Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.83 FtUSD399.84 FtCHF435.35 FtGBP491.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Gumigyűrű témához hozzáfűzném hogy én interneten, kifejezetten gumigyűrűs cégtől szoktam vásárolni. Nem tudtam még olyat kérni amit nem lett volna nekik. különféle felhasználási területekhez(olaj,sav,hőálló stb.) mm és colos méretekben. Kb 3 éve építettem be az első náluk vásárolt 300 ft-os gumigyűrűt ugyanez a kereskedőnél 5 papír lett volna. Azóta mindig tőlük vásárolok ilyesmit. Eddig sose volt gond a termékeikkel. Interneten megtalálhatók super seal kft. Postán, utánvéttel is küldik. Gumigyűrű belső átmérője és az profil átmérője kell a beazonosításhoz.
Van mégegy módszer a diagnosztikában(saját fejlesztés) ha kisavaztad a hűtőt meg kell mérni mi a súlya, a vizüveges hüttő több mint 1 kilóval nehezebb savazás utánn is.
Közbe eszembe jutott még valami, 30-asnál van utángyártott nem réz közepű hüttő, na azzal is melegedett a mienk, hpgy 50-esben van e ilyen azt nem tudom.
Ami rézből van az a közepe, a teteje alja és a keret marad a régi, lényegében a rézcsövek és a lamellák a közepe, de hütős szaki kell a cseréhez. Ja és az ár 2007-es.
8399 hozzászólás
Sziasztok!
Ha valakit érdekel termelői áron facsapágy vagy csúszóléc vagy gyürüshenger az bátran hívjon!Minden típusu kombájnhoz gyártunk!
06-37-370-106
Válasz #733. hozzászólásra
Üdv!
Gumigyűrű témához hozzáfűzném hogy én interneten, kifejezetten gumigyűrűs cégtől szoktam vásárolni. Nem tudtam még olyat kérni amit nem lett volna nekik. különféle felhasználási területekhez(olaj,sav,hőálló stb.) mm és colos méretekben. Kb 3 éve építettem be az első náluk vásárolt 300 ft-os gumigyűrűt ugyanez a kereskedőnél 5 papír lett volna. Azóta mindig tőlük vásárolok ilyesmit. Eddig sose volt gond a termékeikkel. Interneten megtalálhatók super seal kft. Postán, utánvéttel is küldik. Gumigyűrű belső átmérője és az profil átmérője kell a beazonosításhoz.
Vki tudna küldeni egy Claas Dominator 106 villamossági rajzot?!Elöre is köszi!
Válasz #746. hozzászólásra
szeva)))))))
Válasz #744. hozzászólásra
szevasz ,jó éjt neked is..........
Válasz #743. hozzászólásra
Én is csak 1 szer kuplungnál(másnak csináltam Ő hozta) magamnak nem raktam volna be pláne olyan nehezen hozzáférhető helyre.
Jó éjt még 1*!
Válasz #743. hozzászólásra
de ezek között is van különbség spain,,deuts,stb.az eredeti usa-t szeretem megvenni annyi pénzért,amennyiért árulják
Azt hiszem én is lépek, még megnézek valami filmet fekvés előtt.
Jó éjt!
Válasz #742. hozzászólásra
értelek.ilyennel nem találkoztam,egyébként nyilván útángyártott cimen futattják ezekett.eredetitt szoktam mindenböl kérni a jd-hez
Válasz #737. hozzászólásra
Nem írják rá, akkor gyanus ha axis cimke van a zacskóján, egyébként valamelyik szervizes pusmogta ezt a kínai dolgot.
Válasz #736. hozzászólásra
Jó éjt!
Válasz #738. hozzászólásra
köszi!!rendes vagy
Válasz #736. hozzászólásra
szevasz lajos!!jó éjt neked is..
Agro-Téka Kft. ( Baranya ) Székhely:7630 Pécs , Mohácsi út 107/b. Tel.: (+36) 72 /215-939
megnéztem
azok a gumigyürük miben különböznek csomagolásban??rá irják hogy china??
