Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD393.08 FtCHF431.78 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ennyiért én nem adtam volna oda de a családi kupaktanács azt mondta hogy ezt még kibírják pótolni adjuk oda mert aki tartotta gépet nekünk csak a hó végéig tartotta volna utánamaradt volna neki is mert nem jött össze amit először akart venni .
Válasz #2594. hozzászólásra
Nem szárzúzós , 4 soros FKA magyar adapter ferde felvonóval és ha kell meg van az átszerelő készletem is kukoricára csak rostám nincsen .
Hívj fel ezen a számom és megbeszéljük ha gondolod .
Válasz #2588. hozzászólásra
Ez van sajnos ezt tudom de vagy marad a 14-es vagy így lessz és lessz 106-os . Az nagy bánatom hogy még 1,2-őt fizethetünk rá igaz az kuki és napra asztal maradt de nem hiszem hogy sokat kapok értük .
Nekem van 2 a havernak is 2 mind a 4ben rába motor van de nem tapasztaltnuk ilyet max 80 fok de akkor már kint is nagyon meleg van. Igaz a hütőket javitómühelyben kipucoválták meg 2-3 naponta levegővel ki van fújva vagy kimossúk. Nekünk az volt a baj inkább hogy pár liter vizet mindig eltüntetett de ezt megoldottuk.
Ez ki volt már nézve jó ideje . egy sárga színű rábás klímás szecskázos kuki és napra asztalos gép 5.1-es asztalal és 16-os asztalkocsival . Szilentes horganyos gép jó gazdától eddig úgy néz ki nem kell javítani szezon előtt . A szecskázó az elektromos volt de át lett alakítva mechanikusra de én lehet vissza alakítom majd mert bujkálni kell a kapcsolgatásához . De ez legyen a legnagyobb baja . Egy festés rá férne a gépre azért . Majd elfelejtettem hogy dobfordulat csökkentő van géphez és szinte miinden visszajelző működik rajta meg a linde karban lévő joy is működik . 87-es évjárat
Válasz #2577. hozzászólásra
Nincs képem nem volt interneten hirdetve . De majd csinálok róla képet meg talán videót is ahogy hozom majd haza Kecskemétről lábon .
Nekem van egy tartalek hűtőm arra gondoltam. Csak az a bibi,hogy elég nagy,nem tudom találok-e neki megfelelő helyet. Azért a két hűtőbe már van egy pár lityó víz talán elég lessz.
Sziasztok!Ma láttam egy megoldást!A falász visszahordónak a felső tengelye,a dob alatt jön ki,s ott van a forgás jeladója!A tengely meg van hosszabbitva,s arra 4 db gumilapát téve!Én a 4 lapát helyett 2 kefét tennék,s egy terelő lemezt,h a szivó hatás már ne hasson a szöszre!De ha érdekel,akkor holnap lefényképezhetem!
Viszont régebben találtam egy agroblablabla ujság belső borítóján egy sematikus ábrát és azon a ventillátor nem a motor felé fujta a levegőt. Megnéztem a honlapjukat és Ők csak ilyen tisztító ventilátorokat készítenek, aminek meglehet fordítani a forgás irányát munka közben. Van mo.-i képviseletük. Gyorsan hívom. Előadja a muki a kiselőadást:bármilyen gépre, utólag felszerelhető. Elektronika figyeli a vízhőmérsékletet és annak megfelelően állítja be a ventilátor lapátok szögeit. Beprogramozható a lefúvatás gyakorisága is. Elektromos kompresszor állítja elő a levegőt amivel műkszik a lapátfordító.
Apró pici hibája van! Akkor (vagy két éve) került volna átszámítva valami hatszázezerbe... Gondoltam annyiért még fúvatgatok reggelente egy párszor.
8399 hozzászólás
Válasz #2599. hozzászólásra
3,3-ért vettük anno .
