Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát csak 1 ilyen itthoni saját videót szeretnék tölteni amin én dolgozom meg 1 barát meg persze ha rájövök erre a feltöltésre folyamatosan csinálok új vidiket. Ennyiről lenne szó
Fehérkereszt Állatvédő Liga :Kérek mindenkit álljon le a Peta-s szőrmekampány videójának küldözgetésével. Ez egy régi kampány- bár mai napig aktuális probléma - anyaga. Tudnivaló h Mo -n körlevél formájában terjed. Mégis miféle szavazás válik attól hitelessé h valaki odagépeli a nevét? Arról nem is beszélve h a PETA nem tett közzé ilyen szavazást!!
Válasz #3230. hozzászólásra
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ha összegyűlik az 500 aláírás és el is küldjük a Peta-nak mi fog történni??? Tudni fogunk az eredményről? Számomra az lenne az igazi eredmény ha adnának a kezembe egy gépfegyvert és elrepítenének a helyszínre... Na azt senki nem köszönné meg... Amíóta megnéztem a videót (mert én állat megnéztem; majdnem letéptem a számat) álmaimban rengeteg-rengeteg embert megöltem a legeslegcsúnyább módokon! Nem csak a "nyúzót" de sok-sok sztárt és hírességet akik szemrebbenés nélkül villognak különböző bundákban!
Aki csináltak az ÁLL drenthe felhasználót ugyan ez volt!
Nem azért de én megkérném a modikat nézzenek már utána íp cím alapján ki az a gerinctelen aki abban éli ki magát hogy másokat baszogat és le járat!
9062 hozzászólás
na fent van a you tube-on a videó akkor most pontosan mit is kellene csinálnom?
Válasz #3277. hozzászólásra
Nem lényeges,de mi is megismernénk többeket.Ha gondolod,az emailra írd.
Válasz #3283. hozzászólásra
Itt a veb oldal címük ezen van pár nóta részlett még ami letölthető.
Válasz #3285. hozzászólásra
Na pil.
Válasz #3283. hozzászólásra
Akkor be szúrom mindjárt, az oldalukon is van részletek, én már mindet le töltötem és egy jó 25 perc nyi anyag gyült össze.
Válasz #3281. hozzászólásra
ÁÁÁÁÁÁÁ vágom.
Féligmeddig félreugattam megint...
Frankó Imi.
Válasz #3282. hozzászólásra
Én aztán semmit se mondhatok.
ZIPSZZZZZ VAN A POFÁMON!
Válasz #3281. hozzászólásra
De nekem az kell ami a videó alatt m1.
Amazokat én raktam be tudom.
Válasz #3279. hozzászólásra
Fel ismersz valakit? Pedig vannak Akik e fórumon is sokat szoktak írni mint én is de gondolom engem fel lehet ismerni.
Válasz #3280. hozzászólásra
A Zene ami boldoggá tesz. Fel kértek a fiuk egy videó kliphez biztosítsak nekik tratorokat.
Válasz #3278. hozzászólásra
Hol van klippje ennek a eger városa rokknótának?
Válasz #3277. hozzászólásra
Most az hogyan hangzana h. NEM LÉNYEGES...
Persze h. az.
DE!
Ne adjuk ki a másikat, meg a dolgait a háta mögött...
Ne árulóskodjunk meg spicliskedjünk.
Vágod.
Válasz #3274. hozzászólásra
Fogjuk rá.
Válasz #3268. hozzászólásra
Lényeges?
Válasz #3272. hozzászólásra
Mikor az agroinformon feltöltötte,ne feledd a zöld BEILLESZT gombot megnyomni.
okéés köszönöm folyamatban van a feltöltés, még biztos lesz majd kérdésem
Válasz #3256. hozzászólásra
Jól nyomod bakker! Király lett!
Válasz #3272. hozzászólásra
Nalátod ez más tészta.
Felnyomod vlm. videós oldalra, YT-ra vagy másikra aztán MAJD!!! onnét lehet ide.
A többiek segítenek ha nem viliiiiii.......
