Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A szalmarázó ládák a lépcsők elejénél repednek felülről lefelé középtályig(vékony lemez) középtől lefelé vastag ,végigfutó lemez váz . ha ebbe a vastag részbe is bele van repedve,akkor az 150+fa----Ékszíjak eredeti v. Optibelt-----Éksz.tárcsár felülete ne legyen barázdás (dobvariátor főleg)----Menet közben felvariálni,leállítani,levariálni.ekkor kézzel szétnyomod a felső vari.tárcsákat és megrázod.nemszoros az illesztése újonnan sem de meglátod ha nagyon lóg .Az alsót levaiált allapotában tudod megnézni.Én is csak horganyzottat és szilenteset vennék.+ légkondi
Így van ez egy tév hit hogy mert a sárga régebbi meg új már én is hallotam így is úgy is!
Annyi a sárgát az ikr így kérte a KITE meg a zöldet forgalmazta! Ennyi!
Sőt még az sem igaz hogy amelyiken van kisablak a jobb oldalán az fiatalabb nem az opció volt!
Igen ez is eltérő!
Nekünk már volt egy 105-s meg 2 106-s.
A 105-nél minden reggel az első 106-nál is na a mostani az azt mondom, hogy akkár egy hét múlva is beindúl pumpálás nélkül mondjuk egy kicsit döcögve de beindúl mind a 6 köcsög!:)
Most lehet letíltanak?
Válasz #1216. hozzászólásra
Nekem volt sárga is és zöld is a sárgák szerintem fiatalabbak de ezeknek már nem kora hanem állapota van! amúgy megnézném azt a 14 est ami 1000 mázsa felet ürit egy nap búzábol! És pl. a rizs aratás láncal?? Na az még egy pocsék munka felénk azt nem is józanon csinálják...
Figy ezeknek nagyon hangos a lindéjük hangosabb mint a 105-é! Főleg 2,3 ba hangos!
Ja ha már itt tartunk ha megveszed ne hallgas senkire főleg ha nem sietsz 1-be aras mert kinyirja a szivatyút!
Válasz #1234. hozzászólásra
Ezt a levegősödést is hallotam már . A motort minden féleképen meg akarom hallgatni sőt ha lehet egy próba körre is elviszem . A nafta elejtés mennyi idő neki . Minden reggel pumpálni kell ?
Azért a motort is hallgasd meg nézed a füstjét mert az se egy szerencsés ha motor generállal kell kezdeni!
Attól ne lepödj meg ha levegősen indúl meg előtte fel kell pumpálni!
Ez sajnos betegségük! Mi is már rengeteg nyomástartót cseréltünk de hiába visszaejti!
Nekem sem dominál hogy milyen színe de ha már festeni kell valamikor akkor olyanra csinálom hogy tetszen is . Igazából műszaki állapota zavar így előre
Jaj nekünk meg sárga van jobban örültem volna zöldnek de úgyen használt vásárláskor a szín meg a festés nem dominál! Jó legyen a többi mellékes! Az esztétika nem arat le! :)
Válasz #1199. hozzászólásra
Én ezt el tudom kébzelni mert nem csak most de akkor is sokat kelet dolgozni! és még újak voltak! Meg volt rá idő adig csinálták mig kész nem volt! most meg kbegy hét és itt a világ vége...
az ürítő csigát emeld meg .ha a vége többet emeledik3-5 cm-től akkor kopott a csúszó koszoruja.ahol kijön a magtartály aljából a 90-fokos szöghajtásnál vastag lemezből van kb 50cm . ebbe jön bele egy vékonyfalu lemez cső,ami a középső támasztó bakig tart.ez a lemez szokott kikopni alul az elején. nyomd meg valamivel v. akár kézzel is és ha enged,akkor már nincs sok ideje 300 e+ra írjak még?
Válasz #1204. hozzászólásra
Ez nem horganyzott mert ez még 85-ös . Ha jól tudom 86-tól csinálták horganyosra . Festés ráférne annyit mondtak de az nem baj úgy se szeretem azt a ronda zöld színt átfestem majd sárgára
8399 hozzászólás
Válasz #1228. hozzászólásra
A 4 nem sok érte,csak jó legyen .Én 4 éve ugyanilyet 6-ért vettem
Válasz #1247. hozzászólásra
Semmi gond nincs vele ezek már az új turbo lapátos szelelőket rakták bele csak annyi hogy mondom a középső csapágyat cudar bontás kicserélni!
