Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szia!Nem,nem tőled kérdeztem!De akár tőled is!Megér annyit?!Mielőtt ő vette meg,előtte voot felújitva,de ez kb 3-4 éve volt!S azóta le lett lakva álltó helytében!
Szia Imi!150 efdt-ot megér nem?!Állitólag fel volt újjitva!1 tengely hiányzik,a bal oldali hajtó tengely+fogaskerék a végére,meg a 2 db lánc az oldalára!
Éveim száma nő,gépeim száma nő,munkám mennyisége is nő,csajaim száma nem nő(a neme nő,csak a száma nem), a munkakedvemet meg úgy eltettem valahová h. már egy éve nem találom.csak a pénzt szórom kifelé az ablakon(pedig nagy a gyanúm h. lehet jövőre jó lenne kenyérre is
Üdv mindenkinek!Lóg egy kicsit az alsó dobvariátor tárcsám,kikopott a csuszka része.Állítólag a Valbert Bt-nél van olyan h.viszem a régit és hozom az újat.Tud-e róla valaki valamit,jó-e a minősége,vagy bármilyen kapcsolódó információnak örülnék.Előre is köszönöm,este jövök.
Válasz #2877. hozzászólásra
Gazválasztóm nincs sajna,szerintem akkor áztasd be ejszakára,pl gázolajban,utánna ha van komoly lehúzód akkor avval próbálkozz.
Szia!Az a baj,h a tengelyről kellene lejönnie!Az a rész,ami mozogna,rá van rohadva a tengelyre!Feszegetni meg nem nagyon akarnám,nehogy eltörjön!Neked esetleg nincs eladó a vágóasztal órrára a gabona elválasztó?!
Elsőlépésként lazitsd le a munkahengerhez vezető csövet ha kikapcsol akkor a vezértömb leeresztő szelepe kopott ha akkorsem vagy munkahenger vagx mechanikai szorulás
Sziasztok!Segitséget szeretnék kérni!A kombájnak a cséplő szerekezete nem kapcsol ki,merre keressem a hibát?!A munkahengerénél vagy a vezérlőtömbnél?!Köszönöm!
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani,h a Fka-601-es asztalhoz kell másik ferdefelhordó vagy jó a gabonáé hozzá?!
Mennyibe kerül hozzá a napraforgó átszerelő készlet?
Köszönöm!
8399 hozzászólás
Válasz #2898. hozzászólásra
Én is azon töröm a fejem,h meg kellene venni!Most nincs rá pénzem,de mondta,h majd kifizetem,ráér!
Válasz #2894. hozzászólásra
Kombájn kész van Roland?
Válasz #2895. hozzászólásra
Szia!Nem,nem tőled kérdeztem!De akár tőled is!Megér annyit?!Mielőtt ő vette meg,előtte voot felújitva,de ez kb 3-4 éve volt!S azóta le lett lakva álltó helytében!
Válasz #2897. hozzászólásra
Hello Imikém,az bizony
Válasz #2896. hozzászólásra
Ja vagy te is Imre vagy?
Vegyed meg
Tőlem Kérdezed?
Válasz #2869. hozzászólásra
Szia Imi!150 efdt-ot megér nem?!Állitólag fel volt újjitva!1 tengely hiányzik,a bal oldali hajtó tengely+fogaskerék a végére,meg a 2 db lánc az oldalára!
Válasz #2892. hozzászólásra
Éveim száma nő,gépeim száma nő,munkám mennyisége is nő,csajaim száma nem nő(a neme nő,csak a száma nem), a munkakedvemet meg úgy eltettem valahová h. már egy éve nem találom.csak a pénzt szórom kifelé az ablakon(pedig nagy a gyanúm h. lehet jövőre jó lenne kenyérre is
Válasz #2891. hozzászólásra
Veled mi van he?
Semmi katasztrófa minden okéj????
Válasz #2888. hozzászólásra
OK.köszi
Válasz #2886. hozzászólásra
Szia!Küldtem emailt!
Válasz #2887. hozzászólásra
Nekem Túrkevén újitották tavaj.
Válasz #2887. hozzászólásra
Jó a minősége,én tavaly cseréltem nálla.Nyugodtan viheted a régit,ha az ár megfelel.
Üdv mindenkinek!Lóg egy kicsit az alsó dobvariátor tárcsám,kikopott a csuszka része.Állítólag a Valbert Bt-nél van olyan h.viszem a régit és hozom az újat.Tud-e róla valaki valamit,jó-e a minősége,vagy bármilyen kapcsolódó információnak örülnék.Előre is köszönöm,este jövök.
Válasz #2885. hozzászólásra
Szia!
Válasz #2884. hozzászólásra
Ok,köszi!Szia
Válasz #2883. hozzászólásra
Vmi van, de darabokban,holnap megnézem ha nem felejtem el.
Válasz #2882. hozzászólásra
Köszi!Esetleg ha ugy alakul,a tiéden megvan?!Eladód?Mennyiért?
