Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Claastra bocs hogy így jelzek de napközben elmaradt : megoldódott a légtelenítés mert mikor javították a forgó vezértömböt rosszul rakták össze és most eltolódott a ferde mozgatása most a motolla fel le helyén van az asztal emelés
Válasz #5247. hozzászólásra
Nézz szét ott jól mert nekünk 3,5 nap és fél palack oxigén és disszu ment el mire lejött a nagy szíjtárcsa igaz nekünk nem csak a csapágy volt szar de csapágyház is ki volt kopva .
Az utóverő csapágyat tartó lemez volt 1-szer eltörve az is ad furcsa hangot.
Dobszájajtó le és alapossan nézd meg,ha az akkor fincsi meló.
Segítség! Ma valami zörej jött a gépbe! A cséplő szerkezet bekapcsolásakor, a nagyszíjtárcsa fura hangokat ad! Ahogy kikapcsolom elhalgat.Mi lehet ott mögötte! A csapágyat milyen nehéz cserélni,mit kell ott kibontani.Tavaly semmi nem, volt vele,most meg járatáskor előjött a nyavalya!
Kijött már a csonk?
Az összeszerelésnél vigyázz mert a szilentnek el kell tudni fordulni a csonkon. az alátét nem szoríthatja meg mert akkor törni fog valami.
Válasz #5237. hozzászólásra
ott a himba kart egy 10-es vagy 12-es acélcsavar tartja egy vastag alátéttel a csonkot meg 2-3 12-es csavar fogja hozzá a rázóasztal vázzához .
Nincs úgy a szemem előtt mert régen volt vele gondom. de azt hiszem az egész rázó részt előrefelé feszítettük és úgy forgattuk ki valahogy.
Talán két spajszerral két oldalról a felső szilentnél benyultunk és feszítettük és akkor kifordult de nagyon régen volt holnap a gép mellett eszembe fog jutni és megírom.
Miért kell kivenni elkopott vagy eltörött?
Nekünk a csankról le szokott csúszni úgy emlékszem karostól szilentestől.
Egyszer talán kitört nekeünk a felfogató lemezéből a kiálló csonk akkor vettük ki és ha jól emlékszem a két rostát kihuztuk és ott hozzá fértünk valahogy.
Sikerült szerezni karmantyúkat és össze is raktam még kiszerelt állapotban is érezhető a különbség!
Jó pászos biztosan jó lesz!
Az ára 2 karmantyú + karmantyúhoz közdarab távtartó +A 2 O gyűrű +A műanyag lap a munkahenger alá össesen 11E Ft.
Mindenesetre annyit megért mert a hidraulika olaj sem olcsó mostanság!
Nembeszélve arról hogy pont a forgó dobra verte az olajat ami így teljesen berakódhatott volna porral.
Most sziesztázok és estére kipróbálom beszerelve.
lehet hogy éppen te voltál utánnam rögtön!én alsót hoztam tőle aki utánam volt az is alsót vitt.nekem ami nem tetszik az hogy nagyon kotyognak-lognak 1 máson a tárcsák és hogy dúrván van meg munkálva az ékszíj pálya.a régi ékpálya berakása hagy maga után kivánni valót szakmailag. és a rúgó fészken is alakítani kellet!hozzá nem értő kombájnos valszínű felrakja úgy,ahogy megkapja.igy én is meg csináltam volna itthon ahogy meg vettem,csak a centírozás lett volna bajos.még 1szer nem ugranák bele.ahogy írtad, jól össze vannak illesztve a dolgok éppen hogy ez a baj....
vegyél az axiálnál ott forognak az alkatrészek legyen az karmantyú bele vagy gumi gyűrű ha onnan veszed az bírni fogja csak anyagilag húzós az axi kft.
ma kezdtük az árpa aratást.hamarosan,,megírom be vált-e a varga albert féle újítgatás!felújítás elött árpa-búza-borsó-repce szezonban 3db a szekszárdi cég által forgalmazott TAGEX szíj ment el a kivül belül bordás.más fajta szíjat nem állta. pl.:GATES és társai 2 nap-ig bírták. használtunk eredeti szíjat is annyi volt a különbség hogy az még a lepke fogót is le verte a helyéről
85-ösét már csináltam javítószetben árulják, gumigyűrűk,+ bőr? vagy nemezkarikák, pár ezer ft, és jó lett, de már a pontos dbszámra miből mennyi????? nem emléxem pontosan.
