Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD389.71 FtCHF430.48 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem tudom mennyivel ment a gyerek, de már messziről látni a teheneket a kamerán át is. Ha kissebb testű macskát vagy kutyát látok az út szélén, akkor is lefékezek. Hasonló helyzetben én elkerültem volna a gázolást. Remélem a bocinak nem lett baja, a sofőrgyerek meg megtanúlta a leckét.
Rendeltetésszerű felhasználási terület: gyümölcsösökben a sorok tisztítására, parkokba a pázsit nyírására, utak mellett a szalagkorlát alatti terület, padka és árokpart karbantartására ajánljuk.
Az üzemeltető traktornak rendelkeznie kell 2 pár kettős működésű gyorscsatlakozóval.
A mechanikus vezérlésű, automatikus kitérő szerkezet megóvja a fás szárú növényeket, és lehetővé teszi, hogy a korlátok alatt, oszlopok között is elvégezhető legyen a tisztítás.
Nekem még csak 4. lesz. Mi is így megyünk, péntek boxutca, vasárnap meg egész nap. Szombat nekem unalmas...! Sikán a törzshely, vagyis előtte a silver. (nem tudom most hányas kanyar, de talán 5?) Akkor jó szórakozást Nektek és nekünk :) Hajrá piros autó!!
Semmi szükség az ilyen állatkínzásra , semmi nem indokolja hogy így bánjanak velük ! Azt én megértem hogy sok esetben vágáskor , válogatáskor szorít az idő és az állat nem érti mi van , felidegesíti az embert , de ilyet...
Ezeket az embereket(már ha ezek emberek) addig ütném valami szöges ostorral amíg meg nem döglenek !
Sajnos végig néztem, de aki arra hivatkozik h nem bírja az is nézze végig szerintem ne fordítson az ilyesminek senki hátat.
A zöldeknek meg állatvédőknek nem azért kellene vergődni, hogy nincs játék a disznóólban hanem pont ez ellene kellene fellépni.
4 perc alatt felét össze is vágta, gyújtósnak. Kár volt 20 évet várni meri megnőtt a fa ekkorára ha most apróra vágja. Fele idő alatt össze lehet vágni az egészet, főleg nem is akác. Ekkora akácot egy sima baltával is összevágok 2 perc alatt, mi ebben a pláne? Hogy szenved?
Úgy tűnik, a helyzet keleten nem hogy javul, inkább egyre romlik. Másra nem következtethetünk az alábbi videóból, ahol apuka és gyermeke csak csőre töltött pisztollyal mer átkelni a zebrán.
Egy dolog teszi teljesen kamuvá az egészet...
Hatalmas háttér érdekekről van szó meg országokat átívelő hatalmakról, amiknek valószínű pénze is van erre a dologra. Valami megoldás biztos van rá hogy egy levegőben kieresztett vegyszer ne látszódjon amikor kieresztik a levegőbe és ha van, akkor ezt az egészet úgy intézték volna, hogy senki ne lássa a vegyszert. Én legalább is okos nagyhatalom így csinálnám... szóval mivel látható dologról van szó, eleve kamunak tartom.
Válasz #7618. hozzászólásra
Én személy szerint nem hiszek benne! Az hogy egy repülő húz e kondenzcsíkot vagy sem az szerintem időjárásfüggő(hideg,meleg,pára,magasság stb.... nem értek a fizikához ilyen mélységben)az meg hogy össze-vissza mennek a repülők szerintem azért van mert már nincsenek egy ideje légifolyosók.
Én úgy gondolom hogy ebbe is lehet hinni avagy nem, mint a 2012-es maja jóslatba a világvégéről.
Válasz #7604. hozzászólásra
Vettünk tavaly egy Hevat, de nem szét lett tépve, csak voltak gyenge részei, az már meg oldódott, most a ki emeléssel van baj, az idén egy métert nem dolgozott. Egy ilyesmi Multiva is lesz véve, ez egy jó szerkezet.
9068 hozzászólás
Válasz #7653. hozzászólásra
azt gondolom megtaláltam az ideális kaszát.
Ha idén jó lesz a termés akkor télen beruházunk rá :)
Csempészet mesterei!
Válasz #7642. hozzászólásra
Nem tudom mennyivel ment a gyerek, de már messziről látni a teheneket a kamerán át is. Ha kissebb testű macskát vagy kutyát látok az út szélén, akkor is lefékezek. Hasonló helyzetben én elkerültem volna a gázolást. Remélem a bocinak nem lett baja, a sofőrgyerek meg megtanúlta a leckét.
