Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.45 FtCHF440.33 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Lehet, hogy elmegyek Sárbogárdra a Kitéhez és végigbogarászom a 8000-eseket, hogy melyiken mi hol kopott meg, meg egyebek. Ott az összesben átlagban 15.000üó fölött van. Talán segít valamit.
ez a legszimpatikusabb
első ránézésre
a Merkantilt azt nem ajánlják,
olyan cégtöl amelyik JD dealer lehet jobb gépet kifogni, amelyik cég csakis használt gépben utazik az kerülendő, mert azok összeszedik a sok szemetet, kicicomázzák és mehet a majom keletinek
a thommenschwall-ra gondolsz??
nehéz észre venni, mert a nepperek is tudják, miket nézne a vevő, és azokat ha lehet kicsrélik vagy átjavitgatják, festéssel meg mindent el lehet tüntetni
Miből látszik, ha például 10.000üó. fölött van benne, valami tipikus kopás v bontás csavarokon csak van nem?
Ahogy néztem 15-18.000-nél kezd kiégni a kipufogojuk teteje a törésnél. Pl. egy belgiumi f...kalap csak ilyeneket hírdet nem olcsón nevetséges üó.-val, némelyik még festve+matricázva is van, hogy jónak hasson.
Itt volt egy cég ameyik 1994-ben vett egy 7230-a Magnumot és azzal végezte a majd 1000 heki talajmunkáját .
Ezt figyelembe véve "enyhén" túl vagy gépesítve ami persze nem baj, csak nem gazdaságos
Az lehet, de ki tudtuk gazdálkodni, meg nem szeretek egyes munkákkal hetekig szarakodni, meg a bérmunkánál minnél többet tudok egy nap csinálni annál többet keresek, meg a nagy gépeknek kevesebbre jön ki a hektáronkénti fogyasztása. Ezért vannak ezek.
Nincs "átírva", csak az emlékezetes ü.ó-kat fotózgattam unalmamban...
Ha jó a géped nem add el, mert a 45-50.000 jurós 8410-est sem biztos , hogy a reális ü.ó val fogod megvenni.
Nagyon szeretnek ám tekergetni kint is , a 10-es szériátol meg mindenki nehezen válik meg tehát adott hogy 10.000 ü.ó.-alatt szinte lehetetlen kifogni
Figyelj, 114ha-on mennyi ment volna bele, meg az a kevés bérmunka amit végeztem vele, mert főként a kombájnra van bérmunkám, de 10milláért, ha itt rohad el az udvarban, akkor sem adom oda, mert ez legalább biztos, hogy nem szarik be, hát lehetne erősebb, de ezzel oldottam meg idáig is.
8420-ra 6millát kéne ráfizetni, vakarózok rajta eléggé, elvileg 5000 valamennyi üó. van benne, de félek a common-railtől.
Persze, 2002-ben vettük, irány ár, az is oda vagyon írva, odaadnám olcsóbban is, de ha kevesebbet írok ki, abból is ugyan annyit akarnak alkudni.
Az lenne az árának a lényege, hogy annyiért tudjak behozni egy 8310 v. 8410-et, amiben max 8000üó. van.
Hát én is tudom, de az igazat megmondva bátran állítom neked, hogy ilyen jóállapotút nem találsz mégegyet, talán még külföldön sem és ebbe tuti a 3400üó.
Válasz #3107. hozzászólásra
A konyítás lehet h kicsit túlzás
A jd moto jó-e? ez valami vicc???
Há jó hogy jó!!!!!!
Biztos lehet tuningolni, csak nem feltétlen érdemes, de inkább vissza végy az üzemanyagból, mert ez már így szemre simán sok.
Június úgy nézem, Te konyítasz a motorokhoz, ennek lehetne még valamit vétteni, hogy még erősebb legyen, vagy elérte határait és ennyi? Szervizes, akinek azért van jó sok év tapasztalata, az mondta, meg csinálta is, hogy ennyit lehet nekiadni plusszba.
Ha nem tudom eladni, megmarad, akkor még szeretnék pár plussz lovat varázsolni bele, de tönkretenni sem akarom.
JD-t szeretnék venni 8420-ast néztem, mert abba beszámítanák. Szerinted jók a JD common-rail motorjai?
Mi a véleményed? Legjobban a 8010, 8000 szériának örülnék, de azokba itthon sok az üó., kint meg nincs gépbeszámítás.
Ha arra gongdolsz, hogy a turbó nyomóágából van levéve nyomás, ami az adagolóramegy, olyan van rajta, annyira nem tudom a szaknyelvet. De ha jól hiszem ez ugye azért van, hogyha nekitolod a gázt ne kokszoljon annyira, csak akkor, ha van levegő is.
