Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!A kormányom sz...kodik!Ha megemelem,akkor jó,meg ha hideg a motor,meg az olaj,addig jó,utána piszkosúl kemény,nehezen megy!Nem tudja vki,h valahol meg lehet mérni a szivattyú nyomását?Meg a szivattyú melyik része a kormány?!Köszönöm!
Próbáld meg Taszinger Gyulát, habár nem tudom milyen messze laksz Debrecentől. A www.kombajnbonto.hu oldalon megtalálod az elérhetőségüket. Én egy nagyon korrekt embernek ismertem meg.
Én első szezonban sokat szenvedtem a melegedés miatt. Második szezonra vettem bele egy új ritkított rácsos hűtőt 120 ezerért, azóta nem melegszik, pedig mifelénk is vannak dombok. Nagyon hálás gép, tulajdonképpen mint bármelyik, ha törődnek vele.
Válasz #2773. hozzászólásra
Nem tűnim rosznak bele . Van vízóra is meg oljanyomás óra is külön . Kasza rángató trapéz kicsit lóg azt mondta a volt gazdája de adott hozzá egy újat . Mindeféleképpen átnézem az asztalokat is
Helló! Egyébként egybe van a gép? Az asztalt tényleg járasd meg,mert én két éve vettem és azóta mindig szivat, így úgy döntöttem: e nyárra minden csapágyat, láncot kicserélek rajta. Vízóra van a gyárin kívül is?
Válasz #2764. hozzászólásra
Nem csak hoztam haza egy guriga bálát és mikor kibontottam szét gurult az egész . utána alig láttam az idegtől 2 órán keresztül . És hát ilyenkor nem gondolkodok nagyon csak cselekszem .
8399 hozzászólás
A fülke alatt fekete müa dugokkal levakolva ha jóltévedek.
a 16 x 15ös menetü a szervóé mérőhely az orbit bekötése előtt nyomásmérést teljes motorfordulaton és valameik oldalra leütköztetettkerékkel végezzétek
Válasz #2798. hozzászólásra
ha jól tudom a hátsó rész
Válasz #2797. hozzászólásra
Egy tengelyen van 2 szivattyú!
Válasz #2796. hozzászólásra
Hogy dupla?
Válasz #2795. hozzászólásra
Ezt gondoltam!De a kombájnon duplás a szivattyúja!Tehát 2 szivattyú van egybe építve!S nem tom,h melyik része a kormányé!
Válasz #2794. hozzászólásra
A hidraulikaszivattyúról működik.
Válasz #2793. hozzászólásra
Köszi,de ha beinditom a kombájnt,akkor megy szépen,kicsivel később meg már nem!Szerintem,h felmelegszik az olaj,s akkor nem megy!
Válasz #2792. hozzászólásra Kezd leghátul a hibakeresést!!! Lehet szorul a mankós tengely,vagy a munkahenger.
Sziasztok!A kormányom sz...kodik!Ha megemelem,akkor jó,meg ha hideg a motor,meg az olaj,addig jó,utána piszkosúl kemény,nehezen megy!Nem tudja vki,h valahol meg lehet mérni a szivattyú nyomását?Meg a szivattyú melyik része a kormány?!Köszönöm!
Válasz #2790. hozzászólásra
Ez nem ez Békéscsabai gyártmány .
saját készitésű napra asztal
Válasz #2787. hozzászólásra
Bocs ma nem értem rá de remélem holnap bírok beszélni az időssel .
Válasz #2786. hozzászólásra
Rendben holnap felhívlak.
szia hus futár élég jó állapotban van.gondolkodtál a bizniszen?
Helló Bandy Molnár János vagyok 06 30 653 1918 bármikor hivhatsz
Ez a napra asztalom
Válasz #2779. hozzászólásra
Ha érdekel a csiga irj vmi elérhetőséget, és megbeszéljük.
Válasz #2776. hozzászólásra
üdv.
nekem van 4 pár vacsi új tépőhenger
Holnapra megálmodom.(Csongrád megye)
Válasz #2780. hozzászólásra
0630/415-1482 számon hívhatsz bármikor .
FKA alkatrész kell neked ? Mert vannak komplett tagjaim FKA-hoz csak füleslánc kell rá és rakhatod be .
szia Bandy a csiga nem kell csak a külsö része mennyi az ára és hol van?
Próbáld meg Taszinger Gyulát, habár nem tudom milyen messze laksz Debrecentől. A www.kombajnbonto.hu oldalon megtalálod az elérhetőségüket. Én egy nagyon korrekt embernek ismertem meg.
Válasz #2776. hozzászólásra
Nekünk éppen lenne 1,a csigalevél az alsó végen kopottas.
helló mindenkinek nem tudtok valakinek 106/108 hoz komplett üritő csigát és egy FKA601 kukorica adapter is érdekelne donornak valami jó áron
Én első szezonban sokat szenvedtem a melegedés miatt. Második szezonra vettem bele egy új ritkított rácsos hűtőt 120 ezerért, azóta nem melegszik, pedig mifelénk is vannak dombok. Nagyon hálás gép, tulajdonképpen mint bármelyik, ha törődnek vele.
Válasz #2773. hozzászólásra
Nem tűnim rosznak bele . Van vízóra is meg oljanyomás óra is külön . Kasza rángató trapéz kicsit lóg azt mondta a volt gazdája de adott hozzá egy újat . Mindeféleképpen átnézem az asztalokat is
Helló! Egyébként egybe van a gép? Az asztalt tényleg járasd meg,mert én két éve vettem és azóta mindig szivat, így úgy döntöttem: e nyárra minden csapágyat, láncot kicserélek rajta. Vízóra van a gyárin kívül is?
Válasz #2769. hozzászólásra
oké elhiszem.Az asztalt meg mozgasd mert úgy jársz mint én a kis japánnal.
Léptem szeva
Válasz #2768. hozzászólásra
Viccen kívül nem én voltam .
Válasz #2767. hozzászólásra
én se válalnám el
Válasz #2766. hozzászólásra
DE az csinálta mert nem engedtek a géphez .
Válasz #2765. hozzászólásra
Nem lehet hogy valami balfék bálázós csinálta?
Válasz #2764. hozzászólásra
Nem csak hoztam haza egy guriga bálát és mikor kibontottam szét gurult az egész . utána alig láttam az idegtől 2 órán keresztül . És hát ilyenkor nem gondolkodok nagyon csak cselekszem .
Válasz #2763. hozzászólásra
mi van tán másnapos voltá.
Válasz #2761. hozzászólásra
Ma nem beszéltem az illetővel majd holnap . Ma kicsit kimaradtak dolgok .
Válasz #2760. hozzászólásra
Első indítás k.rva nehezen utána pöccre .
Válasz #2755. hozzászólásra
van már asztal kocsi?
Válasz #2759. hozzászólásra
Motor hogy indúl?
Válasz #2758. hozzászólásra
Semmi gond nem volt hála istennek jött szépen .
Válasz #2757. hozzászólásra
Az uton nem volt semmi gond?
Válasz #2756. hozzászólásra
Még nem . De a jövő héten haverral bele nézünk majd ha ráér egyik nap .
Válasz #2755. hozzászólásra
belenéztél már ?
Válasz #2754. hozzászólásra
Hali vagyok már
hol vagy Húsfutár? talán már bele temetkeztél a 106-os ba?
Válasz #2752. hozzászólásra
Sík terepen akkor te már nem is tudnál kombájnal egyenest menni úgy hozzá szoktá a görbe vonalakhoz
A terep tolna megyében van gyönk határa