Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR414.08 FtUSD399.68 FtCHF436.3 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az egy király gép!
Az marad! Tavaly nagyon bele bonyolódtunk a szerelésébe! Szóval most nem lenne gazdaságos eladni! Most még hajtani kell. Na meg valamivel le is kell aratni!
Nem nem lehet ezt úgy csak befejezni, de nagyon kilátástalanok a dolgok erre felénk és így lassan építünk le mindent faterral!
Ebbe az országba a vezetőknek nem érdeke hogy mi itt gazdálkodjunk! Szóval úgy lassacskán farolunk ki belőle míg lehet! :)
Csak láttam szó volt az asztalról és említettetek egy 700e-es asztalt! Sárga és 106-on!
Na az az enyém és eladó még mindig!
És azt ne mondja valaki, hogy ezért az asztalért ennyi sok!?
Válasz #930. hozzászólásra
Az alap az hogy az 516-é 2 tengelyes, nem vágja úgy le a kanyarokat mint az 1 tengelyes, sokkal jobb vele közlekedni, a Világ végére is el lehet velük menni, ráfutófék van rajta, ráfogni is könnyebb, nem kell lábat lehajtani stb, stabilabb...
Válasz #926. hozzászólásra
Biztos, csak egyből feltűnt hogy 3 fékdob nincs is rajta. Különben megérné azt is megvenni, megcsinálni és eladni, sokan olyant vesznek akár új kombájn után is.
Kint volt a tanyán,s lelopták róla!nem a felni anyákat csavarták le,hanem az aggyal együtt vitték el!A 4db kereket megkaptam a Claas kocsihoz bonuszba!
a 800-ast?Láttam a képen!Jónak nézett ki,csak annak már terület kell!Nekem ez 150-ért sikeredett,költöttem rá kb 100-at!Még pár csapágy kell a kerekekhez,mert közben kiment 2,de amúgy jó gép!
A Cyclo 400 meg,de a Lajta elkelt!Ugy néz ki,h menni kell dolgozni,s akkor már meg is marad!T-6-tól akarok majd megszabadulni!Miko megvettem,akkor kaptunk sok helyről ingyen trágyát!Már most megszünt az is sajna!Igy felesleges,h legyen!Meg a pénz is kellene néha!
8399 hozzászólás
Az egy király gép!
Az marad! Tavaly nagyon bele bonyolódtunk a szerelésébe! Szóval most nem lenne gazdaságos eladni! Most még hajtani kell. Na meg valamivel le is kell aratni!
Válasz #948. hozzászólásra
A Domi még marad?
Igen az az!
Nem nem lehet ezt úgy csak befejezni, de nagyon kilátástalanok a dolgok erre felénk és így lassan építünk le mindent faterral!
Ebbe az országba a vezetőknek nem érdeke hogy mi itt gazdálkodjunk! Szóval úgy lassacskán farolunk ki belőle míg lehet! :)
Válasz #945. hozzászólásra
Hirdetések között ott van,szemből,meg oldalról egy 106-oson,kukorca táblán!
Válasz #943. hozzászólásra
Nem erre irtam,h drága,hanem ami 1,5 milla meg ami fölötte van!Én is akarok majd egyet,de nem mostanság!Miért adod el?
Válasz #943. hozzászólásra
hol van erről kép, had lám !!
Válasz #941. hozzászólásra
Látom eladó elég sokminden!Befejezted vagy miért?
Csak láttam szó volt az asztalról és említettetek egy 700e-es asztalt! Sárga és 106-on!
Na az az enyém és eladó még mindig!
És azt ne mondja valaki, hogy ezért az asztalért ennyi sok!?
Válasz #941. hozzászólásra
Helló!Kisvuk akar!Mert?
Nem !
Amiről beszélgetetek régebben, az a sárga kukorica asztal 106-on az enyém! :)
Válasz #939. hozzászólásra
cornspeed ????
Ki akar venni jó szártépős kukorica asztalt?
CLAAS kombájnra?
Válasz #937. hozzászólásra
ok!Cső
Válasz #936. hozzászólásra
Na léptem ,majd beszélünk.
Válasz #935. hozzászólásra
Majd megcsinálom nyárra!Szerintem egyforma!
Válasz #934. hozzászólásra
Akkor neked is csinálni kell,gondolom egyforma a kettő.
Válasz #933. hozzászólásra
Nekem is csak 1 van rajta!A másikat ellopták!Gondoljuk azok,akik a kerekeket a másikról!De lemérem majd!
Roland ha a te kocsidon megvan a 2 tartó konzul méretezd már le nekem és akkor könnyebb megcsinálnom.
Válasz #931. hozzászólásra
Értem!
