerakni,neked csak fel kell rakni a 4 csavart meg a szíjakat, tuti lessz a cucc.
Rendben!De a gyári könyvében,alaktrészkatalógusban halmteiler -nek van irva,az pedig növényi elválasztót jelent!Erről ennyit!Lehet,h hülyén hangzik,de mivel előre fele mész a kombájnal,akkor nem a rendet válassza el,ahnem, a sort!De attól köszönöm a szives,kedves felvilágositást!
Ha-ha-ha!De jó kedvedben vagy!Eddig mindenki megértette,h mit akarok,s mégse okoskodott bele senki a pontos nevébe!De legyen örömöd,akkor rendelválasztót keresek!De sórelválasztónak akkor is logikusabb!
Azé mer az 1ik oldalán van amit éppen vágsz, a másik oldalán meg amit majd később és az már másik rend lesz!!!!!!!!!
Látom annyi közöd van az aratáshoz mint tomkrúzhoz
Többen is azt mondják,h a naprához jobb a gabona asztal,nekem megvan a motolla,meg a tálcák,de azt el akarom adni!Fka 601-est meg felpengézni,s azzal aratni!Jobb vagy nem?!
8399 hozzászólás
Válasz #2949. hozzászólásra
Szeva.
1 kérdés,az állító mechanika hiányos, neked az megvan?
Válasz #2947. hozzászólásra
Öszintén megmondom,h sokkal jobb állapotban van mint az enyém!Köszi szépen!Lépek,mert hajnalban kelés van!Jó éjt!Szia!
Válasz #2946. hozzászólásra
Kössz,de sztem elég is lett,nem győzöm javítani az írásaimat.
Oksa,2 csapágy gyanús volt ezért kicseréltem,holnap fogom összerakni,neked csak fel kell rakni a 4 csavart meg a szíjakat, tuti lessz a cucc.
Válasz #2944. hozzászólásra
Egészségedre mellesleg!!!
Válasz #2944. hozzászólásra
Az lesz az!Fa@a!!!Okés!Én hajnalban már megyek kaszálni,de majd megnézem!!!Köszi Szépen!
Válasz #2943. hozzászólásra
Ez a méret magfelel?
Volt ma 1 kis időm az ügyeddel törődni.
E-mail majd reggel ha nem baj,kicsit bepálinkáztam.......
Válasz #2942. hozzászólásra
Szia!Állitólag 2 méret létezik!Az enyém 28-30 centi közötti!Nem tom pontosan megmérni a tengely miatt!
Válasz #2941. hozzászólásra
Mert neked milyen van rajta ?
Válasz #2939. hozzászólásra
Itt nem lehet megoldani nélküle!Össze van rohadva!Meg bemart egymásba!Úgy néz ki,h veszek egy másikat!Ha olyan,mint az enyém!
Válasz #2938. hozzászólásra
Mi a bajod a szelelő variátorral ?
Válasz #2938. hozzászólásra
Nekem gabonában nem lessz kész a kocsim de majd megoldom anélkül .
Válasz #2937. hozzászólásra
Szerintem készen lesz!Ma a vágóasztal kocsit csináltam,meg a szelelő variátorral szenvedtünk!
Jó neked,h készen van!
Válasz #2935. hozzászólásra
Bírsz vele már aratni is vagy a gabonában még nem ?
Válasz #2935. hozzászólásra
Enyém kész aratásra .
Válasz #2934. hozzászólásra
Szevasz!Lassan már kész!Tiéd?Minden okés vele?
Válasz #2933. hozzászólásra
Hali , mia helyzet a Domival hogy állsz ? aratsz már vele a szezonban ?
Válasz #2932. hozzászólásra
Szia!TÁn a kombájn bontós vagy?!Ahol a John Deere traktorok is vannak?!Nekem másik számod van meg!
Újfehértón a 4es fűúton Nyíregyháza és Debrecen között. Tel.:30/9655-689 Esetleg napra betakarításra másik búzaasztal is van.
