Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mi vetünk egy Török vető gépet már tavaj vetenttünk vele aprómagot gabonát . Pontosan vet mint az óra fele pénzt megtakaritja nem pazarólja a vetőmagot. Több tizezer ft megtakaritás érhető ell . Bérmunkát vállalunk vele megéri.Zalában lakunk.
Válasz #3296. hozzászólásra
nekem van egy 25éves belöle,még megy,ha nem sürgös megkel várni a tavaszt elakarom ugyis csábitani a délieket egy rendes kiálitásra májusban
Én megpróbálnék bemenni egy bankba, hogy adjanak valami hitelt rá. Ha gépvásárlára nem adnak, akkor sima agrár forgóeszköz hitel vn pl. a Takarékszövetkezeteknél. Az olyan évi 12%-os kamatra szokott menni. Az új vetőgép mire kifizeted már a felét fogja érni, mint ahogy a Gheon is ott körül lehet, de 5 év múlva még mindíg érni fog 2 millát, főleg ahogy a mezőgép árak mennek fölfele.
Vagy csak nekem tetszik ez a gép egyedül? Lehet hogy egy fos az egész, csak én nem tudok róla!
Válasz #3324. hozzászólásra
Van aki itt is vett török gépet 2éve és bevált neki.Láttam a vetést a monoszem mellett szerintem még szebben kelt a törökel vetett de ez lehet a magtól is.
itt senki nem sajnaltatta le magat!!!!!!!!!!!csak tudod,h it nem eppen ugyvan minden ahogy te elgondolod es ott a baj,h az olyan emberek akik "oshonos" magyarok leromanozzak az hatarontuli magyarokat mer ok nem oda szulettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #3305. hozzászólásra
azt, h 3000 juród van rá, nem arra kell fogni, h ro-ból vagy, nem értem miért kellett azt hozzátenni- Azt megértem, h nincs pénzed(másnak sincs), azt is megértem, h romániába vagy (más is lakik ott), de h miért kellett ezt ok okozati formába leírni, miért kell így lesajnáltatni az erdélyieket? azért mert román biztos csóró?
De az sem mindegy hogy mikori évjáratú gép volt mert ahogy mentek előre NG+2 NG+3 NG+4 mindig kijavítottak valamit rajta.De ilyet mondjuk nem hallottam hogy valakinél ledobta volna a láncot vagy megcsúszott volna.
Pedig itt egy két embernél van Mono.
És félre értés ne essék én nem mondtam hogy azok rossz gépek pl az a Török mert mi is úgy volt jó ideig hogy a Dorkertől veszünk Agrion-t.Csak azt is számításba kellett aztán venni hogy ha majd egyszer elakarjuk adni akkor "nagyobb neve" lesz egy Mono-nak vagy Gaspardonak mint egy ismeretlen gépnek ezáltal jobb áron is viszik el használt gépként is esetleg
ja semmi nagyra ne gondolyatok mer mi kis gazdasagot folytatunk es elegge kotott a talaj csak egy 3 meresre gondoltam mer van elebe egy 3 m es korborona traki JD 6506 os
Válasz #3300. hozzászólásra
Kötött vagy homok földre?
Hány méterest szeretnél?
Milyen traktorod van elé?
Mechanikust vagy levegőset?(a levegősekk sokkal drágábbak)
Ja és mennyit szánsz rá?
8249 hozzászólás
Mi vetünk egy Török vető gépet már tavaj vetenttünk vele aprómagot gabonát . Pontosan vet mint az óra fele pénzt megtakaritja nem pazarólja a vetőmagot. Több tizezer ft megtakaritás érhető ell . Bérmunkát vállalunk vele megéri.Zalában lakunk.
Válasz #3332. hozzászólásra
Akkor abban benne van mindent plusz. Nekünk direkt vetök és granulaátum nélkül lett 4.7 csoki áfásan.
Válasz #3338. hozzászólásra
igen
Válasz #3345. hozzászólásra
Dobj egy mailt inkább
Válasz #3344. hozzászólásra
kiírnád ide is,hogy okosodjunk?
Válasz #3343. hozzászólásra
Hát nekem nem jött semmi. Mindegy még annyit akartam hogy házhoz szállítva, beüzemelve.
Válasz #3342. hozzászólásra
Az email végén lévőre.
Válasz #3341. hozzászólásra
Hová??
Válasz #3339. hozzászólásra
Megkaptam,válaszoltam.
Válasz #3328. hozzászólásra
Gondolom a kisgazdaságok gépei túlnyomó többségben vannak?Meg remélem nem akkor lesz amikor Bábolna.
Válasz #3336. hozzászólásra
Ment, csak hibát írt ki ,nem tudom odaért -e.
Válasz #3328. hozzászólásra
akkor lesz Újvidéken a vásár ?
Válasz #3295. hozzászólásra
Nodet gougis gabona vetőhöz van alkatrész Szerbiában ?
Válasz #3335. hozzászólásra
Katt a nevemre.
Válasz #3334. hozzászólásra
Mert ma rendeltem meg, aztán megírnám hogy mi-hoogy.
Válasz #3333. hozzászólásra
Mert?Nem ültem le tárgyalni,csak mondtam,egy fullos felszereltségű kellene.Ő se sorolta mit tartalmaz.
Válasz #3332. hozzászólásra
Na jó így nem vagyunk előrébb. Hová küldjek mailt?
Válasz #3331. hozzászólásra
Fullos,amit eltudsz kébzelni.Ennyi pénzért szerintem a kiállítási .. adják vele.