Az alap az hogy az 516-é 2 tengelyes, nem vágja úgy le a kanyarokat mint az 1 tengelyes, sokkal jobb vele közlekedni, a Világ végére is el lehet velük menni, ráfutófék van rajta, ráfogni is könnyebb, nem kell lábat lehajtani stb, stabilabb...
Válasz #929. hozzászólásra
Én nem ismerem annyira a kocsikat!
Válasz #928. hozzászólásra
Persze hogy dícsérik, a maiak után nem csinálnak olyan kocsit.
Válasz #927. hozzászólásra
Gazban volt,s nem figyeltem annyira!Meg akarom majd venni,de saját részre,a Domi után!Sokan dicsérik a 516-os forumban!
Válasz #926. hozzászólásra
Biztos, csak egyből feltűnt hogy 3 fékdob nincs is rajta. Különben megérné azt is megvenni, megcsinálni és eladni, sokan olyant vesznek akár új kombájn után is.
Válasz #925. hozzászólásra
Na ezt nem tom!Akkor 2 fékdob,meg 1 hátsó agy!Nagyon nem néztem meg!
Válasz #924. hozzászólásra
De csak az első tengelye fékezett.
Válasz #923. hozzászólásra
Kint volt a tanyán,s lelopták róla!nem a felni anyákat csavarták le,hanem az aggyal együtt vitték el!A 4db kereket megkaptam a Claas kocsihoz bonuszba!
Válasz #893. hozzászólásra
Kombájnhoz jobb az 516-os kocsija, de hogy hiányozhat róla 3 fékdob?
Válasz #921. hozzászólásra
Majd elolvad!:-)))
na megyek elseprem ezt a k..va havat.
Válasz #919. hozzászólásra
Meg a boronákat is!
Válasz #916. hozzászólásra
Gyűrűshengert volt divat hordani vele,könnyű volt rá felrakni.
Válasz #916. hozzászólásra
Hát ja!Csak az a baj,ha olyat szállitasz rajta,akkor elöbb-útobb a rendőr is rászáll erre is!
Válasz #914. hozzászólásra
Tudom,ezzel tisztában vagyok!Nem akarok hazajönni vetésre!Majd elvettetik valakivel a napraforgót!
Válasz #914. hozzászólásra
és legalább az ilyenekkel nem csak asztalt lehet szállítani.
Válasz #912. hozzászólásra
Nekem meg most nincs rá pénzem,meg idöm,helyem csinálni egyet!Pedig egy bő hét alatt készen van,az tuti!
Válasz #912. hozzászólásra
Vetőgépekre is ráfognak ugrani tavasszal.Kézbe veszik a mérőszalagot.
Válasz #911. hozzászólásra
Láttam de jobb szeretnék egy oros 6011-et de sajna 1 milla vagy még drágább.
Válasz #909. hozzászólásra
most keresik, mert nyáron razziák lesznek, kell a pénz a kasszába !
Válasz #910. hozzászólásra
Drágák nagyon!700-ért van egy a hirdetések között!Egy sárga 106-oson van rajta!
Válasz #908. hozzászólásra
igen azt,most meg venni kellene egy zúzós asztalt valahonnan
Válasz #899. hozzászólásra
Ha nem lesz meló az év vége fele,akkor majd csinálok egyet!Majd meglátjuk,h keresik e majd!
Válasz #907. hozzászólásra
a 800-ast?Láttam a képen!Jónak nézett ki,csak annak már terület kell!Nekem ez 150-ért sikeredett,költöttem rá kb 100-at!Még pár csapágy kell a kerekekhez,mert közben kiment 2,de amúgy jó gép!
Válasz #906. hozzászólásra
az enyémet tegnap elvitték .
Válasz #903. hozzászólásra
A Cyclo 400 meg,de a Lajta elkelt!Ugy néz ki,h menni kell dolgozni,s akkor már meg is marad!T-6-tól akarok majd megszabadulni!Miko megvettem,akkor kaptunk sok helyről ingyen trágyát!Már most megszünt az is sajna!Igy felesleges,h legyen!Meg a pénz is kellene néha!
Válasz #902. hozzászólásra
a sin nincsen azt csinálni kell,amúgy ez is 80000
Válasz #899. hozzászólásra
Mondom,h nincs helyem,ahol megcsináljam!Látod,a lemezelését se tudom folytatni a vágóasztalnak,mert esik ez a r... hó!
De amúgy meg tudnám csinálni!Szerintem 150 körül ki is jönne!
Válasz #901. hozzászólásra
Vetőgéped megvan még?
Válasz #900. hozzászólásra
Túlságosan magas úgy!Mennyiért vetted?a 2 tartó sín megvan kompletten?