Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ha jól gondolom van négy ilyen ekefejem mint ami a videón van. Talán B200as ha jól tudom. 2 vagy szétszedett állapotban van. Talán van hozzá 2vagy3 új kormánylemez is. Akit érdeke jelképes összegért viheti. Vagy ezek már nem keresett dolgok, vigyem őket a méhbe?
soha nem értettem az ilyet,nagyon szarul mehet nekik tényleg csak azt nem tudom hogy azon az ifán kívül mért nincs köztük olcsó szar gép?
Biztos szarul bánik velük az állam.
Én biztos szégyelnék ilyen géppel tüntetni.
Jó kis masina,kár hogy a hangját nem lehet hallani.
A turbó mióta dolgozik rajta?
Én is szeretnék egyet rávadítani az enyémre csak egy kicsit félek tőle hogy a dugók bírják e majd a gyűrődést.
Ebben a méretben én csak hármat tudok, és ezek a legkissebbek sz.intem:
-a Claas Quadrant 1150-es 80x50-es mérettel,
-a New Holland D 1000-es 60x90-es méretben,
-és a New Holland D710-es 80x47-es méretben, ez a legkisebb amiről én tudok, a New Holland ,,mini-nagybálázó" néven emlegette a D710-est. A hasábbálák maximális hossza 200centi volt, súlyuk elérte a 225 kg-ot is, ha silótakarmányról van szó. Az extra felszereléshez tartozott egy bálagyűjtő, amely két bálát rakott egymásra, így csaökkentve le a bálák összeszedésének időigényét.
Szükséges vontatóteljesítménye 75 paci,
A rendfelszedő szélessége 2.00m,
Bálaszélesség és -magasság: 80x47,
Tömege 3400kg.
Kevés állathoz sokkal könnyebb porciózni vele. Nekem is van ilyen is olyan is. Idén körbe lett csavarva a széna is szalma is és most xopok vele a két lónál. És a kisbálát eladni is sokkal könnyebb. Kevesen foglalkoznak vele így nagyobb rá a kereslet. Egy komoly alultöltős hesston kiskockabálázó nagyon bizsergeti a fantáziámat de még sehol se láttam olyat Európai hirdetésben. Nagykockabálázóból melyik csinálja a legkisebbet és mekkorát? Valami emberi léptákű nagykockabálázó is jó lenne kb. olyan 40-50x80-as kamrával.
egyébként nem tudom miért jó ez a kisbálázás. Csak sok a macera, több a zsinegköltség, miért nem jó nekik a nagykocka? Volt kisbálázóm, mindig szerelni kellett, túltettem rajta. Addig is csak azért csináltam évi pár bálát vele hogy legyen a falusiaknak a disznajuk alá almolni, de mán megváltozott a stratégia, egy-két báláért meg sem mutatom a romáknak hogy hol tárolom a bálákat amióta felgyújtották a báláimat!
Francia hirdetésekben lehet ilyet találni. De ott is inkább vonatottat. De olyat már láttam 500euróért is. Kérdés, hogy mennyi bála fér rá? És azt nem tudom hogy mindegyik letudja e billenteni hátrafelé vagy van köztük olyan is ami csak felszed?
Ez úgy lenne érdekes, ha egymás mellé lenne felszerelve a kettő, húzni mindkettőt egy szezonban aztán megnézni a kopásukat.
Csodák itt sincsenek, ez gondolom olyan mint az autógyártás, mert mind hasonló, csak az egyik itt íveltebb, a másik meg amott
9064 hozzászólás
Válasz #7198. hozzászólásra
Ha jól gondolom van négy ilyen ekefejem mint ami a videón van. Talán B200as ha jól tudom. 2 vagy szétszedett állapotban van. Talán van hozzá 2vagy3 új kormánylemez is. Akit érdeke jelképes összegért viheti. Vagy ezek már nem keresett dolgok, vigyem őket a méhbe?
jó kis videó grat hozzá!
Gyomfésűnek van valami mérhető pozitív hatása??
Nagyon király a videó!!!!
Idei évzárónk 23 percben. A tél végétől a következő tél elejéig tartó időbeni munkák vannak benne sorban. http://www.youtube.com/watch?v=wY6UqVFzqqs
ZSÍÍÍÍR !Válasz #7193. hozzászólásra
Válasz #7195. hozzászólásra
Valszeg a jiffa hátulja nem volt bééééécsukva és kifolyt, na aztatttttt lapátolják!!!!
Válasz #7189. hozzászólásra
4:35-nél meg valaki lapátolja be a szemetet.
Válasz #7190. hozzászólásra
Nem számít,agyon vannak támogatva.
Válasz #7191. hozzászólásra
Egy "kisgazda"!!!!
Válasz #7190. hozzászólásra
Ez lehet a főnők (aki biztos díjazza...),ki ez a fickó?z
Válasz #7189. hozzászólásra Jó a videó de a főnök mit szól ehhez a kapartatáshoz meg a többi játékhoz?Erre mi felénk ezt nem díjaznák!
Válasz #7181. hozzászólásra
Tanultak tőlünk,mi is így mentünk...
Biztos érdekelte a kormányt a tüntetés. Mekkora torlódást okoztak a forgalomban...
A leg szebb az IFA
Válasz #7183. hozzászólásra
Az ellen mert túl jó gépeket vehetnek és biztos az mtz-re nem adnak támogatást,ezért ez a nagy tüntetés.
