Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
a fatolvajlást is meg lehetne akadályozni mégse teszik
én a falvakba bevezető ut mellett állnék nem az erdőben ugyis ott hozzák be a fát oszt leütném a bicajról az orkot mint szart
aki kocsival lopja az is uton közlekedik ott lehetne elkapni de nem érdekli őket de a te géped műszakija az igen
Túl vagyok már rajta JaniX ahogy ideköltöztünk 1 hónap múlva ki is rámoltak bennünket. Sok mindent elloptak már tőlünk, de erről nem a kisrendőr tehet, hanem ez a szemét társadalom ami kinevelte a saját élősködőit és a liberális értelmiség aki megakadályoz ezekkel szemben minden szankciót.
Aki azt mondja hogy szemét sváb az nem normális ÉS NE IS TÖRŐDJ VELE.
Ne értsétek félre nem vagyok egy óriási jog és fajvédő. Ez a magyar nép sehol nem lenne, ha ezt az országot a tatár és török dúlása után nem telepítették volna be svábokkal, tótokkal és egyéb népekkel, csak h. a legfontosabbakat említsem.
Biztosan másképpen látnám ha nekem is rossz tapasztalatom lenne velük, de ha leszámítjuk a tavaly októberi eseményeket, énnekem eddig normális ,vagy legalábbis jóindulatúnak látszó rendőrök kerültek az utamba, pedig elég sok kilóméter van a hátam mögött.
sajnos kevés a lelkiismeretes megfelelő hivatástudó rendőr én ki nem állom őket nálam egyenlők a ....kal pedig állítólag azok között is akad egy normális kissebbség csak én mindig a többséggel futok össze
Ne bántsd Maki . Általánosságban ez sem igaz amit mondasz. Van néhány rendőr akivel találkoztam miközben végezte a munkáját és rendkívül normális volt.
De nem te voltál az a rendőr aki Berettyóujfalu mellett rám akart sózni egy használt MTZ-t mert lejárt a jogsim és én hülye elkottyantottam, hogy egy JD kombájnért megyek a kitéhez.
9062 hozzászólás
Válasz #266. hozzászólásra
rászolgálanak a szidásra
Válasz #265. hozzászólásra
Válasz #266. hozzászólásra
Milyen 2006 óta?????????? Akora sötétség van a rendőrökk között....!
Ahogy a rendőrökről, meg a rendőri munkáról társalogtok az kicsit olyan, mintha egy fészekaljnyi kiscsibe vitatkozna az atomfizikáról.
Lövésetek sincs hozzá...
Mindazonáltal eléggé divatos dolog szidni a rendőröket 2006 óta.
/Tisztelet a kivételnek.../
http://www.youtube.com/watch?v=kWu6aT7YehY&feature=related
Válasz #263. hozzászólásra
Nálunk a kokerók még nincsenek annyira elkanászodva mint pl. Borsodban.
a fatolvajlást is meg lehetne akadályozni mégse teszik
én a falvakba bevezető ut mellett állnék nem az erdőben ugyis ott hozzák be a fát oszt leütném a bicajról az orkot mint szart
aki kocsival lopja az is uton közlekedik ott lehetne elkapni de nem érdekli őket de a te géped műszakija az igen
Válasz #261. hozzászólásra
Na de a rendőrök, meg sötétek, többnyire akkor is.
Válasz #259. hozzászólásra
Túl vagyok már rajta JaniX ahogy ideköltöztünk 1 hónap múlva ki is rámoltak bennünket. Sok mindent elloptak már tőlünk, de erről nem a kisrendőr tehet, hanem ez a szemét társadalom ami kinevelte a saját élősködőit és a liberális értelmiség aki megakadályoz ezekkel szemben minden szankciót.
Válasz #258. hozzászólásra
Akkor most nagyobb lenne a hortobágy:))
Válasz #256. hozzászólásra
Csak 1 xer törjenek be hozzád, vagy lopjanak meg, majd más lesz a véleményed. (természetesen nem kívánom)
Válasz #255. hozzászólásra
Aki azt mondja hogy szemét sváb az nem normális ÉS NE IS TÖRŐDJ VELE.
Ne értsétek félre nem vagyok egy óriási jog és fajvédő. Ez a magyar nép sehol nem lenne, ha ezt az országot a tatár és török dúlása után nem telepítették volna be svábokkal, tótokkal és egyéb népekkel, csak h. a legfontosabbakat említsem.
