Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD393.08 FtCHF431.78 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Csináld meg,ami a nyuszikon van.A dob forgódob belsejében van egy rész,ami levan lemezelve,hogy ott a motor ventilátor nemtud szívni,és mikor odaér a dob,megszűnik a szívás,és leesik a szemét.
Válasz #2544. hozzászólásra
Tudod hogy ezen a problémán hány ember gondolkodik??!! Még most van idö nézegesd a különbözö gépeket és hátha látsz rajtuk valami használható ökletet!!
Válasz #2539. hozzászólásra
Ez tutira igy van.. A JD nél meg a maszk az meg ál.. Az is be tud rakódni rendesen!! Halotam ojanrol is hogy a WTS nek is voltak ezzel problémáji!!
Mkor egy táblát vágtunk akkor láttam de nem volt baja vele lejött szépen róla . Nem is mindig csinálta néha egy kört kihagyott .
Ijet én is szoktam ha nem sok van hátra az aznapbol.. De egésznap egész héten igy nem lehet dolgozni.. Ha jó a kukorica akor bizony sok sok tartájnyi kukorica öszejön meganyi üritésel!!
Válasz #2536. hozzászólásra
Pedig sok helyen látni a rongyot rajta . Itt azt csinálta az egyok dominátoros hogy ürítés közben kiszált és egy mosó kefét rátartva lepucolta fél perc alatt .
Igen ez több tipusú gépek nagy problémája igy a JD nek is.. Föleg ha párás nyirkos ködösé válik a levegö!! És ha még az esö is készül viharos szélel akor a Z már jobb ha abba hagyja.. Én már ijenkor nem is probálkozok nem ér anyit!! Kitisztul az idö szépen lehet folytatni mint ha semi nem történt volna!! Én ugy tudom ezt a problémát a MEGÁK birják a legjobban!! Ha tudod másold le azt..
Válasz #2526. hozzászólásra
Nállunk egyszer a kukorica szezon kezdetén volt olyan gond vele,hogy csúszott a hajtás ,kicseréltük egy bontottra, azután ment mint a karikacsapás,azóta úgy hívtuk,hogy "fakuplung".
Sziasztok!Ma kezdtem el,rakni össze a Dominak a hidraulikus részsét,ami az egész cséplést meg a vágóasztalt hajtja!Szerintetek érdemes tenni bele új 6 db kis kuplunk ferador szerüségeket?!Vagy megprobáljam a régivel?Meg a másik,h a könyv irja,h a számokat szerint tegyem sorba őket,de egy szám se látszik?!Baj vagy sz..rni rá?!?Köszi!
8399 hozzászólás
Válasz #2549. hozzászólásra
Csináld meg,ami a nyuszikon van.A dob forgódob belsejében van egy rész,ami levan lemezelve,hogy ott a motor ventilátor nemtud szívni,és mikor odaér a dob,megszűnik a szívás,és leesik a szemét.
Válasz #2548. hozzászólásra
MEGA 360
Válasz #2545. hozzászólásra
ennek agépnek ennyi agyengéje
Valahol láttam,de már nem emlékszem melyik tipuson egy elszívót ami a szelelőre van rávezetve.Én azt akarom megcsinálni.
Válasz #2546. hozzászólásra
nem értem ????
16-os fordító kuplung nem építhető be ?
Tudod hogy ezen a problémán hány ember gondolkodik??!! Még most van idö nézegesd a különbözö gépeket és hátha látsz rajtuk valami használható ökletet!!
Válasz #2542. hozzászólásra
gondolkodtunk villmot. ventilátorral vagy atisztito levegővel szivatni
Válasz #2541. hozzászólásra
a cd106-nál csak akukiba gond
Ez tutira igy van.. A JD nél meg a maszk az meg ál.. Az is be tud rakódni rendesen!! Halotam ojanrol is hogy a WTS nek is voltak ezzel problémáji!!
Mkor egy táblát vágtunk akkor láttam de nem volt baja vele lejött szépen róla . Nem is mindig csinálta néha egy kört kihagyott .
Válasz #2538. hozzászólásra
Ijet én is szoktam ha nem sok van hátra az aznapbol.. De egésznap egész héten igy nem lehet dolgozni.. Ha jó a kukorica akor bizony sok sok tartájnyi kukorica öszejön meganyi üritésel!!
Válasz #2537. hozzászólásra
ha nem áll le amotort az utolso szemig vissza szivja
Válasz #2533. hozzászólásra
igen azt amegoldást ismerem a 106-on macerás megcsinálni de lehet hogy bevállalom
Válasz #2536. hozzászólásra
Pedig sok helyen látni a rongyot rajta . Itt azt csinálta az egyok dominátoros hogy ürítés közben kiszált és egy mosó kefét rátartva lepucolta fél perc alatt .
Válasz #2534. hozzászólásra
sajnos nem vissza szivja minden üritésnél motorleáll csak ugy tudom kitisztitani
Volt amikor engem is megvicelt a dolog!!Pedig a 106 kifejezetten kedvelte a hüvös öszi idöt!!
