Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR410.68 FtUSD394.01 FtCHF434.78 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hogy ne a 20 fős határon mozogjon az a szám, én eggyel növelem a létszámot, feltéve hogy az öreg trottyos, a határban már csak sétálgató is befér a csapatba. Akkor hát jelzem részvételi szándékomat. Ha van még szálláslehetőség akkor kérek azt is.
Nagyon alakul a lètszám, de örömmel fogadjuk a tovàbbi jelentkezèseket!
További rèszletek a szállásról:
39 férőhelyes, 11 db 2+1 ágyas, 2 db kétágyas, 2 db egyágyas szoba található benne
Árak:
1 ágyas szoba: 9.000 Ft/fő/éj
2 ágyas szoba: 7.000 Ft/fő/éj
2+1 ágyas szoba: 6.000 Ft/fő/éj
+400 Ft/fő/éj Idegenforgalmi adó
+ Svédasztalos reggeli: 3.200 Ft/fő
Vacsora 18 órától:
- Grízgaluska leves
- Vadpörkölt vegyes körettel (galuska és főtt burgonya), savanyúsággal (csemegeuborka)
- Almás krémes
A szállást a helyszínen a szállót üzemeltőknek lehet fizetni SZÉP kártyával, bankkártyával illetve készpénzzel.
A vacsorára az Agroinform várja a Fórumozókat. Ez a mi rèszünk. Italokat èr hozni az estère. Ebből szokott fogyni szèpen. Persze mi is viszünk szervezőkènt.
Helyszín: Bucka Szálló, Bugac
Időpont: 2025. február 15. szombat dèlután 2-től amíg a Csapat bírja.
A dèlután èrkezőket frissen sült pogácsával várjuk.
Válasz Gumóka #369. hozzászólásáraÁlljon meg a menet , változik a menü , délelőttre kell már hívni a csapatot, futóval elhozzátok az áldozatot, délután már itt a konyhán sütögethetik is a pecsenyét és húrka-kolbit, maradna is belőle, meg nem is . Éjfélig még a rókákat is kifordítanátok , na nem a bundájából .
Válasz Czanik Sándor #361. hozzászólásáraSanyi bácsi! Én a harmadikon kezdtem, de sem azt, sem az utána következőket nem bántam meg, csak azt, amelyikre nem tudtam elmenni. Félek hogy most már én lennék a korelnök.
Válasz VMisi #353. hozzászólásáraSZK-ban 15.-től lehet fejtrágyázni, így necces, mert ha fagyott a talaj muszáj menni, mert utána lehet, hogy áprilisig rá sem léphetsz. 10.e körül már látni fogjuk, hogy megyünk e vagy sem.
Válasz szanberg #355. hozzászólásáraA második voltam először akkor közelebb voltam az ötvenhez mint a hatvanhoz...most még már hetven leszek...tényleg old box...
Február 15-re, szombatra kaptunk szabad helyet Bugacon. Új tagok miatt írom röviden, mi szokott lenni a menetrend:
Helyszín: Bucka szálló, Bugacon, a KEFAG Zrt. telephelye
- Kora délután: érkezés, fogadás kávéval, pogácsával
- 18 óra: vacsora (pl. vadpörkölt) üditőkkel a szálloda közösségi terében
- Szállás: egy, két ágyas szobákban
Mi szervezőként álljuk az étkezés és terembérlés költségeit, hogy teret adjunk a személyes találkozásoknak
A szállást mindenki egyedileg tudja rendezni a szállásadónál.
Jelezzétek kérlek itt beírással, hogy ki az aki tud csatlakozni az eseményre.
Legalább 20 fő jelentkezése esetén tartjuk meg az eseményt és maximum 45 főig tudjuk a helyszíni adottságok miatt fogadni az Agroinform Fórumozókat
382 hozzászólás
Válasz vénkabi #381. hozzászólásáraEz a beszéd!
Válasz vénkabi #380. hozzászólásáraDomi
apuci 2fő
VMisi
szanberg
BNC01
Bobo
Czanik Sándor+ 1fő
ermike
Zoli 63
lala1
golyó2
Diesel Tibor 2fő ott alvással
rabszolga
Bárány 2 fő (6-os szoba stipstop
Berkó 2 fő
Vénkabi
Hogy ne a 20 fős határon mozogjon az a szám, én eggyel növelem a létszámot, feltéve hogy az öreg trottyos, a határban már csak sétálgató is befér a csapatba. Akkor hát jelzem részvételi szándékomat. Ha van még szálláslehetőség akkor kérek azt is.
Válasz Berkó_ #378. hozzászólására
Sziasztok,
Igric Dominikával bővült még a létszám most. Így 20 fő egyenlőre.
