Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2347. hozzászólásra
Csak arra vigyázz ki ne sajátítsa tőled mert elég szar dolog lehet minden reggel arra kelni hogy indul vele bevásárolni :)))))
Sziasztok!:-)Ez jó,csajozós kombájn!!!Nekem nem kell Új kombájn a csajozáshoz!Nem nagyképűség!De a párom ki akarja próbálni majd a Domit!Még meg gondolandó!:-)
Válasz #2341. hozzászólásra
Azt elhiszem egy kb 50 mil. gépen már a lányok szeme is megakad! De szerintem aki a 106osal is ki megy aratni veled bulibol azt válaszd!!!
Szevasztok! 106-os dominónak gumigyűrűztem a kormányorbitját. Visszaraktam és nem fordítja a kerekeket. javított már valaki ilyet? Volt benne egy golyó,talán az kerülhetett rossz helyre?
Sziasztok ! Én teljesen felkészítettem a dominátorom de még nem arattam egy szemet sem vele! Esett az eső talán majd hétvégén árpát ! De dolgozom egy vállalkozónál egy lexion 550 es géppel, gyerekek azt el sem lehet mondani mekkora a különbség ! Király ! Ja és mentem vele főuton a városon keresztül , lehet vele csajozni is ! :-) jó aratást mindenkinek !
Szia!Még kell 1 felső,2 alsó rosta,1 magfelhordó lánc a tartályba,ferdébe felső tengely,meg a 4 burkolati lezem,pár csapágy,szíj!De már alakul a gépezet!Veletek mizujs?
Válasz #2322. hozzászólásra
Igen imi azzal felénk nagy kúlturája van..nagyon nem szeretném volt ugy hogy én meghagytam kerékkel majd koptatak talpal is belöle de egy keveset még ugy is hagyni kellet mert a talp is süjedt rendesen!!!!
Sziasztok!Csinálom a Domimat,de nem semmi árak vannak!Már 2,3 millánál járok,s még mindig van hiányossága!:-(((
Mi a helyzet veletek?!Ki hogy áll a felkélszitéssel?!
Válasz #2319. hozzászólásra
Még jön vagy xxx mm csapadék akkor a sziken és a laposban a 106 osoké lessz a pája ismét!!! Felénk ezért tartanak ki melletük még mindig.
Nem tud valaki olyan céget aki foglalkozik motolla csillag utángyártással? az enyémek teljesen csereérettek, a gyári ára meg picit a csillagokat veri.tud valaki olcsóbb beszerzési forrást? Előre is köszi! Jó éjt!
8399 hozzászólás
Válasz #2350. hozzászólásra
Ha sikerül életre keltened gyorsan meghozza majd az árát .
Válasz #2349. hozzászólásra
Arra pénz is kell!!!Az meg most mind a Domiban van!:-(
Nem a kedvence!De szerintem ahoz hatalmas csoda kellene,h megkedvelje!
Válasz #2347. hozzászólásra
Csak arra vigyázz ki ne sajátítsa tőled mert elég szar dolog lehet minden reggel arra kelni hogy indul vele bevásárolni :)))))
Válasz #2346. hozzászólásra
Szia!De ha esze van,akkor kikapcsolja a klimát,hogy a melegben vetkőzzön a csajszi!:-)))
Sziasztok!:-)Ez jó,csajozós kombájn!!!Nekem nem kell Új kombájn a csajozáshoz!Nem nagyképűség!De a párom ki akarja próbálni majd a Domit!Még meg gondolandó!:-)
Azt elhiszem egy kb 50 mil. gépen már a lányok szeme is megakad! De szerintem aki a 106osal is ki megy aratni veled bulibol azt válaszd!!!
Válasz #2344. hozzászólásra
Hát igen,az egyik csavaron volt egy tüske,abba a furatba való a golyó..ha nem odateszed az gond....
Szevasztok! 106-os dominónak gumigyűrűztem a kormányorbitját. Visszaraktam és nem fordítja a kerekeket. javított már valaki ilyet? Volt benne egy golyó,talán az kerülhetett rossz helyre?
Akkor használd ki.
Válasz #2340. hozzászólásra
Akkor kész lesz mire kel.
Sziasztok ! Én teljesen felkészítettem a dominátorom de még nem arattam egy szemet sem vele! Esett az eső talán majd hétvégén árpát ! De dolgozom egy vállalkozónál egy lexion 550 es géppel, gyerekek azt el sem lehet mondani mekkora a különbség ! Király ! Ja és mentem vele főuton a városon keresztül , lehet vele csajozni is ! :-) jó aratást mindenkinek !
Válasz #2339. hozzászólásra
Holnap lemezeljük újra a vágóasztal alját!az utánverő tengely már benne,a tárcsás variátor is!Kevés az időm tom,de az eső ennyiben kedvez!
Válasz #2338. hozzászólásra
Az még elég sok, küszködünk a borsóval lásd az aratás topikban meg várjuk az árpa érését.
Válasz #2337. hozzászólásra
Szia!Még kell 1 felső,2 alsó rosta,1 magfelhordó lánc a tartályba,ferdébe felső tengely,meg a 4 burkolati lezem,pár csapágy,szíj!De már alakul a gépezet!Veletek mizujs?