Válasz #2881. hozzászólásra
Fel is kell rakni mert szétveri magát ezért kell rá a műa.
Sok türelmet és sok sikert hozzá.
Válasz #2880. hozzászólásra
Köszi,de azok már nincsenek rajta!S a fülek fele el van kopva!Amiatt is le akarom venni,h felhegesszem vmivel!
Válasz #2879. hozzászólásra
Még vmi,a külső szijtárcsán van 3 köröm azon lenni kellene 3 müanyag vminek, az legyen rendben,különben szétveri az öntvényfüleket.
Válasz #2878. hozzászólásra
Ahoz le kell vennem!Ok,köszi!
Válasz #2877. hozzászólásra
Gazválasztóm nincs sajna,szerintem akkor áztasd be ejszakára,pl gázolajban,utánna ha van komoly lehúzód akkor avval próbálkozz.
Válasz #2876. hozzászólásra
Szia!Az a baj,h a tengelyről kellene lejönnie!Az a rész,ami mozogna,rá van rohadva a tengelyre!Feszegetni meg nem nagyon akarnám,nehogy eltörjön!Neked esetleg nincs eladó a vágóasztal órrára a gabona elválasztó?!
Válasz #2875. hozzászólásra
Ha a szelelő variátorra gondolsz, szerintem le lehet venni 4 csavarral a gép oldaláról.
Helló!A szelelőventillátor felső ékszijtárcsája őssze van rohadva!Valakinek van vmi jó ötlete,h h lehet levenni egyben?!
Köszönöm,addigra már ezeket végig csináltam!A munkahenger szára szorúl egy kicsit,beolajoztam,meg megjárattam!
A szíj mérete az jó,nem rövid!
Valakinek van eladó kalászelválasztó a vágóasztal órrára?!
Válasz #2858. hozzászólásra
tavaj bruttó 40 ér vettem axiálnál soronként az átszerelőkészletet, claas 1 ferdefelhordóvaldolgozik nemkell máik a kukiasztalhoz!
Válasz #2870. hozzászólásra
Nem rövid a szíj esetleg,mi jártunk ugy régebben hogy rövidebbet adtak a kelleténél
Elsőlépésként lazitsd le a munkahengerhez vezető csövet ha kikapcsol akkor a vezértömb leeresztő szelepe kopott ha akkorsem vagy munkahenger vagx mechanikai szorulás
Sziasztok!Segitséget szeretnék kérni!A kombájnak a cséplő szerekezete nem kapcsol ki,merre keressem a hibát?!A munkahengerénél vagy a vezérlőtömbnél?!Köszönöm!
Válasz #2868. hozzászólásra
Rendben
Válasz #2867. hozzászólásra
Még nem mondott árat,de szinte ingyen kapta!Azt mondta,h majd megegyezünk!Majd elmesélem,ha viszem vissza a tartót!
Válasz #2866. hozzászólásra
Mi forint ha nem titok?
Válasz #2865. hozzászólásra
Okés!Még nem,de megveszem!
Válasz #2863. hozzászólásra
Oksa majd ha tudsz valamit felhívsz,vettél kuki asztalt?
Válasz #2862. hozzászólásra
Milyen kaszapengével?!Akitől venném,ő azt mondta,h a kanalak tetejére kell vmilyen késeket hegeszteni,s akkor jó!
Válasz #2860. hozzászólásra
Szia!Ma jött meg a zöld rendszámom a Domihoz!De viszont az ismerősöm még nem csörgött,a Rábával kapcs!MAjd holnapo rácsörgök már,h mi a helyzet!
Válasz #2861. hozzászólásra
sajna ennyi,de bruttó,kaszapengével átalakítható házilag
Válasz #2859. hozzászólásra
Köszi!Soronként?!az 420 eft?!Multkor átszerelt adaptert adtak volna 300 eftért!
hello szia ,ugyan az a ferde az átszerelőkészletet meg ha nincs sok forgód nem éri meg megvenni.
nem kell másik felhordó,átszerelő 70 köröl soronként.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani,h a Fka-601-es asztalhoz kell másik ferdefelhordó vagy jó a gabonáé hozzá?!
Mennyibe kerül hozzá a napraforgó átszerelő készlet?
Köszönöm!
Válasz #2853. hozzászólásra
Hogy ne, esztergáltatsz 1 másik csapágyházat hegesztesz hozzá ilyen küllőket és menetet fúrsz az öntvénybe odacsavarozod.
Válasz #2855. hozzászólásra
Össze-vissza taknyolták valamivel sajnos.
Megfelelő pálca kell hozzá.
sajnos igazán csak a csere segít,de valami 160nettó
Erre tudtok valamilyen javítási megoldást? Sajna már előttem próbálták hegesztéssel javítani, de nem nagy sikerrel.
Válasz #2851. hozzászólásra
Bocs,mellé nyomtam!Ez az!