Válasz #3330. hozzászólásra
Akkor ez mit tartalmaz?
Válasz #3329. hozzászólásra
Ennyit mondtak az agromason.
MF-es, nem válaszoltál, hogy jött ki nektek az AGRION 18000 Euró-ra?
Válasz #3296. hozzászólásra
nekem van egy 25éves belöle,még megy,ha nem sürgös megkel várni a tavaszt elakarom ugyis csábitani a délieket egy rendes kiálitásra májusban
Mi a véleményetek a Pannongép K-2 es vetögépéröl?
Válasz #3292. hozzászólásra
Én megpróbálnék bemenni egy bankba, hogy adjanak valami hitelt rá. Ha gépvásárlára nem adnak, akkor sima agrár forgóeszköz hitel vn pl. a Takarékszövetkezeteknél. Az olyan évi 12%-os kamatra szokott menni. Az új vetőgép mire kifizeted már a felét fogja érni, mint ahogy a Gheon is ott körül lehet, de 5 év múlva még mindíg érni fog 2 millát, főleg ahogy a mezőgép árak mennek fölfele.
Vagy csak nekem tetszik ez a gép egyedül? Lehet hogy egy fos az egész, csak én nem tudok róla!
Van aki itt is vett török gépet 2éve és bevált neki.Láttam a vetést a monoszem mellett szerintem még szebben kelt a törökel vetett de ez lehet a magtól is.
Valaki nem fényképezte körbe az azimot az agromason??Egy pár képet felrakhatna.
Válasz #3322. hozzászólásra
Bizony! Van ami már nem készül el ápr. elejére se! Erre kérdezz rá!
Válasz #3321. hozzászólásra
Ne tökölj Laci rendeld már meg az azimot ,hogy vetésre itt legyen ,a te területedre bőven megfelel
Válasz #3319. hozzászólásra
Nem mindegy,mert az eredeti drágább.Hasonlítom a török árához.
Válasz #3311. hozzászólásra
Válasz #3317. hozzászólásra
tökmindegy ilyet ugyse veszel
Válasz #3316. hozzászólásra
mindenben tévedsz
többet tudok mint gondolnád
Válasz #3315. hozzászólásra
1,417+ monitor 160000,kb.1,6 milla.Kérdés,ez az eredeti,vagy hamisítvány.
itt senki nem sajnaltatta le magat!!!!!!!!!!!csak tudod,h it nem eppen ugyvan minden ahogy te elgondolod es ott a baj,h az olyan emberek akik "oshonos" magyarok leromanozzak az hatarontuli magyarokat mer ok nem oda szulettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #3314. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3481634/Egyeb-SPC-4es6-soros-mutragyaszoros-vetogep.html
Valaki tudja a 6 soros spc aktuális árát?
azt, h 3000 juród van rá, nem arra kell fogni, h ro-ból vagy, nem értem miért kellett azt hozzátenni- Azt megértem, h nincs pénzed(másnak sincs), azt is megértem, h romániába vagy (más is lakik ott), de h miért kellett ezt ok okozati formába leírni, miért kell így lesajnáltatni az erdélyieket? azért mert román biztos csóró?
Válasz #3311. hozzászólásra
Netán más színű gép után milyent?Egy országból egyfajta mindkettő?
Válasz #3309. hozzászólásra
A mono sose volt nagynevű vetőgép,ha nem az axiál árulná senki se venné.Anno azért hozták ezt mert jól mutatott a landinik után.
es ha pl tarcsas vetogepet veszek az befolyasolhatya a nagyobb termestis?
Válasz #3306. hozzászólásra
Várjuk ki a végét a nagynevű mononak.A török gépek,ha behódítanak,átrendezheti a vetőgéppiacot.
itt nalunk erdelybe nem annyira csak sokan foglalkoznak mezogazdasaggal es ezmiatt a jo foldeken nem lehe berelni!!!!!!
Úgy hallottam hogy nálatok is jól rátették a külföldiek a kezüket a földre,igaz ez?
Válasz #3294. hozzászólásra
De az sem mindegy hogy mikori évjáratú gép volt mert ahogy mentek előre NG+2 NG+3 NG+4 mindig kijavítottak valamit rajta.De ilyet mondjuk nem hallottam hogy valakinél ledobta volna a láncot vagy megcsúszott volna.
Pedig itt egy két embernél van Mono.
És félre értés ne essék én nem mondtam hogy azok rossz gépek pl az a Török mert mi is úgy volt jó ideig hogy a Dorkertől veszünk Agrion-t.Csak azt is számításba kellett aztán venni hogy ha majd egyszer elakarjuk adni akkor "nagyobb neve" lesz egy Mono-nak vagy Gaspardonak mint egy ismeretlen gépnek ezáltal jobb áron is viszik el használt gépként is esetleg
koszi a valaszt mongyuk tulnagy keretem nincsen ra mer en romaniabol vagyok egy olyan 3000 eurot tudnek adni erte :D
Válasz #3303. hozzászólásra
A tárcsással jobban fogsz boldogulni kötöttön és nedvesebb földben is!
ja semmi nagyra ne gondolyatok mer mi kis gazdasagot folytatunk es elegge kotott a talaj csak egy 3 meresre gondoltam mer van elebe egy 3 m es korborona traki JD 6506 os
IH-6200.
Kötött vagy homok földre?
Hány méterest szeretnél?
Milyen traktorod van elé?
Mechanikust vagy levegőset?(a levegősekk sokkal drágábbak)
Ja és mennyit szánsz rá?
gabonavetogeprol volna szo :D