Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nincs pattogó hang, csak lassan enged: Úgy kezdődött, hogy egyik reggel induláskor előjött ez a gond.Én is piszokra gyanakodtam, megrángattam az asztalt teligázo fel és le és lassan, de elhagyta. Aztán kb 10 nap múlva hálaisten a szezon vég felé, ismét előjött a probléma de most munka közben és úgy is maradt. hát a tarló jó hullámos lett...aztán az utolsó nagyobb munka elött kizártuk a mágnesszelepet és a kézikarral vágtuk le a maradékot...
Nézegettem, kerestem én is a zuhanásgátlót de nem látok semmit az elekromos szelep mellett...
Juteszembe: segítség kellene fiúk, lányok! Lassan engedi az asztalt az eletromos szelep. találkozott már valaki ezzel a problémával? hogy sikerült javítani??? Ötleteket tapasztalatokat előre is köszi.
Ja értem!Okés!Az enyém egy bontott gép,s idén már készre akarom csinálni,s azon sincs dobfordulat mérő!S ezért érdekel,h melyik a jobb!
Én a szélvariátorhoz egy ablaktörlő motoron gondolkodok,de még nem tom,h hogy legyen!
A szelelő variálására gondolsz? Én is ezen gondolkodtam. A legegyszerűbb ha felteszel egy pici akkus csavarozót a kézitekerő helyére, ami kifér a lyukon, ami a borításon van.
Ja, elromlott.Én szereltem be, 3erű vezeték van a kijelző és a vevő (vevő: egy picike fekete 3*3mm-es 3 lábú jeladó, ami az elötte elhaladó mágnest érzékelve ad jelet) között, tavaj 16000/db volt nem bonyolult. Szranka Györgynek ha irtok e-mailt, mindent elmond és leír.
A miénket jól pörgeti a 2db 50Ahs OPTIMA akksi párhuzamkapcsolóval, de -10ben adunk neki kis hidegindítót is. nem szeretem nyegtetni. amúgy a sima savas akksik 0fok alatt eléggé ledermednek, ezért nem hajt eléggé.
Ha már számít, hogy 24V indításnál 24 vagy 12V-os az önindító az nem egészséges.A 12V-os önindítót lehet 24Vtal hajtani, csak ki kell cserélni 24Vosra a behúzótekercset rajta!!
Ifa párhuzamkapcsoló,s szépen indit!Jobban mint a 24 Vossal!Ha netán valamelyik akksi gyengébb,észre se veszi!De ha a 24 Vos öninditó van rajta,akkor nem inditja be!
8399 hozzászólás
Válasz #4849. hozzászólásra
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Klimát akarok jobban,de majd kiderül!
Idén már menni fog!Ideje is!
Válasz #4847. hozzászólásra
egy csapágyglyót beteszel a hollander alá
Válasz #4844. hozzászólásra
Megcsinálod rá a szemveszteség jelzőket is?
Válasz #4846. hozzászólásra
Miénk is így kezdte aztán úgy maradt....
Válasz #4845. hozzászólásra
A mágnesszelepet hogy lehet kizárni?
Válasz #4843. hozzászólásra
Üdv!
És az mitől lehet,hogy felemelem, és mikor elengedem a kapcsolót le is engedi a ferdét.Aztán némi csesztetés,és minden oké.
Válasz #4841. hozzászólásra
Nincs pattogó hang, csak lassan enged: Úgy kezdődött, hogy egyik reggel induláskor előjött ez a gond.Én is piszokra gyanakodtam, megrángattam az asztalt teligázo fel és le és lassan, de elhagyta. Aztán kb 10 nap múlva hálaisten a szezon vég felé, ismét előjött a probléma de most munka közben és úgy is maradt. hát a tarló jó hullámos lett...aztán az utolsó nagyobb munka elött kizártuk a mágnesszelepet és a kézikarral vágtuk le a maradékot...
Nézegettem, kerestem én is a zuhanásgátlót de nem látok semmit az elekromos szelep mellett...
Válasz #4839. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Még nem az,de már lassan kész!Tavaly elvitte a pénzt a Fiat!
Válasz #4840. hozzászólásra
Vagy még az is lehet,h.belőtte a folytóba a piszkot
A süllyesztő mágnesszelep mellett van egy folytó(zuhanásgátló),azon kell nyitni.
Nincs véletlen pattogó hang a ferdefelvonó felől ?
Juteszembe: segítség kellene fiúk, lányok! Lassan engedi az asztalt az eletromos szelep. találkozott már valaki ezzel a problémával? hogy sikerült javítani??? Ötleteket tapasztalatokat előre is köszi.![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz #4834. hozzászólásra
Már nagyon príma lehet az a kombájn,hogy van időd ilyen hasztalan dologgal is foglalkozni.
Válasz #4837. hozzászólásra
Nem biztos hogy hozza de lehet tudok egyet neked (Hús Futár )
Válasz #4836. hozzászólásra
Mónika!Ne vicceljél már! :D
Majd ha otthol leszek megnézem az alkatrészkatalógusban!Nem barmolunk,az nem az én műfajom!
Válasz #4835. hozzászólásra
de inkább mint valamit vackot oda buheráli ami nem is működik
Válasz #4833. hozzászólásra
Ja csak az csöppet zsebbe nyúló!