9062 hozzászólás
Lehet, hogy elmegyek Sárbogárdra a Kitéhez és végigbogarászom a 8000-eseket, hogy melyiken mi hol kopott meg, meg egyebek. Ott az összesben átlagban 15.000üó fölött van. Talán segít valamit.
Válasz #3136. hozzászólásra
MŰÚTON (ez kimaradt)
Válasz #3134. hozzászólásra
ha nem ment semmit akkor elképzelhető (na jó nem a 90, hanem egy olyan 70-80%)
Válasz #3133. hozzászólásra
Köszi én is erre gondoltam, az volt még pozitívum, hogy erre nem kell gumi sehova, de kicsit drága.
Válasz #3133. hozzászólásra
de miért van rajta 90%-os gumma?
Válasz #3132. hozzászólásra
ez a legszimpatikusabb
első ránézésre
a Merkantilt azt nem ajánlják,
olyan cégtöl amelyik JD dealer lehet jobb gépet kifogni, amelyik cég csakis használt gépben utazik az kerülendő, mert azok összeszedik a sok szemetet, kicicomázzák és mehet a majom keletinek
Ezekről mi a véleményed?
JD8410 7425üóJD 8410 8535üóJD 8410 6000üóJD 8410 3940üóJD 8410 6720üóJD 8410 7680üó
Válasz #3130. hozzászólásra
nálam törvény , hogy használt gépet CSAKIS a gazdátol venni !!!
Válasz #3128. hozzászólásra
Igen az az. Az már pofátlanság, amit az csinál, én meg kíírhatnám ennyiből 500üó.-ás demógép!
Válasz #3127. hozzászólásra
Gondolhatod 5-18AK-s földeken, amik ráadásul kötöttek is, mennyire ömlik a zsé.
Válasz #3126. hozzászólásra
a thommenschwall-ra gondolsz??
nehéz észre venni, mert a nepperek is tudják, miket nézne a vevő, és azokat ha lehet kicsrélik vagy átjavitgatják, festéssel meg mindent el lehet tüntetni
Válasz #3125. hozzászólásra
Van akinek ömlik a zsé azoknál mitse számít....
Nálunkmeg nemömlik.....
Válasz #3123. hozzászólásra
Miből látszik, ha például 10.000üó. fölött van benne, valami tipikus kopás v bontás csavarokon csak van nem?
Ahogy néztem 15-18.000-nél kezd kiégni a kipufogojuk teteje a törésnél. Pl. egy belgiumi f...kalap csak ilyeneket hírdet nem olcsón nevetséges üó.-val, némelyik még festve+matricázva is van, hogy jónak hasson.
Válasz #3119. hozzászólásra
Itt volt egy cég ameyik 1994-ben vett egy 7230-a Magnumot és azzal végezte a majd 1000 heki talajmunkáját .
Ezt figyelembe véve "enyhén" túl vagy gépesítve ami persze nem baj, csak nem gazdaságos
Az lehet, de ki tudtuk gazdálkodni, meg nem szeretek egyes munkákkal hetekig szarakodni, meg a bérmunkánál minnél többet tudok egy nap csinálni annál többet keresek, meg a nagy gépeknek kevesebbre jön ki a hektáronkénti fogyasztása. Ezért vannak ezek.
Válasz #3121. hozzászólásra
Nincs "átírva", csak az emlékezetes ü.ó-kat fotózgattam unalmamban...
Ha jó a géped nem add el, mert a 45-50.000 jurós 8410-est sem biztos , hogy a reális ü.ó val fogod megvenni.
Nagyon szeretnek ám tekergetni kint is , a 10-es szériátol meg mindenki nehezen válik meg tehát adott hogy 10.000 ü.ó.-alatt szinte lehetetlen kifogni
Válasz #3119. hozzászólásra
110ha -ra agyonvagy gépesítve...
domb ide.
domb oda.
Válasz #3116. hozzászólásra
Ezt már Te írtad át?
Válasz #3118. hozzászólásra
nem mindig :-)
Figyelj, 114ha-on mennyi ment volna bele, meg az a kevés bérmunka amit végeztem vele, mert főként a kombájnra van bérmunkám, de 10milláért, ha itt rohad el az udvarban, akkor sem adom oda, mert ez legalább biztos, hogy nem szarik be, hát lehetne erősebb, de ezzel oldottam meg idáig is.
8420-ra 6millát kéne ráfizetni, vakarózok rajta eléggé, elvileg 5000 valamennyi üó. van benne, de félek a common-railtől.
