Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.5 FtUSD397.14 FtCHF434.97 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #549. hozzászólásra
Alkatrészkatalogus teljes,vmilyen beállitási könyv az már egy kicsit hiányos,meg egy szerelési könyv,az kölcsön van,de az is hiányos!
Válasz #548. hozzászólásra
Tudom, hogy nincs, de tervezem, hogy lesz, meg érdekel is a téma, szóval mi van magyarul kezelési útmutató, vagy szerelési?
Mondjuk min2 érdekelne, és természetessen kifizetném.
Hát látod nem vagyunk egyformák, meg aztán a sok öntelt nagypofájú krautoktól kiráz a hideg.
Tényleg a hidegről jutott eszembe a légkondi működik a gépeden? Mert én még nem nagyon ültem olyan gépen, amin ne lett volna, bár van olyan 106-os amelyiken nincs (a tiéden van egyáltalán, mert nem látom a hőcserélőt, vagy mi az az oldalán.)
Válasz #538. hozzászólásra
Hát ja.
De ha már ideköt minden nehéz elszakadni. Voltam már 3 hónapot egy Belga farmon dolgozni, de hazajöttem, mert hiába volt minden szuper hiányzott ez az ország nagyon.
Válasz #536. hozzászólásra
Miért mikor mész ki legközelebb?
Vagy az itthoni munkákra gondoltál, mert azt már én is nagyon várom, hogy mehessek a földekre (igazi kikapcsolódás több hét irodai munka után:-)
Hát azért nekem is van mire költenem!Vettem egy új Mazda 3-ast,meg házon gondolkozom!Meg lassan egy éve el volt törve a térde,az elvett 4 hónapomat,s egy kis tartozásom lett,de azt is letudom hamar,csak indulna már a munka!
Jaja!Apámékkal élek együtt,s övéké a föld,nekem csak 1 ha van meg pár ha-t bérlek!De lassan nekem már több gépem van!Értek is a gépekhez,meg szeretem is őket javitani,kipofozni!Ezért veszek bontott,üzemképtelen gépeket!Mire kijavitom,addigra tudom,h mi is a lényege!Apám is csinálja a földeket,de nem nagyon érdekli már!Én meg hazajövök,s gyorsan megcsinálom!
Mig magyar cégen keresztül mentem ki,addig 600 körül kerestem,de ott drágább az élet is!október óta,h egyéniben vagyok kint,1.5 megvolt,de van adó,meg a lakást nekem kell fizetni,meg benzin a bejárásra,meg stb!De akkor is megéri!
Pont akkorra akarok hazajönni,mikor aratni kell,s gyorsan leturók mindent!A csapágyak,ékszijak újak,a kerékösszekötö tengely bontóbol jött,de a gömbfejeket vettem bele egyböl újat!Utánverő tengelyt még nem tudom!Vagy bontottat(eredeti) veszek 150-ért van kompletten,újonnan meg csak a tengely 280 körül van!Szecskázót meg bontóból veszek 500-ért!
Nem tudok én annyira németül!Vezettem már,de nem nagyon:Csak akkor mikor kimentem apámmal a tszbe,s beültem a kombájnoshoz,s mikor megkérdezte!Majd küldök képet!Most van csak idöm!Ha megindul a munka,akkor kb 1.5 havonta jövünk majd haza 1-1.5 hétre!Akkor is lesz mit csinálni!
Na pont ezt akartam kérdezni, hogy nem e gond, hogy most látod először a gépet, ráadásul még hiányos is...
A szerelési könyved magyar nyelvű?
Mondjuk gondolom neked nem gond a német nyelv..
Hajtottál már ilyen gépet, vagy csak ezt fogod először?
Irigyellek, hogy ennyi időd van, mert nekem a meló mellett nem sok van, ráadásul a traki, meg a földek 30 km-re vannak a lakhelyemtől.
A képeket ide küldheted: csabi48@vipmail.hu
elölre is köszönöm.
Helló!Küld el az email cimed,s küldök róla képet!Alkatrészkatalógusom van hozzá,meg szerelési,vagy vmilyen beállitási könyv,de nem az igazi!Apám munkatársának van egy 106-osa,s oda akarok elmenni lefényképezni,h mi hogyan is van,mert nehéz összerakni látatlanban!
