Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Csatlakozom a kollégához. A sok hitetlenkedőnek meg annyit hogy amíg nem próbálta ki NE alkosson véleményt! Mi 4 méteres terranot ( 13 kapa 3 sorban )húzunk homoktól a sárga szürke agyagig 2008 óta... agyagfoltban lassabban homokban gyorsabban ennyi. Érdekes módon a kopókon kívül semmit nem cseréltünk rajta. Kapásokon kívül gyakorlatilag mindent 2 géppel csinálunk terrano, pronto... nagyon profi gépek!
Bocsi ,hogy beleszólok de aki nem próbálta még a Horsch gépeit ne becsmérelje én dolgoztam itt Hajdú Biharban Sárréti földben száraz időben csak ezzel tudtunk jó magágyat készíteni én nem mondom van sok más márkájú is,ami hasonlóan jó gép,dolgoztam tiger 3m-4m munkaszélességűvel minden a lóerőn múlik ami itt méterenként 100 ló plussz sebesség
Gépkiálításra nem járok, magazint lapoztam már, de pont ez nem ugrott be, meg spec nem vagyok odahaza ahol az újságok vannak. Ennyi. Megkímélted volna magad egy incidenstől ha értelmes választ adsz. Sorry
Könnyű művelésű barna földek, ezek a szerszámok valahol nálunk is a kötöttekben, vagy arra szolnok vagy épp zagyvarékas környékén szarrá mennének szerintem meg nem igazán szaladnának velük a "lovak"!!!
Válasz #7110. hozzászólásra
Na ezt akartam be szúrni, de mindegy látszik hogy e megyében a Rába KIRÁLY. nem sok ilyen cég van az országban ahol ennyi Rába van együtt, a filmről meg nem is beszélve csúcs.
Válasz #7113. hozzászólásra Hacsak a Balaton nem tesz ilyent,de abban meg alig van víz!(Néha annak is van előnye,hogy nincs tengerünk-már nem mossa 3 tenger a partjainkat!!)
9063 hozzászólás
Csatlakozom a kollégához. A sok hitetlenkedőnek meg annyit hogy amíg nem próbálta ki NE alkosson véleményt! Mi 4 méteres terranot ( 13 kapa 3 sorban )húzunk homoktól a sárga szürke agyagig 2008 óta... agyagfoltban lassabban homokban gyorsabban ennyi. Érdekes módon a kopókon kívül semmit nem cseréltünk rajta. Kapásokon kívül gyakorlatilag mindent 2 géppel csinálunk terrano, pronto... nagyon profi gépek!
Bocsi ,hogy beleszólok de aki nem próbálta még a Horsch gépeit ne becsmérelje én dolgoztam itt Hajdú Biharban Sárréti földben száraz időben csak ezzel tudtunk jó magágyat készíteni én nem mondom van sok más márkájú is,ami hasonlóan jó gép,dolgoztam tiger 3m-4m munkaszélességűvel minden a lóerőn múlik ami itt méterenként 100 ló plussz sebesség
Válasz #7148. hozzászólásra
Sima grúber,bármelyik jobb minőség tudja ezt.pl.pöttinger synkro 3030
Válasz #7130. hozzászólásra
Ez egy vaderstad swift kaliberű eszköz első ránézésre. Pontosan mire is jó ez?
Válasz #7133. hozzászólásra
Lenne mert nálunk táblán belül változik a talaj, nem olyan mint a videón, csak kb a 10%a. Többin nem tudom mit csinálna...
Válasz #7144. hozzászólásra
Köszönöm az infot
Válasz #7143. hozzászólásra
Gépkiálításra nem járok, magazint lapoztam már, de pont ez nem ugrott be, meg spec nem vagyok odahaza ahol az újságok vannak. Ennyi. Megkímélted volna magad egy incidenstől ha értelmes választ adsz. Sorry
Válasz #7137. hozzászólásra
Székefehévron a horsh leány vállalata Meg Baján Pécsen meg sok városba az Axiál.
Válasz #7141. hozzászólásra
ha valaha életedben voltál már gépkiállításon,vagy végiglapoztál volna 1 agrármagazint akkor nem blamáltad volta magad ilyen kérdéssel....
