Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tudsz olyat eladót? Kerestünk olyat, de nem szeretik eladni... valamiért... Amit megláttunk ikr udvaron, arról is kiderült hogy csak szervizelni van benn...
Itt az a nagy baj a bérbe vettetéssel (amiért főleg vetőgépet tartunk), hogy mikor még nem volt, akkor köröm rágás volt az egész vetési időszak... ahogy minden más időszak is az volt, hogy ugyan mikor ér már oda. Köszönöm én a bérbe vettetést, de ha már adott hozzá pénz mag és csak lassan is lépdelünk, de inkább magunknak csináljuk.
Mi is legszívesebben földet vennénk rajta, de őstermelők vagyunk és ha nem akarjuk, hogy milliókat kelljen befizetni csak azért, hogy utána a két házzal arrébb élők másik autót vehessenek belőle akkor el kell költenünk fejlesztésre, inputra stb.-re... mert hogy persze a föld nem elszámolható...
40-50 között
Lehet hogy egy nagyon drága vetőgép túlzás meg megtenné az olcsóbb is, de ha már veszünk, akkor azt nem két évre szeretnénk venni egyáltalán és gondolni kell az esetleges bővítésekre is. Többnyire most mindent így vásárolunk, hogy hátha...
Erős kijelentés, hogy nagyon meg akarjuk venni Csupán érdeklődtem, de az tény, hogy ennyiért jó árban van. Csak egyrészt az ország másik végén vagy másrészt meg az a 4 és fél most elég komoly kiadás nekünk, még meg akarjuk venni az input anyagot és a vetőmagot is mellette. De még nagyon gondolkozunk és megnézünk mindent ami szóba jöhet
Igazából nem rossz vetőgép. Pontos, legalábbis nagy területen, jó a mélységtartása, viszont körülményes. A keresztben vontatás idegbaj, meg úgy mindig van vele valami. A kezelőnek nagyon képben kell lennie a beállításokkal, mert ha hanyag, akkor nagyon tud hibázni, és azért egy tizenkét soros gép nagyon sokra ér ám, mire kiderül hogy nem jó...
Tény: jó gép, de elment felette az idő, ha most vennék újat, akkor biztosan nem ez lenne! De eladni sosem fogom, mert a piacon nem ér annyit, hogy ne tartsa meg az ember tartaléknak...
El a kezekkel "Man itól" ,mert a JD-met akarja(nagyon) megvenni...négy és félért tényleg ingyen van és ez egy radaros Vetőgép...Láthatjátok feco is megmondta hogy az" én JD vetőgépem" a legjobb...most a használtpiacon
A miénkben is legalább annyi hektár van és használni fogjuk még sokáig az hótziher!
Viszont 2500-3000hektár körül/után jönnek a komolyabb kopó alkatrészek is csapágyak is ésatöbbi...de minden más gépnél is az a helyzet.
8249 hozzászólás
Ez milyen gyártmány??
Válasz #2691. hozzászólásra
van zsé,ne aggódj,ügyes a paraszt
Válasz #2694. hozzászólásra
legyé király nagytartályos fullextra vlm
sárkánnyal ugyse vet senki kukoricát a fórumon
Ha nem hirdeti attól még lehet kozmetikázzák hátul
Vagy ők nem??????
gaspardó van a hanki -ker -nél.
Válasz #2693. hozzászólásra
Kár, pedig akkor baja felé oda is beugrottunk volna, akkor.
Válasz #2692. hozzászólásra
Nincs
Válasz #2690. hozzászólásra
Ballánál évekig dekkolt 3 db 3.5 milkáért nem tom megvannak e még.
Válasz #2689. hozzászólásra
( fölcsillant a fénysugár igy teliholdkor hogy végre el lehet sózni s lesz karácsonyi ajándikocskára lovetti )
Válasz #2689. hozzászólásra
Tudsz olyat eladót? Kerestünk olyat, de nem szeretik eladni... valamiért... Amit megláttunk ikr udvaron, arról is kiderült hogy csak szervizelni van benn...
Válasz #2688. hozzászólásra
akkor 4ért egy maxima,mert mesélhetnek akármit az vetőgép
Válasz #2686. hozzászólásra
Itt az a nagy baj a bérbe vettetéssel (amiért főleg vetőgépet tartunk), hogy mikor még nem volt, akkor köröm rágás volt az egész vetési időszak... ahogy minden más időszak is az volt, hogy ugyan mikor ér már oda. Köszönöm én a bérbe vettetést, de ha már adott hozzá pénz mag és csak lassan is lépdelünk, de inkább magunknak csináljuk.
Válasz #2684. hozzászólásra
Na neee,mennyit két és fél hektárt? Mert ennyi a különbség árban az én JDém és az SPC között
40-50 hekit bérbe vettetni normális vetőgéppel
Mi is legszívesebben földet vennénk rajta, de őstermelők vagyunk és ha nem akarjuk, hogy milliókat kelljen befizetni csak azért, hogy utána a két házzal arrébb élők másik autót vehessenek belőle akkor el kell költenünk fejlesztésre, inputra stb.-re... mert hogy persze a föld nem elszámolható...
Válasz #2683. hozzászólásra
40-50 ha-ra új spc vennék.A maradékon meg földet.
