Hirdetés
Cikkajánló
Terjed és embereket fertőz a madárinfluenza – a szakértők aggódnak
A magas patogenitású A(H5N1) madárinfluenza-vírus fertőzése súlyos emberi...
Sajtóközlemény
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
211 hozzászólás
Válasz #9. hozzászólásra
A gyártósor (futó szalagon) Kellene már valami kézelfogható vélemény a gépről.
Lassan leáldoz a nagy nyugati köcsögöknek és észhez fognak térni!
Emelik itt az árakat a csillagos égig, közben meg az oroszok lepipálják őket féláron. Aztmondják igen jól szuperálnak ezek az új rostelmash (Versatile) gépek, látszik is, hogy fejlesztenek fejlődnek és kinövik magukat. Remélem is mert akkor végre lesz aki borsot tör a nyugatiak orra alá és nemfognak 80millióért árulni vasdarabokat amit az orosz 40-50-be idefog adni
morzsoló
Válasz #5. hozzászólásra
Igen.
Nem nyilatkozott soha, de én kifaggattam a kereskedőt...
Olyat meg ruszkiban olvastam, hogy 36000 hektárra 32db ilyeb Rostelmash kombájn vett meg, azért kell kaszabolni nekik egy keveset
Válasz #3. hozzászólásra
a szerdahelyi az biztos heccié
Pontosítok nem túl sok pénzért.
Az Acros 560-ast 6ládás 300lovas cummins motorosat 100 ezerért el lehetett volna hozni!
Fődarabjai nem rosszak, nyugati alkatrészek, claas elsőhíd, Danfoss hidraulika, cummins motor ésatöbbi.
csakhát oroszos kivitel, igaz ami omékon volt kiállítva az a ksiebbik volt az kicsit tényleg gagyi beütésű volt hogy szépen fogalmazzak a nagyobbik az komolyabb szeker, az axiáldobosa Tornumról meg azt olvastam amérikai fórumokon hogy a nagy STS johnit cumiztatja magamögött a 12soros adapterrel.
Dunaszerdahelyen van egy ilyen egy szezont learatott hiba nélkül repcétől kukoricáig aztmondják igen jól hasított.
Pár évet várnikell amíg becsurog ideoda kiépül a hálózat olgoznak párévet és kiderül mire lesz jó
Nem senki , én csak a omékon látam,egy darb vas sok pénzért!! pár 5millával claast veszel!!
ismeri valaki ezeket a gépeket?