Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Majd keresni eredeti elektromos modellezés Rába-245-ös, van padláson. Amit 1980-ben vásároltam. Elemes 2 db 4,5 voltos és törzscsuklós kormáyozás.
Még is Zetor 8011-es elektromos modellezés 2 db van nekem, sérülés. Majd szlovkáiában vásárolni.
Máskor ahova feltöltöd a videódat ott a videó alatt lenni kell egy sornak, ogy beágyaz azt a sort kijelölöd és bemásolod a hozzászólásod alatt lévő Video EMBED sorba!
9062 hozzászólás
Válasz #117. hozzászólásra
röhejes :))))) baba kis gép. pont ilyen munkákra való amire vetted. használd egészséggel!
Válasz #116. hozzászólásra
hát elmentem a helyszínre ami 6 kilóméterre van be vittem 2 trágyaszóva és megástam 2 sátórt majd haza mentem és tankoltam 9 litert
Válasz #115. hozzászólásra
fogyasztása milyen a mitsu motornak?
Válasz #114. hozzászólásra
Jó mi???
Válasz #113. hozzászólásra
szépen dolgozik a kis döcc/r1-es/solaris/prince :))))
http://www.indavideo.hu/video/DEUTZ_FAHR_AGROKID_55__asogepezes
Majd keresni eredeti elektromos modellezés Rába-245-ös, van padláson. Amit 1980-ben vásároltam. Elemes 2 db 4,5 voltos és törzscsuklós kormáyozás.
Még is Zetor 8011-es elektromos modellezés 2 db van nekem, sérülés. Majd szlovkáiában vásárolni.
Válasz #104. hozzászólásra
Mára elég! Szegény Fan kikészül a sok mtz láttán! :)
Válasz #105. hozzászólásra
Én meg a te videóidat várom! :)
Válasz #103. hozzászólásra
Már nagyon várjuk a folytatást!:))
Válasz #103. hozzászólásra
Napi 100.
Hát ez nulla!
Még még még...!!!!!!!!
Mára befejezem a videó berakásokat! Majd jövőhéten még teleszórom majd! :)
Fan, hogy ne sirjál! :)
Válasz #97. hozzászólásra
Ádehogy csak azokat a videókat rakom be ide amiket régebben már beraktam! Legalább most egy hlyen lesz! :)
Válasz #94. hozzászólásra
Az egész jútubot átkurelod ide????????
Válasz #86. hozzászólásra
Ok csinálj minél többet! Amúgy fasza kisgép!
holnap ásógépezek majd csinálok ott is videot
Válasz #84. hozzászólásra
aha oké köszi
Válasz #83. hozzászólásra
Beraktam neked a videódat! :)
Máskor ahova feltöltöd a videódat ott a videó alatt lenni kell egy sornak, ogy beágyaz azt a sort kijelölöd és bemásolod a hozzászólásod alatt lévő Video EMBED sorba!
na, nagy nehezen össze jött
http://www.indavideo.hu/video/DEUTZ_FAHR_AKROKID_55_tragyaszoras
Válasz #79. hozzászólásra
na moj árról is töszök nököd fől égy fíííímet
Válasz #53. hozzászólásra
Asztat árányapám, amikó dzsavéló a picurkó gípeddeee a borozdóbá dik hej!
Holnap meg csinálok videót ahogy ásógépezik!
Válasz #76. hozzászólásra
az indavideóra teszem mert a youtubon nem akar össze jönni az indavidedón 40%-on van a feltőltés
Válasz #74. hozzászólásra
Nem veszlik el mert ott van a felhasználóneved! :)
Hétfő-kedd-szerda kifog maradni nekem, nem fogok tudni videót berakni! A te videód hogy áll?
Válasz #73. hozzászólásra
Tán most má elég!
Válasz #72. hozzászólásra
szerintem puhenj a feltőltéssekkel mert nem győzöm nézni őket meg ha én is rakok fel elveszik a tieid között
Rakjak még fel videót???
Válasz #67. hozzászólásra
Kicsit nehéz lesz megtalálni, ha valaki más is tenne fel:))))
na moss má elég má