Válasz #2930. hozzászólásra
Helyileg hol van? Vagy elérhetőséget kapok? Engem ár és távolság fügvényében érdekel!
Nekem is van egy napra szerelékem abuzaasztalra tavaj lett felujitva ha valakit érdekel megbótolhatjuk .
Válasz #2928. hozzászólásra
Nekem az is jó!Ahoyg érzed!:-)
Válasz #2926. hozzászólásra
Vagy inkább msn?
Válasz #2926. hozzászólásra
Persze,nyugodtan!
Válasz #2925. hozzászólásra
Közbe az adatlapod megnéztem és rá jöttem. Hívhatlak telcsin nem zavarlak?
Válasz #2924. hozzászólásra
Polgár,Hajdú-Bihar megye!
Válasz #2913. hozzászólásra
Igen! Helyileg hol vagy?
Válasz #2922. hozzászólásra
Rendben!De a gyári könyvében,alaktrészkatalógusban halmteiler -nek van irva,az pedig növényi elválasztót jelent!Erről ennyit!Lehet,h hülyén hangzik,de mivel előre fele mész a kombájnal,akkor nem a rendet válassza el,ahnem, a sort!De attól köszönöm a szives,kedves felvilágositást!
Válasz #2921. hozzászólásra
http://www.agraroldal.hu/szerkezet-2_cikk.html
én is értettem, azé írtam hogy nem az a neve
Válasz #2920. hozzászólásra
Ha-ha-ha!De jó kedvedben vagy!Eddig mindenki megértette,h mit akarok,s mégse okoskodott bele senki a pontos nevébe!De legyen örömöd,akkor rendelválasztót keresek!De sórelválasztónak akkor is logikusabb!
Válasz #2918. hozzászólásra
Azé mer az 1ik oldalán van amit éppen vágsz, a másik oldalán meg amit majd később és az már másik rend lesz!!!!!!!!!
Látom annyi közöd van az aratáshoz mint tomkrúzhoz
Válasz #2917. hozzászólásra
Mellesleg nálunk vasból van az elválasztó!!!!!!!!!
Válasz #2917. hozzászólásra
És miért pont rendválasztó?!Inkább akkor sorelválasztó nem?!Mert rendet nem látok a táblán aratás előtt!!!!!!!!!
Válasz #2916. hozzászólásra
Az a gabonatárolóban van, és deszkából készül
Válasz #2915. hozzászólásra
Én gabona elválasztónak ismerem!Jobb a gyári!
Válasz #2914. hozzászólásra
Azt rendválasztónak hívják, és nem nehéz csinálni 1 hegesztőnek
Helló!nincs valakinek gabona elválasztója a vágóasztal elejére?!
Válasz #2909. hozzászólásra
Szia!Téged érdekelne a motolla meg a tálca?
Válasz #2908. hozzászólásra
Képed netán nincs róla?!
Válasz #2908. hozzászólásra
A törőhengert leveszitek?
Válasz #2906. hozzászólásra
Forgókést kell rá venni,az tökéletes.
Szia! Engem érdekelne! Szólj légyszi ha eladnád!
Mink is a csőtörő asztallal vágjuk a forgót. füleslánc fel pengézve meg egy álló penge a törő lemezen.
Válasz #2905. hozzászólásra
Az igen!De a tiéd már üzemel,az enyém meg javitásra szórul még mindig!
Válasz #2903. hozzászólásra
Többen is azt mondják,h a naprához jobb a gabona asztal,nekem megvan a motolla,meg a tálcák,de azt el akarom adni!Fka 601-est meg felpengézni,s azzal aratni!Jobb vagy nem?!
Válasz #2902. hozzászólásra
Még én se nagyon siettem vele,még ma vettem ki a dobkosarat.
Válasz #2898. hozzászólásra
Akkor üdv druszám.
Válasz #2899. hozzászólásra
Akkor meg kell venni.
Válasz #2900. hozzászólásra
Még nincs,de rajta vagyok!Ma vettük le a szélvariátor felső variátorát,mert be van állva!