Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD393.08 FtCHF431.78 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Neten nézzél. Én tavaly találtam valami egri céget aki kompresszorokkal foglakozik. 60e körül vettem vadi újat én nem kellett umbuldálni, minden passzolt.
Jó napot uraim 106 dominátorol kellene a lehető legtöbb informácio pl .gépkönyv alkatrészkatalogus beálitási adatok Mindenemü segitség joljön mert pilanatnyilag csak a volt gazdája tapasztalatai alapján tudunk javitani Jelenleg a gép gabonára van beálitva de ciroknak kel beálitani
Az más!Elég jól szétszedik,s ha jól emlékszem,akkor kicserélik a vizszintes vasakat meg a pálcákat!Na de ezt ők majd megmondják!Holnap 12-ig vannak!Meg vasárnap is!Hivd fel őket!
Tavaly bevettem egy qrva betondarabot (valszeg a trágyával került ki) és eléggé összekócolta a dolgokat belül lécek, dobkosár tutira cserések. Úgy kellett belül összetörni a betont, nem fért ki a kőfogónál. De akkor nem foglalkoztam vele tovább működött úgíyhogy mentem továb, hajtás volt. Most meg más okból bele kellett néznem és elsápadtam... :s
Sziasztok a dominatoromon ma szétszakadt a variátor ékszíj. Ha valaki tudja írja meg a méretét? Csak eredeti claasot érdemes rá venni, milyen árban lehet?
Segítséget szeretnék kérni. Olajat szeretnék cserélni a hidromotorba,de nem találok leírást,hogy kell légteleníteni,vagy elindítani az üres rendszert a Rexroth hodromotornál.A segítséget előre is köszönöm(kérném jelezni h.ki az aki biztosan tudja és ki aki csak tippel) köszi!
Válasz #2401. hozzászólásra
PEDIG AKOR MEGYEN JOL!! AZ ÉN ÁRPÁM IS EGY HÉT VÁRAKOZÁS ÉS NÉZEGETÉS UTÁN KB 4 ÓRÁT HA POROLT.. ENYI IDÖM VOLT HOGY LEVÁGJAM.. UTÁNA KISEBB TORNÁDO MIKOR VETETEM NEM IS GONDOLTAM RÁ HOGY IJEN SZOROS LESZ!! AZ ELEJÉN MÉG JÓ IDÖBEN BALAGTAM.. UTÁNA MÁR BÁTRABBAN A VÉGÉN A VIHAR ELÖTT MEG GYIA AMIT ELBIR AZ UTOLSÓ ÜRITÉS IGY IS BENNE MARADT.. HÁT IJEN NAPOM VOLT TEGNAP
8399 hozzászólás
Válasz #2450. hozzászólásra
Igen,mi is jártunk így,fellazítani a port,és lassan elindítani,hogy kipotyogjon belőle.
Válasz #2449. hozzászólásra
porlerakódás lehet a dobban
volt itt ilyen eset de az 516 oson volt annak nagyobb átmérőjű a dobja
Sziasztok! Ha bekapcsolom a cséplőt erősen remeg a kombájn. Nem találkozott estleg valaki hasonló problémával? Dobcsapágy lehet? Talán a dobvariátor?
Válasz #2435. hozzászólásra
Hali!Bocs,h csak most irom le!06303463275
Válasz #2446. hozzászólásra
2436!!!!!!!!!!!
üdv!!!
Nem tud valaki 106os hoz klímakompresszort ? Vagy olyan valakit aki feljavit?
Válasz #2444. hozzászólásra
Ha van kedvem átmászni a másik oldalra akkor igen,de jobb ha mindkettő fel van nyitva.
Mind a két motorháztetőt felnyitjátok? Én csak a bal oldalit szoktam.
Válasz #2442. hozzászólásra
Igaz! Nekem is kb enyit jelent a RÁBÁNÁL ha ven egy komojabb szél!!Sokszor jol jön!!
Válasz #2441. hozzászólásra
Hello,kb 5 C fokot legalábbis az enyémen főleg hogy ha keresztbe fúj a szél.
Válasz #2440. hozzászólásra
Miért az használ valamit?
Válasz #2439. hozzászólásra
Ma láttam egy dominátoros brigádot az öszesnek fel volt nyitva a motortere a meleg miadt.
Válasz #2438. hozzászólásra
Hali!
Elküldtem a toldacuccot.hu-n.
Írj hogy megérkezett-e.
Válasz #2437. hozzászólásra
Azt nagyon megköszöném mert nagy segitség lene email marisgyuri@freemail.hu
Válasz #2423. hozzászólásra
Hali!
Nekem meg van szkennelve a szerelési útmutató. Ha kell szerdán átküldöm...
Válasz #2426. hozzászólásra
Neten nézzél. Én tavaly találtam valami egri céget aki kompresszorokkal foglakozik. 60e körül vettem vadi újat én nem kellett umbuldálni, minden passzolt.
Ennek a számát elkérném, köszönöm
Válasz #2433. hozzászólásra
Hát rá gondoltam!De Dunaújváros mellett is van egy,ha netán az is megfelel!
ha Taszinger Gyulára gondolsz nála már próbálkoztam
Válasz #2430. hozzászólásra
Merre laksz?
Válasz #2429. hozzászólásra
Debrecenben van egy bontós,aki 106-osokat bont,ha érdekel,akkor megadom a számát!Lehet,h van neki kompresszor!
