Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Van valakinek tapasztalata mennyit befolyásol ha vetésnél a kerék melletti 2 sor közel fut a kerékhez?
fixfelnis a traki, most tettem rá keskenyebb gumikat, megcseréltem egymással a kerekeket, de így is nagyon spiccen 225 cm a minta külseje...
Ha egy mód van rá nem akarnám szétvágni a felnit, meg venni se variálhatót sokezer juróér
Na nekem ez a kardános hajtás dolog nem is annyira tetszik, mert egy szabványláncot bármikor lehet gyorsan cserélni ezt meg ha gond lesz akkor nem annyira egyszerű.
Hát a levegős rész mindegyiknek az érzékeny pontja ! A leg egyszerűbb, a vákum megszakítóhoz egy órát illeszteni (gumicső) így már le lehet próbálni. De még ott van a vetőtárcsa síkban van-e. S a ház is mennyire kopott ! A fel újítása a kopásoknak már macerásabb. Van ki hegeszt majd marat...(elég macerás). Van a kémiai, próbáltam tuti...és elég tartós. a fel kenés után 10 perc és reszelni lehet. Amatron termék. Igaz a termékkel csak üzletkötőn keresztül találkozhattam !
Holczy, vállaltok vetést 6 soros szemenkénti géppel és esetleg apró magossal? 7,5 ha kukorica és 12,5 ha napra kellene, meg 6 ha mohar. Semmi faxni, csak sima hiper-szuper jó minőségű vetés (nem kell műtrágya meg granulátum, talán-talán starter lesz). Tavaly 6e/ha-ért csinálták.
sziasztok!
Nekem van egy SAXONIA 21soros vetőgépem. nem tudom, hogy kell beállítani a vetés menységét. Tavaly láttam, hogy volt levelezgetés itt fent. A táblázatot kimásoltam, de nem tudom értelmezni. nekem onnan nem derül ki, hogy a norton szekrényt, hogy kell állítani. Azt hiszem ott volt egy Dunántúli név alatt futó kolléga, aki igen keni vágja a dolgot. Ha valaki tuja, hogy tudom elérni, és elküldené, azt nagyon megköszönném.
Üdv!
Kérdezni szeretném ismeri valaki ezt a Hassia típusú vetőgépet, mennyire megbízható, alkatrészt lehet még hozzá kapni? Nem sok területre kellene csak tanácstalan vagyok hogy érdemes-e vele foglalkozni.
Válasz #3357. hozzászólásra
Üdv.Irkász a tököm más nevében, azt hittem ott van a nevem mellett, úgy vagyok bejelentkezve hogy publikus a mail-om.Amit tegnap küldtem neked azt sem tudom hová ment,azt hittem a rendes postafiókodra megy, még képet is akartam küldeni csak innen azt sem tudtam.Na mindegy itt a címem "csirkene@mail.datanet.hu". Ide meg nem akarok mindent kitárgyalni részletesen mert még a falnak is szeme van, de innem ha valakit érdekel elküldöm mailban.
8249 hozzászólás
Válasz #3397. hozzászólásra
Nem az Axion vet, de nem gondolom, hogy probléma lesz azzal amit irtál
Válasz #3397. hozzászólásra
Tempo?
Válasz #3396. hozzászólásra
ha nem teszi bele akkor visszaküldöm svédországba...
Magyarul te az axionnal vetsz és nem látszik különbség a sorok között???
Válasz #3395. hozzászólásra
Ha a vetögép alkalmas arra,hogy keményebb talajba is beletegye akkor nem gond, vagy tegyél a vetögépre nyomlazitot aztán goo
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata mennyit befolyásol ha vetésnél a kerék melletti 2 sor közel fut a kerékhez?
fixfelnis a traki, most tettem rá keskenyebb gumikat, megcseréltem egymással a kerekeket, de így is nagyon spiccen 225 cm a minta külseje...
Ha egy mód van rá nem akarnám szétvágni a felnit, meg venni se variálhatót sokezer juróér
Válasz #3378. hozzászólásra
Köszönöm a választ! Ettől félek én is hogy megveszek valamit és utána csak esz az ideg hogy nem működik.
Válasz #3392. hozzászólásra
Na nekem ez a kardános hajtás dolog nem is annyira tetszik, mert egy szabványláncot bármikor lehet gyorsan cserélni ezt meg ha gond lesz akkor nem annyira egyszerű.
Válasz #3391. hozzászólásra
Csak az agrion kardánnal,az írtem láncal hajtja a vetőtárcsát.
Válasz #3389. hozzászólásra
Én azt nem láttam.
Válasz #3387. hozzászólásra
A kiállítási az 2% volt, alapból volt 3%, így van 5%.
Válasz #3388. hozzászólásra
Most nézem a képeket,a vetőkocsi tök ugyan az,mint az írtem-é.
Válasz #3387. hozzászólásra
Akkor hajrá
Válasz #3386. hozzászólásra
Kösz,megvan.Most a kiállítási 5% kedvezményért harcolok.
Válasz #3385. hozzászólásra
Na végre , oké de egyesével.
Válasz #3383. hozzászólásra
Megjött,küldj képet.
Válasz #3382. hozzászólásra
Igen jött. Próbálj neki kisebb csatolmányt küldeni, vagy tömörítve vagy nem tudom. Valami a csatolt dolgokkal van szerintem akkor.
Válasz #3379. hozzászólásra
megpróbálom kép nélkül
Válasz #3380. hozzászólásra
Neked visszament?
Válasz #3379. hozzászólásra
Tökön szúrom magam
Válasz #3377. hozzászólásra
Írtam neked mailt, próbálj arra válaszolni, bár gyanítom hogy datanet és freemail párharc folyik...
Válasz #3377. hozzászólásra
Vissza nem jött.