Ennyiért én nem adtam volna oda de a családi kupaktanács azt mondta hogy ezt még kibírják pótolni adjuk oda mert aki tartotta gépet nekünk csak a hó végéig tartotta volna utánamaradt volna neki is mert nem jött össze amit először akart venni .
Szevasz!Mi a helyzet?!
Válasz #2597. hozzászólásra
anno mennyiért vetted a 14-est ?
Válasz #2594. hozzászólásra
Nem szárzúzós , 4 soros FKA magyar adapter ferde felvonóval és ha kell meg van az átszerelő készletem is kukoricára csak rostám nincsen .
Hívj fel ezen a számom és megbeszéljük ha gondolod .
0630/415-1482
Válasz #2595. hozzászólásra
2,4 csak gabona felszereléssel .
Válasz #2595. hozzászólásra
Kék Perkinses 93-as de a forgalmiban 97-van írva . Semmi nyűgje csak 106-ost szerettünk volna helyette .
Válasz #2585. hozzászólásra
ha nem titok akkor konkrétan mennyiért vitte el és milyen a gép? (szín, évjárat,van valami nyügje baja?)
hus futár milyen a kukorica asztal?engem erdekelne
Válasz #2592. hozzászólásra
Szabolcsban. sima szívó
Válasz #2591. hozzászólásra
Merre dolgoznak ezek a gépek?Turbósak?
Válasz #2587. hozzászólásra
Raktunk be másikat is
Válasz #2588. hozzászólásra
Ez van sajnos ezt tudom de vagy marad a 14-es vagy így lessz és lessz 106-os . Az nagy bánatom hogy még 1,2-őt fizethetünk rá igaz az kuki és napra asztal maradt de nem hiszem hogy sokat kapok értük .
Válasz #2587. hozzászólásra
Van mechanikus olajnyomás és víz hőmérő
Válasz #2585. hozzászólásra
Na akkor 2hétmulva 4-ért lesz hirdetve
Válasz #2586. hozzászólásra
Van külön órátok a hőfoknak,vagy csak ami a gyári órában van a kormánynál,
Válasz #2573. hozzászólásra
Nekem van 2 a havernak is 2 mind a 4ben rába motor van de nem tapasztaltnuk ilyet max 80 fok de akkor már kint is nagyon meleg van. Igaz a hütőket javitómühelyben kipucoválták meg 2-3 naponta levegővel ki van fújva vagy kimossúk. Nekünk az volt a baj inkább hogy pár liter vizet mindig eltüntetett de ezt megoldottuk.
Válasz #2582. hozzászólásra
Pálinkó Józsi vitte nem a Tóth Józsi a bontós
Válasz #2581. hozzászólásra
Nem sajnálom a rohadékot csak az árát sajnálom . kegy vesztett lett a napra szivatás után .
Ez ki volt már nézve jó ideje . egy sárga színű rábás klímás szecskázos kuki és napra asztalos gép 5.1-es asztalal és 16-os asztalkocsival . Szilentes horganyos gép jó gazdától eddig úgy néz ki nem kell javítani szezon előtt . A szecskázó az elektromos volt de át lett alakítva mechanikusra de én lehet vissza alakítom majd mert bujkálni kell a kapcsolgatásához . De ez legyen a legnagyobb baja . Egy festés rá férne a gépre azért . Majd elfelejtettem hogy dobfordulat csökkentő van géphez és szinte miinden visszajelző működik rajta meg a linde karban lévő joy is működik . 87-es évjárat
Válasz #2581. hozzászólásra
a Hentes és m.......s vitte el?
Válasz #2579. hozzászólásra
És megsirattad?
Válasz #2577. hozzászólásra
Nincs képem nem volt interneten hirdetve . De majd csinálok róla képet meg talán videót is ahogy hozom majd haza Kecskemétről lábon .
Válasz #2578. hozzászólásra
2,4
Válasz #2576. hozzászólásra
2,2?
