Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR409.17 FtUSD398.72 FtCHF435.73 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
3napja hoztam egy 330as asztalu kombájt 150hektáros gazdátol maradt neki 106os azis elég neki már 150 hektárra mert edig a 106os csak kukoricát aratot mostmár gabonát is fog
ha valakit érdekel claas dominátor 106 alkatrész katalógus fénymásolás árába odaadom (5000ft) ha érdekel hivj!eladtam a kombájnt és megmaradt! 30/260-1970 Hepp Tamás Napkor
Válasz #572. hozzászólásra
Kitolásból már csak azért sem rakhatták bele, mert magugnak biztos nem akartak rosszat. Inkább gazdasági okai voltak. Azért is választotta annak idején az IKR a CLAASt, mert velük tudott a legjobban megállapodni abban hogy sok magyar alkatrészt felhasználva küldjék a kombájnokat (motor, fülke, ferdefelhordó, szecskázó). Ugyanis a kombájnok értékének egy részét ezekkel fizették a devizahiány miatt.
Válasz #486. hozzászólásra
Volt egy eladó Kisszálláson,az ősszel kelt el.Zúzós 6-os orossal.Úgytudom 4-millió körüli áron.Egy pár szót a melegedésről.Valós probléma,nálunk is melegedett,de azért nem kellett soha megállni hűteni a föld végén,csak állandóan 90-fok körül járt.Soha nem forrt fel a vize.Olvastam itt,hogy kitolásból tették bele ezt a RÁBA motort,hogy gyengébb legyen az 516-os tól.Mindkét tipusba az eredetihez legközelebbálló motort tették.Az516-os nemazért nem melegszik,mert turbós a motorja,hanem hatalmas a hűtője+2-nagy ventillátora van.Nemrég beszéltem egy Szerbiában élő emberrel,ők nagyon sok 106-ost elvittek tőlünk.Nagyon elégedettek a gépekkel,csak ott is a melegedés a gond.Ők ezt úgy javítják,hogy valamelyik gépnek,sajnos elfelejtettem,hogy melyiknek majdnem stimmel rá a hűtőmaszkja egy pici alakítással,ezt teszik fel és ugyanezt atipusú ventillátort.Ez nagyobb átmérőben is és több lapát van rajta.Egyébbként itt szerzik be nálunk.A 180-as rába sem a motor miatt melegedett,hanem mert a 2-kerék mindenféle szeméttel teledobálta a hűtőt.Ezért tették a fülke mellé.Nekünk,még nem szilentes gépünk volt,de soha nem verte szét a rostákat.A motorral semmi probléma nem volt,csak a karbantartást kellett elvégezni rajta.A légszűrö betétet,mindig kicseréltük délután 2-3 óra körül.Összességében,jó gép volt, azért ez is elromlott néha,de melyik nem?Ami nekem nagyon nem tetszett,a festése,bár ez lehet,hogy egyedi hiba volt:Hatalmas felületeken tolta lefelé a rozsda.Alatta tiszta vakrozsda volt a felület.A magtartály oldalán kezdődött és haladt lefele.Ez már 2 éves korában megjelent.
Szia!Bizniszelünk,de ebbe semmi biznisz nincs!De az egyik srácnak megvan eredetiben,s eladó!Itt lakik tölem nem messze!Gondold meg,s elmegyek érte!S az biztos,h eredeti,meg ahogy néztem jó állapotú is!
Polgáron lakom!Létszi tegyél róla egy pár képet!Emailban is küldheted!erlacika@bicomix.hu Te adod el,mondj egy összeget!Lehet,h pont megvan,csak magyarul,de nem biztos!
az faxa figy szerintem nemhiányzik semmi! egy baxot nagy kötett ha gondolod tolok fel róla képet! menyit ér meg neked mondj valamit! nekem nincs rá szükségem! te merre laksz?
Válasz #555. hozzászólásra
Hali én Székesfehérváron lakom.
Akkor holnap felhívlak.
Én is inkább a gépemet csinálgatnám, minthogy bejárjak egy sz@r munkahelyre:-(
Használati utasitás van! Hifj fel majd holnap,s megbeszéljük!06303014879 Merre laksz amúgy?De vettem hozzá ma Mtz viz hőfok mérő órát,meg gombát,s azt csináltam egy kicsit,de ma a trágyaszórót szereltem jobban!