A szalmarázó ládák a lépcsők elejénél repednek felülről lefelé középtályig(vékony lemez) középtől lefelé vastag ,végigfutó lemez váz . ha ebbe a vastag részbe is bele van repedve,akkor az 150+fa----Ékszíjak eredeti v. Optibelt-----Éksz.tárcsár felülete ne legyen barázdás (dobvariátor főleg)----Menet közben felvariálni,leállítani,levariálni.ekkor kézzel szétnyomod a felső vari.tárcsákat és megrázod.nemszoros az illesztése újonnan sem de meglátod ha nagyon lóg .Az alsót levaiált allapotában tudod megnézni.Én is csak horganyzottat és szilenteset vennék.+ légkondi
Válasz #1243. hozzászólásra
Így van ez egy tév hit hogy mert a sárga régebbi meg új már én is hallotam így is úgy is!
Annyi a sárgát az ikr így kérte a KITE meg a zöldet forgalmazta! Ennyi!
Sőt még az sem igaz hogy amelyiken van kisablak a jobb oldalán az fiatalabb nem az opció volt!
Szelelőről esetleg valami negatívum vagy gyakori hiba
Válasz #1245. hozzászólásra
Akkor menni fog nálunk a 7-8 tonnás kukiban mint a vad disznó
Válasz #1241. hozzászólásra
jó domi 2-ben teljes linde 9-10 tonnás kukiban
Válasz #1237. hozzászólásra
Igen ez is eltérő!
Nekünk már volt egy 105-s meg 2 106-s.
A 105-nél minden reggel az első 106-nál is na a mostani az azt mondom, hogy akkár egy hét múlva is beindúl pumpálás nélkül mondjuk egy kicsit döcögve de beindúl mind a 6 köcsög!:)
Most lehet letíltanak?
Válasz #1240. hozzászólásra
A vsárga zöld szín csak azért van mer az IKR sárga színben kérte a domikat meg a fiatokat
Válasz #1240. hozzászólásra
Egyik gépész pedig még pár éve napi 1000 mázsa kukit lenyomott a 12-es torkán .
Válasz #1238. hozzászólásra
Pedig minden kombájnos ismerősöm azt mondta hogy 2.-ban ratnak a domikkal.
Nekem volt sárga is és zöld is a sárgák szerintem fiatalabbak de ezeknek már nem kora hanem állapota van! amúgy megnézném azt a 14 est ami 1000 mázsa felet ürit egy nap búzábol! És pl. a rizs aratás láncal?? Na az még egy pocsék munka felénk azt nem is józanon csinálják...
Válasz #1235. hozzászólásra
Az ifa motoros régebbi gépekért még annyit sem adnak mint a perkinseseké
Válasz #1232. hozzászólásra
Figy ezeknek nagyon hangos a lindéjük hangosabb mint a 105-é! Főleg 2,3 ba hangos!
Ja ha már itt tartunk ha megveszed ne hallgas senkire főleg ha nem sietsz 1-be aras mert kinyirja a szivatyút!
Válasz #1234. hozzászólásra
Ezt a levegősödést is hallotam már . A motort minden féleképen meg akarom hallgatni sőt ha lehet egy próba körre is elviszem . A nafta elejtés mennyi idő neki . Minden reggel pumpálni kell ?
Válasz #1231. hozzászólásra
Na látod már megint a gázolaj ,haver vett egy 360-as megát kukiba ugyan azt fogyasztotta mint a Jd. 15-18 liter
Válasz #1230. hozzászólásra
Én 2000-be csak egy kuki asztalt tudtam venni a 14-es árán 1,9-ért adtam el 86-os volt gabona és napra asztallal .
Azért a motort is hallgasd meg nézed a füstjét mert az se egy szerencsés ha motor generállal kell kezdeni!
Attól ne lepödj meg ha levegősen indúl meg előtte fel kell pumpálni!
Ez sajnos betegségük! Mi is már rengeteg nyomástartót cseréltünk de hiába visszaejti!
Sziasztok! Debrecenböl irok,s é,rdeklödnék van e a környéketeken JCB fastrac ,tudtok e rola valamit Tudom nem idevágo téma de...
Ha lindének van valami baja akkor milyen hangot ad ?