Domi
apuci 2fő
VMisi
szanberg
BNC01
Bobo
Czanik Sándor+ 1fő
ermike
Zoli 63
lala1
golyó2
rabszolga
Berkó 2 fő
apuci 2fő
VMisi
szanberg
BNC01 18fő
Bobo
Czanik Sándor+ 1fő
ermike
Zoli 63
lala1
golyó2
rabszolga
Berkó 2 fő
Válasz Ismeretlen #376. hozzászólásáraSzia,mi is eldöntötük hogy ott alszunk,ketten reggelivel!
Köszönöm!
Válasz 60Karoly #374. hozzászólásáraRendben, van mèg szállás is
Sziasztok!
Nagyon alakul a lètszám, de örömmel fogadjuk a tovàbbi jelentkezèseket!
További rèszletek a szállásról:
39 férőhelyes, 11 db 2+1 ágyas, 2 db kétágyas, 2 db egyágyas szoba található benne
Árak:
1 ágyas szoba: 9.000 Ft/fő/éj
2 ágyas szoba: 7.000 Ft/fő/éj
2+1 ágyas szoba: 6.000 Ft/fő/éj
+400 Ft/fő/éj Idegenforgalmi adó
+ Svédasztalos reggeli: 3.200 Ft/fő
Vacsora 18 órától:
- Grízgaluska leves
- Vadpörkölt vegyes körettel (galuska és főtt burgonya), savanyúsággal (csemegeuborka)
- Almás krémes
A szállást a helyszínen a szállót üzemeltőknek lehet fizetni SZÉP kártyával, bankkártyával illetve készpénzzel.
A vacsorára az Agroinform várja a Fórumozókat. Ez a mi rèszünk. Italokat èr hozni az estère. Ebből szokott fogyni szèpen. Persze mi is viszünk szervezőkènt.
Helyszín: Bucka Szálló, Bugac
Időpont: 2025. február 15. szombat dèlután 2-től amíg a Csapat bírja.
A dèlután èrkezőket frissen sült pogácsával várjuk.
Moderátor által módosítva: 2025-01-14 18:08:07
Válasz Ismeretlen #337. hozzászólásáraSziasztok!
Mi is 2 fővel mennénk. Ha maradt még szóba akkor ottalvással.
Válasz vénkabi #367. hozzászólásáraMér, már elmúltál 40?????
Válasz Zoli 63 #370. hozzászólásáraHasonló jutott az eszembe.
Disznóöléssel egybekötött találkozó.
Válasz Zoli 63 #370. hozzászólásáraAz elejétől kell kezdeni, úgy az igazi, csak mindenkin legyen sapka!
Válasz Gumóka #369. hozzászólásáraÁlljon meg a menet , változik a menü , délelőttre kell már hívni a csapatot, futóval elhozzátok az áldozatot, délután már itt a konyhán sütögethetik is a pecsenyét és húrka-kolbit, maradna is belőle, meg nem is . Éjfélig még a rókákat is kifordítanátok , na nem a bundájából .
Válasz szanberg #366. hozzászólásáraNem is gondoltam komolyan, ez a poén része volt
Ez a disznóvágás meg olyan, hogy már tudjuk, minden év február 3. szombatja, nem az enyém, de ha nem megyek, megvágnak vasvillával
Válasz Gumóka #363. hozzászólásáraHa jössz akkor énis!
Válasz Czanik Sándor #361. hozzászólásáraSanyi bácsi! Én a harmadikon kezdtem, de sem azt, sem az utána következőket nem bántam meg, csak azt, amelyikre nem tudtam elmenni. Félek hogy most már én lennék a korelnök.
Válasz Gumóka #363. hozzászólásáraItt nincsenek nagyok vagy kicsik, szimplán egy jó társaság és kész.
A disznó vágás meg nehogymá pont akkor legyen, egy héttel el kell tolni oszt jónapot!
Válasz VMisi #353. hozzászólásáraSZK-ban 15.-től lehet fejtrágyázni, így necces, mert ha fagyott a talaj muszáj menni, mert utána lehet, hogy áprilisig rá sem léphetsz. 10.e körül már látni fogjuk, hogy megyünk e vagy sem.
Válasz Zoli 63 #362. hozzászólásáraMost is azért megyünk,lehet megkerüljük a balcsit,már,hogy rendesen kiégjen,de már másik az auto.
Válasz szanberg #355. hozzászólásáraNekem pont a fele
Elmennék én, még úgy se voltam, mondjuk a nagyokhoz én nem tudok hozzászólni
De itt disznóvágás lesz, majd iszok helyettetek is!
Válasz Diesel Tibor #357. hozzászólásáraAkkor jöttetek nagyobb elkanyarodással , legalább kiégetted a részecskeszűrőt .
