Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR408.16 FtUSD395.88 FtCHF434.22 FtGBP491.4 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
a szélesebb gumikkal a határban, meg esetleg keskenyebb, peremes hídon szarabb a közlekedés. a határban a földek karóját kell figyelend, ha keskenyebb az út !
Ez nem biztos!Van olyan traktoros ismerösöm,aki azt mondta,mikor a 82-re vettem elöre új gumikat,h a gyári keskeny gumit(8,3 ha jól tudom) vegyem,mert azzal jobban haladtak a sárban a gépek,gyorsabban lekaparták magukat a szárazabb talajra,de a széles gumit(11,2) meg a másik trakis ajánlotta,az jobban elmegy a tetején!Kombájnál nem tudom melyik a jobb!
Ismerek egy pár Domi bontóst,majd megkérdem,h vmelyiknek van e ilyen felnije!Hátúl 14.5/75-20 -as gumi van!Ettöl melyik számú gumi az amelyik szélesebb,ugy mint az első?
mint irtam én raktáros voltam tsz-ben a 28.1 es gumihoz sokkal szélesebb felni kell ,a 23.1 es elterjedtebb méret az van az 516-on a 1188-on, az ikr-es sárga 106-os jött pár évig a 28.1-essel
Értem!Azt tudtam,h rá lehet tenni,de hogy egészséges e a guminak,meg a felninek ezt nem tom!Mikor megnéztem a gépet,láttam a gumikat,h még jók!Az egyik defektes lett,elvittem a gumishoz,s ő mondta,h ez a gumi őregebb a kombájnál is,s már nem sok jövöje van!Ekkor gondolkoztam,h inkább veszek 4 újat,s az fogja birni!De azt nem tudom,h sárban jobb e a 28,1 vagy a 23,1?!
nekem volt egy hasonló problémám. ami biztos : a felniben kell, hogy legyen beütve valami szám, akár több is külön-külön. Tőlem ebből a számból mondták meg mekkora gumit tudok max. tenni a felnire.
szerintem többre mégy ha az axiálnál elmondod a problémád és Ők majd adnak tanácsot, ajánlanak valamit amit Te jól megjegyzel és ha beválik máshol kevesebbért megveszed. A tanács nem kerül semmiben még az axiálnál sem.
Mondom a tutit!
58 helyett 70-est?
Rá hát!
Rá rálehet, méne lehetne...
Menj és tetesd rá oszt meglátod szimp. ééé a dolog...
DE NEM ARRA VALÓ!
Annak má van másik, nagyobb felnimérettársa, párja...
Ok,Köszi!Szóval!Cserélnem kell a Domin a 4 gumit,s nem tom,h az első felnimen 23.1/18-26-os gumi van,s hogy rá lehet e tenni a 28.1-es gumit erre a felnire vagy cserélni kell azt is?
Helló!Roland vagyok!Vettem nemrég egy bontott 106ost,saját célra!Ki akarom javitani.Németben dolgozok,s érdeklödtem eredeti Claas cuccok árai felöl,s ott sokkal drágább,mint az eredeti alkatrészek az Axial-nál!Nem tudjátok,h ez miért lehet?Köszi.Üdv.
Szerintem a magyar hűtő nagy szar! Megvettem, mert a régi kilukadt, és sajnáltam a pénzt az eredetire(ami kb 3X-osa).Beszereltük és melegedett fujattam minden reggel, sőt megálltam napközben is, de szart se ért. Meguntam megvettem az eredetit kicseréltük mintha odaragasztották volna a vízmérő mutatóját a zöldbe. Mindegy volt, hogy szecskázóval 36fokban hegynek mentem, vagy nem. Szóval nekem nincs jó tapasztalatom a magyar utángyártottról.
8399 hozzászólás
Válasz #349. hozzászólásra
Ezaz.
A komb. felé mennyire lógna be a szél.bb?
Van ott hely a 12-vel szélesebbnek elég?????????????????
Válasz #348. hozzászólásra
a szélesebb gumikkal a határban, meg esetleg keskenyebb, peremes hídon szarabb a közlekedés. a határban a földek karóját kell figyelend, ha keskenyebb az út !
