Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én nem nagyon csípem Józan Urat de ebben egyetértek vele! Egy Istenkáromló trágárság volt feltéve. Ha már valaki nem vallásos és "tetszik" neki az ilyen akkor se itt reklámozza és próbálja meg tiszteletben tartani mások érzéseit!
Válasz #7398. hozzászólásra
baszus pont olyan vagy mint a feleségem,az is kiakadt töle,pedig pár éve nézet valami faxom sorozatot egy papról aki szerelmes lett,és nem lehettet kiverni a tévé elöl.
Ezzel a videóval magadat is megmutattad a világnak, ha ez neked tetszik!! Szerintem ez sehova sem való kivéve a szemétbe, de ha neked sirály akkor nézegessed, de ne ide tedd fel!! Melyik gyülekezetbe jársz??????
Válasz #7388. hozzászólásra
semmi érdekes,egy egyszerü ember danolva dolgozott a munkahelyén,és annyira megilyedtek hogy ilyen is létezik,csirájában kitörölték
Nocsak nocsak mi volt itt netán nekem is tetszett volna?
Nehogy már egy nyarancsos miatt töröljék az ilyeneket. Inkább a narncsos hajtós papát kellene még pár napra mellékvágányra helyezni.
Válasz #7383. hozzászólásra
várj egy kicsit nem ugy megy az,te nagy politikus vagy,mint látod négy embernek eddig tetszik a szörös egynek nem,hát milyen szavazás lenne ez
Na akkor most dolgozzanak a moderátorok, mert most lenne munkájuk, még "drága " ermikének is, bezzeg most sunnyog!!!! Videók 7378-as hozzászólás gusztustalan undorító, nem akarom minősíteni aki felrakta de törlést léci Canzik Sasa!! Esteleg ha ő nem lenne oldal szerkesztők munka lenne, törlést kérek!!!
Válasz #7359. hozzászólásra
oké.Nem vagyok az ilyenekbe jártas.A hirdetésedet néztem.Pedig ugy csináltam ahogy irtad de mégse lett jó a másolás,nem erőltetem.
Jah meg ha válaszolni akarsz akkor a hozzászólás bal felső sarkában látható zöld válasz sorra menj és úgy látni majd hogy kinek írsz (nehogy félreértsd nem okítani akarlak csak ezeket jó ha tudod )
Majd kérek telefonos segitséget.klasz kis zetorod van.Dlgoztam régen ilyennel,az 7345 volt ha jól emlékszem.2éve eladták,jó volt vele dolgozni.De csak jobb ami újabb.
9068 hozzászólás
Válasz #7399. hozzászólásra
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Annak nem a piroskarikás +18 kell kitenni, hanem a törlést egyből!!!
én mindent láttam és halottam és még mindig itt vagyok!!!aki meg hisztis az ne nézze meg
Én nem nagyon csípem Józan Urat de ebben egyetértek vele! Egy Istenkáromló trágárság volt feltéve. Ha már valaki nem vallásos és "tetszik" neki az ilyen akkor se itt reklámozza és próbálja meg tiszteletben tartani mások érzéseit!![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
Válasz #7402. hozzászólásra
Te láttál valamit??
látom megy a hiszti![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Valakiiiiii tegye már fel azt amin ennyire ki kell akadni, vagy irgumburgumba gurulni. Naaaaaa!!!???
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
baszus pont olyan vagy mint a feleségem,az is kiakadt töle,pedig pár éve nézet valami faxom sorozatot egy papról aki szerelmes lett,és nem lehettet kiverni a tévé elöl.
Én nem láttam mit töröltek,csak eltudom képzelni.És igazad van,jóhogy nem már,egy elvileg szakmai agrárportálra kikeljen tenni a piros karikás +18-at.
Válasz #7397. hozzászólásra
Azzal hogy dalol nincs is semmi gond, csak amit dalol azzal van a gond.
Válasz #7395. hozzászólásra
hát tudod én nem loptam nem hazudtam nem csaltam életemben,de szeretem az ilyen daloló embereket.
Válasz #7394. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Akkor hogy is?????
Válasz #7387. hozzászólásra
Ezzel a videóval magadat is megmutattad a világnak, ha ez neked tetszik!! Szerintem ez sehova sem való kivéve a szemétbe, de ha neked sirály akkor nézegessed, de ne ide tedd fel!! Melyik gyülekezetbe jársz??????
