Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2191. hozzászólásra
szia roland! ez az olaj nyomás ora ez nagyon jó gondolat!! nekünk az egyik 106 pont igy járt.. sose felejtem el nem volt a technika csucsa de elment... vágtam a buzát és elkezdet ojan bután hunyorogni a lámpa mint mikor nincs kontakt megáltam és bemásztam megnézni kicsit igazitotam a sarun majd visza és hajcs majd ismét elkezdte de ojan semitmondoan.. mire ujbol felnyitotam a motor ház fed. szerinted??? még anyi idöm maradt hogy megemeljem a vágoasztalt és gol... !hajtokarcsapágy! a másikba már volt igy a vizhöfok mellet a másik legfontosabb müszerem lett!!
Okés,majd hivlak!Holnap átmennék érte,de vegyszerezni akarok munka után meg az anyósomnak vmi konyhabútort kellene hazavinni!De ha netán változik pl.eső miatt,akkor majd hivlak!
Válasz #2175. hozzászólásra
De vmi csinálja a kiegyensúlyozást is, a hidraulika nem enged elmozdulást, csak mint a traktoroknál úszóban, de kombájnon nincs olyan.
Nekem kb 2,5 méter kellene,h a motortól a helyéig elérjen!A 3.munkahengert segédnek szoktál felszerelni,mert állitólag úgy pontosabban emel!(Gondolom,h a 3 munkahengerrel lassabban emel,meg sülyeszt!)
Válasz #2169. hozzászólásra
A felső a tarlómagasságot mutatja centiben? A jelét felismertem biga imi képén. Az alsó meg akkor a tehermentesítést, de azt mi alapján? Igazából ezzel a típussal nem vagyok képben, de a 106-on is van a ferdefelhordó alatt 1 harmadik munkahenger mint az újabbakon, az a kiegyensúlyozó, a kiegyensúlyozás mértékét állítani is lehet ugye? Ha vki tudja az felhomályosíthatna.
A gázos vízórából is van különböző hosszúságú, legalábbis a Yenkay-ből de azt meg már nem biztos hogy lehet kapni, a leghosszabb elért az 516 fülke felső sarkától (gázkartól)a műszerfal elejéig.
Szia!Tom,h a legjobb helyre raktam az órákat!Direkt raktam oda,h majd könnyen rápillantok,s már nézhetek is vissza a vágóasztalra!Tudnék csinálni lemezből ilyen tartót,de ha netán van készen,akkor nem pöcsölök vele!A hőfokmérő óra kábeles,nem gázos!Jó az is!De a gázosnak nincs olyan hosszú szára!
Az egyik óra a vágóasztal tehermentesités visszajelzője,a másik pedig a vágóasztal magasság jelzője!
Válasz #2154. hozzászólásra
Igazából majd ha dolgozol vele akkor derül ki az olajnyomás, majd ha jó melegben hajtod és megállsz, lekapod a gázt alapjáratra és akkor is van 2 bar körüli (esetleg 1,5)akkor jó. A minimum 1,3-gépkönyvből, 250 turbós.
Válasz #2152. hozzászólásra
A legjobb helyre akarod rakni őket, ott van legjobban szem előtt, úgyis egész nap a vágóasztalt lesed majd. Tartót lemezből is tudsz csinálni, olyat mint a gyári, persze a gyári egyszerűbb, de egyszer kell megcsinálni Ahogy látom az olajnyomásóra sima manométer, nem elektromos, jobb is az, vmelyik elektromosnál felkapcsolod a lámpákat a mutató meg visszábbmegy. És a vízóra, az is orosz azt látom, de gázos vagy elektromos? Abból is jobb a gázos, csak a csövére kell vigyázni. A legjobbak a Yenkay-k, csak nemtom lehet-e még venni ilyet. Nálunk a STEIGEREKben is kicserélték ilyenekre v. berakták pluszba, sőt az 516-okba is raktak ugyanígy fékcsővel ahogy te is, pedig ott messze van a motor.
Meg nézem holnap a réggebiböl hátha meg van majd jelzek, 1,5 alatt ne legyen az olaj nyomás mert a dugattyú hűtő fúvokák ennyin nyitnak ha ez nincsmeg akkor vége. Nekem a rábán ennyi szokott lenni.
Sziasztok!Tegnap megcsináltam,nagyon jó lett!A vágóasztal terhelését jelző órák alá szereltem,de jó!Nem inditottam még be a motort!Véletlenségből nincs valakinek eladó az a fekete szinű óra tartó,ami a vágóasztal óráihoz tartozik?!Csak a tartó kellene,a 2 db óra nem kell!!!