8399 hozzászólás
Na meg csepet idösek és a sebeség betegségel szemvednek.
Lajosnak igaza van .
Válasz #596. hozzászólásra
DDDDDDDDDDDDDDDD!!!!
Válasz #595. hozzászólásra
ez igaz kicsik a celák kőzőti hézagok
Válasz #593. hozzászólásra
tesem voltál mikor elkeztél irni!!
Válasz #594. hozzászólásra
A hűtő,vagy a magtartály megy tele szeméttel???
Szerintem.......
Válasz #592. hozzászólásra
a vizhűtö melegszik??
Mi az ami tele megy szeméttel?
nem vagy vágós!!
most ezt nem értem mi van a hütövel?
Válasz #589. hozzászólásra
a hűtő?
Válasz #586. hozzászólásra
3napja hoztam egy 330as asztalu kombájt 150hektáros gazdátol maradt neki 106os azis elég neki már 150 hektárra mert edig a 106os csak kukoricát aratot mostmár gabonát is fog
Jo a dominátor 106 os csak nagyon lasan tudsz vele dolgozni mert tele megy szemétel.
Válasz #587. hozzászólásra
Nem teljesítményben van ott hanem nincs benne kompjuter .
Válasz #586. hozzászólásra
nemtudom de az biztos hogy kint 150domit 500hektáros gazdánál még nem láttam 108ast már igem
Válasz #585. hozzászólásra
A 150-es ha jól tudom egy 108-as szintjén van teknikailag .
Válasz #583. hozzászólásra
106 az egy kifort bevált széria jobb a mostani ujaktol .egyszerű átláthato nincs tele elektronikával magájért beszél aki ismeri az szereti
Válasz #580. hozzászólásra
Én egy 150-es dominátorra gyúrok majd a 14-es után .
Eddigi számításaim szerint 10 év múlva szóba is jöhet . :)
Válasz #582. hozzászólásra
Találtam egy hírdetést,DOMINATOR 150-ről.2007-es kiadás 330.üó.26 millióft.
Válasz #581. hozzászólásra
Én is csak az Axiál katalógusban láttam, nemtom árban mennyi lehet?
Válasz #580. hozzászólásra
Gondolom azért, mert bevált típus, bár Mo-on nem nagyon láttam újat mostanában.
Nem ide tartozik, de a Claas még ma is csinálja a Dominátort, a típusa Dominátor 150.
Elkelt a könyv! Rolanddal üzleteljetek!
Válasz #571. hozzászólásra
Hali!
Holnap felhívlak a könyv végett!!
valakinek van tapasztalata claas dominator 78sl cl.-rol
ha valakit érdekel claas dominátor 106 alkatrész katalógus fénymásolás árába odaadom (5000ft) ha érdekel hivj!eladtam a kombájnt és megmaradt! 30/260-1970 Hepp Tamás Napkor
Válasz #574. hozzászólásra
Kiskunmajsán csinálják az összes CLAASra a fülkét, Törökszentmiklóson pedig a vágóasztalokat, kaszákat, bálacsomagolókat.
Válasz #573. hozzászólásra
Ez így igaz egyébbként ma is sokminden itt készül a CLAAS-hoz.Azt tudjátok,hogy anakidején a 106-os elnyerte a legszebb kombájn címet?
Válasz #572. hozzászólásra
Kitolásból már csak azért sem rakhatták bele, mert magugnak biztos nem akartak rosszat. Inkább gazdasági okai voltak. Azért is választotta annak idején az IKR a CLAASt, mert velük tudott a legjobban megállapodni abban hogy sok magyar alkatrészt felhasználva küldjék a kombájnokat (motor, fülke, ferdefelhordó, szecskázó). Ugyanis a kombájnok értékének egy részét ezekkel fizették a devizahiány miatt.
