Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Ares 826 #7397. hozzászólásáranálunk is:trabiba ment a SLICK 50 60000km-nél és elment +még 60000km-t pedig max 63000nél generálozni kellett volna
Válasz kovkos68 #7391. hozzászólásáraén próbáltam már 3szor adalékot tenni motorokba amik már kopottak voltak.
3ból 3szor szorult bele a gyűrű a motorba.
Volt olyan hogy beleöntöttem és olyan nagy kartergáza lett hogy egyből szét kellett szedni.
Válasz jozef19 #7384. hozzászólásáraTengely nem kell, nemrég vettem újakat, de a ládák eléggé repedezettek már. Ha élünk, a télen lehet h. ráveszem magamat, és elgurulok egy jó futóva.
Válasz jozef19 #7380. hozzászólásáraVégül is semmi, csak ha valami megtetszene, megvenném tartalékba..... esetleg egy elsőkerék, vagy egy-két szalmarázó láda.... vagy bármi
Válasz Filler #7375. hozzászólásáraAz tök mindegy mert mind kettő ugyan az, csak más van rásütve márkában, de ugyan az. nézd meg a Powerbelt oldalon, ők az optibelt-ben vannak otthon.
Válasz feri6 #7356. hozzászólásáraSzia! levettem a tengelyt takaró lemezeket és minden lemezt amit +ba 3éve behegesztettem a lánckerék mellé szorosan. Meglazítottam a láncot és minden oké lett! KÖSZI!
A dobkosár témára hozzászólva. Mi most kukoricára édesapámmal ketten 6 óra alatt leraktuk a ferdét kosár ki, másik be és még a dobot is belemezeltük. Majd másnap visszaálltunk a ferdére. A legnehezebb része beilleszteni a hátsó csapot, de csak játszani kell vele a lemez és a tartó lapos vas miatt. Sőt szezon előtt még az utóverő lemezeket is a helyén cseréltük csak a kosarat vettük ki.
Anno a dobkosár cseréhez nem vettem ki a dobot. Simán kilehetett cserélni a kosarat úgy, ahogy alább írják a dob kivétele nélkül a takaró lemezek eltávolítása után.
Nekünk ez a hiba a 106-on a hidraulika szivattyú kopása miatt volt. Szó szerint így volt,ahogy leírtad a hibát. DE! Nekem ezt kellett csinálnom,(igaz 1 nap) 1 óra meló, olaj le hideg olaj rá és megint 1 órát bírt. Ezt az olaj leeresztést 1 nap megcsináltam kb 8x. Tehát új szivattyúval megoldódott a gond.
De lehet,hogy a szűrő telítettsége miatt csinálja, vagy esetleg egy leragadt szelep.
Válasz Balázs100 #7345. hozzászólásáraÉn ugyan akkora szárral vágom,mint a nas asztal.Nincs fent az egyik törőhenger,nem ránt semmit a száron.Méteres szár,sűrűn előfordul.Mondjuk,ha ez lenne az ok,csak akkor derülne ki,ha felvennék egy nas asztalt,és feltekerné.
Válasz Szeni #7347. hozzászólásáraÍgy van a fésűt rárakni a ládák elejére a ládákból kipiszkált csutkadarabbal megtámasztani és már lehet is cserélni a kosarat.
8399 hozzászólás
Válasz Ares 826 #7397. hozzászólásáranálunk is:trabiba ment a SLICK 50 60000km-nél és elment +még 60000km-t pedig max 63000nél generálozni kellett volna
Ki tudja, a Rába motoros 106-os önindítójára milyen fogszámú fogaskerék kell.
Válasz medikus #7348. hozzászólásáraLeugrott pár mili esö,igy mást nem lehetett csinálni...
Válasz jozef19 #7396. hozzászólásáraNehezen fogy!!!
Válasz kovkos68 #7391. hozzászólásáraÉn anno SLIK-50 öntöttem több motorba is, szerintem jó dolog volt a Teflon.