Sziasztok mesterek!
Ma elkezdődött az átszerelés nállunk is!
Jól haladtunk hála istennek van már gyakorlat benne és megy minden flottul.
Unalmunkban a variátort is szétszedtem mert szíjat kell rajta cserélni és az olaj is folyik belőle.
A szíjcserével nincs gond mert az megy pikk pakk hanem az olajfolyás az jobban aggaszt.
A variátorban lévő munkahengert karmantyúzta már közülletek valaki?
Lehet hozzá egyáltalán kapni karmantyút?
Valakinek van már tapasztalata a Varga Albert féle dob variátor felújítással kapcsolatban???én meg ettem úgy érzem! 140000ft ot adtam ki csere darab ellenében a cuccé. az alsó részé-ért.az ék pályákat ékszj futó felületet rugó fészket felújítja de az agy rész marad ott párosítás trükkje lépett fel
Kicsit belelátok ezekbe a papír ügyekbe mert ilyen helyen dolgoztam.
Az okmányiroda téved mikor tőled ilyen okmányokat kér .
Az okmányirodának egy fénymásolatnak is elégnek kell hogy legyen. Ugyanis nem a gép egyértelmű beazonosítása a cél hanem a típus és egyébb paraméterek meghatározása a cél.
Nekünk a kombálra a zöld rendszám úgy lett hogy a neten küldöt nekünk valaki egy műszaki adatlaphoz hasonló adatlapot benne a kombájn adatai szélesség magasság stb.
Aztán fényképeket csináltunk a gépről és okmányiroda 1 hét alatt kiállított mindent.
Ha valahol akadályba ütközök akkor a közlekedési hatóságnál érdeklődhetsz hogy lehet megoldani a dolgot. Az is lehet hogy kiállítanak neked egy adatlapot mert ha jól tudom a sok visszaélés miatt (zöld rndszámos uaz aró ifa stb.) már ők bírálják el a rendszám kiadását.
Persze, Én is ezt mondtam a hatóságnak, hogy olyat kérnek ami nem is volt!! Harminc éve?Ezek az adatok ha fel is voltak jegyezve, maX a számláján lehettek.De hol van az már!Ezért mondja hogy KPM, típusbizonyítvány!Nálunk ezek a dolgok nem mennek!Bács megye külön kategória! Másik megyébe jártunk először trakit vizsgáztatni, mert itt azt sem lehetett!Nagykőrösön már igen!
Válasz #5210. hozzászólásra
Már csak egy a kérdés!!!Egyáltalán volt ilyen gépkönyv újkorába valamelyik domingóhoz is????Hivatalosan bejegyzett azonosító számokkal???pfff
Én dolgoztam majdnem új JD 4650-es traktorral annó,a gyári helyén volt a gépkönyv,helye is van benne az azonosító számoknak,de azt írja hogy jegyezze fel magának!!! Abba semilyen hatóság semmiféle adatot nem írkált sosem!!!Akkor most egy hatóság ezt hogy keresheti????
Ez jár nekünk egyszerű embereknek a saját országunk vezérkarától!!!! Ha tudunk létezni az már valakinek csípi a szemét!!! Nem szeretném itt kifejteni a további véleményem,csak ennyit küldenék az összesnek akikre gondolok
Hol vagy helyileg, mert itt Bács megyében ez egyik okmányirodában sem működik!Mint ahogy írtam a gépkönyvben kell lenni az azonosító jeleknek, plusz adásvételi, ami a tulajdon jogodat igazolja!Van cd re írtt könyvem meg rendes általad ismert de az itt nem jó!Az elejében vannak ezek az ismertető jelek, de mivel azok csak fotók, és azokon az adattáblákon nem a Te géped adatai vannak azért nem fogadják el!Én már mindent megpróbáltam,Pedig van rendszámom csak használni nem tudom!
Válasz #5208. hozzászólásra
Akkor másképp értelmezik a törvényeket felétek,mint felénk.