Válasz #348. hozzászólásra
ha ujat veszel maradj a 23,1.nél mert a széles ruszki nem fér el normálisan más márka meg megfizethetetlen
Válasz #347. hozzászólásra
De nekem az a lényeg,h NEKEM legyen jobb!Igyis-úgyis új gumit veszek,tudni akarnám,h melyik a jobb NEKEM!!!A sarat majd elmunkálja a tulaja!
Válasz #344. hozzászólásra
Ez kb. így is van!
Csak én nem erről írtam!
A SÁRNAK = a talajnak!
Válasz #345. hozzászólásra
bocs a hamszter az eredetileg 18-as kerék az a 105-re volt jó
Válasz #341. hozzászólásra
Ez a Hamszter kerék is!
Válasz #334. hozzászólásra
Ez nem biztos!Van olyan traktoros ismerösöm,aki azt mondta,mikor a 82-re vettem elöre új gumikat,h a gyári keskeny gumit(8,3 ha jól tudom) vegyem,mert azzal jobban haladtak a sárban a gépek,gyorsabban lekaparták magukat a szárazabb talajra,de a széles gumit(11,2) meg a másik trakis ajánlotta,az jobban elmegy a tetején!Kombájnál nem tudom melyik a jobb!
Válasz #335. hozzászólásra
Hát!
Biztos van olyan is rajta.
Merthát a batárok súlyát bírni kell vinni!
Lásd példa AP pótok esete a pléfelnivel...
Válasz #338. hozzászólásra
van más is, talán még betűt is tartalmazz.
Válasz #337. hozzászólásra
hátra szoktak rakni 16x20-at ,az ismert méret hw 80 balonos kerék
Válasz #338. hozzászólásra
Domi 106-os széles felnid van?
Válasz #336. hozzászólásra
A számok ,a felni szélességét az atmérőjét és az et szám ami a felniközéphez viszonyitott eltérését jelöli
a felni szélességét,és átmérőjét ütik bele,pl.16x38 van széles felnim majd holnap megnézem mi van beleütve
Ismerek egy pár Domi bontóst,majd megkérdem,h vmelyiknek van e ilyen felnije!Hátúl 14.5/75-20 -as gumi van!Ettöl melyik számú gumi az amelyik szélesebb,ugy mint az első?
Válasz #333. hozzászólásra
naaaaaaa, valami hasonlóra akartam kilyukadni.
lehet, jogy az a felni elbír szélesebb gumival, de nem biztos, hogy akkorával amekkorát szeretnél.
Válasz #332. hozzászólásra
ez a szám a felni perem erősségét, magasságát adja meg, vagy mi a francot. nem a felni méretét.
Válasz #331. hozzászólásra
A sárnak a NAGYOBB MINDIG JOBB!!!!!!!!!!
Válasz #329. hozzászólásra
mint irtam én raktáros voltam tsz-ben a 28.1 es gumihoz sokkal szélesebb felni kell ,a 23.1 es elterjedtebb méret az van az 516-on a 1188-on, az ikr-es sárga 106-os jött pár évig a 28.1-essel
Válasz #330. hozzászólásra
Ez így van.
Van beleütve szám...
Máskülönben mindig mérnék?????????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Válasz #330. hozzászólásra
Értem!Azt tudtam,h rá lehet tenni,de hogy egészséges e a guminak,meg a felninek ezt nem tom!Mikor megnéztem a gépet,láttam a gumikat,h még jók!Az egyik defektes lett,elvittem a gumishoz,s ő mondta,h ez a gumi őregebb a kombájnál is,s már nem sok jövöje van!Ekkor gondolkoztam,h inkább veszek 4 újat,s az fogja birni!De azt nem tudom,h sárban jobb e a 28,1 vagy a 23,1?!
Válasz #329. hozzászólásra
nekem volt egy hasonló problémám. ami biztos : a felniben kell, hogy legyen beütve valami szám, akár több is külön-külön. Tőlem ebből a számból mondták meg mekkora gumit tudok max. tenni a felnire.
Válasz #328. hozzászólásra
Köszi,de szerintem az Axiálnál nincsenek olyan okos,tapasztalt emberek,mint a forumon!Itt biztos tudnak vmi jót!De attól Köszi szépen!
Válasz #326. hozzászólásra
szerintem többre mégy ha az axiálnál elmondod a problémád és Ők majd adnak tanácsot, ajánlanak valamit amit Te jól megjegyzel és ha beválik máshol kevesebbért megveszed. A tanács nem kerül semmiben még az axiálnál sem.
