Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.83 FtUSD399.84 FtCHF435.35 FtGBP491.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ma voltam Igriciben,apám munkatársánál,akinek van egy 106-osa,azt akartam lefényképezni,h az enyémet össze tudjam majd rakni!De le van teljesen takarva,alig látszik vmi!Ő adta kölcsön az elektronikai rajzokat!
Segítséget kérek! Claas 106 kombányhoz szeretnék kukorica adaptert szártépőset venni.A 6013 és 6011hsa között mi a kűlömbség.HSA mit jelent?Aki tud segítsen előre is köszönöm.
8399 hozzászólás
Válasz #848. hozzászólásra
Kukiasztalt hoztál vele?
Most nézem a képet,nincs az annyira szétkapva.
azt elég lesz összerakni akkor,mi forint volt?
Válasz #847. hozzászólásra
Értelek!Akkor majdnem egy idösek!az enyém 85!De bontott állapotban van!
Válasz #845. hozzászólásra
Nem, még a sima lemezes 86 aszem.
Válasz #844. hozzászólásra
Az enyémet se ártana átnézni de nálam az égőcserénél megáll az elektromos tudomány.
Válasz #843. hozzászólásra
Értem,akkor a tiéteket nem láttam még!Mikori kiadás?Horganyzott?
Ma voltam Igriciben,apám munkatársánál,akinek van egy 106-osa,azt akartam lefényképezni,h az enyémet össze tudjam majd rakni!De le van teljesen takarva,alig látszik vmi!Ő adta kölcsön az elektronikai rajzokat!
Válasz #842. hozzászólásra
Nem, az a haveré.
Válasz #841. hozzászólásra
i laktok a benzinkút mögött?!Van ott egy 105 is,ami eladó!
Válasz #840. hozzászólásra
106 os tavaly vettük
Válasz #839. hozzászólásra
Milyen kombájnod van?
Válasz #838. hozzászólásra
Tiszavasvári
Válasz #837. hozzászólásra
Köszi szépen!Mert hol vagy?
Válasz #834. hozzászólásra
Akkor jó, de ha valami papír hiányzik szólj itt vagyok a szomszédodba.
Válasz #828. hozzászólásra
Helló!Pár napja beinditottam,s felálltam vele azudvarba,s javitgatom!De lehet,h eladom azt is!A vágóasztalt a trainner mögöttálló ponyvásal hoztam haza!
Válasz #833. hozzászólásra
Hlló!Ja én árulom!Eladom,mert megszorultam!Nem veszek semmit se,inkább lehet,h eladok mindent!
Válasz #831. hozzászólásra
Helló!Köszi,de már szereztem!Egyik srác elküldte emailon,de ma kaptam személyesen egy nagyon jó állapotut!Köszi!
Roland!Te árulod a vetőgépeket?Mit veszel helyettük?
Válasz #829. hozzászólásra
a 6013 a forstrittra valo ,más a felfogatása
Roland,szereztél már kapcsolási rajzot?mert ma megtaláltam az enyémet ha érdekel.
Válasz #829. hozzászólásra
Az SA, hogy "hátsó" szárzúzós, a lehúzó hengerek után, hátúl az asztal alatt- ez a szarabb.
A HSA, meg a lehúzó hengerek alatt, így tökéletesebb, ez a jobbik !
Segítséget kérek! Claas 106 kombányhoz szeretnék kukorica adaptert szártépőset venni.A 6013 és 6011hsa között mi a kűlömbség.HSA mit jelent?Aki tud segítsen előre is köszönöm.
Válasz #826. hozzászólásra
Szeva Roland!
Mi a helyzet dolgozol már?
Jók a képek nagyon, tetszenek hogy mindig cserélgeted őket.
Az asztalt hogy hoztátok haza? Másik teherautóval?
Válasz #826. hozzászólásra
sziasztok!
Válasz #825. hozzászólásra
Kell majd facsapágy,de az még ráér!Aratás még soká lesz!Ok!Jó pihenést!Helló
Válasz #824. hozzászólásra
attól függ hol veszi.na de most már mennem kell majd holnap jövök .ha valami kell jelezzetek.
Válasz #822. hozzászólásra
Ha a kész árút megveszi,s összeheggeszti,akkor azon már nincs sok nyeresége!Az csak utánzat!
Válasz #821. hozzászólásra
Hát már amelyik!Ha "kisebbségi" akkor az ja!
Válasz #820. hozzászólásra
pontosan ezt mondtam én is.de vannak lakatosok kész elemeket összeheggesztenek és kovácsáruként tüntetik fel.
Válasz #820. hozzászólásra
A Lakatos az muzsikus.
Válasz #818. hozzászólásra
A lakatos az nem kovács!!!
Válasz #817. hozzászólásra
Hát csak akkor ha ügyes a kézi munkában!!!
Válasz #815. hozzászólásra
mert van kovács és van lakatos
Válasz #815. hozzászólásra
ha ügyes és kézi munkát csinál /minőséget/akkor igen.
Válasz #813. hozzászólásra
lehet,bár én erről nem tudok többet,
Válasz #812. hozzászólásra
Kovács szakma felkapott!Egyik rokonom is az!Jól megyeget neki is!
Válasz #811. hozzászólásra
Az nemsokat jelent...
Válasz #811. hozzászólásra
Az nem vezetett még trakit,csak dirigál szerintem!Nekem egy Mazda 3-as van,de nem a mezőgazdasági pénzből lett!!!
Válasz #810. hozzászólásra
a párom szerszám és díszműkovács,az se rossz
Válasz #808. hozzászólásra
tudom én jól,mikor jönnek hozzánk alkatrészért egyik mercivel a másik új terepjáróval...
Válasz #806. hozzászólásra
Egyéni Vállalkozó vagyok,hegesztek!600eft-tól 1.5 milláig kerestem eddig egy hónap alatt!Ennyit nem keresek itthol a mezőgazdaságból sem!
Válasz #807. hozzászólásra
nem,csak külön topik volt kettejüknek
Válasz #806. hozzászólásra
Erre az a válasz, h. keresni rohadt jól keresünk csak nemigen találunk.
Válasz #804. hozzászólásra
Az is nő?!
Válasz #803. hozzászólásra
attól függ mit csinálsz kint,mert kis szerencsével még itt is lehet jól keresni.
Az a baj,h szeretem is,meg tudom is csinálni!De ahogy már sokan irták,hülye vagyok,h csinálom!
Válasz #798. hozzászólásra
tényleg,és a partnerével az mtz-s csákóval mi van? már régen írt, pedig rendesen nyomta régen
Válasz #802. hozzászólásra
Az Mtz nem az enyém!Apámé!Én inkább megyek vissza németbe,ott van pénz!Ez nekem csak hobbi,meg segitek!Ennyi!
Válasz #799. hozzászólásra
kezdésnek nem rossz,majd pár év múlva ha már a mezőgazdaságból meggazdagszol veszel egy csodajárgányt!