Tehát! A gépkönyv azért szükséges,hogy be lehessen azonosítani azt,hogy pl. egy CLAAS DOMINATOR 106 mi is,mert egy okmányirodai köztisztviselőnek nem feltétlen kell tudnia azt hogy ez egy önjáró betakarító gép-e,vagy esetleg egy utasszállító repülőgép-e.
Aztán kell egy hivatalos okmány arról,hogy ez a tulajdonodat képezei,ezen kell lennie alvázszámnak,a motorszámot felejtsd el!
Ezenfelül kell egy szakvélemény arról hogy maga a gép alaklmas a közuti közlekedésre,kell hogy legyen regisztrációs számod,személyes okmányaid,és röviden ennyi.
Csak azért tudom ezt ilyen mereven állítani mert 3 zöldrendszámos gépem van,és most intézem a negyediket a kombájnomra.
A kombájn alváz és motor számát keresik benne,hivatalos bejegyzéssel!Hiába mondom hogy annak idején esetleg a gép számláján lehetett ilyesmi, de hol van az már!Akkor műszaki adatlap kell a közlekedési hatóságtól.Jelen pillanatban egyszerűbb levizsgáztatni piros rendszámra és az akkor 5 év nem három!Nekem is ugyan ilyen gépkönyvem van mint amit írsz, sőt van zöld rendszámom is, de mégsem jegyzik be a másik gépre ezzel a gépkönyvvel.
Válasz #5204. hozzászólásra
Azzal kezdődik a gépkönyv,hogy minden azonoító táblát bemutat,és nem tudom felétek mit kérnek,de tudom hogy nálunk ez kell ahoz hogy zöldrendszámot kaphasson.
Értem akkor egyről beszélünk csak más szakszavakkal.
Jövő héten kezdjük a szerelést és mindenképpen meg akarom csinálni ezt az asztalkikapcsolás dolgot csak nekem az elosztóval lesz a bajom .
Szétszedem kidobok belőle mindent és meglátjuk megjavul-e.
Amit vezérmü tömbnek irtál azt nevezem elosztónak...
Az asztal hajtás meg a hidraulikus variátornál van ilyen fitty -fene,valamikor régen csináltam,de jó lett..
8399 hozzászólás
Claastra bocs hogy így jelzek de napközben elmaradt : megoldódott a légtelenítés mert mikor javították a forgó vezértömböt rosszul rakták össze és most eltolódott a ferde mozgatása most a motolla fel le helyén van az asztal emelés
Nézz szét ott jól mert nekünk 3,5 nap és fél palack oxigén és disszu ment el mire lejött a nagy szíjtárcsa igaz nekünk nem csak a csapágy volt szar de csapágyház is ki volt kopva .
Az utóverő csapágyat tartó lemez volt 1-szer eltörve az is ad furcsa hangot.
Dobszájajtó le és alapossan nézd meg,ha az akkor fincsi meló.
Biztos hogy az?Engem is megszívatott,és rájottem,a vágóasztal nem kapcsolt szét rendesen,és kerepelt.
Segítség! Ma valami zörej jött a gépbe! A cséplő szerkezet bekapcsolásakor, a nagyszíjtárcsa fura hangokat ad! Ahogy kikapcsolom elhalgat.Mi lehet ott mögötte! A csapágyat milyen nehéz cserélni,mit kell ott kibontani.Tavaly semmi nem, volt vele,most meg járatáskor előjött a nyavalya!
Válasz #5238. hozzászólásra
ez a kozépső csonk ez kombájn vázához van csavarozva 4 10-es csavarral,acsonk lapjában van a menet, a csapágyasokon kivülre van szerelve az egész
Húha de furmányos kókánymesterek vannak itt, nem hiába tart itt a használtgéppark ahol...
Válasz #5241. hozzászólásra
kombelt kipóstázza,tegnap rendeltem gömbfejet,ma itt van
Válasz #5242. hozzászólásra
még nem tudtam kivenni,de a szilent nem mozoghat a csapon mert akkor úgy jár mint az enyém
Válasz #5234. hozzászólásra
Kijött már a csonk?
Az összeszerelésnél vigyázz mert a szilentnek el kell tudni fordulni a csonkon. az alátét nem szoríthatja meg mert akkor törni fog valami.