Válasz #4831. hozzászólásra
Ja értem!Okés!Az enyém egy bontott gép,s idén már készre akarom csinálni,s azon sincs dobfordulat mérő!S ezért érdekel,h melyik a jobb!
Én a szélvariátorhoz egy ablaktörlő motoron gondolkodok,de még nem tom,h hogy legyen!
Válasz #4832. hozzászólásra
Van gyári cucc is némely 6-os olyan de a 108-asok nagy része tudja
Válasz #4830. hozzászólásra
A szelelő variálására gondolsz? Én is ezen gondolkodtam. A legegyszerűbb ha felteszel egy pici akkus csavarozót a kézitekerő helyére, ami kifér a lyukon, ami a borításon van.
Válasz #4829. hozzászólásra
Nem kevés, van tizedespont az első számjegy után és *1000.
Hallottam már olyat,h a 106os szelelőjét átalakitották elektromosra!Tud erről valaki valamit?Mi kell hozzá?
Válasz #4828. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Értelek!És ez jobb mint a gyári?3 számjegyű kijelző!Az kevés nem?!
Válasz #4827. hozzászólásra
Ja, elromlott.Én szereltem be, 3erű vezeték van a kijelző és a vevő (vevő: egy picike fekete 3*3mm-es 3 lábú jeladó, ami az elötte elhaladó mágnest érzékelve ad jelet) között, tavaj 16000/db volt nem bonyolult. Szranka Györgynek ha irtok e-mailt, mindent elmond és leír.
Válasz #4824. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Szia!Miért alakitottátok át?A gyári nem jó vagy mi?
A miénket jól pörgeti a 2db 50Ahs OPTIMA akksi párhuzamkapcsolóval, de -10ben adunk neki kis hidegindítót is. nem szeretem nyegtetni. amúgy a sima savas akksik 0fok alatt eléggé ledermednek, ezért nem hajt eléggé.
Ha már számít, hogy 24V indításnál 24 vagy 12V-os az önindító az nem egészséges.A 12V-os önindítót lehet 24Vtal hajtani, csak ki kell cserélni 24Vosra a behúzótekercset rajta!!
Mennyibekerül kell-e beszereléséhez villanyszerelő vagyvanhozá kapcsolásirajz
Válasz #4822. hozzászólásra
én ezt raktam bele motor, dob,, szelelő mérésére.
http://www.roxel.hu/html/termekek.html
(RPM-DIG digitális fordulatszám-mérő)
jól bevált
Üdv!
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Valaki meg tudja, mondani,hogy 106-os vagy 105-ös dominátoron van-e 29.21-es osztású lánc?
tud-e valakisegiteni adobfordulatmérő átalakitásában
Válasz #4820. hozzászólásra
Mi a forgórészt cseréltük 24 v-ra,meg valamit még kellett.Régi tsz-es autóvillamos emberke ajánlotta,bevált.
Válasz #4817. hozzászólásra
Igen!12 Vos öninditó kap 24V pillanatnyi inditást! :D
Gyilkosok![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz #4817. hozzászólásra
A Trabanton is maradt a 6V öninditó és évekig ment vele..
Válasz #4815. hozzászólásra
De most mondtad,h. 12V-os az indítód!!!!!!!!?????????????
Válasz #4814. hozzászólásra
Nyáron indult úgy is,hogy az egyik csak 65Ah volt..
Válasz #4813. hozzászólásra
Minden maradt 12 Vos,csak az inditás 24Vos!Ahoz kell!
Válasz #4812. hozzászólásra
Pfff!Passz!Németben vagyok,igy nem tom megnézni,de szerintem olyan 130 A-os lehet dbja!
Válasz #4809. hozzászólásra
Mire kell a párhuzamkapcsoló???????????????,
Válasz #4809. hozzászólásra
Nekem 2db 100Ah van benne,de +5 fokig indul..
Válasz #4808. hozzászólásra
Azok ha lejárt a kihordási idejük mindent csináltak csak inditani nem akartak.10db 105 meg 4db 106 volt a Tsz-ben..
Válasz #4807. hozzászólásra
Adok neked cserébe 24 v-ost ha nekem adod azt a 12 v-ost a kombájnból
Válasz #4806. hozzászólásra
Ifa párhuzamkapcsoló,s szépen indit!Jobban mint a 24 Vossal!Ha netán valamelyik akksi gyengébb,észre se veszi!De ha a 24 Vos öninditó van rajta,akkor nem inditja be!
Válasz #4807. hozzászólásra
Ráadásul tiszta új álló tekercsek vannak benne!
Válasz #4804. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Na akkor itt egy öninditó,ami eladó!
Válasz #4802. hozzászólásra
Ahhoz 24es inditó kell,birja ez is?
Válasz #4803. hozzászólásra
Lehet de ez már egy 97-es kiadású ZTS
Válasz #4799. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Az enyémen is az volt!!!!!míg ki nem vágtam belőle
Válasz #4801. hozzászólásra
Azok régen lengyelek voltak..
Válasz #4800. hozzászólásra
2 nagy!24 Vosra kötve,úgy a legjobb!Pörög mint állat!