Válasz #254. hozzászólásra
Pedig utálják egymást, de nagyon!
Válasz #254. hozzászólásra
Biztosan másképpen látnám ha nekem is rossz tapasztalatom lenne velük, de ha leszámítjuk a tavaly októberi eseményeket, énnekem eddig normális ,vagy legalábbis jóindulatúnak látszó rendőrök kerültek az utamba, pedig elég sok kilóméter van a hátam mögött.
Válasz #251. hozzászólásra
érdekes
pl. én németben bunkó magyar vagyok itt meg szemét sváb
Válasz #253. hozzászólásra
sajnos kevés a lelkiismeretes megfelelő hivatástudó rendőr én ki nem állom őket nálam egyenlők a ....kal pedig állítólag azok között is akad egy normális kissebbség csak én mindig a többséggel futok össze
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 15:18:34
Válasz #252. hozzászólásra
Ne bántsd Maki . Általánosságban ez sem igaz amit mondasz. Van néhány rendőr akivel találkoztam miközben végezte a munkáját és rendkívül normális volt.
Válasz #251. hozzászólásra
nem tehet róla..... rendőr ....... nem tanult tovább !!!!
Válasz #196. hozzászólásra
Erre pedig jobb ha odafigyelsz, mert minden erdélyi magyart felháborít ( hozzáteszem jogosan) ha lerománozzák.
Válasz #242. hozzászólásra
mit teszel a foliaba????
Válasz #248. hozzászólásra
ok, megvan, en is lattam mar :))
Válasz #245. hozzászólásra
Szólj ha megtaláltad.
Nem akartam itt fárasztani a népet mert már majdnem mindenki látta. De nagyon jó. Keményen meg van tuningolva.
keress rá a jutubon zetor race
Válasz #241. hozzászólásra
tedd be a videot, lecci!!!
Válasz #241. hozzászólásra
túl van töltve rendesen zetor
Válasz #242. hozzászólásra
Nem szid senki!
Na szidjatok nyugodtan tovább én kiszálltam reggel jöttem haza melóból és ásógépeztem egész nap úgyhogy takarodót fújtam magamnak!!
Válasz #240. hozzászólásra
Hát amikor a finnek megpakoltak egy pótot kővel és huzatják a zetoral ki egy dombon. A zetor meg okádja a füstöt és megy mint a golyó.
Válasz #239. hozzászólásra
Melyiken?
Válasz #235. hozzászólásra
Köll is annak füstölni. Mint a zetornak azon az elhiresült videón.
Válasz #235. hozzászólásra
De buta vagy! Be kell dugni a kipufogót csutkával, h. ne füstöljön! Nekem bevált:))
Válasz #234. hozzászólásra
a ....knak jó nekem nem azokat véded
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 15:17:38
Válasz #232. hozzászólásra
Egy rendőrnek nem szabad diszkriminativan kezelni a roma urakat itt le.... esetleg egy birkának, na annak szabad meg még nekem is.
Válasz #228. hozzászólásra
az enyem is igy fustol szantas kozben.... :)))
Válasz #233. hozzászólásra
kinek jó, kinek nem jó
Válasz #232. hozzászólásra
ez a baj !!!!!
Válasz #231. hozzászólásra
hát ilyen diszkriminativ kijelentést soha nem tennék
Válasz #229. hozzászólásra
a ....elhárításnál ?
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 15:18:02
Válasz #222. hozzászólásra
Nem én. Te?
Válasz #227. hozzászólásra
na én pont így biztos nem fogalmaztam de sajnos nem ott dolgozok
Válasz #226. hozzászólásra
Te írtad, h. jól meg fogsz birságolni:))) Vágom ám:))
Válasz #225. hozzászólásra
NAAAAAAAAAAAA??????
Válasz #224. hozzászólásra
Tudtam, h. közlekedési!:) Tudod, honnan?
Válasz #221. hozzászólásra
ez maradjon az én titkom
Válasz #220. hozzászólásra
békés megyében dolgozok nem arra
Válasz #220. hozzászólásra
Helló!Újfalusi vagy?
Válasz #219. hozzászólásra
És mit csinálsz ott?
Válasz #219. hozzászólásra
De nem te voltál az a rendőr aki Berettyóujfalu mellett rám akart sózni egy használt MTZ-t mert lejárt a jogsim és én hülye elkottyantottam, hogy egy JD kombájnért megyek a kitéhez.
Válasz #218. hozzászólásra
Igen ott dolgozom és akkor kövezettek meg!!