Válasz #5240. hozzászólásra
Ez itt helyben volt és tőllem Komárom nagyon messze van!
Szabolcsban lakom és örülök ha van raktáron ami kell.
Válasz #5230. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
hol vetted???? Kombeltet komáromban nem próbáltad?![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Csonkot felhegeszt,flex,és mehet rá a szilent.
Válasz #5237. hozzászólásra
ott a himba kart egy 10-es vagy 12-es acélcsavar tartja egy vastag alátéttel a csonkot meg 2-3 12-es csavar fogja hozzá a rázóasztal vázzához .
Válasz #5236. hozzászólásra
Szerintem a himbakar középső szilentjét felfogató csonkre gondol.
a nagy szilentre gondolsz a a hinba karon ?
Nincs úgy a szemem előtt mert régen volt vele gondom. de azt hiszem az egész rázó részt előrefelé feszítettük és úgy forgattuk ki valahogy.
Talán két spajszerral két oldalról a felső szilentnél benyultunk és feszítettük és akkor kifordult de nagyon régen volt holnap a gép mellett eszembe fog jutni és megírom.
Válasz #5233. hozzászólásra
megmozdult rajt a szilent,és megkopott,én próbáltam mozgatni a rostaszekrényt,de nem akar kiférni
Válasz #5232. hozzászólásra
Miért kell kivenni elkopott vagy eltörött?
Nekünk a csankról le szokott csúszni úgy emlékszem karostól szilentestől.
Egyszer talán kitört nekeünk a felfogató lemezéből a kiálló csonk akkor vettük ki és ha jól emlékszem a két rostát kihuztuk és ott hozzá fértünk valahogy.
ötleteket várok,rostamozgató himba középsö bakja hogy jon ki,4 csavarral volt felcsavarozva,de a rostaszekrénytől nem tudom kivenni,a gép szilentes
Válasz #5188. hozzászólásra
Melyik az a súlyszelep? Tudnál képet mutatni.
Válasz #5228. hozzászólásra
Sikerült szerezni karmantyúkat és össze is raktam még kiszerelt állapotban is érezhető a különbség!
Jó pászos biztosan jó lesz!
Az ára 2 karmantyú + karmantyúhoz közdarab távtartó +A 2 O gyűrű +A műanyag lap a munkahenger alá össesen 11E Ft.
Mindenesetre annyit megért mert a hidraulika olaj sem olcsó mostanság!
Nembeszélve arról hogy pont a forgó dobra verte az olajat ami így teljesen berakódhatott volna porral.
Most sziesztázok és estére kipróbálom beszerelve.
Válasz #5217. hozzászólásra
lehet hogy éppen te voltál utánnam rögtön!én alsót hoztam tőle aki utánam volt az is alsót vitt.nekem ami nem tetszik az hogy nagyon kotyognak-lognak 1 máson a tárcsák és hogy dúrván van meg munkálva az ékszíj pálya.a régi ékpálya berakása hagy maga után kivánni valót szakmailag. és a rúgó fészken is alakítani kellet!hozzá nem értő kombájnos valszínű felrakja úgy,ahogy megkapja.igy én is meg csináltam volna itthon ahogy meg vettem,csak a centírozás lett volna bajos.még 1szer nem ugranák bele.ahogy írtad, jól össze vannak illesztve a dolgok éppen hogy ez a baj....
Moderálta: Balu3 (18885) 2012-06-18 23:26:51
Válasz #5221. hozzászólásra
vegyél az axiálnál ott forognak az alkatrészek legyen az karmantyú bele vagy gumi gyűrű ha onnan veszed az bírni fogja csak anyagilag húzós az axi kft.