Válasz #7652. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130703233521_agrimaster_olivia_kulpontos_hidraulikus_padkakasza.jpg)
ez például a Penda kft-nél van. neten úgy lehet rákeresni, hogy: oldalazó kasza
AGRIMASTER - OLIVIA X padkakasza
Rendeltetésszerű felhasználási terület: gyümölcsösökben a sorok tisztítására, parkokba a pázsit nyírására, utak mellett a szalagkorlát alatti terület, padka és árokpart karbantartására ajánljuk.
Az üzemeltető traktornak rendelkeznie kell 2 pár kettős működésű gyorscsatlakozóval.
A mechanikus vezérlésű, automatikus kitérő szerkezet megóvja a fás szárú növényeket, és lehetővé teszi, hogy a korlátok alatt, oszlopok között is elvégezhető legyen a tisztítás.
Alap felszereltség:
Oldalra kihelyezhető, hidr. önszintező
Önbeálló csukló
Hidromotorral hajtott vágószerkezet
Önbeálló támkerék
Üdv!
Valaki véletlen nem tudja, hogy ilyen tőköz művelő kaszát milyen néven keressek, vagy ehhez hasonlót?
Válasz #7650. hozzászólásra
Sir Frank és Peter Sauber. Számomra akkor is a 2 legnagyobb név az F1ben. Nem kellemetlen nekik szurkolni, így is a legjobbak közt vannak.
Válasz #7649. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Amúgy Williams szurkoló vagyok az elejétől fogva , csak manapság szégyenletes még kimondani is...
Válasz #7648. hozzászólásra
?
egy kis kulisszatitok a 7végéről. valamelyik csak megy:
https://lh3.googleusercontent.com/-Tr-e0Urloys/UdKpWll2qKI/AAAAAAAAbD8/HXB_ilxZXT0/w506-h285-o/iJol1jBHSIZ02.gif https://lh3.googleusercontent.com/-Tr-e0Urloys/UdKpWll2qKI/AAAAAAAAbD8/HXB_ilxZXT0/w506-h285-o/iJol1jBHSIZ02.gif
melyik autó is
Válasz #7647. hozzászólásra
Nektek is jó mulatást !
Hajrá (ki se merem mondani melyik)autó...
Válasz #7646. hozzászólásra
Nekem még csak 4. lesz. Mi is így megyünk, péntek boxutca, vasárnap meg egész nap. Szombat nekem unalmas...! Sikán a törzshely, vagyis előtte a silver. (nem tudom most hányas kanyar, de talán 5?) Akkor jó szórakozást Nektek és nekünk :) Hajrá piros autó!!
Válasz #7645. hozzászólásra
Mi megyünk idén is , már vagy 10 éve járunk...
Hány napot leszek azt még nem tudom , de valószínű Péntek és Vasárnap...
Válasz #7644. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Na neee! 0:30-tól nem bírtam végignézni.
Azok a visszapakolások! Hol vannak ilyenkor a zöldek! Amúgy valaki Hungaroring? Mindjárt itt van!
De ez is durva:![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz #7631. hozzászólásra
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Semmi szükség az ilyen állatkínzásra , semmi nem indokolja hogy így bánjanak velük ! Azt én megértem hogy sok esetben vágáskor , válogatáskor szorít az idő és az állat nem érti mi van , felidegesíti az embert , de ilyet...
Ezeket az embereket(már ha ezek emberek) addig ütném valami szöges ostorral amíg meg nem döglenek !
Az a rohadt szex.....
Válasz #7640. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Mert így nem kell mindig kiszállni nyitni csukni, mellé van forogva!
Válasz #7629. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
2:30-nál miért jó a dupla nyomjelző?
Sajnos végig néztem, de aki arra hivatkozik h nem bírja az is nézze végig szerintem ne fordítson az ilyesminek senki hátat.
A zöldeknek meg állatvédőknek nem azért kellene vergődni, hogy nincs játék a disznóólban hanem pont ez ellene kellene fellépni.
Meg néztem ne tettem volna szörnyű
. Jószág szeretet nulla nem tudom a családjával is így bánik?