Válasz #7138. hozzászólásra
Válasz #7140. hozzászólásra
Én feltettem egy egyszerű kérdést, ha nem tudsz rá választ adni vagy nem tul szalonképeset, akkor minek arcoskodni?
Válasz #7139. hozzászólásra
ezt 1 kicsit jobban is átgondolhattad volna
Válasz #7138. hozzászólásra
Te meg kabbe.
Válasz #7137. hozzászólásra
balf*** vagy
Tud valaki Mo-i Horsch forgalmazot? Kerestem, de hirtelen nem találtam senkit.
Válasz #7135. hozzászólásra
a tiger tutira bírja,bárhol elhiheted...
Válasz #7134. hozzászólásra
Kettőbe, tizenkettőbe!!! Egy a traki meg tizenegy a munkaezköz!!!
Válasz #7130. hozzászólásra Ha egy igazi kötött földben ilyen sebességgel húznák igen csak két darabban menne haza estére,az tuti.
Válasz #7132. hozzászólásra
Arra Kecskemét környékén is lenne velük gond, szerintem és szerinted??????
Olyan a föld mint a vaj. Nem sok helyre való Magyarországon. Szép a videó de saját területen kipróbálni hogy mit csinál...
Könnyű művelésű barna földek, ezek a szerszámok valahol nálunk is a kötöttekben, vagy arra szolnok vagy épp zagyvarékas környékén szarrá mennének szerintem meg nem igazán szaladnának velük a "lovak"!!!
Megéri végignézi. Engem nagyon megfogott. Persze ránézésre marha jó művelésű földeknek tűnik meg minden, de bitangok ezek az eszközök.
Válasz #7124. hozzászólásra Mennyi sok retkes .... van a földön hogy nem bírt maga alá gyűrni a traki vagy 300-at belőlük.
Moderálta: (3932) 2013-10-29 13:25:05
Válasz #7124. hozzászólásra
De megvan a nyertes
Válasz #7124. hozzászólásra
Egy milliárd barom!!!
ezeknek szamár valo!!!!
2:33-tól
No comment
http://youtu.be/yl33F8A-ALI
Válasz #7122. hozzászólásra
Igen jó.
A hollandus jól csapatja a városban:
Válasz #7119. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=LX153eYcVrY
Bocsi lemaradt!
Nézzétek meg! Nekem tetszik
Válasz #7115. hozzászólásra
Az biztos hogy régi jól bevált párositás amikor a sárga traktor húzza a piros ekét!!
Válasz #7110. hozzászólásra
Na ezt akartam be szúrni, de mindegy látszik hogy e megyében a Rába KIRÁLY. nem sok ilyen cég van az országban ahol ennyi Rába van együtt, a filmről meg nem is beszélve csúcs.
Válasz #7113. hozzászólásra Hacsak a Balaton nem tesz ilyent,de abban meg alig van víz!(Néha annak is van előnye,hogy nincs tengerünk-már nem mossa 3 tenger a partjainkat!!)
Ez most van Japánban! Ilyeneket ne éljünk át soha!!!
Hopszii
Köszi :) most már meg van nekem is...
Válasz #7108. hozzászólásra
Igy jobb!
Hungarian tractor ploughing!
3x Rába-Steiger 250 - Fendt 820 Vario TMS - SZÁNTÁS - Ploughing
http://www.youtube.com/watch?v=u44eRMVD-8Y&feature=plcp
Hungarian tractor ploughing!
3x Rába-Steiger 250 - Fendt 820 Vario TMS - SZÁNTÁS - Ploughing
[youtube]u44eRMVD-8Y[/youtube]
Nesze neked, ciprusi cégnek 400 milliós támogatás.
motros gyorsan átült a csonakba
Válasz #7095. hozzászólásra
Itt is ezt csinálják csak egyszerűbben.
Válasz #7103. hozzászólásra
Hasonló ez is.
Válasz #7098. hozzászólásra
Ilyenek ezek a fehérszovjetek. Kíváncsi lennék a pilótára. Ha egyáltalán túlélte kell-e gatyát cserélni?