Válasz #7393. hozzászólásra
meg el is várom, várjuk..![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Úgyis tudod,
Válasz #7390. hozzászólásra
Kedves drusza, mi a megfelelő formátum, legközelebb úgy kérem, igérem????
Válasz #7390. hozzászólásra
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Azt kellett volna kitörölni,nem a danoló embört.
Válasz #7390. hozzászólásra![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Semmi baj,de egy politikust zavar a trágár szöveg
Válasz #7389. hozzászólásra
Igen, 7383-ban reklamálták, igaz nem a megfelelő formában.
Válasz #7388. hozzászólásra
semmi érdekes,egy egyszerü ember danolva dolgozott a munkahelyén,és annyira megilyedtek hogy ilyen is létezik,csirájában kitörölték
Válasz #7378. hozzászólásra
Nocsak nocsak mi volt itt netán nekem is tetszett volna?
Nehogy már egy nyarancsos miatt töröljék az ilyeneket. Inkább a narncsos hajtós papát kellene még pár napra mellékvágányra helyezni.
várj egy kicsit nem ugy megy az,te nagy politikus vagy,mint látod négy embernek eddig tetszik a szörös egynek nem,hát milyen szavazás lenne ez
Válasz #7385. hozzászólásra
Én nem arra, hanem tudod arra a vörösre gondoltam amibe ha bele keveredsz lehúzza még a 2/3-ot is.
Válasz #7384. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Oda nem ragadtam be oda az egész településünk küldött kettő teherautó élelmiszert meg ivóvizet! erminyke a "drága" kilökött egy hétre a simmiért!!
Mi van veled beragadtál a vörös iszapba?
Hiányoltak már nagyon. Felerősödött az 1/3-ad
van mit behozni.
Na akkor most dolgozzanak a moderátorok, mert most lenne munkájuk, még "drága " ermikének is, bezzeg most sunnyog!!!! Videók 7378-as hozzászólás gusztustalan undorító, nem akarom minősíteni aki felrakta de törlést léci Canzik Sasa!! Esteleg ha ő nem lenne oldal szerkesztők munka lenne, törlést kérek!!!![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Ezt meg kell tanulni.
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2013-02-18 13:42:31
Válasz #7375. hozzászólásra
Nem gyenge, nem először csinálta az látszik...
Bocsánat elírtam Enzo Ferrari
Válasz #7372. hozzászólásra
Meg is nézheted azt 100 év múlva is.
Az nem egy autó az egy Enzo Ferrar az autó messze mögötte kezdődik.
Válasz #7364. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
azért ezt az autót megnézném majd egy pár év múlva
http://m.youtube.com/?reload=9&rdm=mi8379bz#/watch?t=1m14s&v=o4jX3DWc8Oc&feature=youtu.be&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Do4jX3DWc8Oc%26feature%3Dyoutu.be%26t%3D1m14s&gl=HU
Válasz #7369. hozzászólásra
kösssssssssz anyuszi
Válasz #7368. hozzászólásra
http://youtu.be/uqqmrdcFTJM
Köszönöm ! nekem is sokat segítettél !
Hát erre költik egyesek a támogatást....![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Ezen a vidin én hajto m a "kicsikét".![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz #7360. hozzászólásra
a zetort egy idős embernek segítségből hirdetem ![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
a videó alatt rámész hogy MEGOSZTÁS utána kiad több menüt belemész hogy BEÁGYAZÁS és valami hasonló szöveget kapsz
próbálkozz nyugodtan sikerülni fog ![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
jah akkor bocsi azt hittem az avataromon lévő gépre mondod
akkor még egyszer
na ezt kell bemásolnod ide a videós sorba menteni majd beilleszteni és meg kell hogy jelenjen
Válasz #7359. hozzászólásra
oké.Nem vagyok az ilyenekbe jártas.A hirdetésedet néztem.Pedig ugy csináltam ahogy irtad de mégse lett jó a másolás,nem erőltetem.
Válasz #7358. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Lanini 8550 ![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
(nehogy félreértsd nem okítani akarlak csak ezeket jó ha tudod
)
Nem zetor de mindenki lezetorozza
Jah meg ha válaszolni akarsz akkor a hozzászólás bal felső sarkában látható zöld válasz sorra menj és úgy látni majd hogy kinek írsz
Majd kérek telefonos segitséget.klasz kis zetorod van.Dlgoztam régen ilyennel,az 7345 volt ha jól emlékszem.2éve eladták,jó volt vele dolgozni.De csak jobb ami újabb.
Válasz #7356. hozzászólásra