Válasz #1226. hozzászólásra
mi vágtunk már 105 mázsás buzát és 156mázsás kukit fele annyi naftával mint ti
Válasz #1229. hozzászólásra
A véleményem az hogy nem érnek ennyit se a 14-esek se a 106-osok .
Nagyon megugrott ezeknek is az ára!
Tavaly mi egy igen faszát kifogtuk!
Válasz #1225. hozzászólásra
4 be tartja . Klíma ,szecskázó , 5,1-es asztal+kocsi és oros 6011-es kuki asztal
Fan 1025 haggyátok már a cívódást
Válasz #1220. hozzászólásra
120-140q-ás kukit vágunk25-32es vizzel a classokat a föld végén hegezgetik össze!!!
Miröl beszélsz???
Válasz #1222. hozzászólásra
Nem tudom hogy lehet e kapni?
De mennyit is mondtál erre a 6-ra?
Meg azt is írd már le miket add hozzá?
Válasz #1223. hozzászólásra
Á dehogy .
Bunyó lesz! Popcornt hot dogot valaki? :)
Válasz #1213. hozzászólásra
Ha meg nem akkor még remélem lehet kapni átszerelő készletet
Válasz #1211. hozzászólásra
A 1098-ast olvasd vissza!
Válasz #1212. hozzászólásra
pl a papirbol van duma ,meg kell nézni egy 30 éves 106-os jobb állapotba van mint egy 15 -18 éves 1188
Nekem sem dominál hogy milyen színe de ha már festeni kell valamikor akkor olyanra csinálom hogy tetszen is . Igazából műszaki állapota zavar így előre
Válasz #1213. hozzászólásra
Na ezt így pontosan nem tudtam! De szerelhetőség szempontjából is jó a 106 mert már mindent kitetek és nem a belibe kell szerelni!
Válasz #1214. hozzászólásra
Folytasd de ilyen árak mellett meg kell gondolni nagyon .
Válasz #1210. hozzászólásra
Jaj nekünk meg sárga van jobban örültem volna zöldnek de úgyen használt vásárláskor a szín meg a festés nem dominál! Jó legyen a többi mellékes! Az esztétika nem arat le! :)
Én ezt el tudom kébzelni mert nem csak most de akkor is sokat kelet dolgozni! és még újak voltak! Meg volt rá idő adig csinálták mig kész nem volt! most meg kbegy hét és itt a világ vége...
Válasz #1210. hozzászólásra
ha 85-ös talán szilentes gyárilag,de a tsz-akben átalakitották a javát, volt hozzájuk átalakitó készlet
az ürítő csigát emeld meg .ha a vége többet emeledik3-5 cm-től akkor kopott a csúszó koszoruja.ahol kijön a magtartály aljából a 90-fokos szöghajtásnál vastag lemezből van kb 50cm . ebbe jön bele egy vékonyfalu lemez cső,ami a középső támasztó bakig tart.ez a lemez szokott kikopni alul az elején. nyomd meg valamivel v. akár kézzel is és ha enged,akkor már nincs sok ideje 300 e+ra írjak még?
Válasz #1211. hozzászólásra
Szerintem én csak válaszoltam!
Válasz #1209. hozzászólásra
bocs, de te kezdted
Válasz #1204. hozzászólásra
Ez nem horganyzott mert ez még 85-ös . Ha jól tudom 86-tól csinálták horganyosra . Festés ráférne annyit mondtak de az nem baj úgy se szeretem azt a ronda zöld színt átfestem majd sárgára
Válasz #1208. hozzászólásra
Miért kostolgatsz engem?
ne erölködj egy jd-nek ez hihetetlen
Válasz #1205. hozzászólásra
Láttam már vizet állni 106-os tartályában
Válasz #1202. hozzászólásra
Szerintem nem nagyon beleférhet még
Válasz #1197. hozzászólásra
bocs nem kirohad ,elkopik
Válasz #1200. hozzászólásra
Fú ezt nem hiszem de kérdezd okosabbakat!
Akkor azt is nézd, hogy horganyzott legyen mert amelyik nem az az igen hamar lerohad és lepukkan!
Válasz #1195. hozzászólásra
Az meg van hogy írtad maj előkeresem ha aktuális lessz .
Hát ha számolsz egy kicsit elég csücskös levágni ennyi naprát meg kukit!