Joccakát!
Válasz #731. hozzászólásra
Jó éjt!
Válasz #731. hozzászólásra
jó éjt neked.
Válasz #730. hozzászólásra
JD alkatrészt is hoznak olcsóbb mint a Kite és nem kínai mint az axi egyes(gumigyűrűk) jd alkatrésze.i
Válasz #730. hozzászólásra
értelek. én egy székesfehérvári céget hivtam fell .még az axiálnál is olcsobbak
jó éjt mindenkinek
Válasz #728. hozzászólásra
Pécsi cég.
Mohácsi úton a neve nem ugrik be(szerencsére rég jártam náluk).
Válasz #727. hozzászólásra
709.
Válasz #726. hozzászólásra
a középrészt mondtad németböl hozzák be.de kik??
Válasz #726. hozzászólásra
melyik hszem ben írttal kapcsolatban
Válasz #725. hozzászólásra
A hütőn belül?
Válasz #724. hozzászólásra
hütö
Válasz #723. hozzászólásra
Mivel kapcsolatban?
Válasz #722. hozzászólásra
melyik cégre gondoltál??
Válasz #720. hozzászólásra
Apránként ugranak be a dolgok, szerencsére mostanában men volt ilyen gondom. :-))
Válasz #720. hozzászólásra
jó!!nem rossz..
Válasz #717. hozzászólásra
Van mégegy módszer a diagnosztikában(saját fejlesztés) ha kisavaztad a hűtőt meg kell mérni mi a súlya, a vizüveges hüttő több mint 1 kilóval nehezebb savazás utánn is.
Válasz #718. hozzászólásra
pontosan)))
Válasz #714. hozzászólásra
Nem olyan drága ha azt nézed a megfözött motor javítása sokkal húzósabb :-))
Válasz #715. hozzászólásra
én még ilyett nem láttam!!de lehett hogy ezekbe is tettek esetleg......
Válasz #713. hozzászólásra
árban ez meggyözö.melyik cég ez??a székesfehérvári hapi??
Közbe eszembe jutott még valami, 30-asnál van utángyártott nem réz közepű hüttő, na azzal is melegedett a mienk, hpgy 50-esben van e ilyen azt nem tudom.
Válasz #713. hozzászólásra
ja értelek.itt egy haver cserélte igy vagy 10 éve az axiálal .jó lett..igen ez drasztikus tuti megoldja a rákos részt..
Válasz #711. hozzászólásra
Ami rézből van az a közepe, a teteje alja és a keret marad a régi, lényegében a rézcsövek és a lamellák a közepe, de hütős szaki kell a cseréhez. Ja és az ár 2007-es.
Válasz #710. hozzászólásra
igy van..
Válasz #709. hozzászólásra
a középrész mekkora terjedelmü ??és hogy cserélitek ki?,
Válasz #708. hozzászólásra
Mi savaztuk is de az sem segít rajta ha vizüveggel kezelték elötte.
Válasz #706. hozzászólásra
az új középrésznek ennyi az ára németből hozzák itt.
Válasz #704. hozzászólásra
nincs nekik benne,, a viszkóz direktre kötve, hütö kimosva a szijak újak...stb. mégis melegszik nekik
Válasz #704. hozzászólásra
Akkor is ez a tünet ha a hűtőben a rézcsövek el vannak dugulva, a kettő közt az a kűlönbség hogy kivett termosztát esetén a jó hűtővel müködik a gép.
Válasz #701. hozzászólásra
hát fel lehet újitani is de nem tudtam hogy ennyiért is van!!
Válasz #698. hozzászólásra
az idén lesz pont 2 éves ha jó évet zárunk akkor cser...na persze akkor is le kell cserélni ha szar lesz a szezon a korozióvédelem miatt))))
Válasz #697. hozzászólásra
termosztát jó benne? nekem volt vele bajom,bejelzett és ahűtőalja hideg volt
Válasz #698. hozzászólásra
Ha szép tiszta, nem.
Válasz #700. hozzászólásra
Én sem :-))