Válasz #5219. hozzászólásra
csak az eredetit szeresse![smile huh](/oldforum/images/smiles/huh.gif)
legyen az bármi az után gyártottat nem szereti, ki köpi
Válasz #5218. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
viheted a méhbe!
ma kezdtük az árpa aratást.hamarosan,,megírom be vált-e a varga albert féle újítgatás!felújítás elött árpa-búza-borsó-repce szezonban 3db a szekszárdi cég által forgalmazott TAGEX szíj ment el a kivül belül bordás.más fajta szíjat nem állta. pl.:GATES és társai 2 nap-ig bírták. használtunk eredeti szíjat is annyi volt a különbség hogy az még a lepke fogót is le verte a helyéről
Moderálta: Balu3 (18885) 2012-06-18 23:06:10
Moderálta: Balu3 (18885) 2012-06-18 23:07:35
Válasz #5223. hozzászólásra
Oké köszi attól féltem hogy csak kompletten lehet kapni aranyárban.
Válasz #5221. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
85-ösét már csináltam javítószetben árulják, gumigyűrűk,+ bőr? vagy nemezkarikák, pár ezer ft, és jó lett, de már a pontos dbszámra miből mennyi????? nem emléxem pontosan.
Hát igen sajnos az utángyártott és vagy nem eredeti claas alkatrészek ilyenek.
Hamar tönkreteszi őket a gép!
Sziasztok mesterek!
Ma elkezdődött az átszerelés nállunk is!
Jól haladtunk hála istennek van már gyakorlat benne és megy minden flottul.
Unalmunkban a variátort is szétszedtem mert szíjat kell rajta cserélni és az olaj is folyik belőle.
A szíjcserével nincs gond mert az megy pikk pakk hanem az olajfolyás az jobban aggaszt.
A variátorban lévő munkahengert karmantyúzta már közülletek valaki?
Lehet hozzá egyáltalán kapni karmantyút?
12 éve volt igy nem tudom,de szerintem az is Optibelt volt.Akkor vettem egy lépcsöset ez örök...
Válasz #5218. hozzászólásra
Milyen márka a szíj?Én jártam úgy optibelt vettem,egy kerülőt bírt ki.Vettem rá eredetit,az bírja.
Ilyen variátor tárcsám nekem is van egy pár felújitásra váró eladó.A szijat két délután lezabálta...
most hoztam egy isminek tőle, nagyon szépen össze van illesztve mindene.
Válasz #5215. hozzászólásra
Nálla cseréltem valamelyik évbe,semmi gond nem volt.
Valakinek van már tapasztalata a Varga Albert féle dob variátor felújítással kapcsolatban???én meg ettem úgy érzem!
140000ft ot adtam ki csere darab ellenében a cuccé. az alsó részé-ért.az ék pályákat ékszj futó felületet rugó fészket felújítja de az agy rész marad ott párosítás trükkje lépett fel![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz #5213. hozzászólásra
Holnap előkeresem és megpróbálom be scannelni hátha segít.
Válasz #5212. hozzászólásra
Kicsit belelátok ezekbe a papír ügyekbe mert ilyen helyen dolgoztam.
Az okmányiroda téved mikor tőled ilyen okmányokat kér .
Az okmányirodának egy fénymásolatnak is elégnek kell hogy legyen. Ugyanis nem a gép egyértelmű beazonosítása a cél hanem a típus és egyébb paraméterek meghatározása a cél.
Nekünk a kombálra a zöld rendszám úgy lett hogy a neten küldöt nekünk valaki egy műszaki adatlaphoz hasonló adatlapot benne a kombájn adatai szélesség magasság stb.
Aztán fényképeket csináltunk a gépről és okmányiroda 1 hét alatt kiállított mindent.
Ha valahol akadályba ütközök akkor a közlekedési hatóságnál érdeklődhetsz hogy lehet megoldani a dolgot. Az is lehet hogy kiállítanak neked egy adatlapot mert ha jól tudom a sok visszaélés miatt (zöld rndszámos uaz aró ifa stb.) már ők bírálják el a rendszám kiadását.
Persze, Én is ezt mondtam a hatóságnak, hogy olyat kérnek ami nem is volt!! Harminc éve?Ezek az adatok ha fel is voltak jegyezve, maX a számláján lehettek.De hol van az már!Ezért mondja hogy KPM, típusbizonyítvány!Nálunk ezek a dolgok nem mennek!Bács megye külön kategória! Másik megyébe jártunk először trakit vizsgáztatni, mert itt azt sem lehetett!Nagykőrösön már igen!
