Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én olyat tudok ahol a variátor tárcsa agy részét fémfelszórják és a "hüvelyét" hozzá szabályozzák és ott a variátor tárcsák leszabályozását is vállalják. Ja és ez j n szolnok megyébe van.
Üdv mindenkinek.Érdeklődni szeretnék,tud-e valaki az ország északkeleti negyedében bontva 106-os utánverő tengelyt és olyan helyet ahol centíroznak dobot,utóverőt,variátortárcsákat?Köszi.
Ez igaz.A multkor kellett volna egy utóverő tengely.Annyiért akarta adni mint az új utángyártott ára.Tényleg nem tudtok egyet bontva,vagy tud-e infót valaki az utángyártott teherbírásáról?
Válasz #2617. hozzászólásra
Nem tudom a méretét,meg kell kérdezni.A bontottról meg annyit hogy tuti jobb a minősége de 30 telefon meg 100km utánajárás és veszel egy ugyanolyan sz@rt mint ami benn volt,azt a lemezt nem az aratás eszi meg hanem amikor áll a gép és ott áll meg a víz benne.
újfehértón is biztosan van,csak az mostanában egy kicsit drága,de biztosan van itt aki tud máshol is.De ha nem akor ott is jobb mint a z utángyártott lemez
Csak egy 20cm lemezdarabot vettem azt hegesztettem be az elejébe mert a többi része jó volt.Ha jól emlékszem egy tábla bordás lemez volt 30000 és amennyi kellett úgy számolták ki.
8399 hozzászólás
Válasz #2649. hozzászólásra
köszi,olyat én is tudok ahol felújítják.
Válasz #2648. hozzászólásra
Én olyat tudok ahol a variátor tárcsa agy részét fémfelszórják és a "hüvelyét" hozzá szabályozzák és ott a variátor tárcsák leszabályozását is vállalják. Ja és ez j n szolnok megyébe van.
Üdv mindenkinek.Érdeklődni szeretnék,tud-e valaki az ország északkeleti negyedében bontva 106-os utánverő tengelyt és olyan helyet ahol centíroznak dobot,utóverőt,variátortárcsákat?Köszi.
Válasz #2646. hozzászólásra
Ahogy gondolod . A számomat azt tudod ? Ha nem akkor itt van . 0630/4151482
okés de majd márcisban lesz csak utlevelem akkor elmennék megnézni és beszélünk rola
Válasz #2641. hozzászólásra
köszi keress sok pénzt idehaza sokat csak lopni lehet
Válasz #2625. hozzászólásra
Tropi hívj fel azon a számon amit adtam mert tudok megoldást a zúzó ügyedre kettőt is .
Válasz #2642. hozzászólásra
Oké rendben
Válasz #2640. hozzászólásra
Még nem léptem semmit a bordásmagemelőben.
Válasz #2614. hozzászólásra
Szia!Már németben vagyok,ha otthol leszek,majd felteszem a képeket!Ez egy beúgró meló,pár hetet leszek csak,útána jelentkezem!
Válasz #2637. hozzászólásra
És hogy sikerült meghajtani?
Válasz #2638. hozzászólásra
Nem.A dobvariátor(olajos)
Válasz #2637. hozzászólásra
Lépcsős variátor?
Válasz #2636. hozzászólásra
egy nagyon kicsit meghajlott a variátor felől és remeg a variátor.Hol lehet variátort normálisan centíroztatni?
Válasz #2635. hozzászólásra
Mi lett a régivel?
Válasz #2634. hozzászólásra
Ez igaz.A multkor kellett volna egy utóverő tengely.Annyiért akarta adni mint az új utángyártott ára.Tényleg nem tudtok egyet bontva,vagy tud-e infót valaki az utángyártott teherbírásáról?
Válasz #2633. hozzászólásra
nincs messze!!! Csak Boczal nem szabad üzletelni! nála a használt is új áron van!
