Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1296. hozzászólásra
A 14-est 140 km-ről hoztam lábon tudom mi az mikor 8,5 órát zötyögsz vele hogy haza érj , és mindennek tetejében akkor vezettem éltemben először kombájnt
Az biztos!
sokára kell még a kombájn a piac telített mindent lehet venni de aladni semmit!
Tapasztalom! :(
Szóval nézél körül jól és nem értek veled együtt hogy te nem mész több száz km-t kombájnér!
Mi 100km-en belül még nem vettünk semmit tavaly a 106-t telekgerendásról vettük és én meg miskolc mellett vagyok!
Szerinted?
De megérte!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1284. hozzászólásra
Ne történjen meg! de egy feltörekvö válalkozásnak akinek van szabad kapacitása annak nagy lehetőség! én is évekig vágtam azt amit a nagyok már nem győztek!mostmár lasan énse győzöm pedig nyomom neki rendesen!
Válasz #1289. hozzászólásra
Hát egyszer csapattam keresztben a 14-essel adűlő úton akkor is meg lett az eredménye mert hzeggeszthettem az írányító karokat újra
Válasz #1267. hozzászólásra
Ezt én is igy gondoltam mikor az elsö 6 os unkat vettük.. és mindig ki alakúlt! és egyre többet egyre többet! a jobbgépre több munka hidd el! Fökép ha el romlik az idö akor ojan is veled arattat akiröl nem isgondolád!
Válasz #1268. hozzászólásra
Nálunk nem mennek csapatban esetleg azok akik egy cégnél vannak de azok se sűrűn . Erre mindenki magányos farkasként melózik a kombájnal .A falunkban van 23 működő kombájn .
Na ez egy nagyon fontos és jó hozzászólás volt!
Ez se egy utolsó dolog hogy mikorra térül meg a berakott pénzed!
És azért tegyük a szívünkre a kezünk hamarabb hívnak pl egy csapatba aratni mint egy 14-el!
Legalább is itt nálunk az az alap hogy 6 ládás legyen!
Válasz #1251. hozzászólásra
A 106 ban az is jó hogyha beválik és van munkád akkor akár ebben az évben meg tudja keresni az árát még alkatrészel is és ugró deszkának jó! amig egy lexion? ot nincs pardon ott törleszteni kell!ha kp akkor meg nézed hogy mibe tetél vagy 40 millát.. és ki tudj mit hoz a jövő!
Jaja ez az alap!
Meg mondom még egyszer az asztalt nagyon nézd körbe! Konzol csiga, motolla, akkor a lemezelése a köfogó, a szánkótalpak is kiszoktak lyukadni, a kaszákat a kasza újakat mert ha az kopott akkor árpát ne kakarjál vele vágni mert csak bajuszolni fog! Ja meg nem nyomhatod neki!
Válasz #1248. hozzászólásra
Bocsi nem a Kite hanem a Ksze forgalmazta a zöldeket.Nálunk is zöldek voltak Szekszárd-rol jöttek és oda jártuk alkatrészért. A Tsz utolso éveibe anyagbeszerzö voltam.
8399 hozzászólás
Válasz #1299. hozzászólásra
Csak az első 20 Km-er utána nagyon ment
Válasz #1298. hozzászólásra
Akkor összefoglalva : Dobvariátor, szalmarázó tengely , asztal , ürítöcsiga+ tartály , rosták .
Válasz #1298. hozzászólásra
Az kemény lehetett!
Válasz #1296. hozzászólásra
A 14-est 140 km-ről hoztam lábon tudom mi az mikor 8,5 órát zötyögsz vele hogy haza érj , és mindennek tetejében akkor vezettem éltemben először kombájnt
Minden ékszíjtárcsát meg kell nézni nem repedt-e a lehúzás miatt . kicsi 100 --- közepes 300. nagy 500+fa
Válasz #1291. hozzászólásra
Az biztos!
sokára kell még a kombájn a piac telített mindent lehet venni de aladni semmit!
Tapasztalom! :(
Szóval nézél körül jól és nem értek veled együtt hogy te nem mész több száz km-t kombájnér!
Mi 100km-en belül még nem vettünk semmit tavaly a 106-t telekgerendásról vettük és én meg miskolc mellett vagyok!
Szerinted?
De megérte!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne történjen meg! de egy feltörekvö válalkozásnak akinek van szabad kapacitása annak nagy lehetőség! én is évekig vágtam azt amit a nagyok már nem győztek!mostmár lasan énse győzöm pedig nyomom neki rendesen!
Válasz #1292. hozzászólásra
Hát van
Válasz #1291. hozzászólásra
Nem akarok sokáig várni mert idő is kell a javításra meg nem akarok több 100 km-ert menni kombájnért
Válasz #1290. hozzászólásra
Van ez így! :))))
Jó lesz a 106-os csak olvasd el mit írtunk és ne kapkodj ,messze még az aratás és sok eladó 106os van
Válasz #1289. hozzászólásra
Hát egyszer csapattam keresztben a 14-essel adűlő úton akkor is meg lett az eredménye mert hzeggeszthettem az írányító karokat újra
Válasz #1286. hozzászólásra
Akkor lehet csapatni keresztbe!