Válasz #486. hozzászólásra
Volt egy eladó Kisszálláson,az ősszel kelt el.Zúzós 6-os orossal.Úgytudom 4-millió körüli áron.Egy pár szót a melegedésről.Valós probléma,nálunk is melegedett,de azért nem kellett soha megállni hűteni a föld végén,csak állandóan 90-fok körül járt.Soha nem forrt fel a vize.Olvastam itt,hogy kitolásból tették bele ezt a RÁBA motort,hogy gyengébb legyen az 516-os tól.Mindkét tipusba az eredetihez legközelebbálló motort tették.Az516-os nemazért nem melegszik,mert turbós a motorja,hanem hatalmas a hűtője+2-nagy ventillátora van.Nemrég beszéltem egy Szerbiában élő emberrel,ők nagyon sok 106-ost elvittek tőlünk.Nagyon elégedettek a gépekkel,csak ott is a melegedés a gond.Ők ezt úgy javítják,hogy valamelyik gépnek,sajnos elfelejtettem,hogy melyiknek majdnem stimmel rá a hűtőmaszkja egy pici alakítással,ezt teszik fel és ugyanezt atipusú ventillátort.Ez nagyobb átmérőben is és több lapát van rajta.Egyébbként itt szerzik be nálunk.A 180-as rába sem a motor miatt melegedett,hanem mert a 2-kerék mindenféle szeméttel teledobálta a hűtőt.Ezért tették a fülke mellé.Nekünk,még nem szilentes gépünk volt,de soha nem verte szét a rostákat.A motorral semmi probléma nem volt,csak a karbantartást kellett elvégezni rajta.A légszűrö betétet,mindig kicseréltük délután 2-3 óra körül.Összességében,jó gép volt, azért ez is elromlott néha,de melyik nem?Ami nekem nagyon nem tetszett,a festése,bár ez lehet,hogy egyedi hiba volt:Hatalmas felületeken tolta lefelé a rozsda.Alatta tiszta vakrozsda volt a felület.A magtartály oldalán kezdődött és haladt lefele.Ez már 2 éves korában megjelent.
Válasz #570. hozzászólásra
Szia!Bizniszelünk,de ebbe semmi biznisz nincs!De az egyik srácnak megvan eredetiben,s eladó!Itt lakik tölem nem messze!Gondold meg,s elmegyek érte!S az biztos,h eredeti,meg ahogy néztem jó állapotú is!
Válasz #569. hozzászólásra
Szeva Roland!
Látom véded rendesen a mundér becsületét a 16-os topicban:-)
Akkor bizniszelünk?
Válasz #568. hozzászólásra
Nekem van,azt esetleg lefénymásolom ha kell!
Válasz #567. hozzászólásra
ok.
Válasz #565. hozzászólásra
aztszem nekem van a műhelyben valami ,holnap megnézem
Válasz #565. hozzászólásra
Claas 106-hoz van Troy Lee-nek!
Alkatrész katalógus van valakinek?
Válasz #563. hozzászólásra
Kösz!Ez meg van nekem is!
elküldtem a képeket!
Válasz #561. hozzászólásra
Polgáron lakom!Létszi tegyél róla egy pár képet!Emailban is küldheted!erlacika@bicomix.hu Te adod el,mondj egy összeget!Lehet,h pont megvan,csak magyarul,de nem biztos!
az faxa figy szerintem nemhiányzik semmi! egy baxot nagy kötett ha gondolod tolok fel róla képet! menyit ér meg neked mondj valamit! nekem nincs rá szükségem! te merre laksz?
Válasz #559. hozzászólásra
Pont ma voltam Nyiregyházán!Épp,semmi se hiányzik belöle?mit kérsz érte?!
Válasz #558. hozzászólásra
nyíregyházi vagyok! mit adsz érte?
Válasz #557. hozzászólásra
Helló!Eladod?Mennyiért?Merre laksz?
Hello nekem van 106 dominator sevice manualom eredeti német robbantott ábrákkal! minden benne van! a kombájnt eladtam és megmaradt!
Válasz #555. hozzászólásra
Hali én Székesfehérváron lakom.
Akkor holnap felhívlak.
Én is inkább a gépemet csinálgatnám, minthogy bejárjak egy sz@r munkahelyre:-(
Használati utasitás van! Hifj fel majd holnap,s megbeszéljük!06303014879 Merre laksz amúgy?De vettem hozzá ma Mtz viz hőfok mérő órát,meg gombát,s azt csináltam egy kicsit,de ma a trágyaszórót szereltem jobban!
Válasz #552. hozzászólásra
Haladtál ma vmit a géppel?
Válasz #552. hozzászólásra
Kezelési nincs véletlenül az is érdekelne.
Meg tudjuk beszélni priviben a részleteket?
Válasz #551. hozzászólásra
Szia!Szerintem olyan 150,de inkább több!De hiányos!