Az az igazság, hogy amikor még én hajtottam őket, akkor még majdhogynem vadi újak voltak, ezért aztán amennyit mentem velük (pár száz hektár) azalatt semmi bajuk nem volt, illetve a 108-asnak baszakodott egyszer a mocija, mert elfelejtettem kifúvatni a légszűrőt, meg még egyszer valami tgk betétet kellette cserélni az asztal meghajtásán...
Csak azért érdeklődtem, mert én is szeretnék egy hasonló gépet, de páran azt írták, hogy nem érdemes hiányosat feltámasztani, szvsz viszont így legalább tudod, hogy mit menyire csináltál meg benne, és kisebb az esélye, hogy fekve marad a géped a legnagyobb dologidőben.
Egyébként nekem még csak egy MTZ-m van meg csak 17 hektáron gazdálkodok, mert a többi sajna ki van adva (+110 hektár) és egyelőre nem tudom visszaszerezni:-(
Régebben hajtottam 208-ast, meg 108-ast és azóta vagyok szerelmes a Claas gépekbe.
Mindenképp írjál még hogy hogyan haladsz a géppel, meg a képek is jöhetnek.
Válasz #511. hozzászólásra
A kombájnhoz van könyv,ami alapján összerakom,de a szembe szomszédom tszben szerelő volt,meg hajtott ilyet,meg van egy másik volt tsz-es,aki mondta,h segit,ha kell!Szóljak nyugodtan!De eddig még megy egyedül!Kösz szépen!Neked mid van?
Helló!
Mikor megvettem,nem volt benne a motor se!
Utánverő tengely elvan törve,s ki is van véve belöle,vágóasztal szét van szakadva,mert követ fogtak vele,rosták hiányoznak,kerékösszekötö hiányzott,egy vágóasztal emelő munkahenger még hiányzik,4 gumi kell rá,de van rajta 2 amit még lehetne használni vmennyire!A motort bele raktuk ott,s úgy álltam fel a trainnerre!Meg pár csapágy,ékszij hiányzik,meg világitási gondok is voltak,de már alakul a gép!
Mennyire volt megbontva a géped, amikor megvetted?
Mi hiányzott róla?
Hogy hoztad el, és honnan értesz hozzá?
Egyébként nagyon becsüllek, hogy így szereted a régi gépeket, én is rajongok értük...
8399 hozzászólás
Válasz #550. hozzászólásra
Hali!
A szerelési érdekelne főleg.
Hány oldalas?
Válasz #549. hozzászólásra
Alkatrészkatalogus teljes,vmilyen beállitási könyv az már egy kicsit hiányos,meg egy szerelési könyv,az kölcsön van,de az is hiányos!
Válasz #548. hozzászólásra
Tudom, hogy nincs, de tervezem, hogy lesz, meg érdekel is a téma, szóval mi van magyarul kezelési útmutató, vagy szerelési?
Mondjuk min2 érdekelne, és természetessen kifizetném.
Válasz #547. hozzászólásra
Én elviszem,lefénymásoltatom,s elküldöm,s kifizeted!Nekem mindegy!Minek az neked?Kombájnod sincs.
Válasz #546. hozzászólásra
Lehetek pofátlan?
Nem fénymásolnád, vagy scennelnéd be a magyart?
Tudom hogy nagy meló, de hátha...
Válasz #545. hozzászólásra
Némelyik az!
Válasz #544. hozzászólásra
Magyar nyelvű a könyved?
Válasz #543. hozzászólásra
a konyvben van benne,h a hütés-fütés kezelö kapcsolók másabbak!Meg nem ott vannak a szellőztető lyukak!
Válasz #542. hozzászólásra
Miért a nem klímás az milyen?
Válasz #541. hozzászólásra
Ezen még nincs de majd lesz,de az már csak jövöre kerül rá!elöször bizonyitson vmit,s majd utána!De a fülke a klimás tipus!
Válasz #540. hozzászólásra
Hát látod nem vagyunk egyformák, meg aztán a sok öntelt nagypofájú krautoktól kiráz a hideg.
Tényleg a hidegről jutott eszembe a légkondi működik a gépeden? Mert én még nem nagyon ültem olyan gépen, amin ne lett volna, bár van olyan 106-os amelyiken nincs (a tiéden van egyáltalán, mert nem látom a hőcserélőt, vagy mi az az oldalán.)
