Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
elösször földhöz bas..odni a fejüket utána meg nyúzás.... ezek nem is tudom h mik mer ember nem állat nem akkor meg nemtom de azért 5öt 6ot jól össze vernék belölük az 1szer tuti Böszme barmokhttp://www.agroinform.com/forum.php?act=addAddon&tid=1081#
Azt a büdös ..rva ki.a..ott rohad édesanyjukat !!!!
Basszus !!
Hentes létemre azt hittem már nem tudnak nekem újat mutatni, hogy mi mindent láttam már tanulmányaim és munkám során, de azért ez nálam is kibaxta a biztosítékot !!!!!!!
Hol vannak ilyenkor az illetékes szervek !!!!?????
Ekkora farmot nem lehet csak úgy eldugni !!!!
Én vállalom, hogy kezdem a megnyúzásukat a kétlábú barmoknak csak találják meg őket ! Örömmel és bűnbánat nélkül kifordítom Őket a bőrükből !!!
Huh!Hát ez még engem is meglepett.Miféle nomád visszamaradott népség lehet ez? Mikor már le van nyúzva ,még akkor sem vágta fejbe? Ha ott állnátok a nyúzó mellett mit tennétek vele? Szerintem én megpróbálnám,hogy fejjel lefele lejönne-e a lábáról a bőrke.Sintér gyökér állat.
Ez volt a legbrutálisabb dolog, amit életemben láttam! Hozzáteszem, csak bele-bele pörgetve képekben, mert végignézni nem tudtam. Ilyenkor az jut az eszembe, hogy a bolygó egészét nézve az lenne a leghasznosabb, ha az egész emberi fajt kiirtanák!
Köszi,Nektek is B.Ú.É.K.!Megvagyunk köszi,kint voltam!Veletek mizujs?Jól vagytok?Mit csináltok mostanság?Épp egy Crystalon töröm a fejem!Szerinted milyen gép a 16045?
9062 hozzászólás
Hát igen ez a promo még nem keltette fel az érdeklődésem!
Válasz #3238. hozzászólásra
Zombika neked már ágyban lenne a helyed kisapám .
Apud tudja hogy még itt téblábolsz?
Válasz #3235. hozzászólásra
Hát ez tiszta szégyen... és ezeket árulják 30körül!!!
A pali ahogy tekergeti a gombokat , tiszta retek a keze. Impozáns bemutató anyag.
Válasz #3236. hozzászólásra
igen de ez a vidi se rosz
Válasz #3235. hozzászólásra
Én úgy mondanám, hogy a királyok traktora
és a belorusz traktorok királya
Ez lucernát is tudna kaszálni.
Ezt tanuljátok meg!
Mi van rajta a traktoron? Szárzúzó?
Ez se semmi.
Válasz #3219. hozzászólásra
Na én ezt nem bírtam végig nézni. Azt embert is meg kellene nyúzni élve aki élő állattal ilyet csinál.
elösször földhöz bas..odni a fejüket utána meg nyúzás.... ezek nem is tudom h mik mer ember nem állat nem akkor meg nemtom de azért 5öt 6ot jól össze vernék belölük az 1szer tuti Böszme barmokhttp://www.agroinform.com/forum.php?act=addAddon&tid=1081#
Nó koment!!!
Azt a büdös ..rva ki.a..ott rohad édesanyjukat !!!!
Basszus !!
Hentes létemre azt hittem már nem tudnak nekem újat mutatni, hogy mi mindent láttam már tanulmányaim és munkám során, de azért ez nálam is kibaxta a biztosítékot !!!!!!!
Hol vannak ilyenkor az illetékes szervek !!!!?????
Ekkora farmot nem lehet csak úgy eldugni !!!!
Én vállalom, hogy kezdem a megnyúzásukat a kétlábú barmoknak csak találják meg őket ! Örömmel és bűnbánat nélkül kifordítom Őket a bőrükből !!!
Huh!Hát ez még engem is meglepett.Miféle nomád visszamaradott népség lehet ez? Mikor már le van nyúzva ,még akkor sem vágta fejbe? Ha ott állnátok a nyúzó mellett mit tennétek vele? Szerintem én megpróbálnám,hogy fejjel lefele lejönne-e a lábáról a bőrke.Sintér gyökér állat.
Fázós szobrok
Válasz #3221. hozzászólásra
és még kedves voltál és nőies
Válasz #3221. hozzászólásra
Még a vadállatok is megfojtsák az áldozataikat mielőtt széttépik . De ezek élve nyúzzák...
Ez volt a legbrutálisabb dolog, amit életemben láttam! Hozzáteszem, csak bele-bele pörgetve képekben, mert végignézni nem tudtam. Ilyenkor az jut az eszembe, hogy a bolygó egészét nézve az lenne a leghasznosabb, ha az egész emberi fajt kiirtanák!
Győzzétek szemmel követni!
uttalan utakon...
Válasz #3215. hozzászólásra
Válasz #3214. hozzászólásra
valahogy igy gondoltad[kamion]
És azt tudjátok, hogyan lehet a lehető leggyorsabban leüríteni egy nyergespótkocsiról a kukoricát?
hát így:
http://www.youtube.com/watch?v=CwbgNouDFD8
Válasz #3212. hozzászólásra
De sok hülye van a világon.
Barmok !!!!!!!!!
Menekülés.....
Ide hogy kell berakni a videót? hogy egyből innen indítsa el.
Ki az erősebb?www.youtube.com/watch?v=3n2-mOzjGoY&feature=related
Válasz #3206. hozzászólásra
Igen faca.
Majdnem olyan fürge,mint 1 DT.
http://www.youtube.com/watch?v=t_Q--6oJsOU
szólj hozzá: Kombájnok,és sok más.
szólj hozzá: Valtra és sok más.
Válasz #3202. hozzászólásra
1880-as túl nagy nekem ennyi földhöz,meg jóval drágább is!
Válasz #3201. hozzászólásra
Na olyat ne vegyél, csak Fiattot vegyél.
Válasz #3200. hozzászólásra
Köszi,Nektek is B.Ú.É.K.!Megvagyunk köszi,kint voltam!Veletek mizujs?Jól vagytok?Mit csináltok mostanság?Épp egy Crystalon töröm a fejem!Szerinted milyen gép a 16045?
Válasz #3196. hozzászólásra
Köszönöm rég nem halottam felőled mizujs? Utólag is Boldog Új Évet Kívánok.
Válasz #3198. hozzászólásra
Szevasz Imi!Mi a helyzet veled?!El vagy veszve!!!
Válasz #3193. hozzászólásra
Jó bizony, de ezért a videóért már nyár óta könyörögtem most kaptam meg.
Válasz #3192. hozzászólásra
ez nagyon komoyl!!!!!
A rábások a traktorosok jedi lovagjai!!!
igaz Imi??
gratula a videóhoz!!
Válasz #3189. hozzászólásra
Majdnem mindegy '96 utániaknál mindnél bontós az eleje, ha jól tudom...
Ahhoz képest, hogy mekkora hatalmas vas ez a Rába elég nagy a szlipje és még dobálja is !
igaz jó vissza nézni az év videó termését Imikém ?
várod már a tavaszt Te is ?
Ítt egy nagyon jó földet lazítózok.
Válasz #3183. hozzászólásra
Na ez FULL FULL.
Válasz #3189. hozzászólásra
má csak azért mert faternak is van 1,nekem +2
Válasz #3188. hozzászólásra
Mármint ez a lebontásos akció.
Mittomén biztos a 2vel ezelőtti...
Vagy mind???????