Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdvözlöm!A másik forumban már leirtam,h sajnos el kell mennem,de 30 perc kb s jövök!Érdekelne itt egy pár embert,a gázolas visszafolyásának a megoldására vmi trükk,amit ön irt,h majd leirja!
Válasz #1740. hozzászólásra
ügyessen kiszurtad hogy ferdén áll az asztal de ez a probléma már megoldódott amugy a gép az enyém. Közelebb nem tudsz mint Debrecen?
Válasz #1735. hozzászólásra
Hát igen kombájn bol sosincs elég!! A szélsöseges idöjárás és az arattatási láz és mostmár saját zsebre megy nem úgy mint régen hogy aug20 és hali!! de az is biztos hogy elsö és utolsó senki nem akar leni.. én csak tudom egy hétig három STS t tudnék foglalkoztatni utána egy 512 is sok hát ez nem egyszerű!!
Válasz #1734. hozzászólásra
Hát probálj egyet szerezni az eredetiböl..mert bele ölöd a pénzed mindenfélébe akor sem vagy elöbre!! ijen esetbe jobb az eredeti mégha bontot is!! Én anélkül aratam le nagyon sokat de biztos hogy nem rosz ha van!
Válasz #1733. hozzászólásra
Tavaly voltak másodszor és idén menni akarnak a 4 Claasal és maradna itthon a 4 JD mert tavaly majdnem kevés volt itthon a 4 JD meg kint a 2
Válasz #1731. hozzászólásra
Sajnos nem csak tetszik!! az enyém 250 es.. A mega hatalmas elöre lépés volt a claas nak!! Tényleg jó gépek azt mondják hogy a 218 az ütös felénk ojan nincs...Nagy szlovák meló?? Meló az van... ha szeretnek hegyet mászni!! nem is mindegyik tud felmeni !! nagyon nyirja a gépet!! Sokszor esik az esö És ezek a derék emberek nem is szeretnek fizetni és csak a sz. meló jut.. a barátaimnak maradt kin pénze!!! Engem ukrajnába hivtak.. szerinted?? Volt aki örült hogy a gépet visza tudta hozni!!
Válasz #1730. hozzászólásra
Ezek is JD-ket hoztk volt 6 . Most kettőt bevett az axiál és hoztak 4 megát 1-2 éveseket . Most 8 géppel nyomják bár valami nagy szlovák melót szedtek össze .
Válasz #1729. hozzászólásra
Az egész más!! A javitás az nagyon sokat hoz egy gépen... Felénk is van aki magas fokon üzi de a nagy meleg nagy elensége a 106 nak Már öszel is jobban viselkednek ... amugy a tul melegedés bár meik gépet ki nyirja!! Sokan ezért letek inkább JD tulajdonosok azok nem melegednek
Válasz #1726. hozzászólásra
Persze... nekem nem sikerült!! Vanak pozitiv példák de nagyon sok a panasz is ... nekem volt részem hajtó kar csapágy problémához nem egyszer igaz nem egy gépen 105 106 szoval szerintem halvány utánzat!! És tényleg sok fel nyitot tetejü gépet látam dolgozni -hajlamos a melegedésre de tanulva a hibábol nagyon komoj hűtö rencert kaptak a Megák le a kalapal de tényleg!!
Válasz #1712. hozzászólásra
Sziasztok srácok! A merci motornak nagyon jó a ref. Én beszéltem egy gépészel aki sokáig egy maxi val járt ő töle hallotam hogy az övén 1 évesen szelep hézagot álitotak mert javasolt volt! utána majd egyszer egy viz sz. és semi más és igy ösze jött kb 10000 üo. a párja az be ejtet egy szelepet és semi más.. szerintem ez nagyon korekt!! sokan szeretünk volna ijen motort ! De nekünk csak rába jutot..
Egyesek azt mondják,h melegszik,egyesek meg,h nem!Majd megtudom!Nekem annyira nem kell neki nyomni,mert az a 10 hektár gabona lazán meglesz,meg az a 10 hektár körüli napraforgó is!A mmaszek meg vagy lesz vagy nem!De szerintem lesz,nem gyengén!!!:-)))))
Válasz #1710. hozzászólásra
Iagzából csak abból indulok ki hogy KB 3* annyiba van ajavítása és csak kétszer annyit bír ki . Magam még nem tapasztaltam de kombájos ismerősök ezt mondták . Elég sok 106-ost gatyába ráztak itt meg ment is 2-3 egyik vállakozónál . Télen javították őket szezonban dolgoztak de csak 2-3 dolgozott és egyszeree 5-6 ot javítottak . Ez még akkor volt mikor volt benne üzlet most már nincs egy 106-se és télen meg holt időben kamion platókat csinálnak meg kocsikat billenősre .