8399 hozzászólás
Válasz #2194. hozzászólásra
Hali egész jó lett frankón sikerült.
Szia Roland
Hogy kötötted be a vizórát? Hány kivezetés van az Mtz óráján?
Válasz #2198. hozzászólásra
Igen, jó.
Válasz #2197. hozzászólásra
Ez lesz a gyári órák alatt!Jó lesz mi?!:-)))
Válasz #2196. hozzászólásra
Ahan
Válasz #2195. hozzászólásra
Biga imitől kaptam,gyári 106-osnak az óratartója!Csak kicseréltem a 2 db órát!
Válasz #2194. hozzászólásra
Ez miből van csinálva?
Sziasztok!Ilyen lett az óra a kombájnba!Pipec naon!!!Csak még a hátulját ki kell furni,meg be kell kötözgetni,meg tartó kell neki!:-)
Válasz #2192. hozzászólásra
Nagyon sok piros pont van a szöveg alatt, amikor írsz?:)
Válasz #2191. hozzászólásra
szia roland! ez az olaj nyomás ora ez nagyon jó gondolat!! nekünk az egyik 106 pont igy járt.. sose felejtem el nem volt a technika csucsa de elment... vágtam a buzát és elkezdet ojan bután hunyorogni a lámpa mint mikor nincs kontakt megáltam és bemásztam megnézni kicsit igazitotam a sarun majd visza és hajcs majd ismét elkezdte de ojan semitmondoan.. mire ujbol felnyitotam a motor ház fed. szerinted??? még anyi idöm maradt hogy megemeljem a vágoasztalt és gol... !hajtokarcsapágy! a másikba már volt igy a vizhöfok mellet a másik legfontosabb müszerem lett!!
Válasz #2190. hozzászólásra
Kellene de nagyon!Jó éjt!Majd csörgök holnap!
Válasz #2189. hozzászólásra
Hátha lesz valami, na jó éjt.
Válasz #2188. hozzászólásra
Itt borúl!Nemrég értem haza a búza vegyszerezésből!Néztem a naprát(Flexisol),szépen sorol,csak az eső hiányzik már naon!
Válasz #2187. hozzászólásra
Oké, bár esne nagyon kéne.
Válasz #2186. hozzászólásra
Okés,majd hivlak!Holnap átmennék érte,de vegyszerezni akarok munka után meg az anyósomnak vmi konyhabútort kellene hazavinni!De ha netán változik pl.eső miatt,akkor majd hivlak!
Válasz #2184. hozzászólásra
Persze este én is rá érek.
Válasz #2182. hozzászólásra
Nincs a rugók egyensújoznak a munka hengeren.
Válasz #2183. hozzászólásra
Nánáson laksz!Oda akár holnap este átmegyek érte!Azért kérdezem,h este meddig zavarhatlak?!
Válasz #2181. hozzászólásra
Majd te keresel ha ere jársz.
Válasz #2180. hozzászólásra
Szerintem a kombájnon nincs úszó!!!
Válasz #2179. hozzászólásra
Köszi szépen!!!Este meddig lehet zavarni?
Válasz #2175. hozzászólásra
De vmi csinálja a kiegyensúlyozást is, a hidraulika nem enged elmozdulást, csak mint a traktoroknál úszóban, de kombájnon nincs olyan.
Válasz #2172. hozzászólásra
Ez nem kerül semmibe ha erre jársz előtte való nap meg csörgetel ezen a számon 06308501177 és egyeztetünk hogy hol találkozunk.
Válasz #2177. hozzászólásra
Ja!Amiatt is!
Válasz #2174. hozzászólásra
Akkor az a súly miatt van.
Válasz #2174. hozzászólásra
Néhányan már használják gabona asztalhoz is!
Válasz #2171. hozzászólásra
A felső műszer mutatja a vágószerkezet,illetve a ferdefelhordó magassági helyzetét!
Az alsó műszeren leolvasható,hogy a leengedett vágóasztal talajegyenletlenségek esetén mennyit tud lefelé vagy felfelé kitérni!
A harmadik munkahenger a csőtőrőhöz kell ha van rajta szár zuzó.
Nekem kb 2,5 méter kellene,h a motortól a helyéig elérjen!A 3.munkahengert segédnek szoktál felszerelni,mert állitólag úgy pontosabban emel!(Gondolom,h a 3 munkahengerrel lassabban emel,meg sülyeszt!)