Válasz #323. hozzászólásra
Én nem veszek rá használt gumit!Hirdetnek használt gumikat,de ki tudja,h milyen idös,s meddig birná!Inkább veszek 4 újat,s az birja!
A gumikhoz,Felnikhez nem értek!Gondolom,h a 50 helyett 70,az a 50 centi széles gumi helyett 70 centi lenne!Ez szerintetek jobb a sárba vagy rosszabb?
23.1*26 a kirovetz is hát sajna ez van nézelödni kell
Válasz #320. hozzászólásra
Mittomén!
25-ös, 26-os....????????
Rossebtudja!
Mivan csenettél nagyobb gumikat?
Miért nem próbálkozol az 516.s komplett kerekével gumistól-több darabot láttam hirdetve!
kirovetz s/kb rokon méretü nézz utánna
Válasz #318. hozzászólásra
5 coll már sok az tuti de majd a gumis tudja!!
Válasz #319. hozzászólásra
És mi annak a fajta felninek a száma?Vagy hogyan tudnék adni fel hirdetést,h ez a fajta felnit keresek?
Válasz #318. hozzászólásra
Mondom a tutit!
58 helyett 70-est?
Rá hát!
Rá rálehet, méne lehetne...
Menj és tetesd rá oszt meglátod szimp. ééé a dolog...
DE NEM ARRA VALÓ!
Annak má van másik, nagyobb felnimérettársa, párja...
Ok,Köszi!Szóval!Cserélnem kell a Domin a 4 gumit,s nem tom,h az első felnimen 23.1/18-26-os gumi van,s hogy rá lehet e tenni a 28.1-es gumit erre a felnire vagy cserélni kell azt is?
Válasz #316. hozzászólásra
Roland a gumicserés problémádat ebbe ird vagy kérdezd!
Hát lehet,h ez van benne!Passz!Kint dolgozok németben,s úgy voltam vele,h majd onnan veszek olcsóbban alkatrészeket!De meglepödtem rendesen!
Válasz #314. hozzászólásra
Ezzel kényszerítik rá hogy megvegye az újat.
Hát ezt nem látom reális lehetőségnek!
Válasz #312. hozzászólásra
mert ott többet keresnek a gazdák
Helló!Roland vagyok!Vettem nemrég egy bontott 106ost,saját célra!Ki akarom javitani.Németben dolgozok,s érdeklödtem eredeti Claas cuccok árai felöl,s ott sokkal drágább,mint az eredeti alkatrészek az Axial-nál!Nem tudjátok,h ez miért lehet?Köszi.Üdv.
Válasz #305. hozzászólásra
Nekem az egyik Lexionba is Magyar hűtő van,eredeti minegyikbe kilyukadt.Gyártók között is van külömbség!
Válasz #309. hozzászólásra
Sőt, még vagy bő 10 millió. :-))
Válasz #308. hozzászólásra
Ezt a jelzőt 1 másik csávó is használja...
Válasz #307. hozzászólásra
persze persze
bírom is ha ír a sok koma
csak ne eszetlenül, mert még a genyábbak hülyének nézik aztán...
Válasz #306. hozzászólásra
Had mondja el!
Így is jó.
Válasz #301. hozzászólásra
Nézd a számokat is.
Nem tőled kérdezte.
Csak szólok még időben. :-)))
Válasz #252. hozzászólásra
Szerintem a magyar hűtő nagy szar! Megvettem, mert a régi kilukadt, és sajnáltam a pénzt az eredetire(ami kb 3X-osa).Beszereltük és melegedett fujattam minden reggel, sőt megálltam napközben is, de szart se ért. Meguntam megvettem az eredetit kicseréltük mintha odaragasztották volna a vízmérő mutatóját a zöldbe. Mindegy volt, hogy szecskázóval 36fokban hegynek mentem, vagy nem. Szóval nekem nincs jó tapasztalatom a magyar utángyártottról.
Válasz #303. hozzászólásra
Már azt hittem nem vagy megelégedve!
Válasz #299. hozzászólásra
mert újabb és jobb,fiatalabb.
Válasz #298. hozzászólásra
208 az kétdobos.