Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
vajon kamu videó vagy igaz?
ha ilyen egyszerű lenne akkor már régen tönkrementek volna az energiaművek, mert mindenki krumplit termesztene, és préselt krumplimasszát csinálna mert ugye a mennyiség a lényeg, h mennyi energia van benne.
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket!
A gyomfésűt a tavaszi bokrosító hengerezés után és kukoricában kb 4-6 leveles korban használjuk. Gyom gyérítő hatása van, a ki nem kelt és a nagyobb gyomokat nem szedi ki a talajból, de lehet vele spórolni. Idén a 33ha-ból 18-at nem kellet gyomírtani, de ez nagyban függ a gyomkultúrától. (pl: tarackosokat nem szedi ki)
A manitou 626-os de nem sajátm mint ahogy a bálázós és szállítós gépek sem. Anyit tudok mondani a rakodóról hogy megbízható gép, nagyobb gondja még nem volt. üzemórát és a korát nem tudom megmondani.
65ha-on gazdálkodunk, búzát, tavaszi árpát, kukoricát, silókukoricát, napraforgót és takarmányborsót termesztünk pest megye déli részében.
A felhasznált zenék a videó végén mind fel van sorolva plusz még néhány információ
A CLAAS a lazítóval nem a mienk. Nyáron segítettünk egyik gazdának és cserébe lazított nekünk. 45-50 centi mélyen lett meghúzva. Ahol készültek a felvételek a a terület sajnos a rendszerváltás óta nem volt lazítva Ezért kértük pénz helyett ezt a szolgáltatást.
A pótkocsi kbp alvázú de maszek felépítmény van rajta. Ezt a pótot így vettük, csak kisebb alakításokat csináltunk rajta (szélességjelzők, ponyvatartók, ponyva...) A pótkocsi egyenlőre nem eladó, bár tervezve van egy 3 oldalra billentős pót vétele. Ha az lesz akkor lehet hogy ez eladó sorba ez fog kerülni.
Sajnos elég bicskanyitogató,de vannak ettől sokkal rosszabbak,ezt tapasztalatból tudom,mert föállásban ott dolgozom,ahhol a többség van.Sokat tudnák mesélni,de nem lehet.
Horesz nagyon jó a videó, claas a lazítóval a tied,milyen mélységbe húztátok,és mikor volt utoljára lazítva,mert láttam fogta gépet. Egyébként merre gazdálkodsz a pótod nagyon jó,ti tettétek rá a felépítményt vagy úgy vetted,ha eladó lenne mibe fájna,a trágyaszórás az meg valami fantasztikus volt,felénk is van hasonló "retro"szóró,de azok leharcoltak.
Gratulálok a videódhoz. Nagyon igényesen profin megcsináltad. Jó volt nézni, árad belőle a föld a gazdálkodás szeretete. Kívánok szerencsés, bő termésű évet 2013-ra. / A videó első számának előadójára volnék kíváncsi kösz/
9064 hozzászólás
És verseny ez igen
mtz tuningolás felsőfokon
Válasz #7249. hozzászólásra
Persze hogy világít, Csernobil környékéről van a krumpli!!!
Válasz #7248. hozzászólásra
vajon kamu videó vagy igaz?
ha ilyen egyszerű lenne akkor már régen tönkrementek volna az energiaművek, mert mindenki krumplit termesztene, és préselt krumplimasszát csinálna mert ugye a mennyiség a lényeg, h mennyi energia van benne.
Idén krumplit vetünk.
A Doni katasztrófa áldozatainak emlékére!!!!
meloráció profi módon.
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=XEFfKEiOTwM&NR=1http://youtu.be/XEFfKEiOTwM
Válasz #7242. hozzászólásra
köszönöm milyen eredményekre gondoltál?
Válasz #7236. hozzászólásra
jo lett, koszi
udv
robi
Válasz #7236. hozzászólásra
Alakul...eredmények?
Válasz #7238. hozzászólásra
A csávó buta mint a tök, de ez nem vicces hanem szomorú hogy ilyen emberek vannak.
Illetve lehet hogy nagyobb jelem, jobb ember mind bármelyikünk!
Ez ám a jó párosítás!
MF traktor, MF eke!
rövid jéé
Ilyen nekem is kéne!
csináltam én is egy ilyen összefoglaló videót
Válasz #7232. hozzászólásra
Válasz #7232. hozzászólásra
Azért jó a csaj, hogy vigye oda a hivatal a konténert mert sok a szemét és nincs rá pénze nekik, de ő az tuti a patak vizétől olyan "izmos" hasban!!
Ilyen helyen laknék biztos volna egy sörétesem,és tuti hogy meg tanulnák a rendet egyből.
Válasz #7230. hozzászólásra
A gyepkockás palánta nevelésnek amit írtam...meg semmi köze a gyepszőnyeg készítéshez...amit te is csinálsz
Válasz #7229. hozzászólásra
ennek semmi köze a gyepszőnyeggyártáshoz! mi így csináljuk:http:/http://augsberger-gyepszonyeg.hu//
Válasz #7227. hozzászólásra
Jaa, ez gyeptégla gyártás lehet...ilyenbe csináltuk régebben a dinnyepalántákat,de azt kézzel...ez meg gépesítve van
Válasz #7227. hozzászólásra
Tőzeg gyártás magas fokon.