Válasz #7636. hozzászólásra
Nincs bennük semmi állat szeretet,sajnálat,szánalom?!Szerintem másképp is meglehetne oldani,mint ahogy a videón csinálják
Válasz #7635. hozzászólásra
Pedig nagyon sok telepen így bánnak az állatokkal!
én is csak belepörgetve tudtam végig nézni! Agyon ütni az összes ilyen embert!!!![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Válasz #7632. hozzászólásra
Nekem elég volt az első pár kocka...
Sajnos ez a valóság!
Nagyon durva!3 perc elég volt.
https://www.facebook.com/photo.php?v=336017366499693
Kissé pihent agyúak ismét megrendezik a Kapák Napját Érdemes megnézni.Időpont 2013.06.29.
Bővebb információ: www.kapaknapja.hu/
Új videónk:
http://www.youtube.com/watch?v=X5XHcKpa1xw
napraforgó hengerezés rövidtárcsával![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Ha leraktátok este a traktorokat, nézzétek a Konföderációs kupát a HírTV vagy ATV helyett![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #7625. hozzászólásra
Hát ha hasitászt akrsz akkor köszöröld le egy sima fejsze végét egy iljen ékesre mint az övé
Válasz #7624. hozzászólásra
Hogy hasít is. De a véleményekre vagyok kiváncsi én is...
Válasz #7623. hozzászólásra
4 perc alatt felét össze is vágta, gyújtósnak. Kár volt 20 évet várni meri megnőtt a fa ekkorára ha most apróra vágja. Fele idő alatt össze lehet vágni az egészet, főleg nem is akác. Ekkora akácot egy sima baltával is összevágok 2 perc alatt, mi ebben a pláne? Hogy szenved?
Ismeritek ezt a baltát?
Úgy tűnik, a helyzet keleten nem hogy javul, inkább egyre romlik. Másra nem következtethetünk az alábbi videóból, ahol apuka és gyermeke csak csőre töltött pisztollyal mer átkelni a zebrán.
Válasz #7620. hozzászólásra
Hát én is remélem hogy csak kamu,de ha nem akkor Hitler egész fasza gyerek volt ezek melett
Egy dolog teszi teljesen kamuvá az egészet...
Hatalmas háttér érdekekről van szó meg országokat átívelő hatalmakról, amiknek valószínű pénze is van erre a dologra. Valami megoldás biztos van rá hogy egy levegőben kieresztett vegyszer ne látszódjon amikor kieresztik a levegőbe és ha van, akkor ezt az egészet úgy intézték volna, hogy senki ne lássa a vegyszert. Én legalább is okos nagyhatalom így csinálnám... szóval mivel látható dologról van szó, eleve kamunak tartom.
Én személy szerint nem hiszek benne! Az hogy egy repülő húz e kondenzcsíkot vagy sem az szerintem időjárásfüggő(hideg,meleg,pára,magasság stb.... nem értek a fizikához ilyen mélységben)az meg hogy össze-vissza mennek a repülők szerintem azért van mert már nincsenek egy ideje légifolyosók.
Én úgy gondolom hogy ebbe is lehet hinni avagy nem, mint a 2012-es maja jóslatba a világvégéről.
Válasz #7617. hozzászólásra
http://laphir.com/titkos-repulogepek-mereggel-permetezik-az-embereket-megdobbento-kepek-es-video/
Válasz #7616. hozzászólásra
Ezt elkel olvasni meg megnézni,megáll az ember esze hogy mik vannakhttp://aphir.com/titkos-repulogepek-mereggel-permetezik-az-embereket-megdobbento-kepek-es-video/
Válasz #7612. hozzászólásra
Kétszer megcspja a villám kétszer feláll????
Létezhet?????
Ajánlanám figyelmetekbe ezt a kis filmet![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #7607. hozzászólásra
De a tanya körül van neki 3-4000 hektárja még jó hogy megéri neki, nagyon praktikus...
Válasz #7607. hozzászólásra
ez csak attól függ mennyiben van neki a hígtrágya, amit kijuttat, másrészt gondolom ilyenkor nem is nagyon tudja máshova kitenni
Válasz #7604. hozzászólásra
Vettünk tavaly egy Hevat, de nem szét lett tépve, csak voltak gyenge részei, az már meg oldódott, most a ki emeléssel van baj, az idén egy métert nem dolgozott. Egy ilyesmi Multiva is lesz véve, ez egy jó szerkezet.
Kicsit költséges, de valószínűleg megéri neki.