Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ennél a hozzászólásnál a feltőltőtt képen látható 106-oson megvan csinálva a hűtődobb leszívása?
Mert erősen gondolkozunk mi is a megcsinálásán!
Ha valaki tud valami jó receptet rá az megosztghatná a nagyközönséggel!:)
Valaki arat már am?
Szia Imi! Az alsó dobvariátoron a külső csapágy és az ékszíjtárcsa között van távtartó? Az enyém teljesen belefekszik, épphogy nem érnek bele a csavarok valamint a zsírzót sem tudom rátenni a gombra
Nem kottyan semennyit,kalapáccsal,faékkel tudtam széttolni a felújítottat.Én most cseréltem a felsőt,140000ft,vinni kell a régit.www.valbert.hu ők csinálják.
Megmozdult a kúpon az alsó dobvariátorom,holnap viszem szabályoztatni a kúp felfekvőjét.A két fél variátortárcsa egy kicsit mozdul egymáson,max 3mm-t a külső sugaron,de nem tudom milyen az új,vagy milyenek üzemképesek még? Ha valaki nézte már a magáét,vagy esetleg tudja h. egy felújított mennyit kottyan,nagyon örülnék,ha segítene.
Hello ahogy Roland mondta 30000 /db de ha nem fontos ne cseréld ki az egészet én is csak az elejét cseréltem.Ha neked 20 vagy 30cm hosszú kell azt is megcsinálják.
Avatáramban ott van a tel.számom,legközelebb csörögj rám,s akkor haza hozom!2 is van nekem,de az egyik a tanyán van,ahol a kombájn is,a másik meg a traktorboltban!
köszi már megoldódik! eltörött a variátor feszítőlemeze,és a rugó vége is nagyon meg van kopva,a cikkszáma kellett volna hogy reggel kihozza az axiál,de reggel 7-re lessz katalógus
sziasztok! sűrgős segítségre lenne valaki el tudná nekem küldeni e-mailben a dominator alsó variátor robbantott ábráját cikkszámokkal?
kazmerirobi@freemail.hu
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni?!A lépcsős variátornak a belsejét,a kúpos fészket,fel kell marni mielőtt össze rakjuk vagy nem?És ha kell,akkor mivel?Köszi!Helló
Hát nem tudom nekem egyszer egy kisváros strandja mellet kellet elmenem mert ott vezet az út a sok szép lány meg balagott a strandra.. nekem inkább strandhoz lett volna kedvem mint aratni a harmadik hét vége fele!!
Én maradok a kombájnos csajozásnál ! Autóval megyek nem néznek meg, de ha azzal a nagy döggel vagyok akkor szépen mosolyognak ! :-) Azért a 106-osom a szívem csücske marad ! Jó aratást mindenkinek !
Válasz #2362. hozzászólásra
Én az öreg autókat szeretem mint a Lancia delta hf integrále vagy az audi coupe quattro , ezek mind ütős utcai versenygépek . Ha az újak közül kell válogatni akkor Volvo S 60 vagy Nissan Navara
Hát én is igy tervezem,h keres majd!!!De eléggé sokba van már!:-(Ő már nem szól rá egy szót se!Én tom,ennyi a válasz!Kedvence a Cyclo 400-as!:-)
De majd megkedveli vagy megszokja!Vagy esetleg megszökik!
Válasz #2350. hozzászólásra
Ha jol beválik és sokat tudsz dolgozni mindenki megelégedésére és ezáltal sok pénzt is szerzel a családnak akkor biztos kedvesebb lesz!!
8399 hozzászólás
Válasz #2400. hozzászólásra
Hát nem nagyon porzot.
Válasz #2399. hozzászólásra
AHOGY LÁTOM NÁLATOK SEM NAGYON POROL TALÁN AZ ESÖ A DÜLÖ UTON..