8399 hozzászólás
Megkérhetném,h leirná,mert egyik ismerősömnek is,meg nekem is ez probléma a gépen!kb 30 perc,s jövök!Köszönöm szépen előre is!
Válasz #1749. hozzászólásra
Üdvözlöm!A másik forumban már leirtam,h sajnos el kell mennem,de 30 perc kb s jövök!Érdekelne itt egy pár embert,a gázolas visszafolyásának a megoldására vmi trükk,amit ön irt,h majd leirja!
Üdv! 106-osok előre!!!
Válasz #1747. hozzászólásra
Dunaújváros mellett van,06303463275,ez a száma!Meg van Bécó,de neki csak 10--as van meg 105 bontva!!!
Válasz #1745. hozzászólásra
Adjál címet? közsi
06209706672 Ez Taszinger Gyula száma!
Válasz #1744. hozzászólásra
Sziasztok!Dunántúlon is vannak bontok!Ha az netán közelebb van!
Válasz #1743. hozzászólásra
Előre is kösz.
A debreceni cégnek tudtok valamilyen elérhertőséget adni?
Válasz #1742. hozzászólásra
Gyorsfutárszolgálat elviszi!és nem is drágán.De holnap megkérdezem neked, hogy milyen kicsié jó rá
Válasz #1740. hozzászólásra
ügyessen kiszurtad hogy ferdén áll az asztal de ez a probléma már megoldódott amugy a gép az enyém. Közelebb nem tudsz mint Debrecen?
Zalában nem tud valaki bontott 106-os alkatrészeket?
Válasz #1738. hozzászólásra
Debrecenben Taszingernek tuti van.De vegyél tőle 1 asztalemelő munkahengert is! és rakd be hermadiknak(feltéve ha az avataron lévő kombájn a tied)
Válasz #1738. hozzászólásra
Aratás még mesze van adig biztos kialakúl.. Vanak még rendes emberek akik segitenek csak légy kitartó!
bontott is megfelelne csak a környéken egyet sem bontanak, vagy nincs már rajta a motor
Válasz #1735. hozzászólásra
Hát igen kombájn bol sosincs elég!! A szélsöseges idöjárás és az arattatási láz és mostmár saját zsebre megy nem úgy mint régen hogy aug20 és hali!! de az is biztos hogy elsö és utolsó senki nem akar leni.. én csak tudom egy hétig három STS t tudnék foglalkoztatni utána egy 512 is sok hát ez nem egyszerű!!
Válasz #1734. hozzászólásra
Hát probálj egyet szerezni az eredetiböl..mert bele ölöd a pénzed mindenfélébe akor sem vagy elöbre!! ijen esetbe jobb az eredeti mégha bontot is!! Én anélkül aratam le nagyon sokat de biztos hogy nem rosz ha van!
Válasz #1733. hozzászólásra
Tavaly voltak másodszor és idén menni akarnak a 4 Claasal és maradna itthon a 4 JD mert tavaly majdnem kevés volt itthon a 4 JD meg kint a 2
segítséget szeretnék kérni? A kombájnomról hiányzik az asztal visszaforgató motor. Milyen gépnek, vagy autónak az önindítójával lehet helyettesíteni?
Válasz #1731. hozzászólásra
Sajnos nem csak tetszik!! az enyém 250 es.. A mega hatalmas elöre lépés volt a claas nak!! Tényleg jó gépek azt mondják hogy a 218 az ütös felénk ojan nincs...Nagy szlovák meló?? Meló az van... ha szeretnek hegyet mászni!! nem is mindegyik tud felmeni !! nagyon nyirja a gépet!! Sokszor esik az esö És ezek a derék emberek nem is szeretnek fizetni és csak a sz. meló jut.. a barátaimnak maradt kin pénze!!! Engem ukrajnába hivtak.. szerinted?? Volt aki örült hogy a gépet visza tudta hozni!!
ez a te rábád
Ezek is JD-ket hoztk volt 6 . Most kettőt bevett az axiál és hoztak 4 megát 1-2 éveseket . Most 8 géppel nyomják bár valami nagy szlovák melót szedtek össze .
Válasz #1729. hozzászólásra
Az egész más!! A javitás az nagyon sokat hoz egy gépen... Felénk is van aki magas fokon üzi de a nagy meleg nagy elensége a 106 nak Már öszel is jobban viselkednek ... amugy a tul melegedés bár meik gépet ki nyirja!! Sokan ezért letek inkább JD tulajdonosok azok nem melegednek
Válasz #1728. hozzászólásra
Itt annyira nem panaszkodtak rá igaz teljes legózás volt mire kész lettek .
