Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR414.08 FtUSD399.68 FtCHF436.3 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Amúgy könnyü ilyen kocsit csinálni!Kell egy tengely,2 aggyal,100*50-es zártszelvény,lemez,kábel,2 lámpa,100-as u vas,egy vónószem!Nem egy nagy kunc megcsinálni!
200 körl lehet kapni!Ahonnan ezt vettem,ot van egy 516-osnak a vágoasztalkocsija!az is eladó 25 eft-ért,csak a 4 kerék,s 3 fékdob hiányzik róla!De azt is meg akarom majd venni!
Ne tudom a tipusát!Egy tengelyes,nem a cső vázas,hanem plató felülete van!Állitólag ez jó a kukorica adapterhez is!Ez az eredeti Claas kocsi!Majd mindjárlteszek egy képet róla az avatárba!
ha már ilyen profi hegesztő vagy, nem gondolkodtál még azon, hogy most ennyire fognak szarakodni a közúti vonulásokkal, csinálj a kombájnokhoz adapterszállító kocsit ? az axiálmál 3-3,5 ezer euro db-ja.
Meghirdettem,mert már kevés pénzem van!Erre aznap este fele szóltak,h indul valamilyen röntgenes hegesztéses meló,s érdekel e!Egyből érvénytelenitettem a Domit!A trágyaszórót hirdettem,de azt nem veszik!Ugy voltam vele,h akkor vigyék azt!de amúg sajnálnám!
a benne lévő párologtató kütyünek kell a hűtés.(nem azért szerelik a pl kamion fülke tetejére mert másol nincs hely)ezt haszongépjármüre találták ki nem mezőgazdaságigépre.a másik dolog amit nem szeret az meg a nagy por az meg kombájnál akad bőven.
Válasz #859. hozzászólásra
felénk volt aki rárakta, müködöt egy darabig.A legnagyobb baja hogy nem mezőgazdasági gépre találták ki.Úgyanis a saját rendszerét a menetszélhütése oldaná meg csakhát kombájnon menetszél....És ráadásul még drága is.Én vettem 1 bontott eredetit 125-ért, saját magamnak beszereletem feltöltettem és tökéletesen müködik több éve
Válasz #856. hozzászólásra
Ja,csak lassan mennem kell kifele dolgozni!Van alkatrész katalógusod hozzá?!Nekem 2 van,mert az egyik srácnak kellett volna,de a végén vissza lépett,s én meg addigra megvettem!
8399 hozzászólás
Válasz #897. hozzászólásra
Én mindig,mindent ólcsón vettem eddig!de le is kopogom!A rudján még alakitanom kell,meg egy tartót kell csinálnom rá!de majd meglesz,mikorra kell!
Válasz #898. hozzászólásra
az enyém alatt 20-as van mert bálát hordtak vele,csak sztm.így nem lehet rárakni az asztalt.
Válasz #896. hozzászólásra
kéne gyártanod, mert igény lenne rá, szerintem.
Válasz #895. hozzászólásra
Uaz kerék van alatta,de megvan már a gyári,ami olyan mint a Hesston bálázó alatt van!
Válasz #893. hozzászólásra
akkor Te bemákoztál azzal a 80 ezres árral !!
a rúdját még át el alakítanod a kombájnhoz.
Válasz #892. hozzászólásra
Amúgy könnyü ilyen kocsit csinálni!Kell egy tengely,2 aggyal,100*50-es zártszelvény,lemez,kábel,2 lámpa,100-as u vas,egy vónószem!Nem egy nagy kunc megcsinálni!
Válasz #890. hozzászólásra
hányas kerék van alatta 15,3?
Válasz #889. hozzászólásra
Bábolnán vagy Nagyigmándon gyártotta az Ikr ezeket és a kuki asztalt is rá lehet rakni
Válasz #892. hozzászólásra
200 körl lehet kapni!Ahonnan ezt vettem,ot van egy 516-osnak a vágoasztalkocsija!az is eladó 25 eft-ért,csak a 4 kerék,s 3 fékdob hiányzik róla!De azt is meg akarom majd venni!
ilyen kocsi érdekelne !!
Az az én is vettem ősszel.
Válasz #888. hozzászólásra
Ez lenne az!
Válasz #888. hozzászólásra
Ne tudom a tipusát!Egy tengelyes,nem a cső vázas,hanem plató felülete van!Állitólag ez jó a kukorica adapterhez is!Ez az eredeti Claas kocsi!Majd mindjárlteszek egy képet róla az avatárba!
Válasz #884. hozzászólásra
Az ikr-es gyártmányú kocsit vetted?
Válasz #886. hozzászólásra
Okés,maj rád csörgök!
Válasz #878. hozzászólásra
Csütörtökön dolgozok,vagy előtte vagy utánna ahogy neked jó.
10 perc,s jövök!Hozni kell fel gurigákat a trakival!
Válasz #883. hozzászólásra
Én vettem egy Claas vágóasztal kocsit! 80 eft-ért,s alig van baja!
Tudnék csinálni,de nekem nem érné meg!Meg nincs műhelyem,ahol össze tudnám rakni!