Válasz #2392. hozzászólásra
Ma végeztünk az árpával. Holnap kezdjük a búzát.Ezeket ma meg tegnap csináltam árpában szerintem jók.
Válasz #2397. hozzászólásra
Ékszíjhajtás,a kombájn jobb oldalán,fent a kis csiga lánc.Egy szíj hajtja a rázóasztalt,magfelhordó ,kalászfelhordó csigát.
Válasz #2396. hozzászólásra
Hát ami a magtartályba viszi az anyagot.
Válasz #2395. hozzászólásra
Behordón mit értesz?Magfelhordó,ferdefelhordó?
Sziasztok! Az a kérdésem hogy a 106-on a behordócsiga hogy kapja a hajtást?
Válasz #2393. hozzászólásra
Új utángyártott,nekem is az van.
Sziasztok!Szerintetek melyik a jobb?!Új utángyártott rosta vagy használt eredeti rosta?Köszi!
Válasz #2282. hozzászólásra
Szia jólaci!
Ennél a hozzászólásnál a feltőltőtt képen látható 106-oson megvan csinálva a hűtődobb leszívása?
Mert erősen gondolkozunk mi is a megcsinálásán!
Ha valaki tud valami jó receptet rá az megosztghatná a nagyközönséggel!:)
Valaki arat már am?
Válasz #2390. hozzászólásra
Ha jól emlékszem,nincs.
Szia Imi! Az alsó dobvariátoron a külső csapágy és az ékszíjtárcsa között van távtartó? Az enyém teljesen belefekszik, épphogy nem érnek bele a csavarok valamint a zsírzót sem tudom rátenni a gombra
Válasz #2388. hozzászólásra
A második ábrán a 14 számú.
Válasz #2377. hozzászólásra
A rúgo aminek neki fekszik annak csinálj két bordát hogy bele feküdjön a rúgó és együtt mozogjanak.
Válasz #2373. hozzászólásra
Tessék.
Nagyon köszönöm a segítséget!!!
Válasz #2383. hozzászólásra
az enyémnek ilyen gondja egyáltalán nincs még,5 éve vettem,a szíj még olyan mint volt
A faéktől azért az enyém elég messze van
Válasz #2382. hozzászólásra
lógott,meg kiverte az ékpályát,ette a szijat.Ha billen ,megeszi a szíjat.
Válasz #2381. hozzászólásra
és Te miért újítottad fel?
Válasz #2380. hozzászólásra
Nem kottyan semennyit,kalapáccsal,faékkel tudtam széttolni a felújítottat.Én most cseréltem a felsőt,140000ft,vinni kell a régit.www.valbert.hu ők csinálják.
Megmozdult a kúpon az alsó dobvariátorom,holnap viszem szabályoztatni a kúp felfekvőjét.A két fél variátortárcsa egy kicsit mozdul egymáson,max 3mm-t a külső sugaron,de nem tudom milyen az új,vagy milyenek üzemképesek még? Ha valaki nézte már a magáét,vagy esetleg tudja h. egy felújított mennyit kottyan,nagyon örülnék,ha segítene.
Válasz #2374. hozzászólásra
Hello ahogy Roland mondta 30000 /db de ha nem fontos ne cseréld ki az egészet én is csak az elejét cseréltem.Ha neked 20 vagy 30cm hosszú kell azt is megcsinálják.
Válasz #2377. hozzászólásra
Avatáramban ott van a tel.számom,legközelebb csörögj rám,s akkor haza hozom!2 is van nekem,de az egyik a tanyán van,ahol a kombájn is,a másik meg a traktorboltban!
Válasz #2375. hozzászólásra
köszi már megoldódik! eltörött a variátor feszítőlemeze,és a rugó vége is nagyon meg van kopva,a cikkszáma kellett volna hogy reggel kihozza az axiál,de reggel 7-re lessz katalógus
Válasz #2374. hozzászólásra
Szia!Ha jól tom,akkor Nádudvaron csináltatta!30 eft lenne egy oldal!