Nafta majdkicsap.
óújémén
Válasz #3114. hozzászólásra
szóval 1 ennyi ü.ó-ás nyócezres tetszene?
Válasz #3113. hozzászólásra
KB. ez a reális ára , az üzemórát meg senki se fogja elhinni, mert nem jellemző egy ilyen koru gépre ilyen kevés ü.ó.
Persze, 2002-ben vettük, irány ár, az is oda vagyon írva, odaadnám olcsóbban is, de ha kevesebbet írok ki, abból is ugyan annyit akarnak alkudni.
Az lenne az árának a lényege, hogy annyiért tudjak behozni egy 8310 v. 8410-et, amiben max 8000üó. van.
Válasz #3110. hozzászólásra
Hát én is tudom, de az igazat megmondva bátran állítom neked, hogy ilyen jóállapotút nem találsz mégegyet, talán még külföldön sem és ebbe tuti a 3400üó.
Válasz #3109. hozzászólásra
első gazdája vagy?
ü.ó. reális???
Ja!
Hát a 20as szériát még a legelvetemültebb jd-sok is elkerülik használtba
kicsit sokat kérsz a gépért
ennyiért nehezen kapsz vevőt rá
Válasz #3108. hozzászólásra
Csak azért, mert nálunk egy 8220-asnak lyukat ütött a dugattyújába az common-rail injektor.
Ezért kicsit tartok tőle.
Válasz #3107. hozzászólásra
A konyítás lehet h kicsit túlzás
A jd moto jó-e? ez valami vicc???
Há jó hogy jó!!!!!!
Biztos lehet tuningolni, csak nem feltétlen érdemes, de inkább vissza végy az üzemanyagból, mert ez már így szemre simán sok.
Válasz #3106. hozzászólásra
Június úgy nézem, Te konyítasz a motorokhoz, ennek lehetne még valamit vétteni, hogy még erősebb legyen, vagy elérte határait és ennyi? Szervizes, akinek azért van jó sok év tapasztalata, az mondta, meg csinálta is, hogy ennyit lehet nekiadni plusszba.
Ha nem tudom eladni, megmarad, akkor még szeretnék pár plussz lovat varázsolni bele, de tönkretenni sem akarom.
JD-t szeretnék venni 8420-ast néztem, mert abba beszámítanák. Szerinted jók a JD common-rail motorjai?
Mi a véleményed? Legjobban a 8010, 8000 szériának örülnék, de azokba itthon sok az üó., kint meg nincs gépbeszámítás.
Válasz #3103. hozzászólásra
Ez enyhén szólva sok főleg ilyen t.nyomásnál!
Ha így menne nem akarnám lecserélni Johnyra.
Magnum 270 600Le
Válasz #3098. hozzászólásra
Pedig, ahhoz hozzá se lett nyúlva!
Válasz #3101. hozzászólásra
Itt többnek látszik nem tudom miért, valójában nem füstöl nagyon szerintem.
Válasz #3101. hozzászólásra
birja az nehogy aszt hidd
Válasz #3100. hozzászólásra
Azt h. ennyi kox-ot kapjon +ban
Válasz #3099. hozzászólásra
mit komi ??
Ezt egy JD sem bírná ki.
Válasz #3097. hozzászólásra
az nem rossz T nyomás !!!!
Válasz #3096. hozzászólásra
Turbónyomást, dehogy, azóta füstöl, mióta kapott egy kis plussz anyagot, ide hozzánk kevésnek bizonyult az alap teljesítménye.
Válasz #3095. hozzászólásra
Mit mutat az óra legfelül? Mennyi üzemóra van a gépben?Már újkorától így füstöl?
Mégeccer
Magnum + Gregoire-Besson
Kis videdó a fülkéből, ez már nálunk van, csak 28-32cm mélyen, vörös, barna agyagos és kevés sárgaföld, vörösagyagot a végén észre veszitek biztos.
http://www.youtube.com/watch?v=lL0kmwJ-VvE
Válasz #3092. hozzászólásra
Így van!
Ha arra gongdolsz, hogy a turbó nyomóágából van levéve nyomás, ami az adagolóramegy, olyan van rajta, annyira nem tudom a szaknyelvet. De ha jól hiszem ez ugye azért van, hogyha nekitolod a gázt ne kokszoljon annyira, csak akkor, ha van levegő is.
Válasz #3090. hozzászólásra
szó szerint
(turbónyomás befecskendezett üz.anyag korrekciós)
Ezt, hogy érted?
Kipufogó az nem gyári, az saját gyártmány.
Válasz #3086. hozzászólásra
na ezen se korrekciós adagoló van