Ürítő csigával előre! :)))))
Válasz #1287. hozzászólásra
Mert ?
Válasz #1283. hozzászólásra
Akkor már inkább mégis a kettes akna legyen
Feltéva ha nem ázoll rommá a tarlón
Válasz #1282. hozzászólásra
Jó most már leesett de már kezdek fárani ilyenkor nem vagyok vágós
Válasz #1278. hozzászólásra
Az biztos, hogy a bér aratás kánaánja az esős csapadékos nyár!
Akkor 100%-os a gép kihasználtsága!
Bár lexit akkor se vennék ha telitalálatos szelvényem lenne a lottón . Inkább akkor egy Tucano .
Válasz #1279. hozzászólásra
Hát ahol összeütik a t.....-at
Válasz #1279. hozzászólásra
ami felrobban
Neked legyen igazad
Válasz #1275. hozzászólásra
Milyen kettes aknára ?
Válasz #1267. hozzászólásra
Ezt én is igy gondoltam mikor az elsö 6 os unkat vettük.. és mindig ki alakúlt! és egyre többet egyre többet! a jobbgépre több munka hidd el! Fökép ha el romlik az idö akor ojan is veled arattat akiröl nem isgondolád!
Válasz #1275. hozzászólásra
És akkor gázolaj sem kell!
Válasz #1274. hozzászólásra
Nagynak nem nagy de nekünk elég . Itt mindenki egyszerre akar aratni így elfér mindeki a másiktól .
Válasz #1270. hozzászólásra
Ha szar 106-ost választol Te állsz majd a kettes aknára
Válasz #1272. hozzászólásra
Az igen jó nagy falu akkor!
:))
Válasz #1268. hozzászólásra
Nálunk nem mennek csapatban esetleg azok akik egy cégnél vannak de azok se sűrűn . Erre mindenki magányos farkasként melózik a kombájnal .A falunkban van 23 működő kombájn .
:))))
Válasz #1266. hozzászólásra
A teve tökeit,h. jobban szaladjon:-))))
Válasz #1266. hozzászólásra
A kasza újat!
Válasz #1262. hozzászólásra
Na ez egy nagyon fontos és jó hozzászólás volt!
Ez se egy utolsó dolog hogy mikorra térül meg a berakott pénzed!
És azért tegyük a szívünkre a kezünk hamarabb hívnak pl egy csapatba aratni mint egy 14-el!
Legalább is itt nálunk az az alap hogy 6 ládás legyen!
Válasz #1262. hozzászólásra
Ez nekem nem ugró deszka mert nem lessz rá szerintem több munkám mint a 14-esre .
Válasz #1264. hozzászólásra
Mit ütöttetek össze ?
Alkatrészt hol lehet venni hozzá olcsón eredetit Dél Magyarországon (Bács, Baranya,Csongrád)?
Válasz #1259. hozzászólásra
Ja mert ha a kasza új elkopik az az menő közte a hézag akkor úgye csak tép nem vág!
Inséges időbe mi megmelegíttük és összeüttük! :)
Válasz #1261. hozzászólásra
Én ugy emlékszek nem
A 106 ban az is jó hogyha beválik és van munkád akkor akár ebben az évben meg tudja keresni az árát még alkatrészel is és ugró deszkának jó! amig egy lexion? ot nincs pardon ott törleszteni kell!ha kp akkor meg nézed hogy mibe tetél vagy 40 millát.. és ki tudj mit hoz a jövő!
Válasz #1259. hozzászólásra
A kasza ujjakat nem lehet pengézni mint a Fortschrittokat ?
Válasz #1258. hozzászólásra
Szerintem nem a pengézés hanem ha a kasza ujak nagyon koppotak az megint egy kisebb vagyon.
Válasz #1258. hozzászólásra
Mondjuk az se filléres dolog!
Válasz #1255. hozzászólásra
Az asztal felpengézése alap
Válasz #1254. hozzászólásra
Bocs igazad van!
a kisablak is átalakitó készletbe jött a mi tsz-es gépeinkbe a ,Ksze is forgalmazta öket
Válasz #1249. hozzászólásra
Jaja ez az alap!
Meg mondom még egyszer az asztalt nagyon nézd körbe! Konzol csiga, motolla, akkor a lemezelése a köfogó, a szánkótalpak is kiszoktak lyukadni, a kaszákat a kasza újakat mert ha az kopott akkor árpát ne kakarjál vele vágni mert csak bajuszolni fog! Ja meg nem nyomhatod neki!
Bocsi nem a Kite hanem a Ksze forgalmazta a zöldeket.Nálunk is zöldek voltak Szekszárd-rol jöttek és oda jártuk alkatrészért. A Tsz utolso éveibe anyagbeszerzö voltam.
6-ért tőlem ott rohadhad a régi gazdánál
Válasz #1249. hozzászólásra
A 14-esnél én is figyeltem a szíjra hogy vagy optibelt vagy eredeti Pneumant ha volt