Tegnapi bontás,füle szellőzőmotor,bal oldali utánverötengely fedele...
Válasz Myrrdin #7394. hozzászólásáranem akartam elhinni
Válasz kori01 #7393. hozzászólásáraha már másodszor nem jött össze, akkor minek erőlteted?. a pénztárcád bánta
Válasz kovkos68 #7391. hozzászólásáraén próbáltam már 3szor adalékot tenni motorokba amik már kopottak voltak.
3ból 3szor szorult bele a gyűrű a motorba.
Volt olyan hogy beleöntöttem és olyan nagy kartergáza lett hogy egyből szét kellett szedni.
Válasz kovkos68 #7391. hozzászólásáraszerintem fölösleges ilyenekre szórni a pénzt
Sziasztok. Mi a véleményetek, érdemes a motorolajba Prolongot vagy hasonlót tenni. Valaki próbálta már, mik a tapasztalatok.
Üdv.
Válasz domi 106 #7387. hozzászólásáraEzen még nem volt olyan...
Válasz Myrrdin #7377. hozzászólására Köszönöm.
Válasz Myrrdin #7377. hozzászólására Köszönöm.
Válasz jozef19 #7378. hozzászólásáraA végén lévő ajtó aminn a ládákat lehet kihúzni hátra az mevan e még?
Válasz Szeni #7385. hozzászólásáraAz ötböl csak akad egy vagy kettö...
Válasz jozef19 #7384. hozzászólásáraTengely nem kell, nemrég vettem újakat, de a ládák eléggé repedezettek már. Ha élünk, a télen lehet h. ráveszem magamat, és elgurulok egy jó futóva.
Válasz Szeni #7383. hozzászólásáraEredeti,én nem hegesztettem,a tengelyek csumák...
Válasz jozef19 #7382. hozzászólásáraHogy néznek ki a ládák? Eredeti, v. utángyártott? Hegesztés rajta?
Válasz Szeni #7381. hozzászólására Szalmarázó láda még van öt,hátsó kerékre széles gumi az van...
Válasz jozef19 #7380. hozzászólásáraVégül is semmi, csak ha valami megtetszene, megvenném tartalékba..... esetleg egy elsőkerék, vagy egy-két szalmarázó láda.... vagy bármi
Válasz Szeni #7379. hozzászólásáraMi kellene,mert kopik ám...
Válasz jozef19 #7378. hozzászólásáraMi van még hozzá?
Domingo még mindig bomlik...
Válasz rsándor #7371. hozzászólásáranos nekem ahoz nincs, de itt van 512 és 516 gépkönyv + alkatrész katalógus.
Mezőgazdasági Könyvek Gépkönyvek Prospektusok Ismertető anyagok
de szerintem írj neki hogy 514-hez kérsz könyvet. és akkor megosztja velünk
Válasz Filler #7375. hozzászólásáraAz tök mindegy mert mind kettő ugyan az, csak más van rásütve márkában, de ugyan az. nézd meg a Powerbelt oldalon, ők az optibelt-ben vannak otthon.
Válasz domi 106 #7372. hozzászólásáraÉn ha szíjat veszek vagy claas vagy optibelt.
Válasz domi 106 #7373. hozzászólásáraMondjuk Gates, pl wyxabo nádudvar
Bár nemtudom h közepes-e, de ott lesz, úgygondolom
Cséplő szíjat mit érdemes venni közepes árkategoriába? Cksz 629000 4HB 2450 la
Cséplő szíjat mit érdemes venni közepes árkategoriába? Cksz 629000 4HB 2450 la
Válasz Myrrdin #7367. hozzászólására Jó estét e-514-hez nincs ilyened???
Válasz Myrrdin #7367. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget, letöltöttem.
Üdv.
Válasz feri6 #7356. hozzászólásáraSzia! levettem a tengelyt takaró lemezeket és minden lemezt amit +ba 3éve behegesztettem a lánckerék mellé szorosan. Meglazítottam a láncot és minden oké lett! KÖSZI!