Válasz #2336. hozzászólásra
Halli hogy álsz vele?
Válasz #2334. hozzászólásra
Sziasztok!Köszi szépen!Ennyiből örülök én is az esőnek,h tudom csinálni a Domit!De ez már egy kicsit sok nekem is!És még mindig mondja!
én már végeztem az árpával,a repcének még nálunk is van 1-2 hete.nálunk(heves megye)35mm eső volt.legalább van idő javitgatni a 106-ost:)
Válasz #2324. hozzászólásra
30000/db de ez csak a lemezbetét,de mivel nekem csak az első 30cm kell cserélni kivágtam a rohadtat és legyártják az újat.
Válasz #2332. hozzászólásra
Igazad van.
Válasz #2321. hozzászólásra
Semmiről nem maradok le ha így folytatja az eső,dehát esőért sírtunk 3 hónapig most megkaptuk rendesen.
Válasz #2326. hozzászólásra
Csak felétek.
Válasz #2322. hozzászólásra
Igen imi azzal felénk nagy kúlturája van..nagyon nem szeretném volt ugy hogy én meghagytam kerékkel majd koptatak talpal is belöle de egy keveset még ugy is hagyni kellet mert a talp is süjedt rendesen!!!!
nálunk még csak most kóstoltak bele az ősziárpákba,a tavaszi még haragoszöld,repcémnek is kell még egy hét jóidő,de itt már 3 napja esik
Én csak a búzát kezdem majd,ha minden jól megy!
Válasz #2325. hozzászólásra
22 mm eső útán?!
Kicsit kétlem!!!
Válasz #2323. hozzászólásra
Milyen felkészítéssel?Már vége az árpa aratásnak.
Válasz #2323. hozzászólásra
Halli mink irány az árpa.
Szia!És az eligazitó asztal mennyibe kerül?Kérdezted vagy nem?
Sziasztok!Csinálom a Domimat,de nem semmi árak vannak!Már 2,3 millánál járok,s még mindig van hiányossága!:-(((
Mi a helyzet veletek?!Ki hogy áll a felkélszitéssel?!
Válasz #2320. hozzászólásra
A láncos kivitelben.
Szerintem már rég készen kéne lenni.A két 106oson cseréltük a léceket.meg éret rá.
Még jön vagy xxx mm csapadék akkor a sziken és a laposban a 106 osoké lessz a pája ismét!!! Felénk ezért tartanak ki melletük még mindig.
Válasz #2318. hozzászólásra
Rákérdeztem,10500+áfa/pár a verőléc.Szerdán megyek érte, ha kell onnan valami szólj.
Válasz #2317. hozzászólásra
Szia!Árat nem tok,de Nádudvaron érdeklőd meg!Olcsóbb mint az Axial!Mi a helyzet veletek?
Hello,egy pár alkatrész árra lennék kíváncsi ha tudja valaki,verőléc, bordás maggyüjtő.
Válasz #2315. hozzászólásra
Szia!Okés!Majd rádcsörgök!
Válasz #2306. hozzászólásra
Roland,ha jössz ,szombat volna jó.
Válasz #2313. hozzászólásra
igen.
Válasz #2312. hozzászólásra
mit jelent h. cserélted? Vitted a régit és hoztad egyből a felújjitottat?
Válasz #2308. hozzászólásra
www.valbert.hu
itt csinálják,az enyémet most cseréltem,a felsőt,újra lett fémszórva,új ékpálya,köszörülés,centírozás,140000ft.
Püspökladányban.
Válasz #2310. hozzászólásra
Wyxabo kft 06/30/74-36-995 rába,claas alkatrészeket forgalmaz,felújít kérdezz rá talán tudnak segíteni.
Válasz #2309. hozzászólásra
igen érdekelne. köszi
Válasz #2308. hozzászólásra
Nádudvaron megcsinálják szerintem,tel számot tudok ha érdekel,ja és nem a kite.
Egy kicsit remeg a dobvariátorom a 106-oson.Tud valaki Szabolcsban v. a környékén valami komolyabb céget akik ki tudják centírozni?
Üdv Mindenkinek!
Nem tud valaki olyan céget aki foglalkozik motolla csillag utángyártással? az enyémek teljesen csereérettek, a gyári ára meg picit a csillagokat veri.tud valaki olcsóbb beszerzési forrást? Előre is köszi! Jó éjt!
Válasz #2305. hozzászólásra
Köszi,majd hivlak!Jó éjt!Hali
Válasz #2304. hozzászólásra
Válasz #2303. hozzászólásra
Add már meg létszi a tel.számodat!Még egyik ismerösömmel beszélek,h ő mit tud!Emlitett nekem vmi gyártót!Vmelyik nap majd rádszólók!
Válasz #2302. hozzászólásra
Jó állapotú,Békéssámson,szegedtől 50 km.
Válasz #2301. hozzászólásra
Köszi!És a tiéd milyen állapotúak?De nekem csak 1 db kellene!Merre is laksz!Hétvégén megyöünk tesómékhoz Szegedre,s akkor elugornék érte!