Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kedves fórumozók!
Amennyiben valaki tud elérhetőséget az interneten,vagy bárhol,ahol fellelhető valamilyen formában ez a magazinműsor, ne tartsa magában!
Köszönöm!
1991-1999között A magyar televízióban Gazdaképző című magazinműsora neves tanárokkal.
Növénytermesztés,Állattenyésztés,Kertészet,Gazdasági ismeretek témakörökben voltak műsorok éveken keresztül. Sehol sem lehet elérni. Sem a Nava,sem egyéb archivumban nem található.
Videókazettákon anno meg lehetett vásárolni egy darabig .Esetleg nem digitalizálta ezt valaki?
Suliban,egyetemi tárakban?
Sok információ és adat idejemúlt,de rengeteg van,ami sosem fog elavulni a műsorból.
Válasz Gumóka #8946. hozzászólásáraA papucsból kiszaladt a cunder, vagy egyszerűen ki lehet lépni belőle,
Egy bekötött bakancsból nagyobb mutatvány. Addigra összeég a lábad
Válasz Gumóka #8946. hozzászólásáraA vén ember!
Amúgy furcsa, hogy 25 éve hírből sem ismertük a védőszemüveget és társait, ma még ha nem teszem fel, rögtön szemészet!
Az meg, hogy annó a Saxonia vető csorszlyáit úgy tartottam rövid ujjú pólóban, hogy az összes szikra rajtam landolt, az alkarom, mint a homár! És számított? Nem!
Ma már...
Válasz A.I. #8943. hozzászólásáraÉn is hegesztettem már papucsban, meg egy rövidgatyában, mert gyorsan kellett egy varrat, a volt oktatóm látta, majdnem mentőt kellett hozzá hívni
Mondjuk ez nem rendszeres, ahogy öregszem már én is jobban vigyázok magamra...
Válasz GREVEN #8941. hozzászólásáraNe legyél ebben azért nagyon biztos. Szerintem veri minden nyugati gyártmányt. Szerencsétlenek éhbérért dolgoznak 50 éves technológiával, gondolom a bányákban ugyanígy. Inkább tesz a nyugatra készült dolgokra jobb anyagminőséget, mint hogy tanítja vagy gépesítje őket. Elejében eladott solis és mahindra traktorokban, sok felé már 10000+ órák vannak, és mennek mint állat javítások nélkül. Szóval nem számítógéppel van kiszámolva az alkatrészeik max 5000 órás várható életartama.
Válasz GREVEN #8941. hozzászólásáraAz a baj, hogy a "nyugati" se jobb, sőtt! Haverom volt olaszországban féktárcsagyár látogatáson (autósboltja van és az importőr vitte ki) azt mondja amelyik féktárcsa kereskedelmi ára közt van négyszeres árkülönbség az ugyanazon a gépsoron készül számolatlanul. Csak a csomagás felirata változik a megrendelők igénye szerint... ATB, lpr, Brembo, textar minden ugyanott készül. És nincs átállás se, folyamatos üzemben készülnek a tárcsák csak a csomagolás változik.
Válasz Gumóka #8942. hozzászólásáraKedvencem az egyéni védőfelszerelések használata!
Eleinte mezítláb, a veszélyesebb helyeken papucsban! Nesze neked munkavédelem!
Válasz GREVEN #8941. hozzászólásáraA híres brembo gyári minőség egy intenzívebb fékezés után ütött akkorát, hogy még az esztergát is majdnem hanyatt vágta...
Lehet azt is itt machinálták.
Most már legalább azt is tudjuk miért lesz bumeráng ezekből egy komolyabb fékezés után.
Ez valami egészen elképesztő. És senki se tudja melyik nyugati keleti autókba van ilyen, te meg az életedet bízod rá.
Válasz mtz1221 #8936. hozzászólásáraerről a gta ról,amúgy annyit mondott a lányom,hogy valami csajok- is vannak benne,rudtáncolnak vagy mi....
a fiu osztálytársai szerint állitólag....
Válasz mtz1221 #8936. hozzászólásáraa grafika miatt.--amugy elinditottam a videót,kb 20másodpercig néztem,elég is volt.viszont a fülhallgató a fülembe volt,és végighallgattam a fiad.(közbe meg neteztem)nagyon jó a beszélőkéje!.....szipogás....bocsánat,de kicsit megfáztam.....
plusz még az a nagyon enyhe tájszólás. hányéves?11?
ááá,csinál ő mindent.tiktok,roblox,tokaboka meg mittudom én.
tesóm fia mikor 10körűl lehetett,kapott egy ps2vagy3 at márnemtudom.megkapta a tekkent is. az annya 2hónap után darabokba törte a cdt,mert már álmába is verekedett....rendesen karatézott amikor alutt.... egy kicsit túltolta.....