Válasz #2373. hozzászólásra
Szia!Ha rám csörögtél volna,akkor el hoztam volna a katalógust,s elküldtem volna!Holnap este el tom küldeni ha megfelel!
Szia Kisvuk! Hol csináltatod és mennyiért a törekasztalhoz a lemezt? Az enyém is elég rossz, de elég húzós az ára
sziasztok! sűrgős segítségre lenne valaki el tudná nekem küldeni e-mailben a dominator alsó variátor robbantott ábráját cikkszámokkal?
kazmerirobi@freemail.hu
köszi, robi
Válasz #2371. hozzászólásra
Ok,köszi!
Válasz #2370. hozzászólásra
Ezt egy maróssal vagy esztergályossal beszéld meg mert én nem értek hozzá annyira
Válasz #2369. hozzászólásra
Be van maródva egy kicsit!És mivel?
Válasz #2368. hozzászólásra
Meg van kopva ? Met ha igen akkor szerintem fel kell .
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni?!A lépcsős variátornak a belsejét,a kúpos fészket,fel kell marni mielőtt össze rakjuk vagy nem?És ha kell,akkor mivel?Köszi!Helló
Válasz #2366. hozzászólásra
Hát nem tudom nekem egyszer egy kisváros strandja mellet kellet elmenem mert ott vezet az út a sok szép lány meg balagott a strandra.. nekem inkább strandhoz lett volna kedvem mint aratni a harmadik hét vége fele!!
Én maradok a kombájnos csajozásnál ! Autóval megyek nem néznek meg, de ha azzal a nagy döggel vagyok akkor szépen mosolyognak ! :-) Azért a 106-osom a szívem csücske marad ! Jó aratást mindenkinek !
Válasz #2363. hozzászólásra
Én nem!Inkább újabbakat!De a Mustáng az ott van nálam!!!:-))Meg a Dodge is!Na lépek aludni!Jó éjt!Szeva.
Na léptem csákó
Válasz #2362. hozzászólásra
Én az öreg autókat szeretem mint a Lancia delta hf integrále vagy az audi coupe quattro , ezek mind ütős utcai versenygépek . Ha az újak közül kell válogatni akkor Volvo S 60 vagy Nissan Navara
Válasz #2361. hozzászólásra
Mazda Cx 7-est akarok majd,de idővel!De a 3-ast is szeretem nagyon,s nem akarom eladni!
Válasz #2360. hozzászólásra
Most erre gyúrok de előbb még van egy két dolog ami jobban kell
Válasz #2358. hozzászólásra
A se rossz!
Válasz #2357. hozzászólásra
Van egy mazda 3-asom!Azzal inkább csajozok majd,ha kell!Tetszik a csajoknak!Dicsérik állandóan!:-)))
Válasz #2357. hozzászólásra
jaja egy jó kis 850-es bömös
Válasz #2356. hozzászólásra
Hát!!!! Inkább valami autó..A jó képü aratósok már kifele mennek a divatbol..
Válasz #2355. hozzászólásra
Akkor megyek,s kerülök egyet a városban!:-))))))Csajózós kombájn lesz ez is!
Válasz #2354. hozzászólásra
Hát az utolsó variácó nem a legjobb részedről
Hát én is igy tervezem,h keres majd!!!De eléggé sokba van már!:-(Ő már nem szól rá egy szót se!Én tom,ennyi a válasz!Kedvence a Cyclo 400-as!:-)
De majd megkedveli vagy megszokja!Vagy esetleg megszökik!
Válasz #2350. hozzászólásra
Ha jol beválik és sokat tudsz dolgozni mindenki megelégedésére és ezáltal sok pénzt is szerzel a családnak akkor biztos kedvesebb lesz!!
Annak a golyónak nyomástartó szerepe lenne,mert az olaj simán folyik keresztül az orbiton.