No ez mit csinál?
Azon kívül hogy kolbászol a mezőn.
Nem mostani videó (nyári), csak én most találtam rá.
Kicsit furcsa, hogy viszonylag időben észrevették és egy motortüzet akár 1 porral oltóval is elég jól le lehet csapni még az elején.
Válasz #7223. hozzászólásra
ismered?
Válasz #7221. hozzászólásra
Még druszám is van nálatok!!!
Válasz #7222. hozzászólásra
Nekem nem!!
Válasz #7220. hozzászólásra
talán neked is lóg a kocsis misi?
Válasz #7220. hozzászólásra
Környékbeli vagy te is?
Válasz #7219. hozzászólásra
Igen, van ott egy pár "ösmerősöm"!!!
Válasz #7218. hozzászólásra
Igen, tán ismerős vagy peregen?
Válasz #7217. hozzászólásra
Peregi vagy komi??
Válasz #7216. hozzászólásra
Kiskunlacházán gazdálkodunk!
A silókukoricát a helyi tehenészet veszi meg!
Válasz #7213. hozzászólásra
Itt dél -pest megyében hol?én is csemői vagyok,nagyon ismerősek voltak a talajviszonyok,meg a táj,silókukoricához vannak tehénkék ?
Válasz #7210. hozzászólásra
Persze nyugodtan.
Válasz #7213. hozzászólásra
Remélem nem hagytam ki semmit, de ha igen akkor kérdezzetek nyugodtan
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket!
A gyomfésűt a tavaszi bokrosító hengerezés után és kukoricában kb 4-6 leveles korban használjuk. Gyom gyérítő hatása van, a ki nem kelt és a nagyobb gyomokat nem szedi ki a talajból, de lehet vele spórolni. Idén a 33ha-ból 18-at nem kellet gyomírtani, de ez nagyban függ a gyomkultúrától. (pl: tarackosokat nem szedi ki)
A manitou 626-os de nem sajátm mint ahogy a bálázós és szállítós gépek sem. Anyit tudok mondani a rakodóról hogy megbízható gép, nagyobb gondja még nem volt. üzemórát és a korát nem tudom megmondani.
65ha-on gazdálkodunk, búzát, tavaszi árpát, kukoricát, silókukoricát, napraforgót és takarmányborsót termesztünk pest megye déli részében.
A felhasznált zenék a videó végén mind fel van sorolva plusz még néhány információ
A CLAAS a lazítóval nem a mienk. Nyáron segítettünk egyik gazdának és cserébe lazított nekünk. 45-50 centi mélyen lett meghúzva. Ahol készültek a felvételek a a terület sajnos a rendszerváltás óta nem volt lazítva Ezért kértük pénz helyett ezt a szolgáltatást.
A pótkocsi kbp alvázú de maszek felépítmény van rajta. Ezt a pótot így vettük, csak kisebb alakításokat csináltunk rajta (szélességjelzők, ponyvatartók, ponyva...) A pótkocsi egyenlőre nem eladó, bár tervezve van egy 3 oldalra billentős pót vétele. Ha az lesz akkor lehet hogy ez eladó sorba ez fog kerülni.
Válasz #7205. hozzászólásra
Válasz #7198. hozzászólásra
Nagyon tetszik!!!
Válasz #7209. hozzászólásra
Szia!
Felhívhatlak?
Sajnos elég bicskanyitogató,de vannak ettől sokkal rosszabbak,ezt tapasztalatból tudom,mert föállásban ott dolgozom,ahhol a többség van.Sokat tudnák mesélni,de nem lehet.
bocsi innen ,onnan elmard a kérdőjel.
Horesz nagyon jó a videó, claas a lazítóval a tied,milyen mélységbe húztátok,és mikor volt utoljára lazítva,mert láttam fogta gépet. Egyébként merre gazdálkodsz a pótod nagyon jó,ti tettétek rá a felépítményt vagy úgy vetted,ha eladó lenne mibe fájna,a trágyaszórás az meg valami fantasztikus volt,felénk is van hasonló "retro"szóró,de azok leharcoltak.
Eredményes gazdálkodást idén is..
boldog újévet mindenkinek,ne bosszants bennünket az év első napján ezekkel a mocsok ....okkal.
Moderálta: (3932) 2013-10-29 13:24:43
Gratulálok a videódhoz. Nagyon igényesen profin megcsináltad. Jó volt nézni, árad belőle a föld a gazdálkodás szeretete. Kívánok szerencsés, bő termésű évet 2013-ra. / A videó első számának előadójára volnék kíváncsi kösz/
Manizou saját? Hányas, 626? Mennyiért vettétek, mik a tapasztalatok vele?
Hány hektáron nyomjátok nagyságrendileg ha nem titok?
Amúgy én is grat hozzá! Látszik hogy gondos, precíz gazdák vagytok!