De segitek ha kell hegeszteni!
Válasz #882. hozzászólásra
azt hittem t-088-as !
ha már ilyen profi hegesztő vagy, nem gondolkodtál még azon, hogy most ennyire fognak szarakodni a közúti vonulásokkal, csinálj a kombájnokhoz adapterszállító kocsit ? az axiálmál 3-3,5 ezer euro db-ja.
Válasz #881. hozzászólásra
T-6-osom van,hiányos,félkész állapotban!450-ért már oda adom!De az a vége!!!
Másnap jöttek volna megnézni többen is,de akkor már szóltam,h tárgytalan!
Válasz #880. hozzászólásra
milyen szóród van. mennyiért ?
akkor mégis a domit vitték el ?
Válasz #879. hozzászólásra
Meghirdettem,mert már kevés pénzem van!Erre aznap este fele szóltak,h indul valamilyen röntgenes hegesztéses meló,s érdekel e!Egyből érvénytelenitettem a Domit!A trágyaszórót hirdettem,de azt nem veszik!Ugy voltam vele,h akkor vigyék azt!de amúg sajnálnám!
Válasz #878. hozzászólásra
most meg már árulod ????????????
Válasz #877. hozzászólásra
Vmelyik nap,mert úgy néz ki,h mennem kell németbe dolgozni!Vmelyik nap meghirdettem a Domit eladásra,s aznap szóltak!Neked mikor jó?
Válasz #876. hozzászólásra
Mikor akarsz jönni?
Válasz #874. hozzászólásra
Szevasz!Mostanság jó neked ha átmegyek?!
Válasz #874. hozzászólásra
Ok,majd hivlak!
Válasz #873. hozzászólásra
709431363
Válasz #872. hozzászólásra
Ok!Add már meg létszi a tel.számodat!Az email cimemre küld el,ha nem akarod,h más megtudja!erlacika@bicomix.hu,vagy 06303014879!Köszi
Válasz #871. hozzászólásra
Nincs letakarva,szerda kivételével nekem jó.
Válasz #869. hozzászólásra
Hát szólj amikor neked jó!Le van takarva,vagy szabadon van?!Mert egy 10-15 perc alatt mg is lennék vele!
Nem tudtok véletlen valakit aki ért a hidraulikus rendszeréhez?
Válasz #867. hozzászólásra
Semmi akadálya majd egyeztetünk egy időpontot.
Válasz #866. hozzászólásra
a benne lévő párologtató kütyünek kell a hűtés.(nem azért szerelik a pl kamion fülke tetejére mert másol nincs hely)ezt haszongépjármüre találták ki nem mezőgazdaságigépre.a másik dolog amit nem szeret az meg a nagy por az meg kombájnál akad bőven.
Válasz #865. hozzászólásra
Az jó!Nekem is olyan van rajta!Egyszer el lehetne menni,körbe fényképezni?
Válasz #863. hozzászólásra
állóhütéshez mért kell menetszél?
Válasz #862. hozzászólásra
Lépcsős
Válasz #863. hozzászólásra
ez 160e ft
felénk volt aki rárakta, müködöt egy darabig.A legnagyobb baja hogy nem mezőgazdasági gépre találták ki.Úgyanis a saját rendszerét a menetszélhütése oldaná meg csakhát kombájnon menetszél....És ráadásul még drága is.Én vettem 1 bontott eredetit 125-ért, saját magamnak beszereletem feltöltettem és tökéletesen müködik több éve
Válasz #858. hozzászólásra
Tiétek lépcsős variátoros vagy hidraulikus?
Nem ismerem!
Nem ismerem!
OLMO-Xtra fülkehűtő berendezés-röl van valakinek tapasztalata? 106os ba akarom tenni csak nemtudom birná-e
Válasz #857. hozzászólásra
Van,a szomszéd kités volt tőle kaptam ezeket a dolgokat.
Válasz #856. hozzászólásra
Ja,csak lassan mennem kell kifele dolgozni!Van alkatrész katalógusod hozzá?!Nekem 2 van,mert az egyik srácnak kellett volna,de a végén vissza lépett,s én meg addigra megvettem!
Válasz #855. hozzászólásra
Van még idő aratásig,addig meg meglesz.
Válasz #854. hozzászólásra
Meg a silent gumik is hiányoztak,de azok már rajta vannak!Nekem sok apróság hiányzik róla!
Válasz #852. hozzászólásra
2 milla 2 asztallal de még csak 20 ha kukit vágtam le vele,1 csapágyat meg egy szíjat kellet eddig cserélni.
Válasz #851. hozzászólásra
Kukorica asztal nincs,510 gabona sérülten,de lassan készen van,hozzá a napraforgó tálcák,motolla,kukoricához a dobkosár,hozzá a takarólemezek!
Válasz #850. hozzászólásra
700 volt!Utánverő tengely törött,ferde felhordóba láncok kellenek,magtartályhoz lánc kell,rosták,pár ékszij,meg sok kis apróságok hiányoznak!Ennyi kb.
Tiéd mennyi volt?