Mi ellen tüntettek?
soha nem értettem az ilyet,nagyon szarul mehet nekik tényleg csak azt nem tudom hogy azon az ifán kívül mért nincs köztük olcsó szar gép?
Biztos szarul bánik velük az állam.
Én biztos szégyelnék ilyen géppel tüntetni.
Válasz #7179. hozzászólásra
Kocsinként minimum lenne a büntetés 50.000 forint!!!
Válasz #7178. hozzászólásra
Bizony furán nézne,és helyben lelőne.
Furán nézne itt a rendőr Magyarországon...
http://www.youtube.com/watch?v=BapiXjJv7y0
Válasz #7176. hozzászólásra
Azér így messziről jól néz ki...
Válasz #7175. hozzászólásra
Jó kérdés !
Válasz #7174. hozzászólásra
Azért kiváncsi lennék hány méterenként tekeri fel ez a xar a mindenséget! Aztán akkor meg lehet pucolni.
Válasz #7172. hozzászólásra
Mtz járatás
Válasz #7171. hozzászólásra
Mtz túráztatás
Mindenkinek válaszolva.!
A turbó 2003 óta van rajt..80 as motor van benn. Tavaly volt motorgenerál.
Cseh k27es turbó van rajt...
Videók:
http://www.youtube.com/watch?v=bLi3A2RD8o0http://www.youtube.com/watch?v=jSv6av41l9A
Válasz #7168. hozzászólásra
Ez tuti 80-as.
Válasz #7167. hozzászólásra
Jó kis masina,kár hogy a hangját nem lehet hallani.
A turbó mióta dolgozik rajta?
Én is szeretnék egyet rávadítani az enyémre csak egy kicsit félek tőle hogy a dugók bírják e majd a gyűrődést.
Válasz #7167. hozzászólásra
Jól viszi?
Ez tényleg turbós? 50Le motor van benne?
http://www.youtube.com/watch?v=_p9Exy7IPCk
Tárcsázás 2012
Válasz #7164. hozzászólásra
Ebben a méretben én csak hármat tudok, és ezek a legkissebbek sz.intem:
-a Claas Quadrant 1150-es 80x50-es mérettel,
-a New Holland D 1000-es 60x90-es méretben,
-és a New Holland D710-es 80x47-es méretben, ez a legkisebb amiről én tudok, a New Holland ,,mini-nagybálázó" néven emlegette a D710-est. A hasábbálák maximális hossza 200centi volt, súlyuk elérte a 225 kg-ot is, ha silótakarmányról van szó. Az extra felszereléshez tartozott egy bálagyűjtő, amely két bálát rakott egymásra, így csaökkentve le a bálák összeszedésének időigényét.
Szükséges vontatóteljesítménye 75 paci,
A rendfelszedő szélessége 2.00m,
Bálaszélesség és -magasság: 80x47,
Tömege 3400kg.
Válasz #7163. hozzászólásra
Kevés állathoz sokkal könnyebb porciózni vele. Nekem is van ilyen is olyan is. Idén körbe lett csavarva a széna is szalma is és most xopok vele a két lónál. És a kisbálát eladni is sokkal könnyebb. Kevesen foglalkoznak vele így nagyobb rá a kereslet. Egy komoly alultöltős hesston kiskockabálázó nagyon bizsergeti a fantáziámat de még sehol se láttam olyat Európai hirdetésben. Nagykockabálázóból melyik csinálja a legkisebbet és mekkorát? Valami emberi léptákű nagykockabálázó is jó lenne kb. olyan 40-50x80-as kamrával.
Válasz #7162. hozzászólásra
egyébként nem tudom miért jó ez a kisbálázás. Csak sok a macera, több a zsinegköltség, miért nem jó nekik a nagykocka? Volt kisbálázóm, mindig szerelni kellett, túltettem rajta. Addig is csak azért csináltam évi pár bálát vele hogy legyen a falusiaknak a disznajuk alá almolni, de mán megváltozott a stratégia, egy-két báláért meg sem mutatom a romáknak hogy hol tárolom a bálákat amióta felgyújtották a báláimat!
Válasz #7161. hozzászólásra
Francia hirdetésekben lehet ilyet találni. De ott is inkább vonatottat. De olyat már láttam 500euróért is. Kérdés, hogy mennyi bála fér rá? És azt nem tudom hogy mindegyik letudja e billenteni hátrafelé vagy van köztük olyan is ami csak felszed?
kb. mennyi lehet egy ilyen gép?
és még csak nem is lassú!
jó kis gép, mondjuk nem biztos hogy sokkal gyorsabb így megrakni
Válasz #7155. hozzászólásra
Lehet valahol gyártják Kinában!!
És a Farmet-é is
Ez úgy lenne érdekes, ha egymás mellé lenne felszerelve a kettő, húzni mindkettőt egy szezonban aztán megnézni a kopásukat.
Csodák itt sincsenek, ez gondolom olyan mint az autógyártás, mert mind hasonló, csak az egyik itt íveltebb, a másik meg amott
Válasz #7153. hozzászólásra
Tök ugyan ez a pöttingeré is.
Válasz #7147. hozzászólásra
Nálunk is szintén zenész, a föld közepe homok a két vége meg vogy túrján a másik meg gyúrma agyag!!
A Horsch-é az egyik legjobban eltalált kapatípus, vídiás orrbetétes késsel, csavart beforgatólemezzel sok mindent "megeszik"