Válasz #2681. hozzászólásra
40-50 között
Lehet hogy egy nagyon drága vetőgép túlzás meg megtenné az olcsóbb is, de ha már veszünk, akkor azt nem két évre szeretnénk venni egyáltalán és gondolni kell az esetleges bővítésekre is. Többnyire most mindent így vásárolunk, hogy hátha...
Válasz #2678. hozzászólásra
fuvart baráti árban megszámítom
Válasz #2680. hozzászólásra
hán ha ra köll a VG no
Válasz #2679. hozzászólásra
Hogy érted hogy mennyit vetünk rá?
Válasz #2678. hozzászólásra
közgazdászkodjunk csak
mennyit fogsz vetni a 9tonnás átlagos földjeitekre???
Válasz #2673. hozzászólásra
Erős kijelentés, hogy nagyon meg akarjuk venni Csupán érdeklődtem, de az tény, hogy ennyiért jó árban van. Csak egyrészt az ország másik végén vagy másrészt meg az a 4 és fél most elég komoly kiadás nekünk, még meg akarjuk venni az input anyagot és a vetőmagot is mellette. De még nagyon gondolkozunk és megnézünk mindent ami szóba jöhet
Válasz #2676. hozzászólásra
Maga meg eladja a donzsírt meghagyja a wájtot!!!
helyes
Válasz #2675. hozzászólásra
Na ja,de "ez a valaki" akkoriban még "fogához verte a vasat is"...de aztán ma máár igy alkulhatot át "műgyűjtŐvé"
Válasz #2674. hozzászólásra
Valaki egyszer azt mondta, hogy semmi értelme gyűjtögetni a vasdarabokat a portán ha nem használjuk
Válasz #2671. hozzászólásra
Igazából nem rossz vetőgép. Pontos, legalábbis nagy területen, jó a mélységtartása, viszont körülményes. A keresztben vontatás idegbaj, meg úgy mindig van vele valami. A kezelőnek nagyon képben kell lennie a beállításokkal, mert ha hanyag, akkor nagyon tud hibázni, és azért egy tizenkét soros gép nagyon sokra ér ám, mire kiderül hogy nem jó...
Tény: jó gép, de elment felette az idő, ha most vennék újat, akkor biztosan nem ez lenne! De eladni sosem fogom, mert a piacon nem ér annyit, hogy ne tartsa meg az ember tartaléknak...
El a kezekkel "Man itól" ,mert a JD-met akarja(nagyon) megvenni...négy és félért tényleg ingyen van és ez egy radaros Vetőgép...Láthatjátok feco is megmondta hogy az" én JD vetőgépem" a legjobb...most a használtpiacon
Válasz #2671. hozzászólásra
Az új 12soros óriási Horsch vetőgép biztosan jobb aztán ennyi
Válasz #2658. hozzászólásra
beigazolódott amit mondtam,vagy más nem tetszik benne
Válasz #2659. hozzászólásra
tudta
Válasz #2666. hozzászólásra
elszámolható,de ha van uniós adószám nettóban megveheted
http://www.azimziraat.com.tr/Ekim-Makineleri/urun_detay.aspx?id=69&//
Válasz #2665. hozzászólásra
Akkor az kis eke
Külföldröl vásárlás esetén csak unios adószám esetén lehet elszámolni kiadásnak az eszközt ha van adásvételi? Vagy unios szám nélkül is elszámolható?
Válasz #2664. hozzászólásra
35 a fogás,és min.160 LE .5. fej nincs.
Válasz #2663. hozzászólásra
Ez egy erős eke???
Vagy középkategóriás közepes gépre való???
Mekkora fogásszélességgel van???
5. fej nincsen rá?
Válasz #2649. hozzászólásra
Miből gondolod,hogy alacsony a váza?Mert szerintem nem alacsonyabb,mint a többi ekéjé.
Válasz #2655. hozzászólásra
Szerintem érdemes.Ha lesz rá keret,én veszek.
Válasz #2651. hozzászólásra
A miénkben is legalább annyi hektár van és használni fogjuk még sokáig az hótziher!
Viszont 2500-3000hektár körül/után jönnek a komolyabb kopó alkatrészek is csapágyak is ésatöbbi...de minden más gépnél is az a helyzet.
Válasz #2658. hozzászólásra
Feco!!!
Adjátok már el a White-ot!!! úgysem teccik nemszereted van másik újabb jobb!
Ide meg igen kéne egy 12soros kukoricázni, naprát meg vetné a monó.
Valakinek nemvolt a vonzáskörzetében Vaderstadt Tempo? kiváncsi volnék ténylegesen tudta e amit a gyártó igér
Válasz #2656. hozzászólásra
Egy dolog, hogy van, meg egy másik, hogy vennék-e megint...
Egy jo mütrágyás spc-ét mindenkinek,költség hatékony vetömegoldás mindenkinek
Válasz #2640. hozzászólásra
tavaly meg White-re esküdözött
Válasz #2652. hozzászólásra
Szerinted amúgy érdemes ezt AZIM-ot nézegetni, Jó lehet évi 100-150 ha -ra?
feco meg kifelejtette a jd,mono,kverni trióból
Ki bizony de mindenki szeretne szebbet jobbat.Én is
Válasz #2651. hozzászólásra
SPC is kibírja,jó kezekbe.
Válasz #2644. hozzászólásra
Én láttam 4500 hekit futott monót, még jó állapotban volt akkor is. Mi ezért vettünk ilyent.
Válasz #2649. hozzászólásra
De itt sincs olyan,mint a tavalyi szárazság.