Válasz Filler #7366. hozzászólásáraSzia! Érdekelne a link, ha megosztod velem örömmel veszem. Köszi. (e-mail: bejelentkezési név@gmail.com)
Válasz kovkos68 #7364. hozzászólásárasemmit nem kell megvenni hála egy kedves illetőnek mindent elérhetővé tett
Claas Dominator 106 Javítási Kézikönyv
Claas Dominator 106 Kezelési utasítás
Válasz kovkos68 #7364. hozzászólásáraHello. Nekem vannak pdf fájlban és képekben is. Ha érdekel tudok adni linket ahol le tudod tölteni.
A dobkosár témára hozzászólva. Mi most kukoricára édesapámmal ketten 6 óra alatt leraktuk a ferdét kosár ki, másik be és még a dobot is belemezeltük. Majd másnap visszaálltunk a ferdére. A legnehezebb része beilleszteni a hátsó csapot, de csak játszani kell vele a lemez és a tartó lapos vas miatt. Sőt szezon előtt még az utóverő lemezeket is a helyén cseréltük csak a kosarat vettük ki.
Válasz kovkos68 #7364. hozzászólásáraKeresd! Összes kategória, üzemeltetési útmutatók!Első hirdetés!Cd-n 5000 szokott lenni!
Sziasztok!
106-hoz keresek javítási, karbantartási és kezelési útmutatót. CD-n is jó. ? Ft.
Kösz a segítséget.
Válasz Kisvuk #7362. hozzászólásáraGumiszalag.Azt hittem egymagad fogod azt is,és a fésűt is!
Válasz medikus #7355. hozzászólásáraKetten szoktuk csinálni,de mi van még ott a fésün meg a gumilapon kívül ami akadályozza az embert?
Válasz Schlepper #7360. hozzászólásáraMelegíti az olajat!
Válasz fabia63 #7358. hozzászólásáraA leragadt szelep milyen észlelhető hibát okoz hogy esetleg azt kizárjam.Köszi
Anno a dobkosár cseréhez nem vettem ki a dobot. Simán kilehetett cserélni a kosarat úgy, ahogy alább írják a dob kivétele nélkül a takaró lemezek eltávolítása után.
Válasz Schlepper #7333. hozzászólásáraHello!
Nekünk ez a hiba a 106-on a hidraulika szivattyú kopása miatt volt. Szó szerint így volt,ahogy leírtad a hibát. DE! Nekem ezt kellett csinálnom,(igaz 1 nap) 1 óra meló, olaj le hideg olaj rá és megint 1 órát bírt. Ezt az olaj leeresztést 1 nap megcsináltam kb 8x. Tehát új szivattyúval megoldódott a gond.
De lehet,hogy a szűrő telítettsége miatt csinálja, vagy esetleg egy leragadt szelep.
Válasz Balázs100 #7345. hozzászólásáraÉn ugyan akkora szárral vágom,mint a nas asztal.Nincs fent az egyik törőhenger,nem ránt semmit a száron.Méteres szár,sűrűn előfordul.Mondjuk,ha ez lenne az ok,csak akkor derülne ki,ha felvennék egy nas asztalt,és feltekerné.
Válasz Antikaa #7335. hozzászólásáraSzedd le a lemezt a tengelyről, nézd meg mi van alatta lesz meglepi, ismerős.......
Válasz Kisvuk #7352. hozzászólásáraVan ott még más is a fésűn kívül.Azt addig a család fogja amíg csutkáddal piszkálod?
Akinek rövid a keze, ne akarjon főállású paraszt lenni.
Válasz Kisvuk #7352. hozzászólására Szó szerint így kell.
Válasz Szeni #7347. hozzászólásáraÍgy van a fésűt rárakni a ládák elejére a ládákból kipiszkált csutkadarabbal megtámasztani és már lehet is cserélni a kosarat.