Válasz #2574. hozzászólásra
Legalább egy képet róla.Melyiket vetted meg?
Válasz #2575. hozzászólásra
Köszi bár egyik szemem sír a másik meg nevet mert elég kevésért adtuk oda a 14-est .
Válasz #2574. hozzászólásra
Gratula
Válasz #2573. hozzászólásra
Megsúgom neked de nem mond el senkinek . ( meg van a 106-os domi)
Válasz #2572. hozzászólásra
Ha merci motorod van akkor vicc ,ha Rába akkor sajnos nem,nem birja a meleget
hülyeség,sőt vicc már bocs
és mit csináltok vele hogy felmelegszik???
mert én még nem tapasztaltam ilyet nála(náluk)
Válasz #2570. hozzászólásra
Hogy ne melegedjen .
Miért kell 2 hütő a domira?
:D
Üdv mindenkinek!
Nekem van egy tartalek hűtőm arra gondoltam. Csak az a bibi,hogy elég nagy,nem tudom találok-e neki megfelelő helyet. Azért a két hűtőbe már van egy pár lityó víz talán elég lessz.
Válasz #2565. hozzászólásra
Nem rossz,de ha mégegyszer csinálnám,a póthűtőnek nagyobbat tennék.
Válasz #2554. hozzászólásra
Hogy vált be a két hütős megoldás?
Válasz #2560. hozzászólásra
kőszi minden megoldás érdekel fényképezd
Válasz #2562. hozzászólásra
Eddig én sem hallotam de szerintem a legegyszerűbb megoldás ez .
Válasz #2559. hozzászólásra
igen , a hütődob tisztántartásával kapcsolatban nem ism
Válasz #2560. hozzászólásra
Bocs,kalász lett volna!
Sziasztok!Ma láttam egy megoldást!A falász visszahordónak a felső tengelye,a dob alatt jön ki,s ott van a forgás jeladója!A tengely meg van hosszabbitva,s arra 4 db gumilapát téve!Én a 4 lapát helyett 2 kefét tennék,s egy terelő lemezt,h a szivó hatás már ne hasson a szöszre!De ha érdekel,akkor holnap lefényképezhetem!
Válasz #2558. hozzászólásra
Lényegében az öszes szívó rendszerű kukorica vetőgép ezen az elven működik .
Válasz #2551. hozzászólásra
nem ismerem ezt a megoldást utána nézek van benne logika
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-01-26 17:00:24
Válasz #2555. hozzászólásra
Bocs! Nem a forgás irányát, hanem a fúvás irányát.
Válasz #2546. hozzászólásra
Azt nekem is mondták hogy nem lehet beleépíteni!
Viszont régebben találtam egy agroblablabla ujság belső borítóján egy sematikus ábrát és azon a ventillátor nem a motor felé fujta a levegőt. Megnéztem a honlapjukat és Ők csak ilyen tisztító ventilátorokat készítenek, aminek meglehet fordítani a forgás irányát munka közben. Van mo.-i képviseletük. Gyorsan hívom. Előadja a muki a kiselőadást:bármilyen gépre, utólag felszerelhető. Elektronika figyeli a vízhőmérsékletet és annak megfelelően állítja be a ventilátor lapátok szögeit. Beprogramozható a lefúvatás gyakorisága is. Elektromos kompresszor állítja elő a levegőt amivel műkszik a lapátfordító.
Apró pici hibája van! Akkor (vagy két éve) került volna átszámítva valami hatszázezerbe... Gondoltam annyiért még fúvatgatok reggelente egy párszor.
Válasz #2553. hozzászólásra
2 db lada ventilátor van a hátulján,külön kapcsolóval,oda vissza forgás.
Válasz #2552. hozzászólásra
Nekem 2 hűtő van fent,egy T-150-es,meg egy mtz.
Szerintem a dominátornak kicsi a hűtője. Én inkább még egy plusz hűtőt fogok feltenni. nekem porral is tele szokott rakódni.