Válasz #539. hozzászólásra
Hát én nagyon jól elvagyok kint!A család nem hiányzott sose vmi nagyon,de a gépek annál inkább!A párommal,h kint vagyunk,neki van mindig honvágya!
Válasz #538. hozzászólásra
Hát ja.
De ha már ideköt minden nehéz elszakadni. Voltam már 3 hónapot egy Belga farmon dolgozni, de hazajöttem, mert hiába volt minden szuper hiányzott ez az ország nagyon.
Én csak németben akarok dolgozni!Hülye leszek itthol dolgozni!Ez a kereset semmi az ottanihoz képest!
Válasz #536. hozzászólásra
Miért mikor mész ki legközelebb?
Vagy az itthoni munkákra gondoltál, mert azt már én is nagyon várom, hogy mehessek a földekre (igazi kikapcsolódás több hét irodai munka után:-)
Válasz #535. hozzászólásra
Hát azért nekem is van mire költenem!Vettem egy új Mazda 3-ast,meg házon gondolkozom!Meg lassan egy éve el volt törve a térde,az elvett 4 hónapomat,s egy kis tartozásom lett,de azt is letudom hamar,csak indulna már a munka!
Válasz #534. hozzászólásra
Hát mondjuk ilyen fizuval könnyen vagy. Én volt hogy a havi keresetemet elpörköltem 4 nap alatt szántáskor.
Válasz #533. hozzászólásra
Jaja!Apámékkal élek együtt,s övéké a föld,nekem csak 1 ha van meg pár ha-t bérlek!De lassan nekem már több gépem van!Értek is a gépekhez,meg szeretem is őket javitani,kipofozni!Ezért veszek bontott,üzemképtelen gépeket!Mire kijavitom,addigra tudom,h mi is a lényege!Apám is csinálja a földeket,de nem nagyon érdekli már!Én meg hazajövök,s gyorsan megcsinálom!
Válasz #530. hozzászólásra
Mondjuk így már értem hogy miért kell nagy gépeket venned ennyi földre. Ha ilyen keveset vagy itthon gyorsan le kell rendezned a földeket...
Még sose késő megtanulni!!!
Válasz #530. hozzászólásra
világos
Válasz #528. hozzászólásra
Mig magyar cégen keresztül mentem ki,addig 600 körül kerestem,de ott drágább az élet is!október óta,h egyéniben vagyok kint,1.5 megvolt,de van adó,meg a lakást nekem kell fizetni,meg benzin a bejárásra,meg stb!De akkor is megéri!
Válasz #526. hozzászólásra
Pont akkorra akarok hazajönni,mikor aratni kell,s gyorsan leturók mindent!A csapágyak,ékszijak újak,a kerékösszekötö tengely bontóbol jött,de a gömbfejeket vettem bele egyböl újat!Utánverő tengelyt még nem tudom!Vagy bontottat(eredeti) veszek 150-ért van kompletten,újonnan meg csak a tengely 280 körül van!Szecskázót meg bontóból veszek 500-ért!
Válasz #527. hozzászólásra
Lehet jobban járnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha annyit keresel!!!
6000?????????????
Az komoly!!!!
Válasz #525. hozzászólásra
Hegesztő vagy te is?????Most egy autógyárba gyártó mühelyben dolgoztam!Autó alkatrészeket mosó saválló berendezéseket gyártottunk!
Válasz #524. hozzászólásra
Akkor hogy lesz időd aratni, ha 1,5 hónapokra mész ki?
Egyébként a hiányzó fődarabokat bontóból veszed?
Válasz #524. hozzászólásra
Miket hegesztesz testvér???????
Válasz #523. hozzászólásra
Nem tudok én annyira németül!Vezettem már,de nem nagyon:Csak akkor mikor kimentem apámmal a tszbe,s beültem a kombájnoshoz,s mikor megkérdezte!Majd küldök képet!Most van csak idöm!Ha megindul a munka,akkor kb 1.5 havonta jövünk majd haza 1-1.5 hétre!Akkor is lesz mit csinálni!
Válasz #522. hozzászólásra
Na pont ezt akartam kérdezni, hogy nem e gond, hogy most látod először a gépet, ráadásul még hiányos is...
A szerelési könyved magyar nyelvű?
Mondjuk gondolom neked nem gond a német nyelv..
Hajtottál már ilyen gépet, vagy csak ezt fogod először?