Válasz #3370. hozzászólásra
Hát a levegős rész mindegyiknek az érzékeny pontja ! A leg egyszerűbb, a vákum megszakítóhoz egy órát illeszteni (gumicső) így már le lehet próbálni. De még ott van a vetőtárcsa síkban van-e. S a ház is mennyire kopott ! A fel újítása a kopásoknak már macerásabb. Van ki hegeszt majd marat...(elég macerás). Van a kémiai, próbáltam tuti...és elég tartós. a fel kenés után 10 perc és reszelni lehet. Amatron termék. Igaz a termékkel csak üzletkötőn keresztül találkozhattam !
Válasz #3376. hozzászólásra
Én meg vissza.
Válasz #3375. hozzászólásra
Küldtem.
Válasz #3374. hozzászólásra
Hát ez nem igaz. Akkor légyszi küldj nekem egy mailt a 3358 hsz. ben leírt címemre, és arra válaszolok.
Válasz #3373. hozzászólásra
Nem jött.
Válasz #3366. hozzászólásra
MF-es ,ment a posta? A jofarm.hu-ra küldtem(csak ezt a címet találtam)
Jó napot!
Gaspardo SP 510-es vetőgépnek kellene a só adagoló táblázata, valaki tudna segíteni ??
Előre is köszönöm!!
Válasz #3257. hozzászólásra
Holczy, vállaltok vetést 6 soros szemenkénti géppel és esetleg apró magossal? 7,5 ha kukorica és 12,5 ha napra kellene, meg 6 ha mohar. Semmi faxni, csak sima hiper-szuper jó minőségű vetés (nem kell műtrágya meg granulátum, talán-talán starter lesz). Tavaly 6e/ha-ért csinálták.
Válasz #3368. hozzászólásra
Köszönöm a választ! Jobban engem a levegős része érdekel hogy mennyire érzékeny ha megkopik vagy attól lehet még használni?
Udvozlok mindenkit
Melyik vet pontosabban? egy 20 eves Monosem, vagy egy uj SPC vetogep?
Koszonom elore is.
Válasz #3361. hozzászólásra
Jó gépek, mi sem bizonyítja hogy van is hozzá még alkatrész. Nem mai darabok,de még mindig dolgoznak a földeken csak a környezetemben van 4-5 db ! Megvannak elégedve vele ! De sajna nem olcsó hozzá a motyesz ....de ki milyen vonalat talál. http://www.agrotipp.hu/szolgaltatasok/alkatreszkereskedelemhttp://alkatresz-web.hu/munkagepek_81/lemken_127/vetogep_hassia_176
sziasztok!
Nekem van egy SAXONIA 21soros vetőgépem. nem tudom, hogy kell beállítani a vetés menységét. Tavaly láttam, hogy volt levelezgetés itt fent. A táblázatot kimásoltam, de nem tudom értelmezni. nekem onnan nem derül ki, hogy a norton szekrényt, hogy kell állítani. Azt hiszem ott volt egy Dunántúli név alatt futó kolléga, aki igen keni vágja a dolgot. Ha valaki tuja, hogy tudom elérni, és elküldené, azt nagyon megköszönném.
Válasz #3365. hozzászólásra
Még semmi,majd holnap megnézem.
Válasz #3360. hozzászólásra
Na most küldtem a postát, remélem ment.
Válasz #3363. hozzászólásra
http://www.agrarkereso.hu/fooldal/megmutat.php?hird=40476&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=1693955
Válasz #3356. hozzászólásra
Légyszives írd le mennyi az Amazon az említett felszereltséggel!
Válasz #3359. hozzászólásra
Kaposvárról.
Üdv!
Kérdezni szeretném ismeri valaki ezt a Hassia típusú vetőgépet, mennyire megbízható, alkatrészt lehet még hozzá kapni? Nem sok területre kellene csak tanácstalan vagyok hogy érdemes-e vele foglalkozni.
Válasz #3358. hozzászólásra
Jött igen,rendesen email,csak aki a levél végén volt,felhívtam,semmi köze az emailhez.Csörgess meg,visszahívlak.
Válasz #3353. hozzászólásra
Szolnokról?
Válasz #3357. hozzászólásra
Üdv.Irkász a tököm más nevében, azt hittem ott van a nevem mellett, úgy vagyok bejelentkezve hogy publikus a mail-om.Amit tegnap küldtem neked azt sem tudom hová ment,azt hittem a rendes postafiókodra megy, még képet is akartam küldeni csak innen azt sem tudtam.Na mindegy itt a címem "csirkene@mail.datanet.hu". Ide meg nem akarok mindent kitárgyalni részletesen mert még a falnak is szeme van, de innem ha valakit érdekel elküldöm mailban.
Válasz #3346. hozzászólásra
Te is dobhatnál emailt,nem más nevében írkászni.
Akkor csak 3000 euróval olcsóbb mint egy Amazone.
bejött az expós csaj akkor
http://www.vektor-mezogep.hu/sola/teleszkop-vazas-gepek.php#teleszkopMi pénz?
Tegnap vettem egy AGRION 3m-es gabonavetőgépet. Elektromos vezérlésű művelőnyom autómatika,hidraulikus nyomjelző állítás,duplatárcsás csoroszlyák,rugós pálcás magtakaró,600l-es magtartály,reteszeléssel állítható kombinált vetőelem,központilag állítható csoroszlyanyomás,fokozatmentesen állítható magadagoló,TÖMEG:960KG 7400 EUR.
Válasz #3346. hozzászólásra
Milyen akció van a vetőgépre?Olvastam a honlapon.Várom az ajánlatot.
Válasz #3350. hozzászólásra
Válasz ment.
Válasz #3348. hozzászólásra
Küldtem mailt.