Válasz #2631. hozzászólásra
Merre laksz?Újfehértó messze van hozzád?
Válasz #2631. hozzászólásra
Kérdezősködök.
Válasz #2624. hozzászólásra
Köszi! Tudsz valahol bontva?
Válasz #2629. hozzászólásra
Á nem olyan frankó az mikkor csináljuk de így tartósabb.
Válasz #2627. hozzászólásra
Bemondtad a frankót Imi
Válasz #2626. hozzászólásra
A milyeink úgy telelnek hogy nincs bennük semmi meg a csiga ajtók nyitva.
Válasz #2626. hozzászólásra
Szezon vége takarítás és festés és öröké tart.
Nem tudom a méretét,meg kell kérdezni.A bontottról meg annyit hogy tuti jobb a minősége de 30 telefon meg 100km utánajárás és veszel egy ugyanolyan sz@rt mint ami benn volt,azt a lemezt nem az aratás eszi meg hanem amikor áll a gép és ott áll meg a víz benne.
Válasz #2598. hozzászólásra
kösz hus futár de zuzosat szeretnék.mert szárzuzo nélküli zmaj asztal van rajta
Válasz #2623. hozzászólásra
Ott szokta kezdeni, majd reggel körbe kérdezősködök.
Válasz #2622. hozzászólásra
a repce már kikandikál rajta :-D
Amugy csak az eleje rossz
Válasz #2619. hozzászólásra
Annyira xar?
Válasz #2619. hozzászólásra
újfehértón is biztosan van,csak az mostanában egy kicsit drága,de biztosan van itt aki tud máshol is.De ha nem akor ott is jobb mint a z utángyártott lemez
egy bontott feleannyi,és a Német anyag nem olyan mint a Magyar(legfeljebb csak a wixabó szerint).A hátuljából kijavítod mind a kettőt
Válasz #2618. hozzászólásra
Bontva hol?
Válasz #2612. hozzászólásra
vedd meg inkább bontva,az többet ér,és a súlya sincs a háromszorosa
Válasz #2616. hozzászólásra
ok. köszi.
azt nem tudod méretben mekora az a lemez? elég mind a kettőhöz vagy csak az egyikhez?
Válasz #2615. hozzászólásra
Csak egy 20cm lemezdarabot vettem azt hegesztettem be az elejébe mert a többi része jó volt.Ha jól emlékszem egy tábla bordás lemez volt 30000 és amennyi kellett úgy számolták ki.
Válasz #2613. hozzászólásra
Mennyiért csinálták ha megkérdezhetem? csak bordás lemezt vettél? vagy komplet?
Válasz #2608. hozzászólásra
Szia tedd fel a képeket köszi
Válasz #2612. hozzászólásra
Wixabo kft Nádudvar,én ott csináltattam,csinálnak csak bordás lemezt is amennyi kell úgyis csak az eleje szokott rohadni.
Üdv! nem tudja valaki hol gyártanak előkészitőasztalt???
Válasz #2610. hozzászólásra
Meg de csak gabonafelszerelés kell neki .
Válasz #2607. hozzászólásra
Szeva!Akkor az üzlet megkötetett?
Válasz #2608. hozzászólásra
Oké
Válasz #2607. hozzászólásra
Értem!Ma lefényképeztem a domi dob tisztitó lapátait,amit múltkor irtam!Majd feltezsem a képeket!
Válasz #2606. hozzászólásra
Nem az azt csak ajánlotta az Axiálos de az nem az . hasonló de nem az .
Válasz #2605. hozzászólásra
A szinben áll,orral kifele,balonos gumikkal!Sárga szinű!
Válasz #2604. hozzászólásra
Hol ?
Válasz #2603. hozzászólásra
Agrolux oldalán láttam!
Válasz #2602. hozzászólásra
Még nem hiszem hogy láttad ne hoztam haza .
Válasz #2600. hozzászólásra
Már láttam a Domidat!!!Jól néz ki,Gratula!!!