Irigyellek, hogy ennyi időd van, mert nekem a meló mellett nem sok van, ráadásul a traki, meg a földek 30 km-re vannak a lakhelyemtől.
A képeket ide küldheted: csabi48@vipmail.hu
elölre is köszönöm.
Válasz #521. hozzászólásra
Helló!Küld el az email cimed,s küldök róla képet!Alkatrészkatalógusom van hozzá,meg szerelési,vagy vmilyen beállitási könyv,de nem az igazi!Apám munkatársának van egy 106-osa,s oda akarok elmenni lefényképezni,h mi hogyan is van,mert nehéz összerakni látatlanban!
Válasz #520. hozzászólásra
Az az igazság, hogy amikor még én hajtottam őket, akkor még majdhogynem vadi újak voltak, ezért aztán amennyit mentem velük (pár száz hektár) azalatt semmi bajuk nem volt, illetve a 108-asnak baszakodott egyszer a mocija, mert elfelejtettem kifúvatni a légszűrőt, meg még egyszer valami tgk betétet kellette cserélni az asztal meghajtásán...
Válasz #518. hozzászólásra
208-as hogy szuperált.Esetleg van valami gyengéje?
Válasz #513. hozzászólásra
Ja még annyit, hogy milyen könyved van hozzá?
Szerelési, vagy alkatrész-katalógus, esetleg használati útmutató?
Válasz #512. hozzászólásra
Hali!
Köszönöm a válaszokat!
Csak azért érdeklődtem, mert én is szeretnék egy hasonló gépet, de páran azt írták, hogy nem érdemes hiányosat feltámasztani, szvsz viszont így legalább tudod, hogy mit menyire csináltál meg benne, és kisebb az esélye, hogy fekve marad a géped a legnagyobb dologidőben.
Egyébként nekem még csak egy MTZ-m van meg csak 17 hektáron gazdálkodok, mert a többi sajna ki van adva (+110 hektár) és egyelőre nem tudom visszaszerezni:-(
Régebben hajtottam 208-ast, meg 108-ast és azóta vagyok szerelmes a Claas gépekbe.
Mindenképp írjál még hogy hogyan haladsz a géppel, meg a képek is jöhetnek.
Ja meg kell magfelhordó lánc a magtartályhoz,meg a vágóasztalhoz!
Válasz #515. hozzászólásra
700
Válasz #514. hozzászólásra
Mennyi vót?
Igy nézett ki!
A kombájnhoz van könyv,ami alapján összerakom,de a szembe szomszédom tszben szerelő volt,meg hajtott ilyet,meg van egy másik volt tsz-es,aki mondta,h segit,ha kell!Szóljak nyugodtan!De eddig még megy egyedül!Kösz szépen!Neked mid van?
Helló!
Mikor megvettem,nem volt benne a motor se!
Utánverő tengely elvan törve,s ki is van véve belöle,vágóasztal szét van szakadva,mert követ fogtak vele,rosták hiányoznak,kerékösszekötö hiányzott,egy vágóasztal emelő munkahenger még hiányzik,4 gumi kell rá,de van rajta 2 amit még lehetne használni vmennyire!A motort bele raktuk ott,s úgy álltam fel a trainnerre!Meg pár csapágy,ékszij hiányzik,meg világitási gondok is voltak,de már alakul a gép!
Válasz #509. hozzászólásra
Hali!
Mennyire volt megbontva a géped, amikor megvetted?
Mi hiányzott róla?
Hogy hoztad el, és honnan értesz hozzá?
Egyébként nagyon becsüllek, hogy így szereted a régi gépeket, én is rajongok értük...
Válasz #509. hozzászólásra
Csákó
Én lépek!Jó éjt!Holnak Folyt.köv!Üdv.
Válasz #505. hozzászólásra
Holnap meg dumáljuk a dolgot
Válasz #504. hozzászólásra
Ha elviszik a 14-est akkor most 4 millát bár bízok egy cserében .
Válasz #502. hozzászólásra
277 km-re laksz tőlönk!
Válasz #502. hozzászólásra
Nem ismerem!Én vettem,de oda adom,én nem kérek érte semmit!Lefénymásolódik,s annyi!
Válasz #495. hozzászólásra
menyit szánsz kombájnra majd?
Válasz #501. hozzászólásra
Megjött az SMS majd holnap hívlak .
Válasz #501. hozzászólásra
Már mondtam Bácskiskun megye Mélykút