Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az ám az alattomos dolog, volt szerencsém nekem is vele 1 szezonban amikor még nem ismertem a földeinket. A videon a gyereknek amikor 1öször megfötört, ki kellett volna szálnia és a gumikból kikaparni a földet, segítségethívni és akkor kint lett volna.
ez egy szíkfót nállunk így mondják.Azt nem veszed észre,csak mikor odaérsz,azonnal tengelyig leszalad a gép.Én augusztusban kombájnal jártam majdnem így,napra aratáskor.
Csak neked de utánna nézem hogy érted-e!
A videó mellet amit be akarsz rakni van egy úgynevezett EMBED kód!
Azt kijelölöd és ki másolod, majd itt a hozzászólásnál bemásolod szintén az EMBED részbe és küldés!
Nem.
Évekig udvaroltak nekünk a TractorPulling-osok, hogy legyünk a fő támogatójuk (meg gondolom a többieket is megkeresték). De nem lettünk. Egyik ok az volt, hogy "nem fér bele az imidzsbe", a másik meg az, hogy hogy néz már az ki, ha olyan szponzorál, aki nyer (tegyük fel). Elvesztené a pártatlanságát a dolog.
De ezek szerint el is vesztette :-(
Olyat viszont el tudnék képzelni, hogy meghívásos alapon, gyári/forgalmazói csapatok induljanak, a többi induló között, de külön számolva.
Ez mondjuk az én álláspontom, ami nem feltétlenül egyezik meg a KITE-jével.
Arra gondoltam. A Fendten még a hátsó háromponton is súly van :-/
Arról nem is beszélve, hogy nagyon nem akar berogyni a gumija, ami számomra azt jelenti, hogy több víz van benne mint levegő...
Olyan 10 éve körül volt egy eset, hogy egy ilyen okost megkerestek élőben az indexes autós fórumosok. Nem sok híja volt, hogy rendőrségi ügy legyen belőle :-(
pedig csak beszélgetni akartak az Urak :-)
9068 hozzászólás
Válasz #1533. hozzászólásra
Ez így van ha észreveszi az ember hogy nincs menekvés minek próbálkozni így csak a főldet barmolja szét aztán meg kílódhat a betemetéssel
Válasz #1532. hozzászólásra
Az ám az alattomos dolog, volt szerencsém nekem is vele 1 szezonban amikor még nem ismertem a földeinket. A videon a gyereknek amikor 1öször megfötört, ki kellett volna szálnia és a gumikból kikaparni a földet, segítségethívni és akkor kint lett volna.
Válasz #1531. hozzászólásra
ez egy szíkfót nállunk így mondják.Azt nem veszed észre,csak mikor odaérsz,azonnal tengelyig leszalad a gép.Én augusztusban kombájnal jártam majdnem így,napra aratáskor.
Az okos emer elment szántani! :) (hogy lehet enyire elásni egy gépet? az ökör)
http://www.youtube.com/watch?v=ix-heEkmm08&NR=1
egy kicsit megint más
Válasz #1524. hozzászólásra
Viszont az gáz a videón, hogy a taktor nyomtávja nincs az ekéhez állítva, és szinte keresztebe megy a traki.
egy kis erdőben munka
Na ennek már szép hangja van, csak kár hogy melegszik.
Válasz #1521. hozzászólásra
baromartzú :D
Válasz #1519. hozzászólásra
Nagyon!
köszi!jó lessz?
Válasz #1517. hozzászólásra
Nem elfelejteni!!!!!!!!!!
Válasz #1515. hozzászólásra
Csak neked de utánna nézem hogy érted-e!
A videó mellet amit be akarsz rakni van egy úgynevezett EMBED kód!
Azt kijelölöd és ki másolod, majd itt a hozzászólásnál bemásolod szintén az EMBED részbe és küldés!
Válasz #1514. hozzászólásra
bemásolod és már megy is,leírnád 11.x?
Válasz #1513. hozzászólásra
Még mindig nem megy a videó beillesztés pedig leírták vagy 10-szer már?
http://www.youtube.com/watch?v=aXjOw4AiJRE&NR=1
Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, ha ennek a szerkó árát itt szétdobnánk az aktív fórumosok között, mindenki meg lenne elégedve !::::
http://www.youtube.com/watch?v=AVYN3q31MlQ
Nagyon állat ez az új oldal a youtractor.com
DÜBÖRÖG A GAZDASÁG !!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F6wPw0vXPXg&feature=related
Válasz #1499. hozzászólásra
Hogy kell beilleszteni?
Válasz #1503. hozzászólásra
Nem.
Évekig udvaroltak nekünk a TractorPulling-osok, hogy legyünk a fő támogatójuk (meg gondolom a többieket is megkeresték). De nem lettünk. Egyik ok az volt, hogy "nem fér bele az imidzsbe", a másik meg az, hogy hogy néz már az ki, ha olyan szponzorál, aki nyer (tegyük fel). Elvesztené a pártatlanságát a dolog.
De ezek szerint el is vesztette :-(
Olyat viszont el tudnék képzelni, hogy meghívásos alapon, gyári/forgalmazói csapatok induljanak, a többi induló között, de külön számolva.
Ez mondjuk az én álláspontom, ami nem feltétlenül egyezik meg a KITE-jével.
Válasz #1502. hozzászólásra
voltál a tavalyi full pullon??
szerintem megbundázta az a.....l az egészet
Válasz #1501. hozzászólásra
Arra gondoltam. A Fendten még a hátsó háromponton is súly van :-/
Arról nem is beszélve, hogy nagyon nem akar berogyni a gumija, ami számomra azt jelenti, hogy több víz van benne mint levegő...
Válasz #1500. hozzászólásra
És a súlyozás sem volt fair !
Válasz #1499. hozzászólásra
Ez nem volt fair. Még a boxban is külön kategóriák vannak tömeg szerint :o)
Parancsolj !:
http://www.youtube.com/watch?v=Z30jF9P8CmU&feature=related
Válasz #1489. hozzászólásra
Na beszéltél már kerivel?
Válasz #1490. hozzászólásra
Reméllem !:)
Válasz #1493. hozzászólásra
Épp pangó fórumok felpörgetésére maximálisan alkalmas. Esetleg a reklámozóknak ha jobb látogatottsági index kell, ő a megpldás.
Válasz #1490. hozzászólásra
:D
Válasz #1489. hozzászólásra
megkeresem, mert nagyon birom a ...... stílusát
biztos sokat segitett ott is :-)
Válasz #1486. hozzászólásra
INDEX
Válasz #1488. hozzászólásra
Talán!
Válasz #1488. hozzászólásra
Már megtetted.
Válasz #1478. hozzászólásra
Na ez már stílus! :)) Bekéne mutatkozzak?
Válasz #1486. hozzászólásra
Index. Mtz topic.
Korábban irt egy párat, de hamar eltünt.
Válasz #1485. hozzászólásra
Olyan 10 éve körül volt egy eset, hogy egy ilyen okost megkerestek élőben az indexes autós fórumosok. Nem sok híja volt, hogy rendőrségi ügy legyen belőle :-(
pedig csak beszélgetni akartak az Urak :-)
Válasz #1484. hozzászólásra
milyen más fórumon irogat kerti, mert én csak az utazás.com-on találtam?
tudod én nagyon szeretem olvasni bölcs irásait:_)