Hát csak 1 ilyen itthoni saját videót szeretnék tölteni amin én dolgozom meg 1 barát meg persze ha rájövök erre a feltöltésre folyamatosan csinálok új vidiket. Ennyiről lenne szó
Válasz #3267. hozzászólásra
Ne árulkodj Imi !!!!!!!!
Válasz #3261. hozzászólásra
Attól függ, honnét milyet miképp?????? satöbbi............
Sirály??
És kik vannak a videón?
Válasz #3265. hozzászólásra
Király.
Válasz #3263. hozzászólásra
Ja hát azért annyira nem.
Válasz #3262. hozzászólásra
Látam a luxon fasza lehetet a tali!!
Válasz #3261. hozzászólásra
Youtubra fel töltöd, utána bemásolod az embedet az embedbe, utána elment, utána be ileszted.
Válasz #3262. hozzászólásra
Na jó súgok.
Olvasd 1be...
Válasz #3260. hozzászólásra
Milyen állat?
Helo sziasztok. Balázs vagyok új tag és azt szeretném megkérdezni hogyan lehet ide videót feltölteni?
Válasz #3259. hozzászólásra
Imi Te 1 állat...
...-i LAZA tag vagy!!! heheheehe
Válasz #3258. hozzászólásra
Köszönöm, én csütörtökön megyek ez 110%.
Válasz #3256. hozzászólásra
Válasz #3255. hozzászólásra
csütörtök du, szombat de+du.
Hétvégi program volt.
Válasz #3254. hozzászólásra
és milyen hamar megyek is.... Mikor-hogy... Meccset néztem. Agro Mash?
Válasz #3253. hozzászólásra
te milyen későn jössz fel mindig.......
Válasz #3252. hozzászólásra
Ma ezt írták az iwiw-en...
Fehérkereszt Állatvédő Liga :Kérek mindenkit álljon le a Peta-s szőrmekampány videójának küldözgetésével. Ez egy régi kampány- bár mai napig aktuális probléma - anyaga. Tudnivaló h Mo -n körlevél formájában terjed. Mégis miféle szavazás válik attól hitelessé h valaki odagépeli a nevét? Arról nem is beszélve h a PETA nem tett közzé ilyen szavazást!!
Válasz #3230. hozzászólásra
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ha összegyűlik az 500 aláírás és el is küldjük a Peta-nak mi fog történni??? Tudni fogunk az eredményről? Számomra az lenne az igazi eredmény ha adnának a kezembe egy gépfegyvert és elrepítenének a helyszínre... Na azt senki nem köszönné meg... Amíóta megnéztem a videót (mert én állat megnéztem; majdnem letéptem a számat) álmaimban rengeteg-rengeteg embert megöltem a legeslegcsúnyább módokon! Nem csak a "nyúzót" de sok-sok sztárt és hírességet akik szemrebbenés nélkül villognak különböző bundákban!
Válasz #3250. hozzászólásra
Szerintem ez másod hanem harmad regisztrációja lehetett!
Válasz #3248. hozzászólásra
Hát utánnanéztem,egy gerinctelen alak lehet,a múltkor kért segítséget tőlem,a fórummal kapcsolatban.Töröltem a regisztrációját.
Válasz #3248. hozzászólásra
Aha... Nem kell az se , tudjuk ki.
Válasz #3247. hozzászólásra
Aki csináltak az ÁLL drenthe felhasználót ugyan ez volt!
Nem azért de én megkérném a modikat nézzenek már utána íp cím alapján ki az a gerinctelen aki abban éli ki magát hogy másokat baszogat és le járat!
Válasz #3246. hozzászólásra
Nem tudtam nekem akarta e címezni ... De ki ez ?
Válasz #3245. hozzászólásra
Mért szerinted veled nem eszt csinálták?
Válasz #3244. hozzászólásra
Miért?
Válasz #3243. hozzászólásra
Na igen azt hittem ismerem, de megint egy disznó aki megpróbálja be mocskolni a másik fórumozót!
Válasz #3241. hozzászólásra
Na ez meg ki? Ismered?
Válasz #3239. hozzászólásra
??? Mi van?
Válasz #3239. hozzászólásra
Kornél látom formában vagy, minek változtatod a neved állandóan?