Válasz mtz1221 #8914. hozzászólásáraElnézve szerintem mindegy, hogy a kezével fogna, vagy a két lába között, szerintem megszorongatna úgy, hogy egy hétig pisilni is csak ülve tudnál.
Válasz mtz1221 #8910. hozzászólásáraÉn nem a kezét néztem, az a hasítógép meg a traktor tetszik, nekem csak 3 fejszém van itthon, azért volt érdekes, milyen gép, de nekem jó a 380-as is.
De szerintem a néni is sokáig fejszézhetett, az alkatából ítélve.
9062 hozzászólás
Válasz Gumóka #8961. hozzászólásáraCutting edge engineering nagyon jó
Lehet csak nálam kattant be valami, de újabban ezeken élek...
https://youtube.com/c/CuttingEdgeEngineeringAustraliahttps://youtube.com/c/G%C3%A9pm%C5%B1helygyakorlat
Agrárminiszter Úr mai riportja.
https://m.youtube.com/watch?v=XlCisYyfz9A&t=20m54s&feature=youtu.be
Oldalra is billenő konténer.
Válasz .Richard. #8955. hozzászólásáraAz is lehet, hogy szimplán csak kínai: " 1 kici kombájn 1000, azok kici kombájn összáz, óccó"!
Válasz Sanyee #8953. hozzászólásárafel van gyorsitva a video.
Válasz Sanyee #8953. hozzászólásáraElőcséplés !
Nem túl gyors az a motolla?
Érdekes így aratnak a világ legnagyobb búzatermelő országában.
https://youtu.be/bI0dtt_W6EE
ÖRÖK KLASSZIKUS
Kedves fórumozók!
Amennyiben valaki tud elérhetőséget az interneten,vagy bárhol,ahol fellelhető valamilyen formában ez a magazinműsor, ne tartsa magában!
Köszönöm!
1991-1999között A magyar televízióban Gazdaképző című magazinműsora neves tanárokkal.
Növénytermesztés,Állattenyésztés,Kertészet,Gazdasági ismeretek témakörökben voltak műsorok éveken keresztül. Sehol sem lehet elérni. Sem a Nava,sem egyéb archivumban nem található.
Videókazettákon anno meg lehetett vásárolni egy darabig .Esetleg nem digitalizálta ezt valaki?
Suliban,egyetemi tárakban?
Sok információ és adat idejemúlt,de rengeteg van,ami sosem fog elavulni a műsorból.
Válasz Gumóka #8946. hozzászólásáraA papucsból kiszaladt a cunder, vagy egyszerűen ki lehet lépni belőle,
Egy bekötött bakancsból nagyobb mutatvány. Addigra összeég a lábad
Válasz Gumóka #8946. hozzászólásáraA vén ember!
Amúgy furcsa, hogy 25 éve hírből sem ismertük a védőszemüveget és társait, ma még ha nem teszem fel, rögtön szemészet!
Az meg, hogy annó a Saxonia vető csorszlyáit úgy tartottam rövid ujjú pólóban, hogy az összes szikra rajtam landolt, az alkarom, mint a homár! És számított? Nem!
Ma már...
Válasz A.I. #8943. hozzászólásáraÉn is hegesztettem már papucsban, meg egy rövidgatyában, mert gyorsan kellett egy varrat, a volt oktatóm látta, majdnem mentőt kellett hozzá hívni
Mondjuk ez nem rendszeres, ahogy öregszem már én is jobban vigyázok magamra...
Válasz GREVEN #8941. hozzászólásáraNe legyél ebben azért nagyon biztos. Szerintem veri minden nyugati gyártmányt. Szerencsétlenek éhbérért dolgoznak 50 éves technológiával, gondolom a bányákban ugyanígy. Inkább tesz a nyugatra készült dolgokra jobb anyagminőséget, mint hogy tanítja vagy gépesítje őket. Elejében eladott solis és mahindra traktorokban, sok felé már 10000+ órák vannak, és mennek mint állat javítások nélkül. Szóval nem számítógéppel van kiszámolva az alkatrészeik max 5000 órás várható életartama.
Válasz GREVEN #8941. hozzászólásáraAz a baj, hogy a "nyugati" se jobb, sőtt! Haverom volt olaszországban féktárcsagyár látogatáson (autósboltja van és az importőr vitte ki) azt mondja amelyik féktárcsa kereskedelmi ára közt van négyszeres árkülönbség az ugyanazon a gépsoron készül számolatlanul. Csak a csomagás felirata változik a megrendelők igénye szerint... ATB, lpr, Brembo, textar minden ugyanott készül. És nincs átállás se, folyamatos üzemben készülnek a tárcsák csak a csomagolás változik.
Válasz Gumóka #8942. hozzászólásáraKedvencem az egyéni védőfelszerelések használata!
Eleinte mezítláb, a veszélyesebb helyeken papucsban! Nesze neked munkavédelem!