Válasz szanberg #355. hozzászólásáraA második voltam először akkor közelebb voltam az ötvenhez mint a hatvanhoz...most még már hetven leszek...tényleg old box...
apuci 2fő
VMisi
szanberg
BNC01 18fő
Bobo
Czanik Sándor+ 1fő
ermike
Zoli 63
lala1
golyó2
rabszolga
Amennyiben marad szoba ott is alszunk.
apuci 2fő
VMisi
szanberg
BNC01 18fő
Bobo
Czanik Sándor+ 1fő
ermike
Zoli 63
lala1
golyó2
Diesel Tibor 2fő
rabszolga
Válasz Zoli 63 #354. hozzászólásáraHú de jó ezt így látni.
Na, akkor, ahogy szokás:
apuci 2fő
VMisi
szanberg
BNC01 18fő
Bobo
Czanik Sándor
ermike
Zoli 63
lala1
golyó2
Diesel Tibor 2fő
rabszolga
Bárány 2 fő (6-os szoba stipstop)
Old boy sztori lesz ez, az újabb titánok csak a klaviatúra mögül osztják a lapokat, eljönni egyik sem fog...
Emlékszem, annó Greven kolléga ecsetelte, hogy neki milyen messze van(150km) és hogy mekkora utazási költségei lennének
Hát így nem is éri meg jönni valóban
Válasz VMisi #353. hozzászólására 2015 évben ez volt a felállás .
Radocz + 2fő (vacsora, reggeli)
Bárány + 1fő (vacsora,reggeli)
Zoli 63 (vacsora)
lala1
.Man (vacsora,reggeli)
mgportal
Domokos-804 + 1fő
BNC (vacsora,reggeli)
Apuci + 2fő
Diesel Tibor + Hella (vacsora,reggeli)
Adorex +2fő (gondolom vacsora,reggeli)
vénkabi + 1fő (vacsora)
Bán Zsolt (vacsora)
szanberg
ermike
Vmisi (Vacsora,reggeli)
Czanik Sanyi + 1fő(másik sofőr)
Feri
Hús Futár +1fő
Akik még nem voltak, és aktív fórumozók, Ti miért nem jelentkeztek?
Higgyétek el, utána még fórumozni is jobb lesz!
Jelentkezem! Vacsora+ottalvás. Egyenlőre 1 fő.
Válasz BNC01 #341. hozzászólásáraTopic nevébe szerintem írd már bele a februar15-i dátumot Bence!!!
Jelentkezem csak vacsora.
Válasz Bobo77 #342. hozzászólásáraOtt alvással természetesen
Ketten megyünk én és az óldalkocsi ,ott alvással
Megpróbálok ott lenni.
Válasz VMisi #339. hozzászólásáraOké! Megkerdezem a fiam. Max 2en megyünk.
Zoli 63 ( csak vacsora )
Jelentkezem ott alvás
Ott a helyem, jelentkezem.
Jelentkezem!
Válasz szanberg #340. hozzászólásáraÉn is jelentkezem :-)
Válasz Ismeretlen #337. hozzászólásáraÉn is jelentkezem!
Válasz Ismeretlen #337. hozzászólásáraÉn egyedül megyek! Lala jössz?
Válasz Ismeretlen #337. hozzászólásáraKöszönöm,mi ketten megyünk!
Sziasztok!
Íme az Agroinform Fórumtalálkozó információi:
Február 15-re, szombatra kaptunk szabad helyet Bugacon. Új tagok miatt írom röviden, mi szokott lenni a menetrend:
Helyszín: Bucka szálló, Bugacon, a KEFAG Zrt. telephelye
- Kora délután: érkezés, fogadás kávéval, pogácsával
- 18 óra: vacsora (pl. vadpörkölt) üditőkkel a szálloda közösségi terében
- Szállás: egy, két ágyas szobákban
Mi szervezőként álljuk az étkezés és terembérlés költségeit, hogy teret adjunk a személyes találkozásoknak
A szállást mindenki egyedileg tudja rendezni a szállásadónál.
A helyszín linkje: Kefag-bucka-vendeghaz
Jelezzétek kérlek itt beírással, hogy ki az aki tud csatlakozni az eseményre.
Legalább 20 fő jelentkezése esetén tartjuk meg az eseményt és maximum 45 főig tudjuk a helyszíni adottságok miatt fogadni az Agroinform Fórumozókat
Válasz Ismeretlen #333. hozzászólásáraMit mondtak?
Válasz Ismeretlen #333. hozzászólásáraRemek ötlet
Válasz VMisi #330. hozzászólásáraSziasztok!
Orulok, hogy felmerult ez. Megkerdezzuk hetfon a bugaci helyszínt hogy mikor van szabad idopontjuk.