Válasz #5210. hozzászólásra![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Már csak egy a kérdés!!!Egyáltalán volt ilyen gépkönyv újkorába valamelyik domingóhoz is????Hivatalosan bejegyzett azonosító számokkal???pfff
Én dolgoztam majdnem új JD 4650-es traktorral annó,a gyári helyén volt a gépkönyv,helye is van benne az azonosító számoknak,de azt írja hogy jegyezze fel magának!!! Abba semilyen hatóság semmiféle adatot nem írkált sosem!!!Akkor most egy hatóság ezt hogy keresheti????
Ez jár nekünk egyszerű embereknek a saját országunk vezérkarától!!!! Ha tudunk létezni az már valakinek csípi a szemét!!! Nem szeretném itt kifejteni a további véleményem,csak ennyit küldenék az összesnek akikre gondolok
Hol vagy helyileg, mert itt Bács megyében ez egyik okmányirodában sem működik!Mint ahogy írtam a gépkönyvben kell lenni az azonosító jeleknek, plusz adásvételi, ami a tulajdon jogodat igazolja!Van cd re írtt könyvem meg rendes általad ismert de az itt nem jó!Az elejében vannak ezek az ismertető jelek, de mivel azok csak fotók, és azokon az adattáblákon nem a Te géped adatai vannak azért nem fogadják el!Én már mindent megpróbáltam,Pedig van rendszámom csak használni nem tudom!
Válasz #5208. hozzászólásra
Akkor másképp értelmezik a törvényeket felétek,mint felénk.
Tehát! A gépkönyv azért szükséges,hogy be lehessen azonosítani azt,hogy pl. egy CLAAS DOMINATOR 106 mi is,mert egy okmányirodai köztisztviselőnek nem feltétlen kell tudnia azt hogy ez egy önjáró betakarító gép-e,vagy esetleg egy utasszállító repülőgép-e.
Aztán kell egy hivatalos okmány arról,hogy ez a tulajdonodat képezei,ezen kell lennie alvázszámnak,a motorszámot felejtsd el!
Ezenfelül kell egy szakvélemény arról hogy maga a gép alaklmas a közuti közlekedésre,kell hogy legyen regisztrációs számod,személyes okmányaid,és röviden ennyi.
Csak azért tudom ezt ilyen mereven állítani mert 3 zöldrendszámos gépem van,és most intézem a negyediket a kombájnomra.
A kombájn alváz és motor számát keresik benne,hivatalos bejegyzéssel!Hiába mondom hogy annak idején esetleg a gép számláján lehetett ilyesmi, de hol van az már!Akkor műszaki adatlap kell a közlekedési hatóságtól.Jelen pillanatban egyszerűbb levizsgáztatni piros rendszámra és az akkor 5 év nem három!Nekem is ugyan ilyen gépkönyvem van mint amit írsz, sőt van zöld rendszámom is, de mégsem jegyzik be a másik gépre ezzel a gépkönyvvel.
Válasz #5204. hozzászólásra
Azzal kezdődik a gépkönyv,hogy minden azonoító táblát bemutat,és nem tudom felétek mit kérnek,de tudom hogy nálunk ez kell ahoz hogy zöldrendszámot kaphasson.
Válasz #5202. hozzászólásra
Értem akkor egyről beszélünk csak más szakszavakkal.
Jövő héten kezdjük a szerelést és mindenképpen meg akarom csinálni ezt az asztalkikapcsolás dolgot csak nekem az elosztóval lesz a bajom .
Szétszedem kidobok belőle mindent és meglátjuk megjavul-e.
Válasz #5203. hozzászólásra
És mi lett a megoldás? Hüvely és hűtőcsere?
Vagy hogy pucoltátok ki?
Az a baj a gépkönyveddel hogy az okmányirodában olyan gépkönyvet keresnek, amibe be van írva a gép alváz és motorszáma.Neked van ilyen?
Válasz #5183. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Csak egy a bibi,ha a fel oldott vizkö belűl rakodik fel nem lesz cirkulacio ,mi sajna igy jartunk.
Válasz #5197. hozzászólásra
Amit vezérmü tömbnek irtál azt nevezem elosztónak...
Az asztal hajtás meg a hidraulikus variátornál van ilyen fitty -fene,valamikor régen csináltam,de jó lett..