Válasz #1726. hozzászólásra
Persze... nekem nem sikerült!! Vanak pozitiv példák de nagyon sok a panasz is ... nekem volt részem hajtó kar csapágy problémához nem egyszer igaz nem egy gépen 105 106 szoval szerintem halvány utánzat!! És tényleg sok fel nyitot tetejü gépet látam dolgozni -hajlamos a melegedésre de tanulva a hibábol nagyon komoj hűtö rencert kaptak a Megák le a kalapal de tényleg!!
Válasz #1725. hozzászólásra
helló igazad van mondom is merősömnek is merci motoros 2 éve vette és még semmi baja nem volt
Válasz #1725. hozzászólásra
Azért arába is elment gond nélkül ha figyeltekrá
Válasz #1712. hozzászólásra
Sziasztok srácok! A merci motornak nagyon jó a ref. Én beszéltem egy gépészel aki sokáig egy maxi val járt ő töle hallotam hogy az övén 1 évesen szelep hézagot álitotak mert javasolt volt! utána majd egyszer egy viz sz. és semi más és igy ösze jött kb 10000 üo. a párja az be ejtet egy szelepet és semi más.. szerintem ez nagyon korekt!! sokan szeretünk volna ijen motort ! De nekünk csak rába jutot..
Válasz #1720. hozzászólásra
Csákó
Válasz #1722. hozzászólásra
Még 514-es de már ki van nézve a 106-os .
Válasz #1719. hozzászólásra
és neked húsi futár milyen kombájnod van
Válasz #1718. hozzászólásra
most van elöször kombájnod
Na lépek filmet nézni!Jó éjt nektek!Majd holnap folytatjuk!Üdv.
Válasz #1718. hozzászólásra
10 Ha gabon a 14-es torkán lemegy egy nap nem hogy a 106-én . Annyit melózol vele amennyit nem szégyelsz .
Egyesek azt mondják,h melegszik,egyesek meg,h nem!Majd megtudom!Nekem annyira nem kell neki nyomni,mert az a 10 hektár gabona lazán meglesz,meg az a 10 hektár körüli napraforgó is!A mmaszek meg vagy lesz vagy nem!De szerintem lesz,nem gyengén!!!:-)))))
Válasz #1710. hozzászólásra
Iagzából csak abból indulok ki hogy KB 3* annyiba van ajavítása és csak kétszer annyit bír ki . Magam még nem tapasztaltam de kombájos ismerősök ezt mondták . Elég sok 106-ost gatyába ráztak itt meg ment is 2-3 egyik vállakozónál . Télen javították őket szezonban dolgoztak de csak 2-3 dolgozott és egyszeree 5-6 ot javítottak . Ez még akkor volt mikor volt benne üzlet most már nincs egy 106-se és télen meg holt időben kamion platókat csinálnak meg kocsikat billenősre .
Válasz #1714. hozzászólásra
majd üzenek neked hogy hogyan sikerült
Válasz #1713. hozzászólásra
aszt tudom mondani nagyon jó merci motorral rábával nem tudom
Válasz #1713. hozzászólásra
Értem!
Válasz #1707. hozzászólásra
még nem tudtam venni de most szét szedtem a hütöt és kimostam
Válasz #1706. hozzászólásra
Nincs benne elektronika,ami előny!A Merci állitólag jobb,de nem tom!Ha minden jól megy akkor idén megtudom,h milyen a Rába motorral!!!:-)
Válasz #1709. hozzászólásra
Biztos dolga van
Válasz #1706. hozzászólásra
mért nem vennél ? csak úgyis tudod beszéltünk róla
A Farkas úr nem akar mostanság jelentkezni?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Válasz #1702. hozzászólásra
Úgy tudom nagyon szar .
Válasz #1704. hozzászólásra
Még mindig nincs készen?!Kipróbáltad a trisót?!Ma azt kellett volna csinálnod!!!
Válasz #1703. hozzászólásra
Jó gépek ezek mind kicsit öregek de4 még jók . Igaz én merci motorost nem vennék de ez az én véleményem
Ezt mire fel irtad?!Az Mtz-et kérdeztem,h milyen tipus!
mtz 80 de nagyon jó csak most a hütövel szarakodok
Válasz #1699. hozzászólásra
én nem tudom 108 szerintem egyik haveromnak olyan van és nagyon jó semmi baj merci motoros igen jó de a 106 is jó
Válasz #1701. hozzászólásra
Az jó sok érte,főleg ha szar!!!