Válasz #2425. hozzászólásra
Lényegében a gépkönyve és az alkatrész katalogus kellene másolat is tökéletes lenne meg hogy hol lehet hozá alkatrészt kapni
Borsod megyében lakom, miskolctól 60 kilométerre északra
Autóbontó :)
Valami nagyobb köbcentist rá kell rakni, én 15ezerért vettem a multkor.
Szia!Merre laksz?
Sziasztok! Klímakompresszort keresek, az enyémen leégett a tekercs és a gáz kinyomta az oldalát. Tud valaki segíteni?
Válasz #2424. hozzászólásra
Sziasztok!Az én könyvemben nincs cirok beállitás!De mi az ami kellene?!Nekem megvan minden könyv a Domi 106-hoz!:-)))
Válasz #2423. hozzászólásra
Ezekkel tudok segíteni.
Jó napot uraim 106 dominátorol kellene a lehető legtöbb informácio pl .gépkönyv alkatrészkatalogus beálitási adatok Mindenemü segitség joljön mert pilanatnyilag csak a volt gazdája tapasztalatai alapján tudunk javitani Jelenleg a gép gabonára van beálitva de ciroknak kel beálitani
Válasz #2421. hozzászólásra
Az más!Elég jól szétszedik,s ha jól emlékszem,akkor kicserélik a vizszintes vasakat meg a pálcákat!Na de ezt ők majd megmondják!Holnap 12-ig vannak!Meg vasárnap is!Hivd fel őket!
Válasz #2420. hozzászólásra
Ez nem kopott hanem GÖRBE! De nagyon! :)
Válasz #2418. hozzászólásra
Az enyém is eléggé sz..r volt,de kicserélték!
Válasz #2415. hozzászólásra
Nádudvar,Bem J.út 32.
0654480-080 06304883624
Válasz #2416. hozzászólásra
Megnézem majd az arcukat ha elviszem. :) Szerintem visszaadják. :) Ha ki lesz szerelve akkor majd lefényképezem és megmutatom. :)
Megvannak! :)
Válasz #2413. hozzászólásra
Úgyanott,felújitott dobkosár 48 eft+ vinni kell csere darabot!
Válasz #2414. hozzászólásra
Kössz infót! Hol találom őket?
Sziasztok!Most új utángyártott rostáról társalogtok?!
Az Euferr-nél 65 a nagy,s 61 a kicsi rosta/db!
Válasz #2412. hozzászólásra
Tavaly bevettem egy qrva betondarabot (valszeg a trágyával került ki) és eléggé összekócolta a dolgokat belül lécek, dobkosár tutira cserések. Úgy kellett belül összetörni a betont, nem fért ki a kőfogónál. De akkor nem foglalkoztam vele tovább működött úgíyhogy mentem továb, hajtás volt. Most meg más okból bele kellett néznem és elsápadtam... :s
Válasz #2411. hozzászólásra
Dobkosarat láttam házilag felújítottat.A kopott kosárra hegesztettek elébe acéllaposvasat,és szépen lemarva.Ezt a módszert Sárbogárdon a kite mellett lakó nagygazda csinálta.Szerintem árulnak verőlécet is.
Válasz #2410. hozzászólásra
Ok. De előbb lé kell rá. Verőléceket dobkosarat is lehet náluk venni? Vagy van rá esetleg más tipped?
Válasz #2409. hozzászólásra
Időbe kell rendelni,mert szezonálisan gyártják.
Válasz #2408. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #2407. hozzászólásra
www.kom-belt.hu
130ezer körül/db.
Válasz #2394. hozzászólásra
Hol lehet ilyet venni? Mit kóstál nagyságrendileg? A télen nagyonnagy javítást kell majd eszközölnöm a kombínón vagy leadni a vasba.
Sziasztok a dominatoromon ma szétszakadt a variátor ékszíj. Ha valaki tudja írja meg a méretét? Csak eredeti claasot érdemes rá venni, milyen árban lehet?
Segítséget szeretnék kérni. Olajat szeretnék cserélni a hidromotorba,de nem találok leírást,hogy kell légteleníteni,vagy elindítani az üres rendszert a Rexroth hodromotornál.A segítséget előre is köszönöm(kérném jelezni h.ki az aki biztosan tudja és ki aki csak tippel) köszi!
Válasz #2403. hozzászólásra
LE LETT A GÉPEM ISMÉT PROBÁRA LETT TÉVE AKARATOM ELENÉRE LASAN KÖRVONALAZODIK HOGY MIT IS TUD VALOJÁBAN..!
Válasz #2402. hozzászólásra
Hát nem irigyelek felénk is lehet ilyen, de lelet az a lényeg.
Válasz #2401. hozzászólásra
PEDIG AKOR MEGYEN JOL!! AZ ÉN ÁRPÁM IS EGY HÉT VÁRAKOZÁS ÉS NÉZEGETÉS UTÁN KB 4 ÓRÁT HA POROLT.. ENYI IDÖM VOLT HOGY LEVÁGJAM.. UTÁNA KISEBB TORNÁDO MIKOR VETETEM NEM IS GONDOLTAM RÁ HOGY IJEN SZOROS LESZ!! AZ ELEJÉN MÉG JÓ IDÖBEN BALAGTAM.. UTÁNA MÁR BÁTRABBAN A VÉGÉN A VIHAR ELÖTT MEG GYIA AMIT ELBIR AZ UTOLSÓ ÜRITÉS IGY IS BENNE MARADT.. HÁT IJEN NAPOM VOLT TEGNAP