Válasz #2170. hozzászólásra
Szia!Irtam,h az órák nekem nem kellenek!!!Mikor mehetek át érte?S mennyi lesz?
A felső a tarlómagasságot mutatja centiben? A jelét felismertem biga imi képén. Az alsó meg akkor a tehermentesítést, de azt mi alapján? Igazából ezzel a típussal nem vagyok képben, de a 106-on is van a ferdefelhordó alatt 1 harmadik munkahenger mint az újabbakon, az a kiegyensúlyozó, a kiegyensúlyozás mértékét állítani is lehet ugye? Ha vki tudja az felhomályosíthatna.
A gázos vízórából is van különböző hosszúságú, legalábbis a Yenkay-ből de azt meg már nem biztos hogy lehet kapni, a leghosszabb elért az 516 fülke felső sarkától (gázkartól)a műszerfal elejéig.
Meg van amit kerestünk, kérdés hogy működnek e.
Válasz #2163. hozzászólásra
Szia!Tom,h a legjobb helyre raktam az órákat!Direkt raktam oda,h majd könnyen rápillantok,s már nézhetek is vissza a vágóasztalra!Tudnék csinálni lemezből ilyen tartót,de ha netán van készen,akkor nem pöcsölök vele!A hőfokmérő óra kábeles,nem gázos!Jó az is!De a gázosnak nincs olyan hosszú szára!
Az egyik óra a vágóasztal tehermentesités visszajelzője,a másik pedig a vágóasztal magasság jelzője!
Igazából majd ha dolgozol vele akkor derül ki az olajnyomás, majd ha jó melegben hajtod és megállsz, lekapod a gázt alapjáratra és akkor is van 2 bar körüli (esetleg 1,5)akkor jó. A minimum 1,3-gépkönyvből, 250 turbós.
Elmondanád mit is mutat az a 2 óra, mert a 106-ot nem ismerem, legalábbis ennyire nem. Kösz.
Na talán jó lesz, elfelejtettem beilleszteni, régen tettem be képet.
Válasz #2164. hozzászólásra
Válasz #2163. hozzászólásra
A legjobb helyre akarod rakni őket, ott van legjobban szem előtt, úgyis egész nap a vágóasztalt lesed majd. Tartót lemezből is tudsz csinálni, olyat mint a gyári, persze a gyári egyszerűbb, de egyszer kell megcsinálni Ahogy látom az olajnyomásóra sima manométer, nem elektromos, jobb is az, vmelyik elektromosnál felkapcsolod a lámpákat a mutató meg visszábbmegy. És a vízóra, az is orosz azt látom, de gázos vagy elektromos? Abból is jobb a gázos, csak a csövére kell vigyázni. A legjobbak a Yenkay-k, csak nemtom lehet-e még venni ilyet. Nálunk a STEIGEREKben is kicserélték ilyenekre v. berakták pluszba, sőt az 516-okba is raktak ugyanígy fékcsővel ahogy te is, pedig ott messze van a motor.
Válasz #2161. hozzászólásra
Értem!Na okés!Én lépek!Jó éjt!Szia!
Válasz #2158. hozzászólásra
Csak karoszériáztuk a fülke alját és ami olyan volt azt ki vetük belőle.
Válasz #2159. hozzászólásra
Klima majd késöbb!:-)
Válasz #2156. hozzászólásra
Az is kell, meg a klíma.
Válasz #2157. hozzászólásra
Hát akkor?!
Válasz #2156. hozzászólásra
Nincs kettő van de mind megyen.
Válasz #2155. hozzászólásra
Köszi!Jól nézne uyg ki a 4 óra egymás alatt!:-)))
Kis esztétikát viszek a gépbe!!!Nálatok van bontott 106-os?
Jó majd ha meg lesz az óra tok le kapom és fel teszem.
Válasz #2153. hozzászólásra
Szia!Okés,köszi!Majd a hétvége fele akarom majd járatni egy kicsit!Majd megirom,h mennyi a nyomás!
Meg nézem holnap a réggebiböl hátha meg van majd jelzek, 1,5 alatt ne legyen az olaj nyomás mert a dugattyú hűtő fúvokák ennyin nyitnak ha ez nincsmeg akkor vége.
Nekem a rábán ennyi szokott lenni.
Sziasztok!Tegnap megcsináltam,nagyon jó lett!A vágóasztal terhelését jelző órák alá szereltem,de jó!Nem inditottam még be a motort!Véletlenségből nincs valakinek eladó az a fekete szinű óra tartó,ami a vágóasztal óráihoz tartozik?!Csak a tartó kellene,a 2 db óra nem kell!!!