Válasz GREVEN #8941. hozzászólásáraA híres brembo gyári minőség egy intenzívebb fékezés után ütött akkorát, hogy még az esztergát is majdnem hanyatt vágta...
Lehet azt is itt machinálták.
Most már legalább azt is tudjuk miért lesz bumeráng ezekből egy komolyabb fékezés után.
Ez valami egészen elképesztő. És senki se tudja melyik nyugati keleti autókba van ilyen, te meg az életedet bízod rá.
Válasz mtz1221 #8934. hozzászólásáraNa de ezeknek se a szomszédjuk a hülye!
Válasz fexco #8937. hozzászólására8 éves lesz a nyáron, sajnos az apjára hasonlít temperamentumban.
Válasz mtz1221 #8936. hozzászólásáraerről a gta ról,amúgy annyit mondott a lányom,hogy valami csajok- is vannak benne,rudtáncolnak vagy mi....
a fiu osztálytársai szerint állitólag....
Válasz mtz1221 #8936. hozzászólásáraa grafika miatt.--amugy elinditottam a videót,kb 20másodpercig néztem,elég is volt.viszont a fülhallgató a fülembe volt,és végighallgattam a fiad.(közbe meg neteztem)nagyon jó a beszélőkéje!.....szipogás....bocsánat,de kicsit megfáztam.....
plusz még az a nagyon enyhe tájszólás. hányéves?11?
ááá,csinál ő mindent.tiktok,roblox,tokaboka meg mittudom én.
tesóm fia mikor 10körűl lehetett,kapott egy ps2vagy3 at márnemtudom.megkapta a tekkent is. az annya 2hónap után darabokba törte a cdt,mert már álmába is verekedett....rendesen karatézott amikor alutt.... egy kicsit túltolta.....
Válasz fexco #8929. hozzászólásáraMiért rühelled ??? Vedd meg a kis csajnak a legújabb Gta-t, és nézd meg hogy gyilkol majdnem élethű grafikával.
Válasz Sanyee #8928. hozzászólására
Válasz apuci #8933. hozzászólásáraNagy. Pedig nem is azt raktam be amit szerettem volna.
Válasz mtz1221 #8932. hozzászólásáraNagy az isten állatkertje!
Válasz Gumóka #8930. hozzászólására
Válasz fexco #8929. hozzászólásáraSzerintem Ő az, csak nem meri megmondani!
Válasz mtz1221 #8921. hozzászólására13.
csak neked!!!(vagyis a fiadnak)(remélem nem te vagy)
Te,hogy én hogy rühellem ezt a retek májkraftot....
Válasz mtz1221 #8921. hozzászólására5.
Válasz Maszek Zs #8925. hozzászólására
Válasz Gumóka #8924. hozzászólására
Válasz mtz1221 #8923. hozzászólására
Válasz mtz1221 #8921. hozzászólásáraDobtam én is egyet rá, nem is tudtam, hogy játszol is, így a télvíz idején...
Ha meg bontani kell, szóljál, az nagyon megy, csak söröd legyen
Válasz Anonimus82 #8922. hozzászólására
Válasz mtz1221 #8921. hozzászólásáraAzt hiszem meg volt én voltam a 6 számu
Akinek nem esik nehezére kérnék egy lájkot az alábbi videóra. Csak önbizalom növelés céljából, meg hogy ne szedjék szét a házat tavaszig.
Válasz mtz1221 #8918. hozzászólásáraHasonló van itthon is. Nekem tetszik, sok hasznos dolgot ki tudtam lesni.
Fatelep
Válasz dnsv #8917. hozzászólásáraDobott a "juputy" még pár videót, a kezét még mindig nem néztem, de nem az a gyenge kategória, az ziher'
Tud a csávó. Mennyi lehet a napi díja hogy ennyi gépet megvett, és maga dolgozgat ???
Válasz Gumóka #8916. hozzászólásáraÓ honnan tudod így képről? Lehet csak tengeri csillagba tudja nyomni
Bocsánat ha csúnyát írtam
Válasz mtz1221 #8914. hozzászólásáraElnézve szerintem mindegy, hogy a kezével fogna, vagy a két lába között, szerintem megszorongatna úgy, hogy egy hétig pisilni is csak ülve tudnál.
Válasz dnsv #8911. hozzászólásáraKomoly futómű van alatta!
Mármint az 1025-ön a 80-ashoz képest.
Válasz Gumóka #8913. hozzászólásáraÉn meg csak a seggét (amit fognák ),meg a kezét (amivel ő fogna ).
Válasz mtz1221 #8910. hozzászólásáraÉn nem a kezét néztem, az a hasítógép meg a traktor tetszik, nekem csak 3 fejszém van itthon, azért volt érdekes, milyen gép, de nekem jó a 380-as is.
De szerintem a néni is sokáig fejszézhetett, az alkatából ítélve.