Válasz #2532. hozzászólásra
Dehogy forog,vagyis a motortér tetején lévő fogantyúra kötöm,és lelóg.A ventilátor odaszívja,és mindíg söpri a szemetet.
Válasz #2530. hozzászólásra
Igen ez több tipusú gépek nagy problémája igy a JD nek is.. Föleg ha párás nyirkos ködösé válik a levegö!! És ha még az esö is készül viharos szélel akor a Z már jobb ha abba hagyja.. Én már ijenkor nem is probálkozok nem ér anyit!! Kitisztul az idö szépen lehet folytatni mint ha semi nem történt volna!! Én ugy tudom ezt a problémát a MEGÁK birják a legjobban!! Ha tudod másold le azt..
aVálasz #2531. hozzászólásra
kőszi de arongy is forog??
Válasz #2530. hozzászólásra
Egy rongyot kötök,a forgódobra.
kukoricában dugul a hűtődob ki hogyan oldja meg ??
Nállunk egyszer a kukorica szezon kezdetén volt olyan gond vele,hogy csúszott a hajtás ,kicseréltük egy bontottra, azután ment mint a karikacsapás,azóta úgy hívtuk,hogy "fakuplung".
Válasz #2527. hozzászólásra
Értem,Köszi szépen!
Csak akkor ne tedd vissza a régit ha nagyon meg van égve(én még olyat nem sokat láttam)a sorrend meg tök mindegy csak a rugót ki ne hagyd
Sziasztok!Ma kezdtem el,rakni össze a Dominak a hidraulikus részsét,ami az egész cséplést meg a vágóasztalt hajtja!Szerintetek érdemes tenni bele új 6 db kis kuplunk ferador szerüségeket?!Vagy megprobáljam a régivel?Meg a másik,h a könyv irja,h a számokat szerint tegyem sorba őket,de egy szám se látszik?!Baj vagy sz..rni rá?!?Köszi!
Válasz #2524. hozzászólásra
Holnap még rá próbálok ha nem akkor hagyom a picsába .
Válasz #2523. hozzászólásra
Lehet fosik a számtól...hehehe
Írjál neki smst h. mi a téma...
Ha visszaír tótul akkor pechhhhhhhhhhhhh...
Válasz #2522. hozzászólásra
Próbáltam kétszer is de nem vették fel
Válasz #2517. hozzászólásra
Na semmi?
Szám hozzá vezetett?
Válasz #2518. hozzászólásra
azért kellene még egy saját gép.
Válasz #2519. hozzászólásra
Én is.. valahogy ugy!! Holnap disznóvágás!!Az már érdekesebb..
Válasz #2516. hozzászólásra
Mit mondjak........én meg lennék nélküle !!!!!!!!!!
Válasz #2514. hozzászólásra
Ez jol hangzik!!De ha elromlik az idö fogynak a haverok is..!!
Válasz #2514. hozzászólásra
Az idő beleronthat az egészbe .
Válasz #2515. hozzászólásra
Szia szabolcs! Hogy telt a karácsony??
Válasz #2511. hozzászólásra
Válasz #2507. hozzászólásra
azért van 2 kombájn, meg jön egy haver besegíteni, meg árpában talán még egy, de az időjárás kiszámíthatatlan, és így az idő aranyat ér.
Válasz #2512. hozzászólásra
Nemhá.
Neked vannak kinn rokonaid...
Te telózol HÁÁÁLLÓÓÓÓÓÓ HÁÁLLÓÓÓÓÓÓÓ....
Válasz #2509. hozzászólásra
ök nem használják,ahogy te se a +36-ot
Válasz #2509. hozzászólásra
Nalátod h. semmi közöm semmihez!
Magyarul FINGOM SINCCSSSSSSS!!!!!
Válasz #2508. hozzászólásra
Te tudod Te telefonágacc össze vissza mindenkinek sorba...
HÁÁÁLLOOO PÁÁÁLDOOOOOO??????????
Válasz #2508. hozzászólásra
Épp ezt akartam írni !!!!!!!!!
A nagy Szlovák tudása !!!
Vagy 00 vagy +, de semmi képp 0421
Válasz #2503. hozzászólásra
+421 is jó
Válasz #2506. hozzászólásra
H aminden kötél szakad akkor majd kaszával naki álltok .
Válasz #2505. hozzászólásra
Ah, aratás előtt még más terveim vannak. Majd tavasszal gondolkozom h mivel is arassak.
Válasz #2502. hozzászólásra
Nem baj ha cimbi viszi előlem a gépet neki megbocsájtok
Válasz #2502. hozzászólásra
Isten ments! Csak imádom a rejtvényeket, és ma nem jöttél dinnyefélével.
Válasz #2501. hozzászólásra
00421 kell elé.
Válasz #2500. hozzászólásra
Ne mocskoskodj teeeeeee...
Úgy nemér ha tudod HF számját nemérnemérnemér!!!!!
Hátha ez lesz a gépe, nehogy vlk. lecsapjon!!!!!